BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu skal du lære at tåle smerte og seksuel ophidselse. Du skal lære at håndtere begge følelser samtidigt og nyde dem, så du bedre kan underkaste dig de mænd, der tænder på det.

De var nået til næste fase af Michelles opdragelse. Til det var der brug for nogen, der kunne li’, at se kvinder lide – og komme.

SEX I DAG?

Vincent selv var glad for at påføre Michelle smerte. Det havde han vist ved flere lejligheder. Men han mente alligevel, at der var brug for et par eksperter denne gang. Derfor tog vi hen til en SM klub, der var beliggende i en mindre by en times kørsel væk. Michelle havde selvfølgelig bedt om, at jeg skulle være med.

Vincent  havde i forvejen lavet en aftale med det par, der ejede klubben. Et ægtepar i 50erne, som begge sad i bestyrelsen for klubben. Manden var stor og tyk. Han var tatoveret på det meste af kroppen med piercinger i brystvorterne og et stort cykelstyrskæg. Håret var sort, sandsynligvis farvet og var samlet i en pisk i nakken. Konen var kraftigt bygget og næsten lige så stor som sin mand. Hun havde lyst hår, der var samlet i en lang fletning. Som sin mand havde hun adskillige tatoveringer og en del piercinger i læberne, i næsen og i øjenbrynet.

Manden kiggede på os. Vincent præsenterede os. Han pegede på mig:

- Det her er Daniel. Det er Michelles kæreste. Jeg har overtaget Michelle fra ham og har fuld råderet over hende. Han har kun adgang til hende med min tilladelse. Michelle har selvfølgelig accepteret. Han er med her i dag, fordi hun gerne vil ha’, at han ser på.

Vi bliver vist rundt i klubben og ender i det rum, hvor Michelle skal oplæres. Vincent og jeg bliver placeret ved et bord i den ene ende af lokalet. Der står et køleskab op ad væggen, hvor man kan forsyne sig med drikkevarer. Vi åbner en flaske hvidvin. Michelle får besked på at smide tøjet. Hun knapper sin skjortebluse op og tager den af. Derefter krænger hun den korte nederdel ned over hofterne og træder ud af den. Nu står hun kun iført røde minitrusser og et par stiletter. Manden beder hende om at dreje rundt. Han kan ikke skjule sin begejstring for synet af Michelle:

- Du er meget smuk. Du kommer til at gøre rigtig mange mænd glade. Saml dine hænder bag på ryggen.

Han går hen til Michelle og tager om hendes fyldige bryster, ælter dem, napper lidt i brystvorterne, så de stritter. Han lader sin hånd glide ned omkring ballerne og ned i hendes trusser, hvor han undersøger hendes mis. Han kigger anerkendende hen på Vincent og mig:

- Hun er helt glatbarberet. Godt arbejde. Missen er fuldstændig blød og glat. Prøv at mærke efter, sagde han henvendt til konen.

Hun gik hen og stak en hånd ned i Michelles trusser og rodede rundt:

- Hun har en meget glat og blød fisse!

Hun kiggede på Michelle og tog pludselig hårdt fat om skamlæberne:

- Du er da vist en liderlig slavetøs. Din fisse er allerede sjaskvåd!

Michelle gispede af smerte og stønnede højt af ophidselse. Manden gik nu hen og trak minitrusserne af hende, så hun stod helt nøgen kun i stiletterne. Han gik et par skridt tilbage og kiggede så undskyldende på konen:

- Jeg er nødt til det – det her kan ikke vente.

Derefter trak han Michelle hen til et bord to meter væk fra det bord, hvor Vincent og jeg sad med et glas hvidvin. Han pressede hende ind over bordpladen, så hun lå på maven og bad hende stå med spredte ben. Så hev han sin halvstive og kæmpestore pik frem og begyndte at gnide den, mens han fingerkneppede Michelle med den anden hånd. Han trak fingrene ud. De glinsede af hendes kussesaft. Så satte han pikken mod hendes skamlæber og trængte ind i hende i ét hug og begyndte at kneppe hende i en hård vedvarende rytme, der fik hende til at stønne højt. Da han kom i hende med et brøl, rystede hele hendes underkrop og hun trak vejret i en lang række hårde stød, der mundede ud i et langtrukket suk, da hun nåede klimaks. Han trak sin halvstive, fedtede pik ud af Michelle fisse og kiggede hen på mig og gav mig et thumbs-up:

- Det er faneme en lækker slavetøs, Vincent har overtaget fra dig. Jeg ved ikke helt, hvad det er for et magtspil, I har kørende, men du må jo være vanvittigt at give slip på sådan en tøs. Selvom det selvfølgelig er en fantastisk mulighed for os andre.

Han fik øje på bulen i mine bukser og smilede ironisk:

- Ok, jeg kan se, at du også får noget ud af det. Tag du den bare frem og nyd showet. Vi er kun lige startet. Michelle skal igennem et meget omfattende program i aften.

Han pakkede sin pik væk, og Michelle blev ført hen til et stort kryds af sortmalet træ, der lå på gulvet i den anden ende af lokalet op ad væggen. I de fire hjørner af krydset var der monteret manchetter af læder. Manden og konen lagde Michelle ned på krydset og spændte håndled og ankler fast i manchetterne. De rejste nu krydset op mod væggen og låste det fast i beslag, der var monteret på væggen. Hun var nu fastlåst og udspændt på krydset helt åben og forsvarsløs.

Få sex i dag

Manden satte et vibratoræg op i Michelle, mens konen satte klemmer på hendes brystvorter. Michelle gispede højt af smerte, da klemmerne lukkedes om hendes brystvorter. Der blev skruet op for ægget i hendes fisse samtidig med, at konen var gået ned i knæ mellem hendes ben og begyndte at slikke hende. Hun stønnede nu højt og trak vejret i stød. Jeg kunne se, at hun var tæt på orgasme, manden skruede ned igen og Michelles vejrtrækning blev roligere. Konen fortsatte med at slikke hendes fisse, mens manden havde fundet en læderpisk frem. Han lod den først svirpe blidt hen over hendes bryster et par gange. Michelle stønnede let. Pludselig slog han igennem i tre hårde slag og pisken efterlod en tydelige røde striber henover brysterne. Michelle skreg af smerte og chok, mens hun hyperventilerede. Konen havde overtaget fjernbetjeningen og skruede i det samme op og fik hende til at stønne højt. Så gik hun i knæ og brugte sin tunge på hendes fisse, hvilket igen bragte hende på randen af orgasme. Hendes mave begyndte at sitre og hendes vejrtrækning blev kort og overfladisk. Manden gav hende to hårde  slag mere med pisken henover brysterne. Hun gispede af smerte og tårerne begyndte at løbe ned af kinderne på hende, mens konen slikkede hendes fisse og ægget vibrerede i hendes underliv.

Sådan holdt de Michelle på kanten af orgasme i en blanding af smerte og lyst de næste 20-25 minutter. Til sidst var hun fuldstændigt udmattet og hendes hoved hang slapt ned og maven sitrede, mens sved og tårer dryppede ned på gulvet under hende og kussesaften løb ned ad benene. Hun havde endnu ikke fået orgasme.

De tog hende ned fra trækrydset og lagde hende på ryggen på et bord. Hendes ben løftedes op og blev fastgjort til to bøjler, der var monteret på bordet. De tog klemmerne af brystvorterne og Michelle skreg af smerte, da følelsen vendte tilbage i dem. Konen havde spændt en kæmpe DILDO fast omkring hoften. Hun trængte ind i Michelle og begyndte at kneppe hende med den. Jeg kunne se, at den store dildo gjorde ondt i starten, men efterhånden gled den bedre ud og ind hendes fisse, så hun begyndte at stønne igen. Konen pressede sig nu ind i hendes bagerste hul. Michelle jamrede af smerte, da konen brutalt presser dildoen i bund.

Det var nu mandens tur til at kneppe hende. Han gik hen mellem hendes ben. Hans kæmpepik stod i en bue ud fra kroppen. Så kiggede han hen på mig:

- Så Daniel, har du fat om pikken? Se godt efter, for nu vil jeg fylde din frække kæreste med min sæd for anden gang, og hun vil nyde hvert sekund, og til sidst vil jeg få hende til at komme, så hun skriger sin orgasme ud i lokalet.

 Han tog fat om pikken og styrede den ind i Michelles fisse og pressede den i bund i første stød. Mens han kneppede hende i lange, hårde hug, vedblev han med at kigge på mig. Der går under et minut før Michelle går i krampe og udstøder en række høje gisp, idet hun overgiver sig til en kæmpeorgasme opsparet over lang tid:

- Åååååååååååååååhhhhh! Jaaaaaaaaa, knep mig, bliv ved, jaaaa, sådan!

Manden fortsætter sit arbejde i hendes fisse, mens Michelles orgasme bliver ved med at sende dønninger gennem hendes frække krop. Til sidst ligger hun udmattet hen og prøver at få vejret, mens manden gør sig færdig i hende med seks store sprøjt dybt oppe i hendes fisse.

Samtidig sidder jeg Daniel  og onanerer, mens min kæreste voldbolles, og jeg kommer ud over mig selv, som den cuckold, jeg er. Jeg forstod ikke min egen passivitet, hvorfor jeg blev i det. Jeg var udspændt mellem en uudholdelig jalousi over de kyniske mænd, der udnyttede min kæreste og den intense lyst, jeg følte ved at være tilskuer til det. Jeg tændte på, at hun hengav sig fuldstændigt til dem og lod dem gøre, hvad de ville med hende. Det værste var, at Michelles seksualitet syntes at udvikles i retning af grovere og mere udspekuleret udnyttelse, og min egen nydelse syntes at gå i samme retning.

Aftenen i SM-klubben afsluttedes med ”Åbent hus”. Det gik ud på, at alle gæsterne, der var på besøg i klubben inviteredes til at fornøje sig med Michelle. Inden dette afsluttende arrangement blev der holdt en times pause, hvor Michelle kunne bade, gøre sig i stand og hvile sig. Vi blev anvist et omklædningsrum med bad, sofa og et køleskab med forfriskninger. Vi gik ind i rummet, og Michelle gik i bad, mens Vincent og jeg satte os i sofaen med hvidvinen. Efter 20 minutter kom hun nøgen ud fra badet og spurgte Vincent, hvad hun skulle have på. Han trak en sort lædernederdel , en hvid minitop og rødt undertøj op af den lille kuffert. Nederdelen var ultrakort og de røde minitrusser var fuldt synlige, når hun bøjede sig forover. Toppen sad stramt hen over hendes bryster og fremhævede hendes brystvorter. Den sluttede lige under brysterne, så hele hendes mave var synlig. Vi sad i sofaen og stirrede på hende. Hun fik besked på at dreje rundt. Jeg sank en klump. Jeg blev aldrig træt af at se på hende, og jeg kunne ikke afgøre, hvornår hun var frækkest: Når hun var splitternøgen eller nu, hvor hun var majet godt ud med sexet tøj og stiletter.

 Det var en stille aften i klubben, så der var kun ni gæster til stede. To par i halvtredserne og tre singlemænd. De blev informeret om, at Michelle var til fri afbenyttelse resten af aftenen. De tre singler gik sammen med Michelle ind i nyt lokale. Lokalet var omkring 50 kvadratmeter og var indrettet med et område i den ene ende med enkeltborde og tilhørende stole. I den anden ende var der en stor tredobbelt seng. Mellem bordene og sengen var cirkulært dansegulv på omkring tre meter i diameter.

Lyset blev dæmpet, og der kom musik ud fra højttalerne. De tre singler trak Michelle ud på gulvet og hun dansede rundt mellem dem. De skiftedes til trække hende ind til sig, og de holdt sig ikke tilbage. Nederdelen var snart trukket godt op omkring hoften, så de kunne tage på ballerne inde under trusserne, og toppen blev krænget op over brysterne, så den røde BH var synlig.

Manden, der ejede stedet, mente, at Michelle nu skulle strippe, så de tre singler satte sig ved et bord. Han tændte en projektør, der oplyste den lille dansecirkel i midten af lokalet. Michelle begyndte nu at bevæge sig langsomt til musikken, mens hun krængede sin top op over hovedet og smed den hen til singlerne. Så spændte hun BH’en op og hendes smukke, fyldige bryster sprang ud. Der løb adskillige røde striber hen over dem efter mandens behandling tidligere på aftenen. Hun tog fat under dem, løftede dem op og æltede dem blidt og fik brystvorterne til at stritte. Mens hun vred sine hofter til musikken begyndte hun langsomt at krænge nederdelen ned omkring sine hofter. Hun drejede sig rundt og viste sine baller, der kom til syne, da nederdelen gled ned omkring hendes lår. Nu var hun kun iført de røde g-strengstrusser og stiletterne. Jeg betragtede gæsterne, mens de sad og så på showet. De tre mænd, der sad med deres koner, havde tabt deres underkæber. De havde mistet fornemmelsen for tid og sted – og for deres koner, der sad lige ved siden af dem og kiggede på dem. De gloede ufravendte på Michelle, der dansede rundt mindre end to meter, fra hvor de sad, på hendes frække pariserrøv, der var rødstribet og mishandlet efter pisken, hendes bryster, der bevægede sig stille, når hun vred sig til musikken, og på de røde minitrusser, som hun nu var ved at trække ned over sine hofter. Da hun havde smidt trusserne kastede hun dem hen til et af parrene. De landede i skødet på en af konerne, der ikke så tilfreds ud. Nu begyndte hun at kæle for sin glatte mis, og hendes fingre gled op mellem skamlæberne og bevægede sig ind og ud af fissen. Så bukkede hun let for publikum som tegn på, at showet var forbi.

De tre singler, der havde siddet og gnedet på deres pikke under showet, var oppe af stolene og trak Michelle hen i sengen. De var som vilde dyr og vendte og drejede hende og deres hænder var overalt på hendes krop. Endelig fik en af dem overtaget og lagde sig oven på hende og pressede sin pik i bund i hendes fisse. Han kom med et brøl i hende på under et minut. Hun satte sig nu overskrævs på den næste, så hans pik trængte op i hende og hun begyndte langsomt at ride ham, men satte hurtigt tempoet op, så hendes bryster begyndte at hoppe op og ned.

Jeg så på de tre par ved bordene. Mændene havde deres pikke fremme og sad og gned dem, mens de stirrede på Michelle, der hoppede op og ned på pikken. De ænsede ikke deres koner, men stirrede intenst på hende, mens den tredje mand sad bagved Michelle og var ved at presse sig ind i hendes bagerste hul. Hun sad stille oven på pikken, så manden bagved kunne presse sin pik ind i hende. Hun bøjede hovedet bagover og åbnede munden i et lille skrig, da han brutalt pressede sig ind i hende. Da de begge gik i gang med at kneppe hende, kom Michelle midt i det hele i en højlydt orgasme, der fik hendes overkrop til at krumme sig sammen. De fortsatte med at hugge deres pikke ind og ud af begge hendes huller i et voldsomt tempo, og det blev for meget for de tre mænd, der sad og onanerede. De kom med højlydte gisp ud både bord og bukser, mens deres koner sad og lignede tordenskyer.

Da singlerne var færdige med hende, satte de sig ned til bordet igen, mens Michelle blev liggende i sengen. Manden, der ejede stedet, rejste sig og spurgte, om der var andre, der ville til. De tre koner stak hovederne sammen og snakkede lavmælt. De gik hen til væggen, hvor der hang adskillige sexrekvisitter.

De brugte dildoen og pisken på Michelle, og det gjorde de så brutalt, at det blev tydeligt, at de var jaloux på Michelle over hendes skønhed og hendes appeal til deres mænd. De trængte så voldsomt ind i begge hendes huller med dildoerne påspændt, at deres raseri over hendes sexappeal blev ganske tydeligt. Michelle lå og gispede af smerte og tårerne løb ned ad hendes kinder, mens hun blev kneppet bagi af en af konerne. Den anden havde taget pisken, og hun tog tilløb, når hun svingede den som ville hun ødelægge hendes krop og skønhed. Pisken efterlod dybrøde striber og blodspor på hendes smukke bryster, og hun skreg af smerte hver gang den svirpede hen over hende.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.