Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en overvældende modtagelse, og noget jeg slet ikke havde regnet med. Satomi fortalte mig, at de allerede for mange år siden havde vidst, at Maki var transseksuel. Hun havde opført sig som pige hele sit liv, og man kan jo heller ikke sige, at hun havde udseendet imod sig.

Efter at vi nu alle havde fået udløsning, nogle af os flere gange, satte vi os for at snakke om tingene. Makis mor og far var meget glade for, at jeg var kommet til Japan, og Makis øjne strålede ligesom mine, når vi så på hinanden.

SEX I DAG?

Vi blev enige om at droppe alt det huslige og bare nyde dagen. Satomi kiggede på os og sagde ”Vi vil meget gerne se jer to flotte piger have sex sammen, hvis det er ok”. Jeg smilte lidt genert til Maki, men hun nikkede og sagde ”Selvfølgelig. Jeg vil nyde det”.

Vi gik alle ind i forældrenes soveværelse, hvor der stod en stor seng, som vi lagde os på. Vi startede med en 69’er for lige at varme lidt op. Endnu engang havde jeg Makis dejlige pik imellem min læber, samtidig med at jeg kunne mærke hendes tunge udforske min fisse.

Makis mor og far havde sat sig på gulvet, ved siden af sengen og så, hvordan jeg satte mig overskrævs på Maki, og sænkede min fisse ned over hendes stive pik. Pikken gled uden besvær op i mig, og da den var helt i bund sad jeg helt stille og nød den dunkende pik dybt inde i mig.

Maki begyndte at rotere med underlivet og jeg startede langsomt op med at ride hende. Hendes dejlige pik gled ud og ind af min fisse, samtidig med at jeg klemte hendes små strittende bryster. Jeg begyndte nu at ride mere voldsomt på Maki, hvilket fik hende til at stønne højlydt.

Jeg kunne se, at hendes mor og far var begyndt at kæle med hinanden imens de betragtede det liderlige scenarie som udspillede sig foran dem. Maki fik os nu vendt, så hun lå ovenpå mig og kunne styre tempoet.

Samtidig med at Maki nu begyndte at kneppe mig hårdt havde Satomi sat sig omvendt på Jins pik, så hun kunne se hvad vi lavede samtidig med at hun fik sin mands pik.

Hele situationen gjorde, at jeg kom i et brag af en orgasme, så lagenet var drivvådt af mine safter. Maki havde jo allerede fået to udløsninger i dag, og kunne åbenbart holde sig længe denne gang. Vi rejste os op og gik hen til hendes mor og far.

Maki stillede sig ved siden af dem og tilbød sin far en stiv pik, som han omgående tog i munden og begyndte at sutte. Jeg lagde mig og slikkede Satomis fisse, og Jins pik og nosser fik også en tur med min tunge.

Da de to pikke var ved at være sprøjte klare lagde Satomi og jeg os på ryggen i sengen med hovedet ud over kanten. Maki og hendes far stillede sig over os og begyndte at spille deres pikke.

Først sprøjtede Jin sin sperm ud over os og kort efter kom Maki også i nogle store sprøjt, så vores ansigter var helt dækket af sperm. De bøjede sig nu ned over os og slikkede vores ansigter rene for deres egen sperm.

Totalt udmattede fald vi alle fire omkuld på sengen, og faldt i søvn. Det var den vildeste formiddag jeg nogen sinde havde oplevet, og jeg puttede mig ind til min elskede Maki, glad og lykkelig.

Efter vores middagslur foreslog Maki, at vi kørte en tur for at jeg kunne se lidt af byen. Hun ville samtidig lige besøge en af hendes bedste venner så jeg kunne blive præsenteret. Vi sagde farvel til hendes mor og far og drog afsted.

Vi kørte rundt i et par timer, hvor Maki fortalte mig om den fantastiske by, og jeg sugede alle indtrykkene til mig, samtidig med at jeg nød tosomheden sammen med hende.

Vi standsede nu i et parkeringshus ved et højhus. Maki tog min hånd og vi gik hen til elevatoren. Vi skulle op på 33. etage og på vej op, fortalte Maki mig at Yui som vi skulle besøge, også var transseksuel og en af hendes bedste venner.

De dyrkede ofte sex sammen, men der var slet ingen grund til jalousi, da de var så forskellige, at der aldrig kunne blive noget imellem dem, og de ville heller ikke ødelægge deres gode venskab.

Vi nåede op til Yuis lejlighed, og døren blev åbnet af en lille, velskabt pige, lidt buttet med fantastiske kurver, og til min overraskelse meget tatoveret og med piercinger mange steder. Maki og Yui faldt hinanden om halsen og krammede inden Maki præsenterede mig.

Yui havde en net trøje på, hvor jeg kunne se hendes velskabte bryster samt et par meget korte shorts. Jeg så at hun var piercet i brystvorterne med en bjælke i hver. Hendes arme og ben var helt tatoveret og jeg kunne også se, at bryster og mave havde nogle tatoveringer.

Efter at vi havde sat os ned, fået en kold øl og snakket lidt kom Yui hen til mig og satte sig på mit skød. Hun tog mit ansigt i hænderne og sagde ”Du er meget smuk. Jeg er glad for at Maki har fået en kæreste, men jeg håber, at det stadigvæk er muligt for mig at få lidt glæde af jer”, hvorefter hun trykkede et kys på min mund.

Jeg blev overrasket over hendes frisind, og havde da lidt sugen i maven ved tanken om, at jeg måske skulle have sex med de to skønne kvinder om lidt, men jeg svarede ”Ja, selvfølgelig. Jeg synes i er dejlige begge to”.

Maki og Yui trak mig nu op at stå, og langsomt begyndte de at trække mit tøj af, samtidig med at de talte sammen på japansk. Styk for styk forsvandt mit tøj, og snart stod jeg nøgen foran dem. Yui var så lille at hendes ansigt var ud for mine bryster, og hun trykkede et kys på hvert af dem.

Maki og Yui skyndte sig nu at smide deres tøj, og snart stod der to flotte piger foran mig, med hver deres flotte pik strittende ud fra kroppen. Det kunne jeg ikke modstå så jeg satte mig på knæ foran dem og kælede med pikkene, samtidig med at jeg kunne se, at de kyssede hinanden.

Efter at have suttet deres pikke et stykke tid, fik de mig lagt på gulvet og løftede mine ben, så de kunne slikke min fisse og min røv. Jeg var ved at gå til af liderlighed, da jeg mærkede deres tunger lege med mig.

Maki lagde sig nu på gulvet og bad mig om at sætte mig på hende. Jeg skrævede over hende og sænkede min fisse ned over hendes stive pik, som langsom gled op i mig. Yui pressede mig nu forover, så jeg kunne kysse Maki, samtidig med at hun begyndte at slikke mit røvhul.

Hendes tunge, med tungepiercing fandt snart vej ind mit hul, samtidig med at jeg langsom red på Makis pik. Jeg mærkede nu, at hun forsigtigt pressede et par fingre op i min røv. Langsomt begyndte hun at fingerkneppe mig, og jeg kunne mærke at mine muskler omkring røvhullet begyndte at slappe af.

Yui satte sig nu på knæ bagved mig og førte sit pikhoved hen til mit hul. Hun pressede langsomt hoved ind i min røv, som åbnede sig så hun kunne helt op i mig. Jeg udstødte et lille skrig, da hendes pik trængte i bund, og nu var jeg så spiddet at to dejlige pikke.

Jeg begyndte at ride Maki og Yui fandt hurtigt ind i rytmen, så deres pikke pumpede ud og ind af mine to huller. Jeg var helt væk i liderlighed og stønnede og klynkede imens jeg kyssede Maki.

Jeg kunne mærke at jeg var tæt på min orgasme nu, så jeg satte tempoet op og kom så i en kæmpe orgasme hvor fissesafterne nærmest sprøjtede ud af mig.

Jeg lå nu helt stille og kunne mærke de to pikke som var presset helt i bund i mig. Jeg kunne nu fornemme at Yuis pik voksede i min røv og begyndte at pumpe sperm dybt oppe i mig. Maki gav mig to hårde stød i fissen hvorefter hun også tømte alt sin sperm ind i mig.

Da jeg løftede underlivet fri af Makis pik skyndte Yui at lægge sig på ryggen under mig. Sperm og fissesaft løb ud af mig, og Yui sugede det hele i sig. Det var en vildt fræk oplevelse at være sammen med to smukke piger, som hver var udstyret med en flot pik.

Da nu trykket var taget af os alle tre havde vi tid til at sidde og hygge og lære hinanden at kende. Pigerne var meget interesseret i at høre, hvordan det var i Danmark, og jeg lærte en masse om den japanske kultur.

Yui var en utrolig sød pige, og jeg var sikker på, at vi nok skulle se en masse til hende i fremtiden. Vi fik et kæmpekys af hende, da vi tog afsted, og vi lovede, at det ikke vil vare længe inden vi kom tilbage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.