Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tine kiggede ned på min stive pik, og uden at fjerne blikket, rettede hun på sine trusser så de dækkede hendes behåring. Hun kiggede op og mødte mine øjne, intenst, mens hun sagde "Jeg håber det er mig du tænker på?"

Inden mit desperate sind havde fået formuleret et svar, sendte hun et fingerkys til mit pik hovede, smilte frækt og trak gardinet for inden hun lige så hurtigt gik. Jeg eksploderede ud i badekabinen, og tænkte at det var godt hun ikke var der – for det havde været en alt for kort fornøjelse.

SEX I DAG?

Tiden gik, og det var blevet dagen for vores længe ventede rejse til Mallorca. Alt var pakket og klart aftenen inden, og som John Cleese i "Clockwise", havde jeg en klar plan om, hvordan vi mest effektivt kunne nå i lufthavnen, effektivisere Lemmings køen i security og stadigt have tid til at tøserne kunne gå amok, i hvad de indbildsk troede var gode tilbud.

Jeg pakkede bilen omhyggeligt og noterede mig at tøserne nærmest havde mere "livsnødvendig" håndbagage end egentlig rejsegods. Selv havde jeg spartansk tøj med til en uge, med hensigt om at købe mig til, hvis jeg kom til at mangle. Vi kørte derudad på den forholdsvis lange tur til lufthavnen i vores lille bil og stemningen var høj, selvom det var kl. 04.00 om morgenen.

Knapt halvvejs udbryder Mona "Nu véd jeg hvad jeg har glemt !", mens Tine skråler umelodisk med på Rasmus Seebach fra bagsædet, "mine trusser !". Hun trækker sommerkjolen tilbage, og viser en, for mig, ny frisure dernede. Hun ved at jeg sætter pris på hår, men i den trimmede version. Hun har barberet en knivskarp firkant og klippet håret meget kort. Hun kigger på mig over brillerne og spørger om jeg kan lide det.

"Det er rigtigt flot" siger jeg, mens jeg letter speederfoden til et niveau, hvor det er forsvarligt at kigge ordentligt efter. Hun retter på brillerne, kigger mig dybt i øjnene, mens hun lader sin hånd lyne mine bukser ned. Jeg kigger flygtigt i spejlet – Tine sidder i sin egen verden og skråler videre.

Jeg nyder at Mona fortsætter, fisker min pik frem, og som det mest naturlige i verden begynder at gnide langsomt, mens hun fortæller at hun vist også har glemt at pakke BH'ere ned. Jeg glædes ved tanken over at den pige er så gennemgående fræk i alle sine handlinger, så hver dag er som en nyforelskelse.

Pludseligt skråler Tine fra bagsædet "I wanna fuck in the ass", denne gang med rigtig melodi, og alt mens jeg dog koncentrerer mig om kørslen, fantaserede jeg om at bolle Mona stående bagfra, mens Tine stod kropsnært bagved og lod en finger forsvinde op i mig, mens jeg mærkede hendes varme ånde mod min nakke.

Tanken er overvælder mig, og samtidigt med at Mona begynder at gnide intensivt, kan jeg ikke lade være med at trække vejret tungt. Mona er helt klar over, hvor vi er på vej hen, og henleder med et suk, min opmærksomhed på at hun har trukket kjolen lidt til side, og kærtegner sin ene brystvorte.

Jeg er lige ved at sprænges og sidder uroligt i sædet. Mona koncentrerer nu sine bevægeler omkring mit pikhovede, og der er ingen tvivl om, hvor hun vil hen. Jeg slipper speederen yderligere, og lige inden jeg kommer i Monas hånd rækker Tine sig frem, og kærtegner min nakke og øre. Mona reagerer resolut på situationen, bukker sig over, tager min pik i munden og sørger for at mine lyse shorts ikke får pletter.

Velankommet i lufthavnen sidder vi lidt i bilen uden nogen siger noget, før Tine udbryder : "jo før vi kommer afsted, desto før er vi i flyet – dét glæder jeg mig til!"

Som planlagt, er vi effektive i lufthavnen – eller i hvert fald mig, som drikker en alt for dyr cola mens tøserne handler. Inden vi boardet flyet har vi faktisk ikke lige talt om hvordan vi skal sidde. Vi har dog reserveret en tre-mands sæderække. Tine sætter sig ved vinduet, da hun aldrig har fløjet før og er spændt. Jeg sætter mig i midten, og Mona yderst. Knapt er vi kommet i luften, før Tine klager over at det er koldt og hun fryser i sin kjole. Jeg beder stewardessen om et tæppe som vi får. Tine breder tæppet ud over os begge, smiler til mig og siger at nu skal vi hygge. Energien da flyet starter, overrasker hende, og under tæppet lægger hun en hånd på mit lår, som jeg finder og holder om.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.