Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en ung pige på 16 år, lille og slank, og med små, spæde bryster. Lige så lang tid jeg kan huske tilbage har jeg været mere interesseret i piger end drenge, men da jeg bor i et lille ø samfund, har jeg ikke været heldig med at få det afprøvet.

Jeg har godt nok en god veninde, Lily, som jeg har forsøgt at betro mig til, men hun var noget genert og ville ikke tale om lesbisk sex.

SEX I DAG?

Det hele begyndte at falde på plads en varm sommerdag, hvor vi havde ferie. Jeg lå alene hjemme i haven og tog solbad, og da vores have er helt lukket havde jeg taget alt mit tøj af.

Jeg lå på ryggen på en drømmeseng og fantaserede om at være sammen med en pige. Jeg kælede lige så forsigtigt med min fisse, som allerede var meget våd.

Jeg må åbenbart have været helt væk i mine tanker, for jeg havde slet ikke opdaget at min mor var kommet hjem, og nu stod ved siden af drømmesengen og så på mig.

Jeg skyndte mig at tage fingeren ud af fissen, men selvfølgelig havde mor set hvad jeg var i gang med. Mor er en flot, fraskilt kvinde på 47 år, med brede hofter og små, faste bryster, og hun er altid iklædt stramt tøj, så man kan se hendes flotte figur.

Jeg havde aldrig tænkt på mor, i forbindelse med mine seksuelle fantasier, og blev meget flov over at hun havde fanget mig i at onanere. Mor smilte nu bare til mig, og sagde, at hun ville lave noget koldt at drikke, og at jeg bare skulle komme ind i køkkenet til hende.

Jeg svøbte et håndklæde omkring mig, og gik med mor ind i køkkenet. Hun blandede noget saft med koldt vand og vi satte os ved bordet for at slukke tørsten. Mor sagde, at hun havde set hvad jeg lavede, og at hun fandt det helt naturligt, så det skulle jeg ikke tænke mere over.

Hun fortalte mig, at hun længe havde haft en mistanke om, at jeg mest var til piger, og jeg måtte så indrømme, at sådan var det.

Jeg fortalte hende, hvor svært det var for mig i det her lille samfund. Det var jo ikke til at finde en anden pige, uden at hele øen vidste det. Mor lagde armen omkring mig, og trak mig ind til sig, mens hun forsigtigt aede mig på hovedet. Hun betroede mig nu, at hun af og til besøgte Lilys mor Mona, som også var fraskilt.

Jeg blev temmelig overrasket og spurgte om de lavede noget sammen. Mor smilte til mig og sagde, at det gjorde de skam, for de var også begge til mest til piger, ovenpå deres mislykkede ægteskaber.

Mona er 55 år, og også en flot kvinde, så tanken om at mor og Mona var sammen, gjorde at jeg blev våd i fissen igen.

Mor fortsatte med at kæle for mig, og trykkede et kys på mit hoved. Der gik et stød igennem mig da jeg mærkede hendes mund på mit blonde hår.

Jeg kunne mærke, at hun trykkede mig hårdere ind til sig. Jeg tænkte ikke nærmere over det, før hun tog en hånd ind under min hage, og løftede mit ansigt op, for så at kysse mig på munden. Forskrækket trak jeg mig tilbage, men mor tog fat i min nakke og tvang mit ansigt hen til hendes.

Jeg kunne mærke, at hun brugte sin tunge for at åbne min mund, og til sidst gav jeg efter, åbnede min mund og tungekyssede min mor. Mors hænder fik løsnet håndklædet og hun begyndte at kæle for mine bryster.

Vorterne blev omgående stive og jeg stønnede ind i mors mund. Langsom bevægede hendes hånd sig ned i mit skød, skilte mine skamlæber og førte en finger ind i min fisse. Jeg skubbede mit underliv ind imod mors hånd, og stemningen og overraskelsen gjorde at jeg allerede fik min første orgasme.

Mor trak sig væk fra mig, kiggede mig dybt i øjnene og sagde, at nu kendte vi hinandens lyster og hemmeligheder, og så bad hun mig om at gå ud i solen igen. Inden jeg gik bad hun mig om, at det skulle være en hemmelighed mellem os.

Nu, da jeg kendte mors lyster, fandt jeg det ikke nødvendigt at dække mig til, så jeg gik nøgen ud i haven og smed mig på drømmesengen.

Liggende på ryggen, med spredte ben og fødderne nede på græsset, lå jeg nu og nød den varme sol, samtidig med at jeg tænkte på det, som lige var sket. Jeg må være faldet i søvn, for pludselig kunne jeg mærke en tunge, som slikkede mig i fissen.

Da jeg slog øjnene op, så jeg en glatbarberet fisse lige foran mit ansigt. Fissen blev presset ned over min mund, og helt forvirret begyndte jeg bare at slikke den. Jeg havde ingen anelse om, hvad der foregik, men da jeg kiggede op, kunne jeg se mors søde, smilende ansigt.

Jeg snoede mig lidt rundt, så jeg kunne se, hvem der slikkede mig, og blev nok ikke så overrasket over at se Mona liggende på knæ, med sit ansigt begravet i mit skød.

Det viste sig, at de begge havde aftalt at mor skulle forføre mig, for at se om de havde ret i deres antagelser om at jeg var lesbisk. Jeg fortsatte nu med at slikke mors lækre fisse, mens Mona med fingre og tunge fik mig på randen af endnu en orgasme.

Mor begyndte også at stønne og bevægede sin fisse frem og tilbage over min mund. Da jeg hørte mor stønne sin orgasme ud, kom jeg også. Mona rejste sig op og kom hen og gav mig et tungekys, så vi fik blandet både mine og mors fissesafter.

Mor lagde sig nu på ryggen i græsset og Mona satte sig over hendes ansigt så hun kunne få slikket sin fisse. Jeg rejste mig op og stillede mig bagved Mona og legede med hendes store, tunge bryster.

Mona var åbenbart blevet godt liderlig af at slikke mig, for det varede ikke længe inden hun kom i en stor orgasme. Hendes fissesafter sprøjtede ud over mors ansigt, og da hun var færdig rejste hun sig op, skilte skamlæberne og pissede mor i ansigtet og ud over kroppen.

Det var helt nyt for mig, og jeg stod bare måbende og fascineret og fulgte scenariet. Jeg tænkte at hvis hun kunne, så kunne jeg også, så da Mona var færdig med at pisse, bad jeg hende om at lægge sig ved siden af mor.

Jeg skrævede så over dem og lod mit varme pis plaske ud over dem begge, mens de lå og kyssede hinanden. Pludselig hørte vi en stemme som sagde "Mor, hvad laver du". Det var Lily, som var kommet uanmeldt og som nu stod og kiggede forskrækket på os.

Lily så meget forskrækket ud, da hun stod og så på hele scenariet. Lily var godt klar over, at hendes mor var lesbisk, men hun viste ikke at hun havde et forhold til min mor. Jeg havde jo også engang fortalt Lily, at jeg tændte på piger, så det var hun klar over.

Mor og Mona skyndte sig at smutte ind i huset. De ville lige i bad oven på vores leg, og på vej ind blinkede mor til mig, for at fortælle, at jeg lige skulle tage mig af Lily.

Lily var, ligesom sin mor, en høj og flot pige, at havde til forskel fra mig nogle store, flotte bryster. Hun så fantastisk ud, da hun stod der i short og T-shirt, så jeg gik hen til hende og lagde forsigtigt armen omkring hendes skulder.

"Hvad har i gang i" spurgte hun, sådan lidt fornærmet, og jeg forklarede hende hvordan det hele var startet.

Jeg kunne se, at det gjorde indtryk på hende at stå på græsplænen med hendes bedste veninde stående nøgen ved siden af. Jeg tog chancen og trykkede et kys på hendes mund. Jeg kiggede hende dybt i øjnene og kyssede hende igen.

Denne gang svarede hun med at stikke sin tunge ind i min mund, og trykke sin krop imod min. Jeg kunne mærke hendes store bryster mod mine spinkle, små bryster.

Jeg lagde en hånd på hendes nakke og pressede hendes ansigt imod mit, mens vi tungekyssede hinanden.

Jeg bad hende nu om at komme med hen til en bænk, hvor vi kunne sludre lidt. Hun gik med mig, og da vi kom derhen, sagde hun med et smil, "Skal jeg ikke også lige smide tøjet?" og det kunne jeg jo kun nikke bekræftende til, så hun smuttede hurtigt ud af sit tøj, og satte sig nøgen ved siden af mig.

Jeg havde naturligvis ofte set hende nøgen, bl.a. når vi var i bad i skolen, men jeg havde aldrig tænkt på hende, som jeg gjorde nu. Da jeg sad og betragtede smukke, generte Lily, slog det mig, at hende ville jeg gerne være kæreste med.

Vi måtte naturligvis holde det skjult i vores lille samfund, men hvis mor og Mona kunne, så kunne vi garanteret også, og det.

Jeg begyndte at fortælle lidt om, hvordan jeg havde det med andre piger og kvinder, og fortalte hende også mere deltaljeret om hvad jeg havde oplevet med min egen og hendes mor.

Lily havde ført en hånd ned i sit skød, og jeg kunne se at hun sad og kælede med sig selv. Jeg begyndte at kæle for hendes dejlige, store bryster og kunne mærke, at vorterne blev helt stive af behandlingen.

Jeg tog nu Lilys hænder og placerede dem på hendes bryster, hvorefter jeg satte mig på knæ foran hende, skilte hendes ben fra hinanden og begravede mig ansigt i hendes skød. Jeg slikkede hendes dejlige, våde fisse og pressede et par fingre op i hende.

Hun stønnede mens hun gramsede på sine bryster, og situationen må have gjort hende meget liderlig, for det varede ikke længe inden hun fik sin første orgasme.

Jeg rejste mig op, trak Lily op at stå, og gav hende et dybt tungekys, så hun kunne smage sine egne safter. Endnu engang kiggede jeg hende dybt i øjnene og spurgte hende om hun troede, at det her var noget som vi skulle fortsætte med.

Hun kiggede generet ned og sagde "Ja, for jeg har nemlig været forelsket i dig i lang tid, men har ikke turde sige noget". Nu fik hun en kæmpe knuser og et stort kys igen, for det var lige netop det, som jeg gerne ville høre.

"Hvad med mor og din mor?" spurgte hun. "Ingen problem" svarede jeg. "Lad os gå ind til dem, og fortælle nyheden".

"ja, men hvad nu med det at i har været sammen" spurgte hun nervøst. "Jeg var slet ikke klar over at mor var sammen med din mor". "Det var jeg heller ikke" svarede jeg, "men lad os nu få det bedste ud af det. Jeg går lige ind og ser om de er klar til at vi kommer, så skal jeg nok forberede dem lidt.

Læg dig på drømmesengen og nyd det gode vejr imens" Lily gjorde som jeg sagde og jeg gik ind i huset. Inde i køkkenet sad mor og Mona, stadigvæk nøgne. Jeg blev helt varm om hjertet, da jeg så de to flotte, velduftende kvinder sidde og hygge sig.

Jeg fortalte dem hvad Lily og jeg havde talt om, og så røbede jeg også en lille plan, som var kommet til mig, da jeg gik ind til dem. Jeg ved at Lily vil være genert og beklemt ved situationen, så jeg havde udtænkt, hvordan vi kunne få løst op for det, på en dejlig og sjov måde.

Mor og Mona var med på ideen, selv om mor godt nok så lidt overrasket ud, over at hendes datter kunne have sådanne tanker, men de var med på legen.

Vi aftalte, at de skulle spille meget flove og meget kede af, at tingene var gået som de var, og at Lily og jeg skulle finde en god måde at straffe dem på. Jeg spurgte dem, om det var OK med lidt hård behandling, og jeg kunne se, at de begge lyste op.

Det var åbenbart noget, som de selv praktiserede af og til. Jeg skyndte mig ud for at hente Lily, og sammen gik vi ind i køkkenet.

Mor og Mona så meget flove ud, da vi kom ind, og jeg startede med at skælde dem ud over at de havde forført mig, og at de havde ladet det komme så vidt, at Lily havde opdaget det.

De undskyldte begge to, og lovede at de ville gøre alt for at gøre det godt igen. Lily så meget forvirret ud, men jeg fik hende til at slappe af ved at kæle lidt for hende foran mor og Mona.

Jeg sagde nu, at de begge skulle rejse sig op og stille sig foran køkkenbordet og bøje sig forover, så de hvilede på albuerne. Lily og jeg stod bagved og beundrede de to flotte røve som stod foran os. Jeg sagde til Lily, at hun skulle stille sig ved mor, og jeg stillede mig så ved Mona.

"Nu gør du bare som jeg gør" sagde jeg til Lily. Hun kiggede lidt beklemt på mig og nikkede. Jeg gav nu Mona et klask på den en røvballe og kiggede så hen på Lily. Hun kiggede forskrækket på mig men gjorde så det samme.

Mor fik et ordentligt klask bagi. Jeg gav nu Mona et på den anden balde, og kunne høre, at mor også fik et. Begge kvinder stønnede højt, da slagene begyndte at falde på deres balder, som snart blev helt røde.

Efter lidt tid sagde jeg "Nu ser du godt efter, og gør det samme igen" Lily svarede, at det skulle hun nok. Jeg stak nu et par fingre op i Monas drivvåde fisse og begyndte at onanere hende.

Jeg så at Lily gjorde det samme ved mor, og inden længe stønnede begge kvinder af liderlighed. Jeg beordrede dem nu ud i haven, hvor de skulle lægge sig på ryggen på græsplænen, hvorefter jeg satte mig overskrævs på Monas ansigt og bad Lily gøre det samme hos mor.

De fik nu ordre på at slikke vores fisser og jeg kunne se, at Lily virkelig kunne lide det. Det varede ikke længe inden hun vred sig over mors tunge som arbejde dybt inde i hendes fisse.

Efter lidt tid sagde jeg "Så bytter vi". Lily var nu blevet så liderlig, at hun slet ikke tænkte på, at det var hendes egen mor som nu skulle slikke hende, så hun skyndte sig bare at sænke fissen ned over hendes mors ansigt, mens jeg tog plads over min mors varme, spillende tunge.

Inden længe kom vi begge to i et par bragende orgasmer, og vi satte os nu på græsset, mens jeg beordrede mor og Mona til at slikke hinanden. De lagede sig i en 69 stilling og inden længe kom de også begge to.

Lily havde mistet alle sine hæmninger og sagde nu "Jeg vil smage dig, mor" hvorefter hun lagde sig mellem Monas ben og begyndte at slikke hende.

Mor og jeg satte os med armene om hinanden og betragtede det smukke syn af Lily som slikker fisse på sin mor. Inden længe eksploderede Mona endnu engang og Lily lagde sig op til hende og kyssede hende.

Mor sagde "Nå, men I må vist hellere blive her i nat. Jeg har et par ekstra tandbørster, og tøj skal vi vist ikke bruge for meget af". Det grinte vi en del af, og resten af eftermiddagen hyggede vi os i solen, inden vi fik lavet noget lækker grillmad til aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.