Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi faldt i søvn, mens Tine fortsat havde sin hånd lukket om min pik. Jeg kunne mærke hende varme ånde i nakken og inden Ole Lukkeøje fik overtaget, hørte jeg hendes åndedræt blive dybere og langsommere – hun var tryg, og faldt i søvn.

Næste morgen var vi alle tre lidt fysisk indviklede i hinanden, og Mona kommenterede da vækkeuret råbte til morgengry, at der var "ben over det hele", og hun opgav af flette ud forsigtigt.

Som vanligt, udførte Mona sin morgenrutine, og kom ind i soveværelset efter badet – nøgen, og kyssede mig på munden ,mens hendes velduftende bryster, lagde sig forsigtigt på dynen imellem os. Jeg kiggede op på hende og søgte hende tilgivende øjne, da jeg skamfuldt huskede aftenens begivenheder. Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige, da hun afbrød mig i mit sandhedshungrende tankespil med ordene : "Du fik da vist en hjælpende hånd i går ?"

Nu var jeg endnu mere angst. Hvad skulle jeg svare ?

Jeg valgte ærligheden, og sagde til hende, at jeg formodede at det fra Tines side, var en kulmination af en dejlig dag, og ikke noget vi skulle tilføre mere betydning end som så.

Mona kiggede skælmsk på mig, lidt frækt, og spurgte om det var havde været dejligt ? Jeg konkluderede at det havde været mere frækt, end dejligt. Det forbudte havde tændt mig i en grad, at jeg med al fornuft, havde ladet det ske. Jeg var allerede nu bekymret for vores forestående ferie på Mallorca, hvor vi kun havde bestilt eet værelse med ekstra opredning.

Mona fugtede sine læber inden hun kyssede mig farvel, med ordene, "husk at det er mig..... alt andet er kun en bonus, som jeg har forårsaget..."

Jeg lod ordene, om end de ikke var tolkbare, sive rundt i hovedet igen og igen i ti minutter, inden jeg faldt i søvn.

Vækkeuret rev mig ud af min, ellers afslappende tilstand, og bebudede at der skulle tysk effektivitet til at komme i mål til tiden. Sådan er det altid, da Tine om morgenen, kan bruge, hvad der synes at være, flere dage derude – kun for at se sig selv i spejlet.

Jeg stod op, strakte mig, og lagde mærke til at min pik øjensynligt var stået op lidt før mig.... Jeg grinede indvendig og gik på badeværelset for at børste tænder.

Normalt er det sådan at jeg børster tænder og spiser morgenmad, før jeg vækker Tine, inden jeg går i bad. På denne måde kan vi få morgenen til at fungere, da hun starter med at gå i bad (og hvad hun ellers får tiden til at gå med i 30 minutter).

Jeg gik i bad, og mens jeg vaskede, kunne jeg ikke lade være med at tænke på nattens begivenheder. Jeg gned forsigtigt min pik, mens jeg forestillede mig, Tines hånd, forføre og overtale mig til noget, som var forbudt.

Pludseligt bankede det uventet på døren. Tine spurgte om hun måtte komme ind og tisse, selvom jeg var i bad, sagde jeg naturligvis at det var i orden. Hér hjemme har vi aldrig låste døre, og skal man tisse, så skal man tisse, så det var OK fra min side.

Hun kom ind, og jeg var bekymret for, at hun skulle se i modlyset gennem gardinet, at jeg stod i bruseren "med flaget hejst". Der ville ikke være nogen måde at forklare det på, og sandheden om at det var tanken om hende, ville være helt uacceptabel.

Jeg kunne høre at hun trak bukserne ned, og det plaskede i vandet i kummen. Jeg lukkede øjnene, og forestillede mig at stå foran hende, med pikken blottet, og se på, mens hun sad og tissede. Ikke at den slags tænder mig, men tanken om synet af hendes fløjlsbløde kønsbehåring og åbentstående mund, gjorde mig stiv, på en måde, at det blev nødt til at blive afsluttet.

Pludseligt trak hun, mens jeg stod i mine egne tanker, med et hurtigt ryk, gardinet fra, og jeg stod med hånden om min pik (og tænkte på hende).

Hun var topløs, hendes strittende brystvorter mindede mig om kærester, jeg havde da jeg var ung. Jeg var chokeret, der var ingen veje at gå – ingen veje at undskylde...

Hér stod en ekstremt flot pige topløs, og jeg havde stiv pik, men mit hoved var et rod, for hvordan det skulle fortsætte...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 67 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.