BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er højsommer og vejret er fantastisk. For længe siden havde vi aftalt en tur ud i vores dejlige sommerhus med svoger og svigerinde, og nu skulle det være. Vi bor i samme by, ses mindst en gang om ugen, og er hinandens bedste venner.

Min kone og jeg er sidst i halvtredserne, svoger et par år yngre, og svigerinden, min kones søster  Dorthe, er 53. Især Dorthe er helt vild med vores sommerhus, men det ligger altså også skønt på en stor ugenert grund kun cirka 250 m fra vandkanten ved Vesterhavet. Kun en klitrække adskiller huset fra selve stranden. 

SEX I DAG?

Min kone og jeg blev kærester i gymnasiet, så jeg har kendt Dorthe siden hun var en genert ranglet 14-årig, og genert er hun stadig.  

Jeg har dog bemærket gennem årene, at hun er noget interesseret i sex. Da vi var unge, var min kæreste (senere kone), Dorthe, Dorthes veninde og jeg, på cykeltur rundt i Danmark, hvor vi overnattede på forskellige vandrerhjem. Det var mest 4-personers hytter, men også i gammeldags sovesale, og i en af hytterne, hvor vi kun var os med meget lidt plads og rigtig mange ungpige bryster, scorede hun mit Ugens Rapport umiddelbart før sengetid, for at læse De Grå Sider. Vi har også en enkelt gang set PORNOFILM sammen, hvor hendes øjne var limet til skærmen, og når der er noget erotisk eller sexuelt på TV, sidder hun ofte, som i egne tanker, og kommenterer det.
Vi har altid haft et spil eller en form for flirt kørende, men det har også altid været meget forsigtigt, og er aldrig blevet til mere end det. Som regel går det bedst, når vi en sjælden gang er på tomandshånd, hvilket ikke sker ret tit. Jeg har også altid været hunderæd for at overskride de grænser der nødvendigvis må være, når man er i tæt familie. Men lækker det både var og er hun.

Hun er meget fokuseret på at holde sig i form, og skal helst gå/løbe 10 km hver dag, så selvom hun nu er blevet 53, er der ikke noget der sidder forkert, og bh er ikke noget hun gør meget i. En god fast røv og frække små bryster, som jeg husker det fra jeg sidst så dem au naturelle på et vandrerhjem for mere end 30 år siden.   

Min svoger er IT mand og arbejder meget, ofte også om natten, og foretrækker god mad og en sofa når han har fri. Enten arbejder han, eller også er han faldet i søvn på sofaen inden kl 21 hver aften, siger Dorthe. Ofte lidt resigneret, har jeg lagt mærke til, som for at antyde, at der sker sgu ikke meget i sengen der.

Jeg er også glad for motion, men foretrækker dog at cykle. Desuden går jeg i fitnesscenter 2-3 gange hver uge, så jeg er i ret god form, og vel det man kan kalde tonet, dvs. fit og muskuløs uden at det er overdrevet på nogen måde. Min kone er ikke så meget til den slags, og desværre heller ikke så meget andet, der kan være med til at presse pulsen op.     

Umiddelbart inden vi skulle afsted var min kone blevet syg med en kraftig forkølelse, men turen var allerede blevet aflyst to gange pga Corona, så nu besluttede vi os for alligevel at tage afsted og så bare tage det som det kommer.   

Huset har tre værelser. Et der ligger for sig selv i den ene ende af huset, og to umiddelbart ved siden af hinanden i den anden ende af huset. Det ene af dem ligger lige overfor toilettet kun med en lille gang imellem. Det plejer min kone og jeg at sove på.

Min kone og jeg var taget i forvejen allerede torsdag aften, og blev hurtigt enige om, at det nok var bedst at hun sov alene på værelset i den ene ende af huset, så hun ikke forstyrrede os andre med hoste om natten, og sådan blev det.

Fredag eftermiddag kom vores gæster, og de blev indlogeret på værelset ved siden af mit.

Det var nærmest lummert, og vi spiste på terrassen. Aftenen gik med god mad, rigelig rødvin og drinks. Og helt som forventet, henad kl. 21 var min svoger faldet i søvn i en af lounge sofaerne på terrassen. 
Dorthe fik ham bugseret i seng, og snart sad vi tre tilbage. Solen var på vej ned, og alt tydede på at det ville blive en fantastisk smuk solnedgang. Den ville Dorthe gerne ned til vandet og opleve, men det orkede min kone ikke. Hun ville hellere i seng og forsøge at sove forkølelsen væk.  

Dorthe og jeg blev derfor enige om at gå ned til vandet sammen. Meget hyggeligt, men også med behørig afstand og uskyldig smalltalk imellem os. Jeg tror vi begge kunne føle tiltrækningen og elektriciteten fra den anden, men også at det var farligt sådan at være ude på egen hånd.
Klitterne skulle forceres, de er stejle, og for at hjælpe på det, har grundejerforeningen lagt rebstiger i sandet på de officielle stier op over klitten, så vi gik i gåsegang, mig bagerst, og med en pragtfuld udsigt til hendes flotte bagdel og lår i en løs knælang sommerkjole.

Da vi kom op på toppen skulle der tages billeder, så jeg lånte hendes kamera, mens hun stillede sig op og jeg knipsede løs. Nede ved vandet var der en smule vind, fralandsvind, så det var lunt og vandet var nærmest blikstille. En helt usædvanlig, næsten magisk aften.

Jeg smed sandalerne og gik lidt ud i vandet for at soppe. Som altid føltes det lidt køligt til at starte med, men efter et øjeblik føltes det skønt. Jeg forsøgte at lokke Dorthe med ud, men det var hun ikke meget for, stod blot med armene overkors, selvom jeg gjorde mit bedste for at lokke. Jeg gik derfor op igen i retning af Dorthe, der stod omkring en meter inde på stranden. Jeg lod som om jeg lige ville mærke på vandet med fingrene, dyppede dem hurtigt, og sprang så i kådhed op for at lægge en våd kold hånd på bare hendes arm. Hun blev forskrækket og fjernede instinktivt armene, og inden jeg kunne nå at reagere, stod jeg med en våd kold hånd på hendes ene bryst.

Som ramt af lynet tog jeg hånden til mig, men det var for sent. Ingen bh, konstaterede jeg, og kjolen var nærmest helt gennemsigtig, der hvor den var blevet våd, og jeg havde den fineste udsigt til hendes ene bryst, hvor jeg tydeligt kunne se aftegningen og den mørkere farve af brystvorten. Vinden var egentlig ikke kølig, men brystvorten besluttede sig alligevel for at rejse sig og stritte lystigt i den tynde kjole. Og som det jo er med den slags, strittede den anden brystvorte også nu i lutter solidaritet, eller var det jalousi?

   - Hov, undskyld, det var ikke meningen osv., fik jeg vist sagt.

   - Hov hov hov, grinede hun bare på en måde, så jeg vidste, at jeg havde været noget fræk, men at det også var ok.

Så sprang hun frem, dyppede hånden i vandet og kastede det op på mig, og pludseligt løb vi ned af stranden efter hinanden som et par legesyge teenagere.
Efter nogle meter stoppede vi op. Solen var tæt på at gå ned nu, og jeg spurgte om ikke hun ville have flere billeder. Så hun stillede sig op helt ude i vandkanten, og nu da stemningen var blevet lidt mere afslappet, sikkert også pga. alkoholen tidligere, var det ikke noget problem at få hende til at posere for fotografen der i solnedgangen. Stadig på hendes telefon naturligvis.

De blev alle modlys billeder med hende som en mørk silhuet i vandkanten. Jeg fik hende til at stille sig med let spredte ben, og nu var kjolen da virkelig gennemsigtig med solen som baglys. Jeg fik hende til at stille sig med siden til og kigge ud over vandet, snedige mig havde regnet ud at så kunne jeg tage et profilbillede hvor den strittende brystvorte blev meget synlig. Jeg fik hende også til at stille sig med siden til fra den anden side, hvorved kjolen igen blev gennemsigtig op mod sollyset og konturerne af det andet bryst viste sig.

Solen gik ned, og vi gik tilbage til huset i løftet stemning med grin og kvikke halvfrække bemærkninger om det der var sket, men efterhånden som vi nærmede os huset, blev det igen med sikker afsted og mere neutral snak. Månen var imellemtiden stået op, og det var fuldmåne. Den forsøgte vi også at tage billeder af, men det blev ikke godt.

Indenfor igen var der helt ro nu, sådan da. Min kone sov uden hoste, dejligt, og ingen, heller ikke naboerne, var i tvivl om at svogeren også snorksov.
Klokken havde passeret 23, så vi gav hinanden et godnat og tak for turen knus, gik hver til sit, og snart var der ro i huset.

Det var en rigtig lummer sommernat og jeg sover altid nøgen når det er så varmt. Over mig havde jeg kun en ultralet sommerdyne og alligevel syntes jeg det var svært at sove for varmen. Sikkert også fordi fuldmånen lyste meget kraftig ind ad vinduerne, og den evindelige snorken fra det andet værelse hjalp heller ikke. Men jeg tænkte også på Dorthe og fornemmelsen af hendes flotte frække bryst i min hånd, og på hvor sjovt vi havde haft det nede på stranden. 

Min seng stod placeret, så jeg havde hovedet og det meste af overkroppen i skygge i forhold til fuldmånen, men ellers var der meget lyst i værelset, på trods af at gardinerne var trukket for.
Vinduet stod selvfølgelig åbent, og for at få en smule gennemtræk, havde jeg også åbnet vinduet på badeværelset overfor, og ladet begge døre stå på klem. Det hjalp lidt og jeg faldt i en let søvn.

Få sex i dag

På et tidspunkt hen på natten vågnede jeg ved at jeg hørte et bump fra det andet værelse. Mere puslen, og nåhh, det er bare nogen der skal op at tisse. Der blev stadig snorket derinde fra, så jeg kunne jo godt regne ud at det ikke var svogeren. 

Og så var det at jeg fik en ide …

Dynen havde jeg sparket af i søvne og månen havde flyttet sig, så den gennem sprækken mellem de to gardiner lyste som en projektør med blåligt lys lige ned på mit blottede underliv. Dorthe, som det jo måtte være, var gået på toilettet, og døren derind var både lukket og låst. 

Min dør ud til gangen stod stadig på klem, og mens der blev rumsteret på toilettet fik jeg fik åbnet den lidt mere, så der kom en cirka 20 cm sprække. Stadig så det lignede noget tilfældigt vinden kunne kunne have gjort, men også så meget, så hun ikke kunne forlade toilettet uden at kigge lige ind på mit fuldmåneoplyste underliv.

Tankerne havde gjort at blodet var begyndt at pulsere i min pik, og den var nu tung og halvstiv. Jeg fik mig vendt, så jeg lå halvt på siden, halvt på ryggen, og med bankende hjerte og tankerne på Dorthes frække bryst, spillede jeg min ikke lille pik, så den rejste sig dunkende fra mit ene lår. 
Jeg lagde mig igen tilrette i en behagelig stilling, så min stive pik præsenterede sig bedst muligt i lyset fra månen. Samtidig kunne jeg iagttage hvad der skete, mens mit hoved og min overkrop stadig lå i skygge.
Jeg nåede lige at kæle for min pik en smule mere, inden døren til toilettet forsigtigt blev låst op. Nu måtte det briste eller bære. 

Det var Dorthe - pyhh. Jeg nåede lige at se, at hun stod i en stor tyndslidt ærmeløs undertrøje og et par fornuftige trusser og kiggede direkte ind på mig, inden lyset på toilettet blev slukket igen.

Der var helt stille og mørkt ude i gangen nu, og fornemmelsen af at Dorthe kiggede på mig gennem sprækken i døren fik det til at krible i hele min krop. Alle nerver i min pik sitrede, og den stod dunkende op fra mit lår. Jeg forsøgte at holde mit åndedræt i ro, og jeg lod som om jeg sov, selvom mit hjerte hamrede afsted.
Efter måske et minut på denne måde, kunne jeg se døren blive åbnet en smule mere,
Dorthe var blevet nysgerrig.
Mine tanker og spændingen gjorde at min rejsning fik fornyet kraft. Pikken rejste sig yderligere og fra mit lår, og vajede nu dunkende op i luften. Jeg kom med et forsigtigt støn, som om jeg sov dybt og drømte noget frækt. Fik mig vendt en smule mere om på ryggen, så min pik stod næsten lige op og tog sig endnu mere imponerende ud i månelyset.
Endnu et øjeblik gik uden at der skete noget, men så gled døren lidt mere op, og Dorthe listede forsigtigt ind i værelset, mens hun stirrede på min pik. Jeg kunne se på hende, at hun spekulerede som en gal, tør jeg, eller tør jeg ikke. Hendes hånd nærmede sig mit dunkende lem, og helt forsigtigt lod hun en finger røre den. Pikken svarede straks igen og strakte sig mod fingeren, som omgående blev trukket væk.

Et øjeblik rørte hun sig ikke, ville igen forsikre sig om at jeg stadig sov.
Hånden kom frem igen, og denne gang strøg hun helt blidt min pik op ad skaftet og op mod hovedet. Stadig ingen reaktion fra mig udover en meget stiv og imødekommende pik, der signalerede “hold om mig”. 

Denne gang trak hun ikke hånden væk, og efter endnu et øjeblik, hvor hun holdt vejret, tog hun mod til sig og lukkede hånden helt stille om pikken. Helt forsigtig holdt hun nu om min pik, mens et næppe hørbart suk kom over hendes læber.

Jeg kom igen med en lille tilfreds sovelyd, og bevægede mit underliv en smule, som i søvne, mens hun fortsat holdt helt om min pik. På den måde kom hun ufrivilligt til at spille min pik en enkelt gang frem og tilbage. Måske gjorde det hende mere modig, eller også var det bare for fristende at stå der med min store levende pik i hånden. Det fik hende ihvertfald til at fortsætte med at spille min pik uendeligt blidt og til kolossal fornøjelse for mig. 

Efter et øjeblik på den måde, gled hendes anden hånd op udenpå natblusen og fandt et bryst, som hun krammede og nulrede så brystvorten blev helt stiv. Straks efter fandt hånden det andet bryst, der fik samme kærlige behandling alt imens hun fortsat spillede min pik så uendeligt forsigtigt.         

Hånden søgte nu ned til trusserne, hvor en tydelige våd plet havde vist sig i måneskinnet. Efter et øjeblik udenpå trusserne, stillede hun sig med mere spredte ben, og hånden forsvandt ind under trussekanten ned til det allerhelligste, og jeg kunne ane fra første parket, hvor jeg lå, hvordan fingre krummedes og forsvandt, ledsaget af små smaskelyde og nogle lidt tydeligere ufrivillige støn fra hendes halvåbne mund. For at kunne tilfredsstille sig selv bedre, bøjede hun overkroppen ind over mig, og jeg kunne se hvordan hendes spændte bryster dirrede i blusen, i takt med at hun legede med sig selv.

Det var et fantastisk show jeg var blevet deltager i. Min kones tilknappede, generte og bornerte lillesøster stod på mit soveværelse midt om natten, og gav sig selv finger, mens hun spillede min pik. Wow altså, hvor vildt.

Fingrene arbejdede hurtigere og hurtigere i trusserne, og hendes vejrtrækning blev både tungere og tydeligere, og var små støn nu. Hun var godt på vej til at give sig selv en orgasme med min pik i hånden. Min pik. Fuck det var frækt og lækkert.
Jeg lod stadig som om jeg sov, selvom det efterhånden var meget vanskeligt ikke at give sig hen, men jeg ville ikke risikere at ødelægge dette magiske øjeblik. Heldigvis var hun så optaget af sin egen nydelse, at hun ikke bemærkede, at hun nu spillede min pik rigtigt i takt med hendes egen rytme. Jeg stødte synligt imod nu med mit underliv, men hun ænsede kun sin egen nydelse, der tydeligvis var styret af grebet om min pik.
Hun kom stadig nærmere orgasmen, og lige med et kom hun. Fingrene blev mast helt ind, mens hun skubbede underlivet frem og holdt vejret et øjeblik, inden hun åndede ud igen med nogle muskelspasmer og undertrykte nydelsesfulde lyde, jeg aldrig har hørt fra hende før.  

Efter at have sundet sig et øjeblik kiggede hun skræmt på mig, men heldigvis “sov” jeg jo stadig med min stive dunkende pik i hendes hånd.

Jeg ved ikke hvor hun fik modet fra, men tilsyneladende helt tryg, tog hun sin hånd op af trusserne, snuste til fingrene, smagte på dem med tungespidsen, og smurte derefter forsigtigt sine egne safter ud på spidsen af min pik og ned over hovedet på den. Så spillede hun videre på den, men nu med hånden der før havde været nede i hendes trusser, og de fingre der for et øjeblik siden havde været langt oppe i hende. Det var vildt frækt, og jeg var meget tæt på at sprøjte allerede der. Med den anden hånd kælede hun blidt for mine nosser og for at gøre det lænede hun sig mere indover mig, så jeg mere end anede et par dejlige levende bryster i udskæringen på hendes natbluse.

Det havde sin virkning. Efter få øjeblikke kunne jeg mærke, at jeg passerede point of no return, mit underliv spændte helt op, og med et dybt undertrykt støn sprøjtede jeg som jeg sjældent har sprøjtet før.
Min pik pegede cirka lige op i luften, og det første sprøjt blev skudt direkte op på hendes hals og hage, og der lød et et “uhh”.
De næste to sprøjt fulgte hurtigt efter og ramte hendes natbluse inden hun fik drejet min pik, så de sidste landede langt op på min egen brystkasse, min mave, hendes arm og hånd.

Nu var det min tur til at sunde mig, og virkelig spille skuespil, for jeg "sov" jo stadig og hun kiggede nu igen intenst på mig. Jeg rørte mig ikke, men trak vejret lidt hurtigere og tungere.
Efter et øjeblik slap hun min pik og nosser helt helt forsigtigt. Slikkede min sperm af sine fingre (gjorde hun virkelig det). Tørrede hagen, halsen og armen af i blusen (havde jeg virkelig ramt det samme bryst igen), og tilsidst inden hun gik ud, bøjede hun sig ned og gav min orgasmetrætte pik et fjerlet kys, inden hun lydløst klemte døren til og forsvandt ind på badeværelset igen.

Jeg lå helt stille i nogle minutter og lyttede efter, om der skete mere da hun kom ud fra badeværelset igen, men det gjorde der ikke og jeg faldt snart i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.