Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I SMS’en stod “Hej søde jer og tak for en dejlig weekend i jeres skønne sommerhus. Skulle hilse fra os begge, kh Dorthe”.
Det var der jo sådan set ikke noget usædvanligt i, og jeg sendte hilsnen videre til min kone, men hun havde også lige fået den fra Dorthe.
Jeg svarede tilbage med et “Selv tak, ja det var dejligt, og så var vejret, havet og det hele jo helt vidunderligt. Hils igen, knus (blinke smiley med kys)”. 

5 minutter efter tikkede endnu en SMS ind, det var igen fra Dorthe.
“Nu sover han igen. Gæt hvad jeg har lyst til (hjerte smiley) (blinke smiley med kys)”.
Wow nåede jeg lige at tænke, inden den næste SMS tikkede ind. Den viste et nærbillede af Dorthes hånd, der holdt om et bryst og løftede en optimistisk strittende brystvorte frem.  
Uha, tænkte jeg, det er fandme frækt, men det er også en vildt farlig sti, vi er ved at bevæge os ind på.

SEX I DAG?

Jeg skrev hurtigt tilbage til hende “Uha hvor er du fræk, Dine bryster er vildt flotte og jeg har lyst til at kysse på dem, men er du nu sikker på at det her er en god ide?”.
Svaret kom prompte. “Jeg ved godt at det er en dårlig ide, men kan kun tænke det.”.
“Det er livsfarligt at tænke sådan. Det her hverken kan eller må vi, og vi risikerer at miste alt.”, SMS’ede jeg tilbage.
“Jeg ved det godt, men det fylder så meget, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det sådan. Men selvfølgelig går det ikke. Kan vi mødes og snakke om det, så vi kan få lagt ordentligt låg på? At gøre det på SMS virker forkert.”

Mens jeg tænkte over et fornuftigt svar, tikkede endnu en SMS ind. “Jeg plejer at gå en lang tur hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde. Måske kan vi finde en dag hvor vi kan følges, så kan vi få snakket der?”.
“Jo det kan vi godt. Hvilken dag vil du foreslå?”, svarede jeg.
“Så tror jeg vi skal tage torsdag, hvor jeg får tidligt fri. Kan vi mødes ved indgangen til skoven oppe bag vores hus ved 16-tiden? Følg asfaltvejen op til der hvor den ender, så kan vi mødes der”, spurgte hun.
“Ja det aftaler vi, og er der noget, kan vi vi jo lige aftale nærmere inden, ellers ses vi der.”, svarede jeg. Og sekundet efter sendte jeg “Sengetid her, godnat og sweet dreams (blinke smiley med kys)”.
“I lige måde (blinke smiley med kys)” skrev hun tilbage, efterfulgt af endnu en SMS med et foto, denne gang af Dorthe på badeværelset kun iført trusser og et stort smil.
“Fyyh, kan du så gå ind i seng, og husk at du skal sove med hænderne ovenpå dynen.”, skrev jeg, og fik straks et “Godnat” og en fnise smiley tilbage.

Dagene indtil torsdag gik uden yderligere imellem os, men jeg fik godt nok tænkt mange tanker, for hvad var dog det her for noget. Det skulle jo SLUTTE, eller det skulle slet ikke være sket, og jeg var tynget af dårlig samvittighed.

Efterhånden som dagene gik, fandt jeg dog flere og flere argumenter for hvorfor det var sket, og at det godt både kunne undskyldes og forklares, skulle det komme dertil. 
Det kunne det selvfølgelig ikke, men når ens pik blander sig i tankerne og får bare en smule indflydelse (jeg skulle have slettet de billeder fra SMS’erne), så ender det sjældent med en rationel og fornuftig beslutning. Nok nærmere en beslutning, der er det stik modsatte, men i øjeblikket forekommer både logisk, gennemtænkt og ikke mindst RIGTIG.
Aaaargh, jeg var på dybt vand.  

Torsdag blev en mærkelig dag, og lige fra jeg stod op, havde jeg en underlig fornemmelse i maven. Heldigvis kunne jeg fordybe mig i arbejde i løbet af dagen, og indimellem næsten glemme aftalen senere. Men efterhånden som dagen gik, blev det kun værre, og da jeg kom ud i bilen ved 15-tiden, måtte jeg lige sidde et øjeblik og samle tankerne, inden jeg kunne køre hjem.
Den underlige fornemmelse i maven havde manifesteret sig som kriller og spænding. Jeg glædede mig simpelthen til at se Dorthe igen.

Det var heldigvis en dag, hvor min kone havde aftenvagt, så jeg var alene da jeg kom hjem en halv time senere. Jeg forsøgte ikke at tænke for meget over det jeg skulle, så jeg tog et hurtigt bad, sprang i noget let sommertøj, snuppede en flaske vand, og hoppede på cyklen for at køre de 3 km til det aftalte mødested.  

Da jeg kom frem, stod Dorthe allerede og ventede. Også hun i let sommertøj, med en tynd løs bluse og et par korte stramme sportstights.
Jeg fik parkeret min cykel op af et træ nogle meter inde i skoven, så den ikke umiddelbart var synlig ude fra stien. Det var igen en smule akavet, vi havde jo heller ikke snakket eller skrevet sammen i flere dage.
Vi hilste med et lidt stift kram, som Dorthe måske holdt en anelse længere end hun plejede.

Dorthe havde lagt en rute, og vi begyndte at gå ind i skoven. I starten var vi noget stille, og udvekslede kun almindeligheder, men også fordi Dorthes rute var hård med flere små bakker undervejs. Vi kom hurtigt ind i en del af skoven jeg ikke kendte, men Dorthe var ikke i tvivl om ruten, det var jo også næsten hendes baghave, så jeg fulgte bare med, og holdt blikket fokuseret på hendes frække bagdel i de stramme sportstights lige foran mig.
Da vi have gået 2-3 km på denne måde, kom vi til en lidt større skråning uden træer på toppen.

    - Kom, sagde Dorthe, vi skal derop. 

Der var ingen sti derop, så vi måtte for alvor ud i terrænet. Det var stejlt og besværligt, men vi fik os da arbejdet op til toppen.

Og da vi kom op, hold da op et syn. Der var udsigt til trætoppe ned over skoven vi var kommet fra, og panorama udsigt over en stor smuk sø et stykke borte. Længere inde på det plateau vi var kommet op på, kunne jeg se en bålplads og nogle sheltere. Lidt længere væk kunne jeg se en rustik forhindringsbane, eller måske noget der blev brugt til rawfit.

   - Det er spejderne der har det her sted, sagde hun og fortsatte, der ovre mellem træerne er der en spejderhytte. 

   - Nååh, jeg kiggede mig nysgerrigt omkring, her havde jeg aldrig været før.

Dorthe gik i retning af et af shelterne.

   - Kom, vi skal herover, pegede hun og gik over mod det fjerneste af shelterne.

Jeg fulgte efter nogle skridt bag Dorthe.
   - Det er meget brugt i weekenderne, og tirsdag eftermiddage, når spejderne mødes her, sagde Dorthe på vej over mod shelteret. Men på torsdage plejer her ikke at være nogen.
Ovre ved shelteret rakte Dorthe ind, og tog en stor køletaske og nogle tæpper frem, som hun begyndte at brede ud på græsset ved siden af et godt brugt bord/bænkesæt. 
Jeg må have lignet et stort spøgsmålstegn.
   - Jeg tog lige bilen op med nogle ting vi kunne få brug for, sagde hun forklarende, man kan køre i bil helt op til spejderhytten lige derovre, fortsatte hun og pegede.

   - Nå sådan, ja selvfølgelig kan man det, sagde jeg. Så havde hun trods alt ikke slæbt det hele med igennem skoven.

Allerede her burde jeg have anet uråd, og gjorde det måske også, men inden min tanker nåede så langt, sparkede Dorthe skoene af og satte sig på tæppet, mens hun kiggede appellerende op på mig.
   - Kom og sæt dig, smilede hun og klappede på tæppet lige ved siden af hvor hun sad.

Jeg kom hen og satte mig, en smule imponeret over alle forberedelserne.
Et par flasker iskoldt kildevand blev fordelt imellem os, og vi drak begærligt et par slurke. Straks efter tog hun et par glas og en flaske iskold hvidvin op af køletasken.
   - Skænker du til os?, sagde hun og rakte mig flasken. Og dykkede ned i køletasken igen for at fremtrylle nogle vindruer, der blev lagt op på en plastiktallerken imellem os.

Solen stod stadig højt på himlen, klokken var trods alt kun lige omkring 17, og det var stadig meget varmt. Og som det ofte er hen under aften, så lægger vinden sig. Vi skålede og nød en mundfuld perlende frisk vin, mens vi kiggede på hinanden, udvekslede lidt nervøse ligegyldigheder og nød den pragtfulde udsigt foran os. Det første glas vin forsvandt, og det var som at det lidt nervøse også forsvandt sammen med det.
Endnu havde vi ikke taget hul på det, der var årsagen til at vi skulle mødes.    

   - Pyyh det er varmt, sagde Dorthe og missede op mod solen. Her er vist kun os, så er det ok med dig, hvis jeg smider noget af tøjet? Jeg kan ligeså godt benytte mig af vejret og få lidt sol på kroppen? 

Inden jeg kunne nå at svare, havde Dorthe smidt t-shirten og taget sine sportstights af, og sad nu nøgen pånær en ikke videre sportsegnet, men tilgengæld meget nydelig og særdeles minimal hvid blonde G-streng.
   - Skal du ikke have noget af?, spurgte hun inden jeg fik mig taget sammen til at reagere.

   - Mjoh, det skal da, sagde jeg og trak t-shirten overhovedet, og smed shortsene. Jeg var ikke så fræk som Dorthe, så jeg sad i mine fornuftige boksershorts.

   - Skål lød det igen fra Dorthe, mens hun kiggede drillende over på mig. Hun vred sig lidt på tæppet, og hendes perfekte bryster dansede rundt og så fuldstændig uimodståelige ud.
Vi drak begge, og jeg tog måske en lidt for stor slurk, men jeg var også lidt overvældet, og kom til at hoste.
Straks var Dorthe over mig, tog mit glas og dunkede mig på ryggen.

Hosteanfaldet gik over, og pludseligt sad en nærmest nøgen Dorthe meget tæt på mig og kiggede mig ind i øjnene.

   - Nå, hvad var det så vi skulle snakke om?, spurgte hun med et frækt udtryk i ansigtet, mens hun helt tilfældigt kom til at strejfe min arm med et nøgent bryst.

Der gik et gys af velvære igennem min krop, og både jeg og min pik var meget bevidste om Dorthes fysiske nærvær. Alle de forsvarstaler og fornuftige tanker jeg havde tænkt i løbet af ugen, var pist borte.
Så istedet for at svare, lukkede jeg hendes mund med et kys, og i løbet af et øjeblik kyssede vi dybt og sad og krammede hinanden. Dorthe lod sig synke ned på ryggen og trak mig med, mens vi på intet tidspunkt slap kysset.

   - Wow sagde jeg lidt efter, da jeg havde fået vejret igen. Det var jo ikke det her vi skulle.

   - Nej det kan jeg se, sagde Dorthe, og kiggede ned på mine boksershorts med et grin og et drillende udtryk. Mine boksershorts stod udspilede som et cirkustelt. Hun så hverken flov eller skamfuld ud, da hun kiggede op på mig igen. Prøvende lagde hun en hånd på min stive pik i de udspilede boksershorts, og trak hun mig ned til sig igen for at kysse videre.

Jeg lagde mig ned på siden helt tæt ind til hende, mens hun fortsat lå på ryggen med strittende bryster, og kyssede hende på skulderen og halsen. Hun drejede hovedet mod mig, rakte den ene arm over og holdt mig blidt om nakken mens vi kyssede videre og kælede for hinanden. Jeg er ret vild med hendes frække kys.
Min ene hånd fandt hurtigt hendes bryster, og jeg begyndte at lege med dem. Bløde og lækre, og begge brystvorter strittede frækt på trods af varmen. Min hånd fandt en vandflaske, der var rullet ind på tæppet under vores leg. Den var stadig iskold, og drillende lod jeg nogle dråber iskold vand dryppe ned på Dorthes bryster.

Hun hvinede op og forsøgte at vriste vandflasken fra mig, og det udviklede sig hurtigt til en kamp på liv og død der på tæppet. Pludseligt befandt hun sig siddende overskrævs på mig, lige oven på cirkusteltet, og forførende kørte hun sin g-strengs mis frem og tilbage på min teltstang.  

   - Tror du ikke ligeså godt, at du kan tage dem her af?, spurgte hun, mens hun fik en hånd ned i mine boksershorts og tog et solidt tag om min pik. Med den anden hånd trak hun elastikken lidt længere ned, så hele mit udstyr nu var blottet og hun sad nu så hendes lår og frække g-strengs trekant formede en rede til min nosser. Hendes højre hånd holdt stadig rundt pikken og det så næsten ud som om det var hendes pik, som hun sad der ovenpå på mig.

En undertrykt mumlen lød fra mig.

   - Åhh hvor sødt, fortsatte hun med et drillende smil, og begyndte nu at spille min pik.

Jeg kiggede rundt, vi havde overhovedet ikke været opmærksomme på om der kom nogen. Hun kiggede også rundt, og havde en noget bedre udsigt over området, sådan som hun sad. Kiggede så ned på mig igen med et liderligt udtryk i ansigtet.
   - Her er ingen, sagde hun.
Så skubbede hun sig lidt bagud, hele tiden med min pik i hånden. Bukkede sig nu ned og idet hun lod sine bryster strejfe min lår, stak hun tungen ud og berørte min pik på undersiden af glansen. Det er der jeg er allermest følsom, og der gik et stød igennem mig. Så kiggede hun liderligt op på mig, og mens hun fastholdt mit blik, skiltes hendes læber og hun lod min pik forsvinde ind i hendes mund.
Nøjj det var frækt og lækkert.

Med hånd og mund bearbejdede hun min pik et øjeblik. Kyssede op og ned ad den med våde sensuelle læber, sugede forsigtigt mine nosser ind i munden et øjeblik, mens hun kælede videre for min pik med hånden.

Jeg var blevet noget fugtig på og omkring pikken, og hendes arbejde og vindens kølige kærtegn gjorde, at jeg snart mærkede den velkendte kildren i underlivet. Jeg nåede kun lige at få hende stoppet, ellers var jeg eksploderet i hendes mund og udover det hele.  

   - Vend dig om, jeg vil også slikke dig, fik jeg sagt.

Modvilligt slap hun min pik, mens hun fik sig vendt om. 

   - Dem her behøver du vist ikke, sagde jeg, og trak lidt ned i hendes G-streng.

Hun rejste sig på knæ, og kiggede sig igen rundt for at forvisse sig om at vi var alene. Så røg G-strengen af og hun var nu helt nøgen.

   - Kom, sagde jeg, sæt dig på mit ansigt, så jeg kan smage dig.

Der kom ingen protester, og med slørede liderlige øjne kravlede hun rundt, og satte sig overskrævs på mig. Vi lå nu i fuld offentlighed ved siden af et shelter, der tilhørte en spejderhytte, og skulle igang med en meget fræk 69’er.  
   - Du holder udkig, sagde jeg, min udsigt var begrænset til hendes nøgne køn og frække baller. 

Jeg tog nu fat om hendes smukke bagdel med begge hænder og førte hende på plads over mit ansigt, så jeg kunne komme til at forkæle hende bedst muligt.
Hendes duft og hendes smag altså. Findes der noget bedre end at slikke en lækker kvinde så hun tilsidst mister kontrollen fuldstændigt? Jeg tror det ikke. 

Jeg lod min tungespids strejfe hendes skamlæber, og slikkede så lidt hårdere på dem, så jeg ligesom trak i dem med en flad tunge. Det var noget hun kunne lide, og hun lod sin overkrop synke ned på min mave, så jeg kunne mærke presset fra hendes dejlige bryster på min mave.
Det betød også at hendes bagdel blev endnu mere flot og spændstig, og hendes blodfyldte skamlæber strittede frækt og indbydende imod mig lige foran mine øjne.

Med den ene hånd holdt hun min pik, så den stod lige op i luften, og kysseslikkede mig op og ned af skaftet og på bollerne. Følelsen af det, duften fra hendes køn og min fantastiske udsigt gjorde, at den velkendte kildren efter få øjeblikke tog til igen.            

   - Hov hov hov, ikke så dygtig, sagde jeg til hende, og forsøgte forgæves at bevare kontrollen over mit underliv. 

   - Jeg sprøjter altså hvis du bliver ved på den måde, sagde jeg nu en smule mere desperat.

Endelig slap hun presset lidt, og jeg kunne igen koncentrere mig om det smukke syn lige ud for mine øjne.

Jeg styrede igen hendes smukke bagdel med mine hænder, og fik hende placeret, så alt det dejlige nærmest blev serveret for mig. Jeg løftede hovedet en smule og drillenappede hendes skamlæber, først den ene og så den anden, med mine læber. Langsomt intensiverede jeg mine nap, og sugede hendes læber mere og mere ind i munden, hvor jeg lod min tunge lege med dem. Jeg kunne høre på hendes undertrykte støn, at det var noget hun kunne lide, og hun var nu alt for koncentreret om sin egen nydelse til at kæle for mig.
Drillende lod jeg nu min tunge afsøge området indenfor læberne, og da mine tungespids strejfede hendes svulmende klitoris, gik der et sæt og et “unnnh” igennem hende. Men nej, ingen forløsning endnu. Jeg lod nu tungen finde ind mellem hendes skamlæber, og fandt snart hendes frække hul.  

Jeg slikkede hende nu koncentreret omkring indgangen, og lod lidt efter lidt min tunge forsvinde længere og længere ind i hende. Snart begyndte hun at gynge med hele kroppen, og jeg lod hende kneppe min tunge, der var langt oppe i hende. Jeg tog hårdere fat om hendes baller, og stak nu min lange tunge adskillige centimeter ind i hende, mens jeg vibrerede med tungespidsen, det bedste jeg havde lært. Med ansigtet begravet mellem hendes baller på denne måde, pirrede min næse hendes bagerste hul, og jeg kunne umuligt få vejret, så langt var jeg inde i hende. Jeg holdt stillingen i et halvt minut eller mere, mens jeg med mine arme mig hænder holdt hendes dejlige røv fast som i en skruestik.
Jeg kunne mærke at hun spændte mere op i kroppen, og også omkring min tunge, som hun stadig havde langt oppe i sig. Hun havde rejst sig op på armene og overkroppen stod nu som en flitsbue op, men jeg holdt fast.
Pludseligt gav hun slip, og skreg og stønnede sin orgasme ud over hele skoven.
Jeg holdt hende fortsat fast, og nød at mærke hendes voldsomme sammentrækninger om min tunge, mærkede hvordan hendes orgasme langsomt klingede af, og først da lod jeg hendes overstimulerede underliv få fred for min tunge.

Han faldt sammen ovenpå mig, og lå og stønnede lidt “åh - åh - åååh” i takt med de små spjæt i efterdønningerne fra orgasmen.
Efter et minut eller to på denne måde, hvor jeg bare nød tyngden af hendes krop mod min, kom hun så meget til sig selv igen, at kun kiggede om på mig.

   - Åhh hvor var det dejligt, stønnede hun og kravlede ned. Hun fik sig vendt om, jeg lå stadig på ryggen, og hun krøb ind til mig så hun lå i min arm, vi kyssede og puttede helt tæt. Jeg kiggede hende ind i øjnene og vi smilede til hinanden, hun med tårer i øjnene. Det var et meget intimt og sårbart øjeblik.

   - Jeg har aldrig vidst, at det kunne være så godt, sagde hun, og så begyndte hun at græde.

   - Så så så, trøstede jeg, og holdt hende tættere ind til mig. Jeg har aldrig oplevet hende græde før, og forsøgte at kysse tårerne væk fra hendes øjne og kinder, mens jeg hviskede flere trøstende ord. Det endte selvfølgelig med at jeg fandt hendes læber, og vi kyssede nu dybt og længe. 

Få sex i dag

  - Jeg tror jeg er ved at blive forelsket i dig, lød det da vi slap hinanden, mens tårerne påny tog til.

Jeg gøs og tænkte hvad nu, det her var jo slet ikke meningen. Men det sagde jeg slet ikke. 

Istedet holdt jeg hende tættere ind til mig igen, hviskede flere søde ord, og følte trang til at beskytte hende og passe på hende, så sårbar som hun pludseligt var blevet.
Jeg fik mig vendt så vi begge lå på siden, og jeg kunne komme til at holde rigtigt om hende og vise omsorg. Efter en stykke tid, hvor vi bare lå og holdt om hinanden helt stille, tog gråden af. Hun kiggede op på mig med våde øjne, og jeg kyssede igen på hendes øjne og kinder for at vise hende min omsorg.  

   - Hvad nu med dig? Lød det stille fra hende. Hun tog forsigtigt fat i min nu halvslappe pik.

   - Du skal da ikke snydes, fortsatte hun og kælede nu for mig helt blidt. Virkningen var ikke til at tage fejl af, efter få øjeblikke var jeg igen stiv som et kosteskaft.   

   - Har du lyst? Hviskede jeg.

   - Ja for fanden da, lød det. Kom ind i mig, sagde hun og rullede om på ryggen.

Jeg fulgte med op på hende, og krævende og sikkert styrede hun mig på plads imellem sine ben.

   - Årrrrh, jeg er vild med din pik, lød det fra hende, mens jeg langsomt og insisterende pressede mig op i hende.   

   - Nu skal du kun tænke på dig selv, sagde hun, gør det du har allermest lyst til.

Jeg lod min pik føre ordet, og gled langsomt ind og ud af hende, men jeg kyssede hende på halsen og ned på de flotte bryster. Jeg drillede hende lidt ved at give begge brystvorter et vådt kys, og lade vinden klare resten. Og ganske som forventet, krympede begge brystvorter, rejste sig, og blev stive og legesyge  Hun tog begge hænder op til brysterne, klemte om dem og støttede dem så brystvorterne pegede lige op på mig. De så søde og vanvittigt frække ud, mens de strittede og dirrede i takt med mine stød. Det tårevædede blik blev nu afløst af et henført udtryk, der kun kunne betyde at hun var ved at være godt liderlig igen.

Efter endnu et par stød, forsvandt hendes ene hånd ned mellem benene, hvor fingrene omgående fandt det de søgte. 

Jeg nød virkelig det smukke og frække syn under mig, og var tæt på at komme i hende. 

Der lød en dyb brummen fra Dorthe, og med min pik dybt begravet i hende våde fisse, den ene hånds fingre på hendes klitoris, og den anden der nulrede en brystvorte, kom hun igen mens hun kastede hovedet fra side til side. Jeg var også med nu, så jeg sænkede min overkrop ned så jeg rigtigt kunne mærke hende. Hun slog begge arme om mig og holdt mig fast.

   - Sprøjt i mig, kommanderede hun med en hæs stemme, sprøjt i mig NUUUuuuuu.

Jeg havde forlængst passeret grænsen for at kunne kontrollere nogetsomhelst, så efter 2 - 3 dybe stød, hvor jeg virkelig kunne mærke hendes hendes underliv gribe om min sitrende pik hele vejen ind og ud, måtte jeg give slip, og med et langt undertrykt “Åhh uuu åhh uuu åhh uuu åhh” sprøjtede jeg i hende, som jeg sjældent har sprøjtet før. 

Jeg kom og kom i takt med, at min pik skød ind og ud af hendes underliv, og ligesom det var ved at klinge af, mærkede jeg igen hendes underliv gribe om min pik. Det kombineret med at jeg blev holdt fast af hendes arme, kunne mærke hendes bryster presse mod mit bryst, og hendes vilde kys på min hals gjorde, at jeg for anden gang indenfor et minut måtte overgive mig til en orgasme.

Jeg var nu helt færdig, og sank sammen ovenpå hende.

Der gik et øjeblik, eller måske en halv time. Jeg var helt væk.

   - Tak for sidst, hviskede hun i mit øre. Forvirret åbnede jeg øjnene, men kun et splitsekund, så var jeg helt klar over hvad der var sket.

   - Du er vidunderlig, hviskede jeg tilbage.

   - Shit, der kommer nogen, råbehviskede hun.

Vi røg op begge to, og på ingen tid var vi igen i tøjet. Og det var i sidste øjeblik, for henne fra spejderhytten, kom der nu en gruppe voksenspejdere gående.

Vi kiggede på hinanden og smilede med sigende blikke, mens vi sad helt ærbart på tæppet, påklædte og med hver vores vandflaske i hånden.
Da voksenspejderne kom tættere på, kunne vi godt se at de så søgende ud. De kom nærmere og stoppede nogle meter væk.

   - Vi har fået at vide, at der går en sti stien ned til skoven. Ved i hvor den er? Spurgte ham der var ordførende. 

   - Ja, lød det fra dig, mens du pegede, i skal gå lidt til højre her, og henne udfor det bagerste shelter derovre, går der en sti ned i skoven.   

Spejderføreren blev stående et øjeblik og stirrede i en lidt anden retning.
Vi fulgte begge hans blik, og ups, der i græsset lå Dorthes fine hvide G-streng, som hun i skyndingen ikke havde nået at få på.

   - Jammen tak for det, sagde han taktfuldt og med et undertrykt smil, og vendte sig mod de andre spejdere.

Vi kiggede bare måbende på hinanden, og mindst een af os var blevet noget rød i kinderne.

Da spejderne var kommet et stykke væk, lød der der høje latterbrøl, mens de vendte sig om og kiggede hen mod os. Jo da, de havde nok regnet ud hvis trusser det var.    

Vi kiggede i retning af latteren, kiggede på hinanden igen, og så spruttede vi også af grin.

Efter endnu et øjeblik, fik vi samlet vores ting sammen, Dorthes trusser røg i min lomme, og køletasken blev stillet tilbage i shelteret.

   - Den henter jeg senere, sagde Dorthe, og sammen fandt vi samme sti ned i skoven, som spejderne nogle minutter inden var forsvundet ned ad.

Turen tilbage til cyklerne var foruroligende hyggelig. Vi krammede, kyssede og fjantede undervejs som et par forelskede teenagere, og først da vi var næsten tilbage ved min cykel, blev vi mere afdæmpede og alvorlige. Nu kendte vi hinanden og hinandens svage karakter, og hvad skulle vi nu lige stille op med det.
Vi skiltes med endnu et kys, ingen sagde rigtigt noget, så aftalen blev, at vi ikke aftalte noget udover, at vi skulle være enormt forsigtige. Jeg kørte hjemad med tusind tanker i hovedet, lige dele rædsel og forelskelse. 

Jeg var heldigvis stadig alene hjemme, og hastede i bad for at slette de mest tydelige spor, og idet jeg tog shortsene af, mærkede jeg en bule i lommen. Dorthes G-streng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.