Jeg hedder Lena og er 27 år. Min kæreste hedder Johan og er 43. Vi har kendt hinanden i to år. Johan er en flot fyr med lyst hår og en pæn, veltrænet krop. Han faldt for mig pga. mit lange, lyse hår og mine blå øjne, sagde han engang til mig.

Johan er meget stolt over mig. Han kan lide, at mændene kigger efter mig, når vi går til fester sammen. Men han er samtidig meget jaloux, og holder øje med mig, når der er fyre, der snakker eller danser med mig. Og der er mange, der gerne vil danse med mig, og lige så mange, der vil kneppe mig.

En aften var der en fyr, der dansede med mig. Johan var gået, så han så det ikke. Vi dansede tæt, og det var dejligt at mærke hans hænder på mine frække baller under min tynde, lårkorte kjole. Han kyssede mig på halsen og hviskede frække ting i mit øre. Hans hånd var nede mellem mine ben, og hans fingre gled op i min våde fisse. Jeg lod ham kneppe min fisse med to fingre, mens vi bevægede os stille rundt på gulvet. Pludselig var Johan der og trak mig væk og skubbede manden hårdt, så han tumlede baglæns og ned på dansegulvet. Han vendte sig om og stak mig en lussing:

- Din luder. Vil du gerne kneppes? Så skal du få pik!

Så trak han mig i håret ud i garderoben og trak min korte kjole op over min røv, hev g-strengen til side og pressede sin dejlige pik op i min glatte, våde fisse. Der stod en række interesserede gæster og så på, mens han kneppede mig hårdt op ad væggen med sin store pik. Jeg stønnede liderligt, for det var så frækt at blive taget og domineret offentligt. Til sidst huggede han til oppe i mig, så mine fyldige baller rystede, og tømte sig i mig.

På det seneste har han ændret karakter. Han er ikke jaloux længere. Når vi er i byen kan andre mænd danse tæt med mig og tage mig på ballerne uden han lægger mærke til det eller interesserer sig for det. Han er ofte fraværende, når vi er sammen. Vi knepper heller ikke så meget længere. I begyndelsen tog han mig et par gange om dagen, men nu kan der godt gå uger imellem han får lyst til mig. Og så taler han meget i telefon. Jeg ved ikke, hvad det handler om, han snakker forretninger og penge, og det er meget følelsesladet. Men jeg ved, at jeg skal lade ham være alene, når han har snakket, for han er meget hidsig.

En dag kaldte Johan på mig og sagde, at han skulle snakke med mig. Han så på mig:

- Lena, du tænder mig ikke længere, som da jeg lige havde mødt dig. Du skal gøre noget mere ud af dig selv, så jeg kan få lyst til dig igen. Vi skal starte med at købe noget frækt undertøj til dig. Men du skal gøre lidt ud af dig selv og tage frækt tøj på, før vi tager af sted, så jeg kan være stolt af dig og se, at andre mænd begærer dig. 

Vi gik ind i en tøjbutik og blev mødt af en ekspedient, som spurgte, om han kunne hjælpe med noget.

- Vi skal have noget frækt undertøj til min kvinde Lena her.

Ekspedienten gav mig elevatorblikket og hans øjne hang ved mine store bryster, som var synlige under den stramme top, som Johan havde sagt, jeg skulle have på. Han så på Johan:

- Det kan vi sagtens finde ud af. Lad os starte med trusser og BH, og så kan vi bagefter snakke selvsiddende strømper og alt det andet. Lad mig starte med at sige, at alt hvad din kæreste tager på vil se fantastisk ud på hende.

Han kiggede på mig med begærlige øjne, der gjorde mig blød i knæene.

Johan valgte to par trusser, som jeg skulle prøve. En lyseblå g-streng og en wetlook stringtrusse med guldspændeåbning. Jeg gik ind i prøverummet og tog tøjet af. Johan var derinde sammen med mig. Jeg trak wetlook-trussen på og kiggede spørgende op på Johan. Han smilede til mig og trak forhænget til side og bad mig gå ud og dreje rundt foran ekspedienten.

Jeg stod foran dem i trusserne og den stramme top, hvor mine brystvorter stod skarpt aftegnet. Johan og ekspedienten havde frit udsyn til mine frække baller, mens jeg stod der i butikken og viste mig frem. Jeg så på ekspedienten med mine blå øjne. Han havde tabt underkæben og vidste ikke, hvad han skulle sige. Johan betragtede ham:

- Hvordan virker guldspændeåbningen? Vil du demonstrere det for os?

Ekspedienten vågnede af sit koma og gik hen foran mig og så mig ind i mine blå øjne. Han så ned på trusserne og sank en klump. Så hægtede han dem op i den ene side og de faldt ned, så de hang omkring mit ene lår. Han trådte et skridt tilbage og stirrede på min glatbarberede fisse. Jeg kiggede ham ind i øjnene og så hans begær. Johan stod og betragtede ekspedienten:

- Tag lige den anden side også.

En kunde var stoppet op og stod og kiggede på os. Han havde fundet mobilen frem og tog billeder af mig. Ekspedienten gik tøvende hen til mig og hægtede den anden side op, og trusserne faldt ned på gulvet mellem mine ben. Ekspedienten kiggede tydeligt berørt hen på Johan. Han nikkede hen mod mig:

- Prøv lige at mærke, om hun er ordentligt vokset forneden.

Ekspedienten så på mig, derefter på Johan, derefter på mig igen. Hans hånd rystede, da den lagde sig over min mis og gned på den glatte, bløde hud. Han stod tæt op ad mig og kunne mærke, at jeg var drivvåd. Han kunne ikke modstå fristelsen til at lade to fingre smutte ind mellem mine våde skamlæber og dybt op i min drivvåde fisse. Min fisse var nu helt elektrisk, og jeg var tæt på at komme, som jeg stod der midt i butikken og blev fingerkneppet. Johan brød ind:

- Okay, vi tager trusserne der. Hvad med BH? Hvad kan du anbefale?

Ekspedienten kom til sig selv og trak straks fingrene ud af min fisse med en våd svuplyd. De dryppede af kussesaft, og han tørrede dem diskret af i sine bukser.

- Tag lige toppen af, så ekspedienten kan vurdere sine bryster.

Det var lidt udfordrende at stå næsten nøgen midt i butikken, så jeg gik ind i prøverummet. Mine frække bryster hoppede, da de kom fri af den stramme top.

- Den her BH er både behagelig og fræk. Den passer til trusserne. Det er en push-up BH med et meget lavt snit, der lader brystvorterne være frie. Den vil passe ualmindeligt godt til hendes brystvorter.

- Hvad mener du? Spurgte Johan.

Ekspedienten gik ind i prøverummet og stillede sig foran mig. Han tog fat om mine brystvorter og hev i dem og klemte dem hårdt, mens jeg gispede og stønnede. Mine brystvorter blev hårde og erigerede, og nu kunne Johan se, hvad han mente.

Ekspedienten gav mig BH’en på og hægtede trusserne på mig. Johan bad mig gå catwalk frem og tilbage i butikken, så de kunne få et helhedsindtryk. Jeg mærkede mine baller gynge frækt, mens jeg gik på mine stiletter frem og tilbage foran dem. De havde fri udsigt til mine store bryster i den frække BH, hvor de erigerede brystvorter akkurat var fri af den øverste kant på BH’en. Jeg følte mig meget fræk, og blev ophidset af deres begærlige blikke på min sexede krop. To mandlige kunder var stoppet op og fulgte min catwalk og tog billeder med telefonen.

Johan og ekspedienten stod og talte lavmælt sammen, mens jeg viste mig frem. Johan nikkede til ham, og så trak ekspedienten mig ind i prøverummet og rullede gardinet for. Hans hænder tog fat om mine baller og bryster. Han hægtede rutineret guldspænderne på mine nye trusser op, så de faldt ned på gulvet. Så gik han ned på knæ og slikkede mig. Med et fast greb om mine frække baller stak han tungen dybt op i mig. Jeg gispede højt og kaldte på Johan. Hans tunge cirklede rundt om klitoris. Samtidigt stak han en finger op i mit bagerste hul. Jeg kunne mærke orgasmen komme rullende, og min fisse trak sig sammen om hans tunge. Jeg gled ned ad væggen i prøverummet, mens jeg kom så mine ben rystede og jeg stønnede højlydt.

Johan trak forhænget fra og kiggede ind samtidig med, at ekspedienten trak mig op at stå og pressede mig op mod væggen i prøverummet. Han tog fat om mine baller igen, og jeg mærkede hans pikhoved presse sig mod mine skamlæber. Jeg så spørgende over på Johan. Han stod med sin stive pik i hånden og gned på den, mens han stirrede stift på mig. Ekspedientens pressede sin pik op i min fisse og gik helt i bund i mig i ét langt stød. Jeg gled op og ned ad væggen i prøverummet i takt med at han huggede sin pik op i mig. Mit blik mødte igen Johans, mens jeg stønnede højt af fryd. Johan øgede tempoet på sin pik.

De to mandlige kunder med mobilerne var kommet nærmere. Ekspedienten kneppede mig hårdt. Hans store, stive pik gik helt i bund i mig og kom derop, hvor der ikke havde været pikke før. Nu skiftede han rytme i min fisse. Han sænkede tempoet og trak sig langsomt næsten helt ud for derefter hårdt og brutalt at hugge sin lange pik helt i bund i min glatte fisse. Jeg kiggede ud på  de to kunder. De havde glemt alt om at optage med telefonerne og havde i stedet hevet deres pikke frem og stod og onanerede til showet.

Pludselig begyndte ekspedienten at stønne højt, samtidigt med at han øgede tempoet i min fisse kraftigt, og så kom han med et brøl oppe i mig og tømte sig i 5-6 dybe stød. Det sortnede kortvarigt for mine øjne, og det sitrede i min krop, hvorefter orgasmen overmandede mig. Gispende så jeg Johan komme i en række lange sprøjt ud på gulvet uden for prøverummet.

Da Johan var kommet til sig selv, ville han ind til mig, så han kunne trække mig ud af butikken i en fart. Men de to kunder, der stod og onanerede gik ind foran ham og trængte ind til mig i prøverummet. De skubbede ekspedienten ud og pressede sig ind mod mig fra begge sider. Den ene hægtede min nye BH op, så mine store bryster var til fri afbenyttelse.

Johan stod og vidste ikke, hvordan han skulle reagere, da jeg igen blev presset op mod væggen i prøverummet . Han så den ene mand skille mine baller og presse sin pik op i mig bagfra. Mine baller dirrede frækt, når hans hofter stødte imod dem, og han gik i bund i min fisse. Hans hænder havde fat om mine bryster, og han klemte hårdt om mine brystvorter. Kussesafterne løb ned af mine lår. Jeg stod med spredte ben og tog imod ham med hænderne op mod væggen i prøverummet. Johan mødte mit blik, jeg stønnede højt. Hans pik var blevet stiv igen. Den anden mand stod tæt op ad mig og onanerede, mens jeg blev taget hårdt og hensynsløst.

Nu tog han fat i mine arme og trak dem bagud og vendte mig om mod Johan, så jeg havde front mod ham, mens han kneppede mig bagfra. Johan tog fat om mit ansigt, så hans pik var ud for min mund. Pikken gled ind mellem mine læber, og han begyndte at kneppe mig i munden med sin dejlige pik.

Den anden kunde, der havde stået og onaneret, mens jeg blev kneppet, tog fat i mit hår og trak mit hoved bagover og væk fra Johans pik. Han gik ind foran mig og Johan, tog fat om mine bryster og kyssede mig, og den anden mands pik gik som et stempel ind og ud af min drivvåde fisse. Det var for frækt, og jeg åbnede munden og tog imod hans tunge. Så tog han fat om mit ene ben og løftede det højt op, så min fisse var blottet. Manden bagved mig trængte ind i mit bagerste hul med to fingre. Et jag af lystblandet smerte skød igennem mit underliv, da han pressede sin pik igennem min snævre åbning. Jeg kiggede ud på Johan, der stod med åben mund og så paralyseret på, at jeg blev misbrugt.

Min fisse var nu blevet ledig, og den anden mand, der stod foran mig og holdt mit ben, gik lidt ned i knæ og pressede sin pik forbi mine skamlæber og helt op i min fisse. Han huggede brutalt sin pik op i mig, så jeg lettede fra gulvet. Johan kunne høre mine høje gisp, når de huggede sig i bund i min fisse og røv.

At blive taget i begge huller så brutalt foran Johan i et prøverum i en tøjbutik var mere end jeg kunne håndtere. Det sortnede for mine øjne, og jeg var svimmel af lyst. Min fisse og min røv trak sig hårdt sammen om deres pikke, og jeg skreg min orgasme ud i hele tøjbutikken. Det trak de sidste kræfter ud af mig, og jeg blev slap imellem de to mænd og faldt tilbage på manden, der kneppede mig bagfra.

Mine ben var som gummi, og jeg blev holdt oppe af mændenes pikke, der pløjede sig ind og ud af mine huller i et voldsomt tempo. Manden, der kneppede min frække og stramme fisse, æltede mine store bryster og klemte hårdt om mine brystvorter, så jeg gispede af lystbetonet smerte. Ud af øjenkrogen så jeg Johan stå og onanere, mens han stirrede intenst på, at mændene misbrugte mig. Jeg havde helt mistet selvkontrollen og vendte hovedet mod ham:

- Se mig Johan. Se deres begær efter min krop. Se dem give din kæreste orgasmer på stribe. Om lidt tømmer de sig oppe i min røv og min fisse. Der hvor det kun var dig, der måtte komme. Nu er mine huller til fri afbenyttelse. Var det det, du ville? Åååååhh, nu giver de mig orgasme igen, jeg kan mærke, den er på  vej.

Da de begge med få sekunders forsinkelse huggede deres pikke hårdt op i mig og tømte sig i gentagne, vilde stød dybt oppe i mig og fyldte mig med deres varme, klistrede sæd, mens jeg hang som en hjælpeløs kneppedukke imellem dem, måtte jeg endnu engang overgive mig. Hele min frække og sexede krop krampede, og jeg vred mig ukontrolleret mellem dem,  mens de holdt mig fast og tømte deres nosser for den sidste rest af sæd oppe i min røv og fisse.

Mændene trak sig ud og deres halvstive pikke slap mine huller med våde, sjaskede svuplyde, og jeg gled ned på gulvet mellem dem udmattet og misbrugt.

Da mændene var gået, var Johan henne ved mig og tog mig op i sin favn for at bære mig ud af butikken.

- Åååh, Johan, der fik de mig vist. Er du stolt af mig nu?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.