Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne fantasi udspringer fra engang jeg matchede med en dame på 47 år på tinder. Jeg var selv 27 år på det her tidspunkt. Vi chattede frækt over lang tid, men mødtes desværre aldrig. Jeg havde en masse fantasier om, hvad jeg ville gøre ved hende, hvis vi en dag mødtes. Fantasierne kan stadig få mig helt op, og ringe den dag idag.

Det blev endelig weekend. Jeg havde langt om længe fået arrangeret en sex DATE med Karina. Karina er 47 år gammel, og kommer fra Jylland. Vores DATE skulle foregå på et hotel i KBH, og jeg havde booket to overnatninger, hvis det skulle gå hen, og blive en succes. Vi havde aftalt, at mødes direkte på værelset, så vi slap for et akavet første møde i hotel lobbyen.

SEX I DAG?

Da jeg åbner døren til hotelværelset er det med stigende puls. Endelig skulle jeg møde den frække dame, som jeg havde snapchattet med igennem, så lang tid. Hun havde sendt de frækkeste billeder, hvor der ikke blev lagt fingre i mellem, hvad hun tændte på. Jeg går med langsomme skridt ind på værelset, og til min store overraskelse ligger hun på sengen helt nøgen, og med røven i vejret. Det giver et ryk i pikken med det samme, det er et syn jeg har drømt om i så lang tid. Uden at sige noget går jeg langsomt rundt om hende, og iagttager hendes krop. Hun har meget store bryster der hænger dejligt i den position hun ligger i. Hendes røv er dejlig stor og rund. Jeg giver hende et lille klask i røven, og hun giver et lille støn fra sig. Vi har aftalt hun skulle tage sin kuffert med SEXLEGETØJ med på hotellet. Jeg får åbnet kassen for, at se hvad der er af ting, og sager i den. Den er fyldt med dildoer, vibratorer, samt en buttplug. Jeg fisker hurtigt buttpluggen frem. Jeg ved hvor meget hun elsker analsex. Jeg begynder og sprede hendes store baller, og hvilket syn. Synet af hendes blottede røvhul får straks min pik til vokse. Hun har på snappen været ret vild med min lange tunge, så den skal hun ikke gå glip af. Jeg begynder at slikke hendes røvhul. Hendes røv smager fantastisk. Hun stønner en smule, mens min tunge kredser rundt om hullet. Hun begynder at slappe kan jeg mærke, og begynder, at kører tungen langsomt ind og ud. Efter lidt slikken er det buttpluggens tur til, at skal have fornøjelsen af hendes røv. Finder noget smørrelse frem, og stikker den ind i hendes røv, der er lidt modstand i starten, men hendes røv giver hurtigt efter.

Jeg ber hende om at vende sig om. Wow for nogle store dejlige patter hun har. Placere mig oven på hende, og kører min pik imellem hendes patter, og videre op til hendes mund. Jeg har drømt om det her, så lang tid, at jeg næsten ikke kan holde spermen tilbage, og kommer ud over hendes ansigt efter kort tid. Jeg bevæger mig ned mod hendes fisse, for at give den samme behandling, som røven fik tidligere. Hun stønner intenst, da tungen rammer Klitten, på den glatbarberet fisse. Tungen finder også hendes hul, og jeg stikker den, så langt ind jeg kan. Hun stønner i hurtigere, og hurtigere tempo indtil hun kommer, og sprøjter sine saften ind i min mund.

Min pik står nu oprejst, og klar igen. Stikker den ind i hendes våde fisse. Hun ved jeg bedst kan li doggy, så hun vender sig om. Det er fantastisk, at se min pik kører ud, og ind af hendes våde fisse, mens hun spreder ballerne, så jeg kan se den flotte buttplug, som stadig er placeret i røven på hende. Synet får mig næsten til, at komme. Tager buttpluggen ud, og ser hendes åbne hul der er klar til pik. Der skal ikke meget forarbejde til, før pikken er i hendes røv. Det føles så godt endelig, at kneppe Karinas røv. Jeg siger til hende, at hun skal ride på mig. Hun rider oven på mig, mens hun stønner højlydt jeg skal kneppe hendes røv hårdere. Jeg knepper hende det bedste jeg har lært, og kommer dybt i hendes røv.

Vi vælter sammen på sengen, og hilser pænt på hinanden. Hvorefter vi gik ned i hotel restauranten, men inden vi smuttede derned fik hun buttpluggen i røven igen, da vi slet ikke var færdige med hinanden den weekend.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.