Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mine forældre blev skilt, da jeg var 26 år, og da min mor havde fundet en fyr, som jeg absolut ikke brød mig om besluttede jeg mig for at udleve en stor drøm. 

Jeg var ansat i et rejsebureau, som primært tog sig af Asien, så da chancen bød sig i form af et job på vores kontor i Japan slog jeg til. Jeg var heldig at blive valgt, og det tog ikke lang tid at få pakket kufferterne.

SEX I DAG?

Jeg kontaktede kontoret i Tokyo, hvor jeg talte med en sød dame, som hed Satomi. Hun foreslog selv, at jeg kunne bo hos hende og hendes mand Jin indtil jeg fandt noget andet. Jeg tog taknemmeligt imod hendes tilbud.

Satomi fortalte desuden, at de havde en datter, Maki på 24 år, som boede hjemme hos dem da hun studerede på universitetet, men der var plads nok til mig også. De var selv henholdsvis 50 og 54 år. Vi aftalte at Maki skulle hente mig den næstfølgende fredag i Tokyos lufthavn.

Efter en 12 timers flyvetur landede vi endelig i Japan, hvor jeg spændt gik ud i ankomsthallen efter at have hentet min bagage. Der stod mange og ventede men endelig fik jeg øje på Maki, som stod med et skilt med mit navn på.

Mit hjerte slog en kolbøtte da jeg så hende. Høj, smuk, langbenet og klædt i stramme jeans og en stram bluse. Jeg spottede hurtigt at hun ikke havde BH på og jeg kunne tydeligt se hendes brystvorter og de små perfekte bryster, og tænkte at det var noget frisindet i et land som Japan.

Jeg fik en knuser af Maki, hvorefter vi gik ud til hendes bil. På vej til mit nye logi, kunne jeg ikke lade være med at smugkigge på Maki. Hendes profil var helt fantastisk. Hendes søde, lille opstoppernæse, hendes mund med de flotte linjer, og hendes mørke, lidt skæve øjne var bare perfekt.

Jeg har aldrig rigtigt fundet mit ståsted, sådan rent seksuelt, og har være sammen med både drenge og piger, men da jeg så Maki, var det som om noget faldt på plads i mig. Den smukke pige var jeg faktisk blevet forelsket i ved første øjekast. Noget som jeg ikke troede muligt.

Vi endte i en forstad til storbyen, hvor Maki standsede foran et mindre hus, med en flot lille forhave. Vi skyndte os ind for at hilse på hendes forældre, som stod og ventede på os. Jeg undrede mig lidt over, at de begge kun var iført en kimono, og det så ikke ud til at de havde andet tøj på indenunder, men da jeg ikke kendte deres kultur slog jeg det hen igen.

Satomi var lige så høj som Maki, og jeg kunne hurtigt se, hvor Makis smukke udseende kom fra. Hun var lidt mere buttet end Maki og havde også nogle større bryster. Jin var noget mindre, lidt kraftigt bygget, men smilende og rar.

Jeg fik anvist mit værelse, fik lidt at spise og gik så i seng. Lydisoleringen er ikke så god i Japan, så jeg kunne høre, at de andre også gik i seng. Lidt efter kunne jeg høre en seng som knirkede og det lød som om Makis forældre var i gang med at kneppe. ”Nå, men de er da frimodige” tænkte jeg inden jeg faldt i søvn.

Jeg stod op næste morgen og gik i køkkenet, hvor Makis mor var i gang med at forberede morgenmad. Jeg studsede lidt, da jeg så, at hun kun var iført trusser. Hun kom smilende hen til mig og gav mig et knus. Jeg kunne ikke lade være med at beundre hendes flotte bryster med de store brystvorter.

Jeg gik ud på badeværelset for at tisse, så jeg at Maki var i bad. Hun stod med ryggen til mig, og jeg stod bare med åben mund og nød hendes smukke krop med de lange slanke ben og den frække lille røv.

Maki vendte nu hovedet og smilede til mig. Langsom vendte hun sig rundt, og mit blik gled fra hendes smukke ansigt, ned over hendes små bryster og endte i hendes skridt, hvor jeg til min kæmpestore overraskelse så en flot, halvstiv pik.

Ingen af os havde sagt noget endnu. Som i trance gik jeg hen til Maki, satte mig på knæ og tog om hendes pik. Jeg kælede først blidt for den, for så at lade min tunge spille på pikhovedet, hvor jeg slikkede nogle lækre dråber presperm i mig.

Pikken rejste sig langsomt, og da den stod helt stiv ud fra hendes krop åbnede jeg munden og lod den glide ind. Min tunge legede omkring hovedet samtidig med at jeg tog et fast tag i hendes balder. Jeg skilte hendes balder og legede med en finger omkring hendes stramme hul.

Maki udstødte et suk og pressede pikken helt ind i min mund, hvorefter hun begyndte at mundkneppe mig. Jeg pressede forsigtigt en finger op i hendes hul, hvilket kun resulterede i at pikken gled endnu længere ind i min mund.

Nu trak Maki sig ud af mig, og sammen fik vi mit tøj af. Hun vendte mig nu om så jeg stod foroverbøjet over håndvasken, og styrede så sin stive pik hen imod min fisse, som allerede drev af safter. Uden besvær trængte hun ind i mig.

Med et fast tag i mine hofter begyndte hun nu at kneppe mig. Jeg havde den ene hånd nede i mit skridt, hvor jeg både gned min klit og kælede for Makis nosser imens hendes pik pumpede ud og ind i mig. Det varede ikke længe inden min krop blev gennemstrømmet af en kæmpe orgasme.

Jeg vendte mig om og tog endnu engang Makis dejlige pik i munden. Denne gang gik der ikke lang tid før jeg kunne mærke, hvordan den pumpede sperm ned i min hals. Det smagte fantastisk godt, og jeg slugte det hele.

Jeg rejste mig nu op og kyssede Maki. Vores tunger legede med hinanden, mens vi kælede for hinanden. ”Hvor er jeg glad for at kan lide mig. Jeg var lidt spændt på, hvad du ville sige til at jeg er transseksuel” sagde Maki, mens hun kiggede ømt på mig.

Hun fortsatte ”Da jeg så dig i lufthavnen blev jeg både glad og overrasket over at se sådan en smuk, dansk pige, og jeg ønsker at vi skal være sammen”. ”Yes” tænkte jeg og gav Maki et dybt tungekys som svar.

 ”Kom, lad os gå ind til mor og far” sagde Maki, og da jeg gjorde tegn til at ville tage mit tøj sagde hun ”Det behøver du ikke. Mor, far og jeg leger tit sammen, og nu skal du også være med”.

Selv om jeg hjemmefra var vandt til frie forhold var jeg godt nok overrasket over det jeg hørte, men jeg kunne samtidig ikke lade være med at være lidt spændt på at se, hvordan det ville udvikle sig. Maki tog min hånd og sammen gik vi ud i køkkenet.

Makis mor og far sad og fik morgenmad, og da Maki gik hen og kyssede dem begge, tænkte jeg at det måtte jeg nok også gøre. Først fik Jin et kys og da jeg kom hen til Makis mor, rejste hun sig og knugede mig ind til sig, samtidig med at jeg fik et kys af hende.

”Nå far, jeg kunne høre at du og mor hyggede jeg i nat” sagde Maki med et frækt smil. ”Ja, min skat” svarede hendes far ”men jeg manglede ligesom noget”. Jeg tænkte lidt over hvad han mente med den kommentar, men da Maki bad ham rejse sig op, fandt jeg hurtigt ud af det.

”Jamen, det må vi da have gjort noget ved. Læg dig ind over bordet” sagde Maki til sin far. Jin lagde overkroppen ind over bordet og Maki stillede sig bagved ham. Hun fugtede sin pik med lidt spyt, skilte hans balder og trængte op i hans røv.

Samotis hånd havde i mellemtiden fundet vej til min fisse, som hun nu langsomt kælede for. Jeg mærkede hurtigt en varme brede sig i min krop, så samtidig med at Maki røvpulede sin far, stod jeg nu og fik min fisse bearbejdet af hendes mor.

Satomi fik mig placeret under bordet, så jeg kunne sutte Jins pik samtidig med at hun lagde sig imellem mine ben og stak sin tunge ind i mig. Maki tunge nosser ramte mig på hagen hver gang hun stødte sin pik op i sin far, og det sammen med Satomis tunge fik min fisse til at sprøjte sin anden orgasme ud.

Mens min krop stadigvæk rystede i orgasme kunne jeg fornemme, at Jin var tæt på. Maki stødte hårdt sin pik i bund, samtidig med at jeg tog et fast tag i hans nosser, og så eksploderede hans pik i min mund. Selv om han få timer tidligere havde kneppet sin kone var det en stor mængde sperm jeg nu modtog.

Maki fik nu sin mor op på bordet, og førte så sin pik op i hende, mens Jin og jeg satte os for at nyde synet. Med lange seje træk kneppede Maki nu sin mor til orgasme. Satomi stønnede da fissen gik på hende og Maki tømte sig oppe i hende.

”Det er nogle flotte piger vi har” sagde Jin og gav min hånd et klem. Gad vide om han allerede havde kunne se at jeg var vildt forelsket i hans datter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.