Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er tydeligt mærket af trætheden, og jeg lægger hovedet tilbage for at blunde lidt under opstigningen. Mona trækker tæppet over, så det dækker os alle og kryber ind til mig. Jeg kan mærke hendes ånde på min hals, da hendes hånd søger op under min T-shirt og lukker sig om min ene brystvorte. Tines hånd er stadigt på mit lår, og hun kryber ind til mig fra den anden side. Jeg må være blundet hen, for da jeg mærker Tine forsigtigt bide i mit øre, er vi langt over skyerne.

Jeg vender ansigtet og kigger på hende. Hun smiler drilsk, og klemmer mit lår. Velvidende at Mona er lige på den anden side af mit ansigt, hvisker Tine i mit øre "Jeg glæder mig til at bade med dig på ferien". Jeg ved ikke hvad hun mener, men mine tanker flyver helt sikkert ikke i en uskyldig retning, da jeg forestiller mig Tine og mig, tæt sammen i havet.

SEX I DAG?

Velankommet, efter en lang tur til hotellet, indlogerer vi os på værelset og opdager at hotellet ikke har husket den ekstra opredning, vi har bestilt. Der er nu praktisk heller ikke plads til den. Træt og irritabel, er jeg på vej til receptionen for at klage, da Mona stopper mig med ordene "Det går nok, så må vi bare sove tæt i sengen alle tre". Hun vender øjnene mod Tine og sender et samtidigt beordrende og smilende blik. Tine parerer ved at søge mine øjne med et smil.

Selv, aner jeg ikke rigtigt hvor jeg skal stå i rummet. Jeg er velvidende om at jeg er fanget i et spil mellem mor og datter. Jeg ved dog ikke hvilken brik jeg er i spillet, og hvor meget der er aftalt mellem de to. Det betyder at jeg må tilsidesætte min normale dominante facon, for jeg risikerer at overtræde en grænse, som er utilstedelig. Der er ingen tvivl om at tøserne nyder dette spil, og nyder at jeg for en gangs skyld ikke dirigerer orkesteret.

Tine vil gerne i poolen så hurtigt som muligt, men Mona stopper hende med formaninger om at hun skal smøres ind i solcreme først. Tøserne går på badeværelset, og efter en hel del fnisen, kommer de ud i bikinier. Mona har taget den hvid og blå stribede Mary Jo bikini på, som jeg har købt til hende, og jeg når kun lige at bade mig selv i glæde ved synet, før jeg taber underkæben ved synet af Tine. Hold nu op, jeg er ikke sikker på at det overhovedet bør være tilladt at tage sådan en bikini på i den alder. Det tynde hvide stof fremhæver ikke alene hendes flotte former og perfekte hud, men afslører også konturen af hendes store bløde brystvorter.

Jeg skynder mig at vende blikket tilbage til Mona, hvor det hører hjemme.

Efter en lang rejse dag og masser af sjov i poolen, bliver vi enige om at gå på værelset, da vi allerede har spist i pool baren, og ingen rigtigt trænger til mere den dag. Jeg tager plads i aftensolen på altanen og Mona skænker mig et glas vin inden hun med et blødt og søgende kys forlader mig for at gå i bad. Jeg nyder udsigten til alle de bikiniklædte kvinder ved poolen, og overraskes af hvor mange der ligger topløse, hvilket jo ikke er almindeligt mere.

Jeg sidder og ømmer min nakke og ryg ubevidst da Mona kommer ud til mig igen. Hun er iklædt en af hotellets hvide morgenkåber, som hun har ladet stå ret åben. Jeg tænker ved mig selv igen at hun er en utrolig smuk kvinde, og et smil breder sig i udover mit ansigt.

"Har du ondt?" spørger hun. I vanlig macho stil, om end det aldrig har været nødvendigt svarer jeg "næh, det har bare været en lang dag".

"kom" siger hun, "læg dig på sengen, så skal jeg massere dig". Med teatralsk modstand lægger jeg mig på maven på sengen og lukker øjnene. Hvis der er noget Mona er god til, så er det at give massage – og at afslutte det på den helt rigtige måde. Mine øjne spærres dog op, som gabet på en haj, da jeg hører Mona sige til Tine "Ved du hvad, nu synes jeg det er på tide at du lærer at massere, så du kan overtage engang i mellem".

Mine tanker flyver lynhurtigt imellem, den måde Mona plejer at afslutte massagen på, og det faktum at Tine måske udfører massagen fremover. Det er to brikker der ikke passer sammen, og mit hoved prøver at få det til at gå op.

De sætter sig på knæene på hver side af mig, og jeg mærker hvert deres lår presse sig mod mine hænder. Der går behageligt lang tid, hvor Mona instruerer Tine nøje i, hvordan man masserer ryggen, finder de steder der trænger til ekstra behandling, men samtidigt sørger for at der er balance mellem effektivitet og nydelse. Jeg bevæger mig mellem nydelses- og drømmeland, da tøserne rejser sig op, og flytter ned til benene.

Forsigtigt og mere kælende end egentlig massage, bevæger de sig opad, på hvert sit ben. Da de når til kanten af mine badebukser, trækker Mona dem resolut af, med en kølig kommentar om at "man ikke kan massere uden på tøjet". Hér ligger jeg, ganske vist på maven, men alligevel nøgen, da jeg mærker en stråle af olie ramme mine balder, for derefter at løbe ned mellem dem.

Da de flyttede, stod de ud ad sengen, og jeg lagde ikke mærke til hvem der placerede sig på hvilken side – med vilje. I mine lukkede øjne, var dette blot et incitament til mere spænding....

Jeg er dog ikke i tvivl, da Mona, med en svag ophidselse at fornemme i stemmen siger "Når du går op ad låret, så husk, som i en tilfældighed, at strejfe hans pikhovede med en finger". "Selvom han ligger på maven, og den ikke kan rejse sig nogen steder, vil det drive ham til vanvid".

Jeg tænkte over ordene, og tænkte tilbage på alle de gange hun havde gjort det, og kunne kun konkludere, hvad jeg havde været i tviv om : Jo, hun havde gjort det med fuldt overlæg.

Instruktionen er øjensynligt helt klar, for fra hvert sit lår, mærker jeg hænder der "tilfældigt"strejfer, mærker, trykker og forsigtigt gnider. Jeg ved stadigt ikke hvis hænder det er, og lader mine hænder glide nedad, søgende tøsernes kroppe, for at få forståelse.

De kryber begge opad i sengen, så jeg kan nå ind mellem deres ben.

Der er ingen tvivl, jeg kender Mona "ud og ind" og kan føle mig frem til at det er hende på min højre side. Min venstre hånd kan mærke Tines behåring, som er så blødt som intet andet. De har helt sikkert ikke været barberet væk igen og igen, og krøller mellem mine fingre.

Monas hånd begynder at koncentrere sig om et fast tag i mine balder, mens hun med sine velplejede negle, driller mit mellemkød og anus. Imens er Tine mere fokuseret på at berøre mit penishovede som nu er helt blottet. Tine lægger fingrene på hver side af hovedet, og begynder at gnide rytmisk frem og tilbage.

Jeg vender hovedet over mod højre, og møder Monas øjne, der signalerer at hun mere end nyder dét jeg gør med mine hænder. Vi fastholder hindens blikke, mens jeg liggende på maven, med pikken presset mod madrassen, må overgive mig til Tines fokuserede gnideri. Det sortner for mine øjne, mens jeg fjernt hører Monas suk.

Da jeg kommer tilbage til virkeligheden, kan jeg mærke at fingrene på min venstre hånd ubevidst har fundet vej dybt ind i Tine, og jeg kæler langsomt og rytmisk for at hun også skal opnå samme følelse som Mona som jeg. Hun er naturligt ikke helt klar, men da jeg vender ansigtet mod hende, kan jeg se at hun med lukkede øjne, har glemt alt om tækkelighed og anstand, og bare nyder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 61 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.