Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg blev skilt for 5 år siden, men mødte heldigvis for et par år siden en dejlig kvinde Mona, som jeg elsker og nyder at dele livet med. Mona har en datter på 15, Tine, som er lidt af en laban, men også en sød pige, som man ikke kan lade være med at holde af – på trods af hendes, ofte, rebelske opførsel.

Mona og jeg er meget frie i vores natur, går ofte nøgne rundt hele dagen når Tine er hos sin far, men når hun er hér, er vi mere påpasselige, med hvordan vi opfører os. Vi ønsker ikke at gøre Tine utilpas, ved vores ofte meget direkte sex-kultur. I vores verden er der to typer sex – dén hvor vi nænsomt og ømt elsker med hinanden, og den hvor vi impulsivt bare har lyst – og tager for os, om den anden er klar eller ej. Det var nok dét der tændte os, da vi lærte hinanden at kende.

SEX I DAG?

Mona arbejder som sygeplejerske og skal temmelig tidligt op om morgenen, så vi går ofte tidligt i seng. Jeg ligger så og ser TV, og lurer lidt på hendes dejlig krop ved min side. Vi sover altid nøgne, og det kan ikke undgås at man får lyst, når hun krammer sig ind til mig. Tine er, som sagt en dejlig pige, bramfri, med et sprog som en havnearbejder, men et hjerte af guld. Hun er dog ofte utryg om natten og kommer ind til os og vil sove, på trods af sin alder. I starten syntes jeg det var lidt underligt, men jeg vænnede mig til det. Hun ligger som oftest mellem os, og deler dynerne.

I længere tid havde jeg lagt mærke til at Tine, når det var muligt, stod så tæt på mig som muligt, og "tilfældigt" lod sine små bryster omkranse min arm, hvis vi f.eks. stod i kø, eller på anden måde tæt ved siden af hinanden. I starten var det ubehageligt, og jeg trak mig tilbage, men lagde efterhånden mærke til at det at det ikke var tilfældigt når hun gjorde det, og jeg må indrømme at jeg nød hendes berøring. Hun er en meget kærlig pige, og jeg kysser hende ofte på panden for at vise min kærlighed til hende. Hun søger dog ofte min kind eller tættere på min mund, når hun gengælder, og det er svært ikke at tænke på "mere".

En dag vi stod i Tivoli køen til rutchebanen, stod Mona foran mig og Tine bagved til siden. Vi stod enormt tæt. Fræk som Mona er, førte hun sin ene hånd bagud, og tog fat om min pik – hendes insisterende mås havde allerede gjort sit til, at jeg havde lyst. Ingen i køen kunne se hvad hun havde gang i, med hånden, og jeg lagde hagen på hendes skulder, mens jeg trak vejret tungt i hendes øre. Tine følte sig øjensynligt overset, for hun pressede sine små bryster ind mod min ryg, og kyssede mig kort i nakken. Jeg vendte mig om på den snævre plads og krammede hende, og forsøgte at undgå at hun bemærkede bulen i mine bukser, men hun pressede sit underliv ind mod mig.

Tivoli turen blev til en dejlig heldags fornøjelse, og på vej ud, gik vi arm i arm, med mig i midten. Mine hænder faldt tilfældigt ned fra pigerne skuldre, og uden at tænke over det, da jeg lod dem finde konturen af Monas bryster på siden, gjorde den anden hånd det samme med Tine. Der gik et jag gennem mig, da jeg opdagede min ubetænksomhed, og jeg flyttede hastigt hånden ned til hendes talje.

Grinende over en vittighed jeg var ved at fortælle, tog Tine dog om min hånd, og flyttede den tilbage til siden af hendes bryst. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle tænke. Var det tilfældigt, hjerteligt eller en bevist sexuel handling fordi hun nød det ?

Hjemme igen, var det blevet sent og tid til at gå til ro. Som vanligt, tog Mona og jeg et bad inden sengetid – denne gang dog hver for sig, fordi Tine var der. Vi nød et glas rødvin i sofaen, mens Tine, helt oppe at køre over den dejlige dag, snakkede som en vært til et galop løb. Det var dejligt at høre og se Tine sådan. Det var bevis på at den usikre pige havde haft en dejlig dag.

Tine havde, mens vi var i bad, iført sig en morgenkåbe, som hun lod stå ret meget åben da hun kom ind i stuen. Mere end godt var synes jeg. Mona, som aldrig lagde skjul på sin lyst sad i den anden ende af sofaen overfor mig og havde trukket benene op, så jeg kunne se op under tæppet og direkte ind i hendes mis, som hun tilfældigt berørte flere gange. Tine satte sig på sofabordet foran mig for at snakke med, og lod morgenkåben faldt ned mellem hendes ben og viste at hun kun havde de mindste trusser på.

Efter nogen tid blev det tid til at gå i seng, og jeg krammede Tine godnat, mens jeg var opmærksom på ikke at komme for tæt med underlivet, fordi jeg vidste at det ville give en kontant reaktion. Hun besvarede mit kindkys, med et søgende kys tæt på munden, som jeg lige akkurat undgik. Mona lagde mærke til det, og i samme bramfri facon som sin datter, kommenterede at "vi burde leje et værelse"...

Vi gik hver til sit, og i seng.

Mona, som altid, kyssede min pik godnat, med hendes utroligt dejlige læber, og vendte sig om og trykkede måsen ind mod mig, så min halvstive pik hvilede mod hende anus, mens jeg havde et trygt tag i hendes bryster.

Knapt var vi faldet i søvn, før Tine stod i døren og beklagede sig over ikke at kunne sove. Mona tilbød hende, lidt halv vrissen, at ligge hos os, men rykkede sig ikke, så Tine måtte sove bag ved mig denne gang.

Hun smed morgenkåben og krøb ind under min dyne. Til min store overraskelse, føltes det ikke som om hun ikke havde noget tøj på, da hun pressede sine bryster og hofter ind mod mig, og vi lå i ske.

Jeg var på samme tid bekymret, som jeg var opstemt. Min halvstive pik, som var i gang med at vokse sig stor, pressede mod min kærestes anus, mens hendes datter pressede sin krop ind mod mig. Det blev ikke bedre af, at Tine begyndte, forsigtigt, at stryge sin hånd over min side. Stille, og mere søgende mod min pik, for til sidst at tage om den. I starten lod hun bare sine slanke fingre holde om, men da jeg rykkede lidt tilbage – væk fra Mona og pressende tilbage mod Tines skød, begyndte hun nænsomt at gnide.

Jeg lod min hånd tage bagud, og holde et fast tag om hendes små og stramme balder, mens hun gned hurtigere og hurtigere på min pik. Jeg kunne mærke hendes åndedræt i mit øre, og hendes bryster på min ryg, da jeg med et fast greb om hendes hofte sprøjtede min sæd Monas bagdel.

Tine fortsatte med at gnide langsomt, til jeg var helt tømt, og hviskede så mens hun kyssede mig i nakken... godnat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 87 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.