Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Johan og Anne Marie havde inviteret os på besøg hos dem igen, vi glæde os til at se dem igen, især mig, som ikke havde fået ret meget sex de sidste par uger fordi børnene holdt sommerferie så der var ikke rigtig tid til det frække, jeg var godt lysten allerede i toget på vej ned til dem, kunne ikke lade være med at sidde og kysse og kæle lidt med min kæreste. Johan havde været ved lægen og få recept på "de blå piller" og Anne Marie syntes det havde en god effekt, så jeg glæde mig ekstra meget til at se og mærke Johans pik igen.

Da vi kom derned startede vi med kaffe og kage som vi plejer, jeg havde medbragt en squasch kage , godt med kanel i ( som fremmer sexlysten) og da vi havde snakket lidt og drukket kaffe ude på tarassen, kunne jeg ikke vente mere, nu sætter jeg kagen ind i køkkenet,skal vi ikke gå indefor - vil I med sagde jeg til de andre....de drillede mig lidt og sagde nå skal vi ikke bare sidde og drikke kaffe hele eftermiddagen....Johan smilede frækt og blinkede med øjene til mig da han sagde det, Anne Marie og Hans, min kæreste grinede og rejste sig og gik med mig.

SEX I DAG?

I stuen tog jeg den tynde bluse af jeg havde ovenpå min frække sorte kjole og fortalte Johan om det korset jeg havde på indenunder, hvor vild min kæreste havde været da jeg trak i det første gang for et par uger siden da jeg lige havde købt det, inden vi gik i soveværelset og tog resten af tøjet ud, ja du ser godt nok fræk ud i det korset der sagde han inden vi alle 4 lagde os på sengen.

Helt naturligt begyndte mændene at sutte pik på hinanden og vi kvinder at nulre bryster og sutte fisse på hinanden, åh det føltes som enorm lang tid siden jeg havde fået den slikket ( især af en kvinde) pga den lange sommerferie med børnene, så jeg nød det virkelig, på et tidpunkt fandt min ene hånd op til min kærestes nosser, mens Johan suttede pikken og Anne Marie slikkede mig, Johan tog mig på brysterne imens, uden snak og tøven om hvad der skulle ske bagefter "byttede " vi på et tidspunkt plads og Johan begynte at slikke min fisse mens Anne Marie suttede pik på min kæreste.

Lidt senere da Johan havde givet mig de 2 første orgasmer den dag, gik vi ned på det andet værelse de havde og forsatte legen, jeg kunne mærke at Johans pik blev større inde i munden på mig da jeg suttede den, åh det var dejligt at mærke den blå pille havde effekt.

Du er god til at sutte pik sagde han og lød mere ophidset end nogenside før, uhm det er også dejligt at mærke at den vokser inde i min mund sagde jeg og kort efter var hans fingre oppe i min fisse igen, og jeg måtte slippe pikken med munden da jeg begyndte at stønne og kort efter fik jeg min første sprøjteorgasme, nu blev dynen våd sagde jeg til ham, ja pyt det bliver tørt igen, sagde han og lagde sig ned på ryggen, jeg skal mærke den stive pik nu sagde jeg til ham, skal jeg ride dig sagde jeg til ham, ja prøv bare. Jeg satte mig ovenpå ham og selvom jeg var meget våd i fissen, lykkedes det at få pikken helt op til g punktet unden at den smuttede ud af min drivvåde fisse....kort efter fik jeg sprøjteorgasme ud over hans pik wow det var lækkert, bagefter tog han mig bagfra og det tændte ham endnu mere så pikken blev mere stiv mens han kørte den ud og ind af fissen.

Vi låbagefter og kælede og snakkede lidt om hvad vi godt kunne lide og hvad vores partner oppe i soveværelset kunne lide. Jeg følte en stor respekt mellem os og blev bekræftet i at vi var til meget af det samme indefor sex. Vi snakkede også om hvad aldren gjorde ved os og vores sexliv. Det var lækkert at ligge og snakke om det mens vi kælede for hinanden og pludslig blev vi vilde med kæleriet igen og mens jeg spillede pik og suttede hans store nosser gav han mig endnu en orgasme med fingerne helt oppe i fissen.

Lidt efter gik vi begge to ud i køkknet og tog noget af drikke, det var varmt den dag og alt det lagengymnastik gjorde os tørre i munden, så der måtte noget væske til. Bagefter stod vi lidt i døren mellem stuen og køkkenet og kyssede og kælede vidre. Pludslig sagde han at han havde en drøm om noget med mig....nå, hvad var det sagde jeg....og tage dig på spisebordet....er det rigtigt sagde jeg grinene, ja sagde han har du lyst at prøve, ja det ville jeg gerne hvis jeg fik noget blødt at ligge på, han rullede gardinerne for vinduerne og hende en stor hynde jeg kunne ligge på. som sagt så gjort og hans pik var allerede stiv igen. Jeg fortalte ham at det havde jeg prøvet engang før hjemme hos en af mine bollevenner, da lå jeg på en dyne, med benne oppe på hans skuldre. Men mine ben kunne ikke nå op på Johans skuldre, han var for høj, så jeg bad ham sætte to stole hen til dem så jeg kunne lægge dem på ryglænene. Da jeg først lå der passede højden på bordet og Johans pik perfekt til min fisse som stak helt ud til kanten af bordet. Åh ja stønnede jeg, da han gav mig et ordenligt hug med pikken op i fissen. Det minder mig om sexbio det her sagdjeg til ham, der kan man også ligge i en gynekolog stol med benene sådan som jeg ligger nu, det skulle i prøve at med os i engang. Har du prøvet at kneppe Anne Marie her på bordet sagde jeg- ja mange gange sagde han. Wow frækt

Stuen lå lige nedenunder soveværelset og mens jeg lå der og stønnede tænkte jeg på om de mon kunne høre os deroppe, det blev jeg bekræftet i kort efter da de kom ned og Johan var færdig med at kneppe mig.....de kunne høre os tydeligt, men det gjorde ikke noget for de var færdige.

Phy ha tænkte jeg mens vi lagde os ind på værelset igen og jeg sprugte Johan om han troede han kunne mere og få udløsning..måske sagde han, jeg kom godt nok i går da jeg prøvede en af de blå piller på hende, vi forsøgte et par gange at få ham til at komme både i værelset og deres soveværelse, med lidt SEXLEGETØJ også, men det lykkedes ikke.

Jeg blev bare bekræftet i at nogle mænd over en vis alder ikke kan få udløsning hvergang de er sammen med en kvinde, det gør heller ikke noget når bare de nyder det og det er jeg ikke i tvivl om at de gør. Jeg er også blevet bekræftet i at ældre mænd også har lyst til at gøre det andre steder end i dobbeltsengen.....he he

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.