BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Næste dag kørte de af sted med Michelle i den sorte BMW. Jeg stod og kiggede på den, indtil den forsvandt i et sving længere fremme. Bagefter kørte jeg ned til den lokale købmand og købte en flaske Jack Daniels. Da jeg kom hjem, satte jeg flasken for munden og drak i store slurke.

Tre dage senere modtog jeg en sms fra Hassan:

SEX I DAG?

- Gæld nedskrevet med 35 000

En VIDEO var vedhæftet beskeden. Jeg klikkede på den.

Videoen foregår inde i noget, der ligner en stor lade. Der var 10 hætteklædte mænd til stede. En mand stod og filmede. Michelle var nøgen kun iført selvsiddende strømper med blonder og stilethæle. Hendes arme var bundet sammen og spændt op i en krog i en bjælke. Hun havde bind for øjnene, og der hang to guldkæder med lodder ned fra nogle piercinger i hendes brystvorter.

De hætteklædte mænd nærmede sig Michelle og stod nu tæt op ad hende, mens de gned deres pikke. De 4-5 nærmeste begyndte nu at beføle hende overalt på kroppen. To af mændene greb om hendes bryster og begyndte at sutte og bide i hendes brystvorter, en tredje knælede foran hende og begyndte at slikke hendes fisse. Én stod bag ved hende og befølte hendes baller. Michelle bed sig i underlæben og begyndte at vride sin krop og kaste hovedet tilbage. Da mændene havde bearbejdet hendes krop i ca. 10 minutter var hun begyndt at trække vejret i stød, og der gik krampetrækninger gennem hele hendes frække og sexede krop. Mændene trak sig nu tilbage og en kraftigt behåret mand med hætte over hovedet og bar overkrop, nærmede sig hende med en nihalet læderpisk. Han begyndte med at lade pisken svirpe blidt hen over hendes krop, på hendes baller, hendes lår, hendes mis, hendes bryster. Manden begyndte at slå hårdere. Michelles mund var nu helt åben, og man kunne se hendes bryster hævede og sænkede sig i takt med hendes vejrtrækning. Nu begyndte han at trække sin arm tilbage, før han svingede pisken og ramte hendes baller. Han lod pisken svirpe hårdt hen over ballerne gang på gang. Til sidst tog han tilløb inden han svingede pisken. Hele hendes krop rystede, når de ni læderender samtidigt ramte hendes baller og efterlod dybrøde striber. Man kunne nu høre Michelles skrig ud i laden. Så gik han hen foran hende og lod pisken falde på hendes mis og bryster, og der gik ikke længe, før man kunne se orgasmen rulle gennem hele hendes krop.

Jeg havde fundet pikken frem og sad og onanerede til videoen.

Da manden med pisken endelig var færdig med hende, nærmede de andre mænd sig, mens de fortsat gned på deres stive pikke. En mand bagved hende gik ned i knæ og trængte pludselig op i hende og efter 20-25 hårde stød, der fik hendes stilethæle til at løfte sig, kom han i hende. Jeg øgede tempoet på pikken og mærkede, at jeg var tæt på klimaks.

En ny overtog. Heller ikke han holdt længe, inden han stønnende sprøjtede op i hende. En ny hætteklædt mand pressede sig nu ind i hende forfra og begyndte at hugge op i hendes fisse med et fast greb om ballerne. En mand kom bagfra og pressede sig op i hendes bagerste hul. De var to mænd, der trængte op i begge hendes huller samtidigt og fik hendes stilethæle til at lette fra gulvet, når de begge stødte deres pikke op i hende. Jeg kom i en ynkelig orgasme, mens sæden løb ned over min hånd og bukser.

De fortsatte med at kneppe min kæreste gennem den næste time, indtil de alle var kommet oppe i hende og spermen løb fra begge huller i tykke, seje strømme ned ad hendes ben, mens hun hang med armene fastspændt i loftet.

Næste dag rullede den sorte BMW ind på plænen foran sommerhuset. Michelle steg ud og gik lidt forsigtigt hen imod mig. Hun havde joggingtøj på, så glad ud og smilede til mig. Vi gik ind i huset. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige eller gøre, så jeg knappede en øl op, satte mig i sofaen og overlod det hele til hende. Hun gik hen og lagde sig forsigtigt på sofaen over for min. Vi kiggede på hinanden uden at sige noget. Jeg lavede en kop te til hende. Hun faldt i søvn uden at drikke noget af den.

Michelle havde altid sovet nøgen sammen med mig, men nu gemte hun sin sexede krop i trusser og bh og en negligé, som gik ned til knæene. Jeg længtes efter hende, men vi havde ingen sex. Der var for mange, der havde kneppet hende de sidste dage, som hun sagde.

En morgen et par dage efter var hun i bad. Jeg gik ind til hende for at børste tænder og så hende nøgen for første gang, efter hun var kommet hjem fra København. Hun stod med front mod mig. Mit blik faldt på hendes smukke fyldige bryster med det helt rigtige fald, guldkæderne fra videoen, der hang ned fra brystvorterne. Jeg sank en klump og mærkede den rørte på sig i mine bukser. Mit blik gled nedad mod hendes skød. Mit hjerte sprang et slag over, da jeg så en tatovering. Tværs over det glatbarberede venusbjerg lige over skamlæberne stod der: HASSANS LUDER.

Fra hendes skamlæber hang små guldkæder ned fra piercingerne. Jeg kiggede chokeret op på hende. Hun kiggede alvorligt tilbage på mig og drejede så rundt, så hun stod med ryggen til mig.

Tværs hen over Michelles venstre balle var tatoveret SEXSLAVE.

- Hvad fanden, råbte jeg, hvad har det svin gjort ved dig!!

- Jamen, Daniel, jeg lod mig tatovere frivilligt. Jeg er Hassans luder og sexslave.

Det var mit stikord, jeg kunne holde mig fra hende længere. I to skridt var jeg hende ved hende, vendte hende om og pressede hende op mod væggen. Med en hånd om pikken styrede jeg op til hendes skamlæber, og pressede mig ind i hende:

- Åååååhhh ja, Daniel, aaaahhhhhh, det er godt, bliv ved. Tag mig, mens du tænker på, hvad de har gjort mod mig.

Jeg holdt om hendes hofter trængte dybt op i hende. I en blanding af jalousi, raseri og lyst voldbollede jeg hende i et vanvittigt tempo. Jeg kom i hende i en svimlende orgasme efter kort tid.

Jeg forsøgte – på trods af alt - at genetablere mit liv sammen med Michelle, og det virkede, som om hun også forsøgte. Men jeg vidste det ikke med sikkerhed, for vi talte ikke om det. Vi kunne ikke, det var for mange følelser forbundet med det, for megen smerte.

En uges tid efter BMW’en havde afleveret hende på plænen foran sommerhuset, var hun kommet nogenlunde til hægterne, og vi tog til stranden. Hun har altid elsket at være ved stranden. Den dag var vejret perfekt, og stranden var godt besøgt. Vores sted oppe i klitterne var heldigvis ledigt. Vi pakkede ud og bredte tæppet ud på sandet. Michelle tog badekåben af. Hun var iført en meget lille bh, der kun lige dækkede hendes brystvorter med to trekanter og en mini g-strengstrusse, som gav frit udsyn til hendes pariserrøv. Hun tog nu sin Bh af, så guldkæderne hang frit ned fra hendes piercede brystvorter. Hun stod foran mig og kiggede på mig med sine smukke, blå øjne. Synet af hendes fyldige, perfekt afrundede bryster, brystvorterne med kæderne, hendes glatte mis med de piercede kønslæber. Hun så min stive pik i badeshortsene, kiggede mig igen ind i øjnene, så drejede hun rundt for mig, svajede ekstra i hoften og viste de struttende baller, der var blevet håndteret så brutalt af så mange mænd: SEXSLAVE stod der tværs hen over den venstre balle. Michelle vendte sig om mod mig igen og kiggede udfordrende på mig. Jeg havde tabt kæben og trak vejret tungt, og pulsen larmede i mit hoved. I to skridt var jeg henne ved hende, trak hende voldsomt ind til mig og kyssede hende grådigt. Hun åbnede munden for min tunge og lod mine hænder vandre på hendes krop: de tunge, fyldige bryster, missen, ballerne. Men så blev hun passiv og kort efter gjorde hun sig fri af mig:

- Ikke nu Daniel, mumlede hun.

- Hva? Udbrød jeg. Har du ikke lyst? Din lyst har ellers ikke fejlet noget, når du har stillet dig til rådighed for andre mænd!

- Daniel… Du har ikke vist interesse for mig i lang tid. Gennem de sidste år har der kun været dit pokerspil, mens du helt har ignoreret mig. Hvorfor er det først nu, hvor adskillige mænd har voldbollet mig og skamferet min krop, at du bliver interesseret i mig?

Få sex i dag

Hun så på mig med spørgende øjne uden at få svar. Jeg kunne ikke besvare hendes spørgsmål. Så erklærede hun, at hun ville i vandet. Jeg bandede i mit stille sind. Skulle hun nu spankulere ned blandt et hav af mennesker - og mænd, næsten nøgen med afslørende tatoveringer og piercinger på sin uimodståelige og mærkede krop? Det kunne kun gå galt, men det vidste hun vel godt. Måske netop derfor.

Michelle vendte ryggen til mig og begav sig ned på stranden. Jeg kunne ikke følges med hende. Havde ikke modet. I stedet iagttog jeg hende, da hun med vrikkende hofter bevægede sig ned mellem de mange strandgæster kun iført en minimal g-streng. Alle så op og fulgte hende opmærksomt, havde blikket rettet mod hendes hoppende bryster og blottede, tatoverede baller. Da hun nærmede sig strandkanten og gik ud i vandet, gik længere ud og til sidst kastede sig i bølgerne, fik en 5-6 mænd pludselig lyst til en dukkert. De rejste sig kastede sig i bølgerne tæt på Michelle, der lå på ryggen og holdt sig flydende. Hendes nøgne bryster vuggede i vandoverfladen, når små bølger skyllede hen over dem. Jeg gik ned til vandkanten for at se, hvad der skete. En af mændene var helt henne ved hende. Han sagde noget til hende. Hun smilede og jeg kunne høre hendes latter. De var helt oppe ad hinanden nu og stod stille. Vandet gik dem til midt på brystet. Han gik lidt ned i knæ og trak hende ind til sig. Hun gjorde ikke modstand. Hans hænder var nede under vandet. Hun åbnede pludseligt munden og lagde hovedet bagover. Så begyndte hendes overkrop at vugge op og ned i vandet, mens han bevægede sig i samme takt. En anden mand svømmede nærmere bagfra. Han rejste sig op i vandet tæt bagved hende. Michelles krop løftedes op af vandet et kort sekund samtidig med, at hun åbnede munden og gav et lille hyl fra sig, som kunne høres helt inde ved strandkanten, hvor jeg stod. Hendes fyldige bryster med guldkæderne vuggede op og ned i vandspejlet, indtil de blev omsluttet af hænderne fra manden, der var trængt ind i hende bagfra. De næste 5-8 minutter kneppede de hende i begge huller og gjorde sig til sidst færdige i hende med indestængte brøl. Derefter svømmede de væk i hver sin retning. Michelle fik fodfæste og gik ind mod strandkanten helt nøgen med sine vuggende bryster og svingende guldkæder. Hun havde mistet sine trusser, så hendes glatbarberede mis med tatoveringen HASSANS LUDER var fuldt synlig. Rundt omkring på stranden var samtalerne forstummet. Folk stirrede med halvåben mund på Michelle, der stoppede op foran mig:

- Hej Daniel, står du der? Hun kiggede ned på mine shorts:

- Du så det hele, smilede hun til mig og gav mig et hurtigt kys på munden og krammede min bule i badeshortsene.

Alle strandgæsterne drejede hovedet for at følge min nøgne kæreste, der med sin vrikkende røv med påskriften SEXSLAVE fortsatte op mod vores sted i klitterne.

Om aftenen efter strandturen lå vi i sengen. Michelle var nøgen under dynen, og jeg længtes efter hende. Jeg lagde prøvende en hånd over på hendes mis. Michelle smilede til mig:

- Vil du høre, hvad der skete i dag ude i vandet?

Jeg sagde ikke noget. Jeg vidste, at Michelle ville fortælle mig det, hvad enten jeg sagde ja eller nej. Hun havde fundet min pik frem og gned den ligeså stille:

- Da jeg gik ned mellem alle strandgæsterne, følte jeg mændenes øjne på mig, jeg mærkede mine bryster hoppe for hvert skridt jeg tog og sørgede for at vrikke ekstra meget med røven. Da jeg var ude i vandet, så jeg, at der var 6-7 mænd, der hoppede i vandet efter mig. Jeg lagde mig på ryggen og flød og sikrede mig, at mine bryster kunne ses i vandoverfladen inde fra land, mens jeg ventede spændt på, hvad de kunne finde på.

Hun tog mig i munden og gik i bund på mig 4-5 gange, hvorefter hun tog over med hånden:

- Den første, der kom frem, havde svømmet et stykke under vandet og dukkede op med et frækt smil lige foran mig. Han stod helt op ad mig. Han sagde til mig: Jeg ved, hvordan jeg kan få dig til at hoppe op og ned i vandet som en korkprop uden at bruge hænderne. Prøv, sagde jeg så grinende til ham. Så forsvandt hans hænder ned under vandet, hvor han trak min bikinitrusse til side, lagde en hånd på min røv så mærkede jeg hans pik trænge ind i mig under vandet.

Michelle gned hårdere på min pik.

- Mens han kneppede mig, så jeg hoppede op og ned i vandet…

Michelle smilede til mig og satte tempoet op på min pik:

… mærkede jeg pludselig, at der stod én bag mig. Han tog uden videre fat om mine trusser under vandet og hev dem ned om mine sexede baller. Kort efter registrerede jeg en skarp og velkendt smerte i mit bagerste hul, og derefter en voldsom lystfølelse, da jeg mærkede to store pikke stemple ind og ud af mine huller samtidigt. Det gav mig en lykkefølelse at være helt i deres magt, mens de brugte mig til at tilfredsstille sig uden at tage hensyn. Jeg lyttede med en blanding af vantro, jalousi og ophidselse til hendes historie. Michelle spyttede på min pik og gned hårdt på den:

- Kom så Daniel, kom for mig. Ser du det for dig – hvordan de ta’r din lækre kæreste? Hvordan pikkene hamrer ind og ud af mine huller, er det frækt at tænke på, at jeg står til rådighed for enhver, der vil ha’ mig? hviskede hun mig ind i øret – og at du ikke kan gøre noget for at forhindre det? Til sidst sprøjtede de deres sæd op i min ubeskyttede fisse og frække tatoverede røv, som så mange har gjort det før dem og vil gøre det efter dem, Daniel.

Da hun kunne mærke, at tiden var ved at være inde bøjede hun sig ind over mig og tog mig i munden, og jeg kom inde i hende med et indestængt brøl, mens jeg vred min krop. Hun så et øjeblik på mig med sine, smukke blå øjne og lagde sig ind til mig. Vi lå stille lidt uden at sige noget.

- Vi skal også på stranden i morgen, sagde hun så.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.