BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Michelle tog en tynd badekåbe på, da vi næste dag skulle på stranden. Da hun, efter vi var ankommet, tog den af, var hun helt nøgen. Jeg kiggede opgivende på hende:

- Det mener du ikke, Michelle.

SEX I DAG?

- Hun smilede uskyldigt til mig.

- Jamen, jeg mistede mine trusser, da de to mænd kneppede mig i går.

På et tidspunkt fik vi begge lyst til en is. Der var ca. en kilometer til købmanden, så jeg rejste mig og fik fat i min pung for at gå. Michelle rejste sig også. Jeg kiggede på hendes nøgne, tatoverede krop, og vidste pludselig ikke, hvad der var værst: At lade hende være alene tilbage eller at tage hende med, så alle på vores vej kunne overbeglo hende. Jeg lod det være op til hende og begyndte at gå. Hun gik op på siden af mig og tog mig i hånden. Halvvejs til købmanden så vi tre mænd nærme sig 50 meter længere fremme. Som de kom nærmere, kunne jeg se, at de havde blikket fast rettet mod Michelles nøgne krop. Ikke så underligt. De stoppede op foran os på den smalle sti, der førte fra klitten, hvor vi lå, til købmanden.

- Hold da kæft, hvor er du fræk, sagde den største af dem, som hed Dimitrij. Han var en stor mand og var kraftigt bygget. Han havde bar overkrop og cowboybukser på og havde en øl i hånden. Han stod lige foran Michelle og overbegloede hende åbenlyst.

De præsenterede sig, og vi måtte også præsentere os, selvom jeg ikke kunne vente med at komme videre. De viste sig at være tre medlemmer af en motorcykelklub. De havde lejet et sommerhus i nærheden ca. 500 meter fra vores. De var sammen med fire andre, der var blevet tilbage i sommerhuset. De skulle være der weekenden over.

- Hyggeligt at møde jer, sagde jeg hurtigt, men vi har lidt travlt, så vi skal videre.

Jeg tog fat i armen på Michelle og begyndte at trække i hende. Den store tog fat i Michelles anden arm:

- Hov I to, vi blev ikke helt færdige med at snakke! Han kiggede på Michelle:

- Nåh Michelle, sagde han. Det er da nogle spændende tatoveringer, du har. Han kiggede ned mellem benene på Michelle:

- Hvem er Hassan? Jeg ved jo, at du hedder Daniel, han kiggede på mig. - Så det var da et sjovt valg at lade sig tatovere med en anden mands navn på sin mis. Den historie glæder jeg mig til at høre!

Hverken Michelle eller jeg havde noget godt svar, vi ville dele med ham, så vi forholdt os tavse.

- Vend dig rundt Michelle, sagde han myndigt. Michelle drejede lydigt rundt, så de kunne se hendes baller. Han stirrede på Michelles venstre balle med tatoveringen SEXSLAVE og gik i stå et kort øjeblik.

- Nåh da, da. Det her ser virkelig lovende ud. Hvad siger I drenge? Han kiggede over mod de to andre. En ved navn Nico, en høj mand i badeshorts og langt hår, der var bundet sammen i en pisk i nakken. Og Heine, der var ubarberet med stor ølmave i lange bukser og en hvid, snavset T-shirt. De nikkede begge to og grinede.

- Michelle, du er så fræk, så man tror, det er løgn. Du kommer gående nøgen sammen med din ven Daniel på offentlig vej. Du har en tatovering, der fortæller alle, at du er Hassans luder – og så er du i øvrigt sexslave. Han så sig omkring:

- Sig mig engang. Er det skjult kamera, det her?

Michelle så op på ham:

- Det hele er sandt: Jeg er Hassans luder, og jeg er sexslave. Og så er jeg kæreste med Daniel.

Han grinede højt og kiggede hen på mig:

- Det må jeg nok sige, Daniel, det er sgu et specielt arrangement, I har der, dig og Michelle.

Han rakte pludselig hånden frem og tog fat om Michelles ene bryst og klemte til, så hun gispede. Han lod sin anden hånd glide ned over hendes mave og ned over venusbjerget til hendes skamlæber og op mellem dem. Han spurgte så med hovedet helt tæt på Michelles:

- Hvis sexslave er du egentlig? Så vidt jeg kan se, er der mange muligheder. Han begyndte at rode med hånden oppe i hendes fisse.

- Hun er jo sjaskvåd, din kæreste, sagde han henvendt til mig.

Jeg havde lyst til at gå. Jeg havde ståpik, men jeg orkede ikke mere. Hvis jeg blandede mig fik jeg tæv, og hvis jeg blev stående blev jeg til grin. Nico og Heine var kommet nærmere og stod nu også helt op ad hende. De havde hænderne overalt på hendes baller og kyssede hende i nakken. Michelle stod og stønnede højt, mens hun vrikkede frækt med hofterne.

- Hvis sexslave? Spurgte han igen med ansigtet helt tæt på Michelles, mens han fingerknepppede hende.

Michelle svarede ikke, men stønnede bare med halvåben mund og lukkede øjne.

- Jeg tror, du er vores sexslave, sagde Dimitrij.

- Ja, jeg er jeres sexslave, stønnede hun. Gør hvad I vil med mig…

- Så er jeg smuttet, Michelle, sagde jeg.

- Nej Daniel, du skal blive og se på. Du skal se mig blive misbrugt. Du skal se dem give mig orgasme, du skal se dem tømme sig oppe i mig, din lækre, sexede kæreste. Og så skal du komme for mig, når jeg bliver misbrugt.

- Nej Michelle, jeg orker det ikke!

- Du hørte, hvad din kæreste sagde, Daniel. Du går ingen steder! sagde Dimitrij.

Og mens jeg stod der på stien halvvejs til købmanden, lagde de hende ned i det visne græs, hvor vi stod, og tog hende efter tur. Jeg betragtede hendes ansigt med de lyse fregner, den lille, frække opstoppernæse, mens hun lå og gispede under Dimitrij, der kneppede hende i et voldsomt tempo. Jeg tænkte tilbage på, da jeg lige havde mødt hende, og vi ikke kunne få nok af hinanden. Det var gået stærkt de sidste par uger og jeg vidste ikke længere, hvem hun var. Dimitrij kneppede hende vedvarende og rytmisk, og hver gang han huggede sin pik op i hende, skubbede han hendes frække krop 10-15 centimer frem i græsset, så hendes hoved røg bagover, og hun gispede højt. Da han havde råkneppet Michelles glatbarberede fisse i noget, der føltes som en halv time, trak han sig ud, og gjorde sig færdig ud over hendes smukke, fregnede bryster.

Dimitrij kiggede hen på mig:

- Se lige som din kæreste ser ud. Det er Nicos tur lige om lidt, men han kan jo ikke ligge og rode i det svineri. Du må hen og slikke hende ren Daniel.

- Nej, fandeme nej! råbte jeg. Jeg er den, der er smuttet.

- Kom Daniel, hviske Michelle. Kom og slik mine bryster, kom og gør mig ren!

- I må være skøre, hvis I tror jeg vil være med til den her syge forestilling. Farvel og tak!

Dimitrij var henne ved mig i to skridt, tog fat i min arm og slyngede mig hen i græsset, så jeg landede på siden tæt op ad Michelle:

- Gør så damen ren, knurrede Dimitrij.

Jeg bøjede mig ind over Michelle og gav mig til at slikke hende bryster. Jeg mærkede hendes tunge åndedræt i mit øre, mens jeg som en andet kat gjorde hendes bryster rene. Min tunge gled hen over brystvorterne og gjorde dem stive, mens jeg labbede Dimitrijs sæd i mig.

Nico satte sig ned på knæ mellem Michelles ben og hev sin stive pik frem, mens jeg fortsat slikkede hendes bryster. Jeg kunne ikke lade være med at sutte og bide i hendes piercede brystvorter, så de blev hårde og rejste sig. Nico pressede først tre fingre op, så man kunne høre det sjaskede i hendes fisse, da han gav sig til at kneppe hende med fingrene. Michelle lå med lukkede øjne og stønnede, mens jeg suttede videre på hendes brystvorter. Nico førte derefter sin pik ind mellem hendes skamlæber og huggede i bund i hendes fisse, der blev helt spændt ud af hans store pik. Han holdt ikke længe i min frække og lækre kæreste, og lige før klimaks trak han sig ud af hende og kom ud over hendes mave og fisse i store, hvide klatter.

- Ned og gøre rent, beordrede Dimitrij.

Jeg lagde mig mellem hendes og slikkede hendes fisse, som jeg havde gjort så mange gange før. Denne her gang dog med et lidt andet formål. Jeg startede med hendes mave, navle og arbejdede mig ned mod venusbjerget med tatoveringen. Da min tunge nåede skamlæberne, kunne jeg høre små støn fra Michelle, og da min tunge borede sig ind i hendes fisse udstødte hun høje gisp, mens hendes mave og lår sitrede. Men inden jeg kunne give hende en orgasme, mærkede jeg Heines tage fat om nakken på mig:

- Så kammerat, nu er det min tur til at kneppe din kæreste!

Han satte sig på knæ og lagde Michelles slanke, brune ben op på sine skuldre og tog et solidt tag om hendes hofter. Da han med noget besvær trængte ind i hendes bagerste hul, skreg Michelle af smerte og lyst. Jeg sad svimmel og så på, at Heines tykke pik gled ind og ud mellem hendes velformede baller, mens hendes lækre, store bryster vuggede frem og tilbage. Heine fortsatte med at råkneppe hende i det bagerste hul, indtil hun skreg sin orgasme ud i klitterne.

Dimitrij, Nico og Heine stod og så på Michelle, der stadig lå gispende i græsset, mens de røg en smøg.

- Skal vi videre, eller er der nogen, der skal have mere? Smågrinede Heine til de to andre.

Nico stod og tog sig i skridtet udenpå bukserne og så spørgende på Dimitrij:

- Hvad skal vi gøre med dem?

Dimitrij så på Heine og Nico uden at sige noget. Så så han hen på mig og tilbage på dem igen:

- Jeg ved, hvad vi gør. Vi tager hende sgu med hjem til de andre. De andre har jo ikke prøvet hende, og hvem af os vil sige nej til en tur mere om et par timer? Det er sgu ikke hver dag, man møder en gratis, toplækker luder. Hun vil være god underholdning for os alle hele aftenen og natten med. Vatpikken der lader vi være. Han har jo ikke noget at sku’ ha’ sagt alligevel. Han kiggede igen nedladende hen på mig.

Dmitrij trak Michelle op og stå, gav hende et hårdt klask i hendes frække pariserrøv, så hun gav et hvin fra sig, og trak hende ned ad stien. Hun drejede hovedet, og vi fik øjenkontakt i et kort sekund, inden hun forsvandt sammen med dem bag en klit.

Jeg tilbage til vores sted og pakkede vores ting sammen. Da jeg var kommet hjem til vores sommerhus, pakkede jeg de ting, som var mine, smed dem ind i bilen og forlod stedet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.