BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Næste morgen vågnede jeg tidligt, og tænkte på nattens vilde oplevelse. Var det virkelig sket?  Nej vel, ikke generte bornerte Dorthe. De indtørrede sæd pletter på min mave og mit bryst beviste dog noget andet, eller var det bare englefisse efter en fantastisk livagtig drøm?

Jeg stod op, tog et hurtigt bad, satte kaffe over og gik til bageren, som jeg plejer.

SEX I DAG?

Da jeg kom tilbage var resten af huset stået op, og bordet ude på terrassen var dækket. Alle havde sovet godt, undtagen Dorthe, der mente hun var lidt morgentræt fordi hun havde ligget vågen et stykke tid om natten pga. varmen. Hmm, tænkte jeg, men kommenterede det ikke og lod som ingenting.

Jeg prøvede at få øjenkontakt med hende, men det var som om hun undgik det, var måske en smule skamfuld, og jeg kunne ikke få bekræftet om det virkelig var hende, der havde besøgt mig på værelset, eller om det bare var en meget livagtig drøm.     

Dagen gik med udflugt til Hvide Sande, hvor vi fik frokost, og ellers hygge i og omkring sommerhuset uden at noget skete og uden at jeg blev klogere på Dorthe. Med andre ord, alt var helt normalt, bortset fra at det virkede som om Dorthe undgik mig.

Da det blev lørdag aften fik vi igen en god middag på terrassen med rødvin og drinks, og denne gang havde vi aftalt at alle skulle til stranden og se solnedgang. Men som så ofte før faldt svoger tidligt i søvn, denne gang på en af lounge sofaerne på terrassen, og måtte gelejdes i seng. Min kone afstod også fra en tur på stranden pga. hosten, der ikke var blevet bedre, så Dorthe og jeg måtte igen alene afsted.
Klokken var omkring 21:30 da vi kom ned på stranden, og stemningen var lidt akavet, som om noget havde ændret sig mellem os, men rødvinen havde også nogen indflydelse, så det akavede forsvandt og snakken blev mere fri.

Da vi var nået ned til vandkanten, smed jeg igen sandalerne og gik ud for at soppe. Denne gang ville Dorthe med, for hun ville ikke risikere vandkamp som aftenen inden. Det grinede vi lidt af. 

Det var igen en vidunderlig solnedgang, og vi gik stille og roligt ved siden af hinanden ude i vandet et godt stykke op ad stranden, mens vi snakkede om alt og ingenting. Meget hyggeligt og beroligende.
På et tidspunkt da der var en pause i samtalen, tog jeg chancen og sagde: 

   - Forøvrigt, tak for sidst. 

Dorthe kiggede op på mig med vantro i blikket, og en tydelig rødmen bredte sig over hendes kinder. 

   - Hvad mener du?, spurgte hun. 

   - Ja tak for sidst for i nat, svarede jeg, opstemt af hendes rødmen, mens jeg sendte hende mit mest vindende og imødekommende smil.   

Hun slog blikket ned.

   - Var du vågen?, spurgte hun.

   - Ja det var jeg.

   - Ajjj hvor pinligt, jeg v…

   - Og jeg vil gerne sige undskyld, afbrød jeg.

   - For hvad dog? spurgte hun.

   - For at have lokket dig på den måde, svarede jeg, det var ikke pænt af mig.    
Det funderede hun lidt over, og der var stille lidt.
   - Kan vi ikke bare aftale, at det er vores hemmelighed?, spurgte jeg så, der var jo ikke nogen det gik ud over, så hvis vi tier stille er der vel ingen, der kan have ondt af det?
Det tænkte hun over et øjeblik.
   - Jo det kan vi godt sige. 

Og så tog det ene ord ellers det andet og vi fik snakket om hvor kedeligt vores respektive sexliv var blevet, men også at ingen af også ville risikere et ellers godt ægteskab ved at have affærer, og at det vi havde oplevet sidste nat aldrig skulle gentage sig. Hold nu kæft hvor var vi hellige.

Vi fik snakket os varme, med lige dele lettelse og en nyvunden fortrolighed, som vi gik der i vandkanten mens solen gik ned, og var efterhånden kommet nogle km op ad stranden.

Solen var nu gået helt ned, og det var begyndt blive mørkt. Vi vendte om, og kunne se fuldmånen igen. Vi var helt alene pånær nogle små tændstikmænd langt nede ad stranden.       

Vi kunne stadig mærke vinen, og nok også beruselsen fra natten før.

   - Jeg vil ud at bade, sagde Dorthe pludseligt, og begyndte at tage kjolen af. Det var helt usædvanligt at Dorthe kunne så meget som overveje noget så vovet, men jeg var straks med på den og begyndte også at tage mit tøj af. Dorthe smed også trusserne. 
   - Den der kommer sidst i er en …, råbte Dorthe og stormede splitternøgen ud i vandet.
Jeg kom halsende bagefter ligeså nøgen som Dorthe, og vi kastede os i bølgerne. Vandet var en smule køligt, og straks strittede Dorthes brystvorter igen det bedste de have lært, og denne gang fik jeg det hele at se. Så smuk hun er.        

At bade med badetøj er godt, men at bade helt nøgen er altså fantastisk. 

Vi legede og tumlede rundt i vandet, og indimellem kom vi meget tæt på hinanden. Jeg kunne mærke hendes bryster mod min ryg, når hun overfaldt mig, og jeg kunne mærke dem på mine arme eller på mit bryst, når jeg skulle holde hende for at forsvare mig. Jeg var bestemt ikke upåvirket af vores leg, og snart var mit kuldeforskrækkede lem blevet til en pik, stor og kælen.

Vi var ligesom kåde teenagere der ude i vandet, og pludseligt stod vi helt tæt. Vandet gik os til lige over navlen og vi omfavnede hinanden i skæret fra fuldmånen, eller nej, vi KYSSEDE i skæret fra fuldmånen.

Jeg kunne mærke Dorthes nøgne bryster mod min krop, og hendes arme om min hals. 

Jeg holdt hende tæt ind til mig, og lod mine hænder kærtegne hendes ryg og frække bagdel, og snart stod min pik stiv og rank op af maven på Dorthe.

   - Nå nå nå, sagde Dorthe. Der er vist en der ikke er klar til at overholde vores aftale, fortsatte hun og greb om min pik.
   - Nej nej, sagde jeg med et skævt smil. Vi er to, der ikke er klar til at overholde vores aftale, og idet jeg sagde det, løftede jeg hende op i mine arme, og bar hende ind på stranden med strittende pik og det hele, som havde jeg scoret mig en vidunderlig havfrue, hvad jeg jo også næsten havde.

   - Nu er du altså nødt til at give mig varmen, jeg fryser, grinede Dorthe højt.  

   - Ja det kan jeg se sagde jeg, satte hende ned og kyssede på hendes flotte bryster. 

Da jeg drilleslikkede hendes brystvorter med min tunge og læber, stønnede hun højt og holdt mit hovede fast.

   - Årrh for pokker da, lød det fra hende, skal vi ikke gå op i klitterne og finder et sted med læ?

Tøjet blev samlet sammen, splitternøgne og stadig våde af havbadet, småløb vi hånd i hånd op i klitterne. 

Vi fandt hurtigt en dejlig ugenert klitgryde med udsigt over et stort råt og øde naturområde. Månen strålede ned på os, og det var så lyst at man næsten kunne læse avis. Hele landskabet var badet i et blåligt næsten overjordisk skær fra månen, og lignede en scene fra Ringenes Herre.

Dorthe lignede en smuk elverpige der i månelyset, og vi kyssede igen. Jeg fik hende vendt så jeg holdt om hende bagfra, mens vi skuede ud over det smukke øde landskab. Jeg kælede for hendes følsomme bryster, og hun rakte begge arme op og kælede for min nakke. Hendes bryster føltes ekstra fyldige og struttende på denne måde, og hun nød mine hænders kærtegn med tydelige støn, inden hun drejede hovedet og vi igen kyssede dybt og intenst.

Hun førte sin ene hånd ned og tog fat i min stive pik, drejede sig rundt og sank ned på knæ, kiggede op på mig, og med ordene, det her havde jeg lyst til at gøre i nat, tog hun mig i munden.

Jeg stod bare og nød hendes fantastiske hånd- og slikkearbejde, den måde hun forkælede min pik på med tunge, læber og hænder var vildt lækker. Efter kort tid blev jeg nødt til at stoppe hende, ellers havde jeg sprøjtet ud over hendes ansigt og bryster. 

   - Hov hov hov, sagde jeg, og trak hende op til mig igen, ikke så dygtig. I aften vil jeg mærke dig rigtigt, hvis jeg må. 

Jeg vendte hende igen om, så hun stod med ryggen til. Holdt om hende bagfra, mens jeg kyssenappede hende på halsen og ned på den ene skulder. Min ene hånd kælede for et bryst, og den anden forsvandt ned mellem hendes ben, hvor den hurtigt fandt det den søgte, og hun spredte benene lidt for at give mig mere plads. Der var blødt, varmt og meget fugtigt, og mine fingre fandt hurtigt hendes klit, som jeg kærtegnede forsigtigt. 

   - Årrh, lød det, mens hun gav sig lidt i knæene. Ingen tvivl om at jeg havde ramt det helt rigtige sted. Efter et øjeblik på denne måde med flere støn i takt med mine fingres leg på hendes klit, fjernede jeg hånden igen.

   - Læg dig ned på ryggen, kommanderede jeg.  

Ærgerligt nok havde vi ikke taget håndklæder med, at gå i vandet var jo ligesom heller ikke planlagt. Så for at gøre os det mageligt, og ikke få sand overalt, måtte vi bruge hendes kjole og min t-shirt. 

Vi fik os arrangeret, og Dorthe lagde sig ned. Jeg spredte hendes ben, og så gik jeg ellers på opdagelse mellem hendes ben med læber og tunge. Jeg kyssede og slikkede mig op ad hendes inderlår på begge sider, undgik behændigt det allerhelligste mellem benene, og fortsatte min leg op over maveskindet og op til brysterne. Nappede hende blidt i brystvorterne, der nu var blevet kølige og endnu mere følsomme, kyssede så lidt kraftigere på dem, og sugede dem forsigtigt ind i min mund og lod min tunge lege med dem.
   - Årrh, det er så dejligt, mmmh. Dorthe stønnede henført.
Jeg slap brysterne for en stund, og min mund legede sig nu ned over maveskindet, indtil den fandt hendes kønsbehåring. Jeg søgte videre med mine læber og min tunge, og efter et langt drillende øjeblik, lod jeg spidsen af min tunge strejfe hendes klitoris. 

   - Årrrrh lød det dybt og gutturalt, samtidig med at hun skød underlivet op mod mig, holdt om min nakke og forsøgte at fastholde min tunge på hendes klit. Jeg lod hende få sin vilje, holdt rundt om hendes hofter og begravede mit ansigt mellem hendes ben. Slikkede hende dybt og grådigt med den længste tunge jeg kunne præstere, til lyden af liderlige klynk og støn, mens hun med hænderne holdt mig fast mellem sine ben.
Jeg slap hende et øjeblik for at trække vejret.

   - Du kan da ikke stoppe NU, lød det fortvivlet 

   - Jo, for nu skal du have pik sagde jeg, rejste mig på armene og kravlede op så jeg kunne se hende ind i øjnene.
   - Så kom op i mig NUUU, KNEP MIIIIIG, nærmest råbte hun ud i natten. 

Min pik var lige ud for hendes åbning, og jeg havde bestemt mig for at jeg ville drille hende lidt mere.

Jeg lænede mig lidt frem, lige nok til at spidsen af min pik kunne kysse hendes våde skamlæber. Dorthe roterede med hele underkroppen for at fange pikken og få mig længere ind, men den gik ikke, og jeg trak mig lidt tilbage med et drilsk smil. Jeg nød min magt over hende.
   - Arjj altså, det kan du simpelthen ikke være bekendt, skældte hun.
Igen lænede jeg mig lidt frem, og denne gang fik hun lov til at mærke de yderste 2-3 cm af min pik. Igen roterede hun helt vildt med underkroppen og råbte JA JA JA, KOM IND I MIG, for at få mig længere ind. Det var sindssygt dejligt og frækt, og det var lige før hun vandt kampen, så jeg bare måtte drive hele min pik op i hende. Sekundet før det skete, opgav hun.

   - Aj hvor du driller, jeg vil have den NUUUU, bad hun hun igen, det kan du ikke være bekendt.  

Få sex i dag

   - Kys mig, sagde jeg med et drillende smil, mens jeg kiggede hende dybt i øjnene. 

Hun lagde begge arme omkring min hals og trak mig ned til sig, og idet vi kyssede og vi mærkede hinandens tunger, pressede jeg min pik helt op i hende. 

   - Ooooouuuaaargh… fåååk du fylder meget, lød det halvkvalt i min mund, mens hun holdt mig endnu bedre fast og næsten pressede al luften ud af mig. Lynhurtigt slog hun benene rundt om min ben, så jeg i den grad var fastlåst i hende, krop mod krop. Kun et sted kunne jeg bevæge mig frit, og kun ganske lidt kunne jeg gynge med hofterne og bevæge mig i hende. På intet tidspunkt var vi stoppet med at kysse dybt, det var som om vi ville sluge hinanden, jeg ville mærke hendes vidunderlige krop tæt tæt og det eneste jeg ville var at støde min pik op i hende igen og igen. 

Først korte stød langt inde, hvor jeg næsten var begravet til roden i hende. Gradvist fik jeg mere bevægelsesfrihed, og efter et øjeblik tog jeg hende i lange dybe stød i hele piklængder, men ikke ret længe. 

Allerede efter 3-4 dybe stød kunne jeg både mærke og høre, at hun var var meget tæt på at komme. Jeg fik mig vristet en smule fri af hendes jerngreb om min krop, og begyndte at kysse og slikke hende på halsen, mens jeg kneppede videre.
Højere og højere stønnede hun i takt med mine stød, og pludseligt kom hun helt vildt. Arme og hænder for rundt på min ryg, hun kastede hovedet fra side til sig og skreg sin orgasme ud i natten. Jeg fortsatte mine stød og nedtonede dem i takt med at hendes orgasme klingede af. Jeg lod hende nyde øjeblikket, var tilsidst helt stille indeni hende, og nød også, at det var mig, der havde givet hende en tilsyneladende ret fantastisk orgasme.
   - Århh udbrød hun og gav sig lidt, da jeg efter et øjeblik trak jeg mig ud og puttede mig ind til hende, mens hun stadig lå på ryggen med let spredte ben og var ved at komme til sig selv. Jeg var stadig ikke kommet, hvad min meget stive pik i den grad vidnede om. Og mens jeg hjalp hende tilbage til virkeligheden med blide kys på hendes hals og kind, og kyssehviskede søde ord i hendes øre, havde jeg placeret min uforløste pik ovenpå hendes ene lår, som den nu pressede ret hårdt ned på.

   - For fanden da, jeg er vild med din pik, mumlede hun.
   - Mmmh, hviskede jeg, og jeg er vild med dig, dine flotte bryster og din frække røv, og puttede mig endnu tættere ind til hende. Og så elsker jeg den måde du kommer på.
Jeg rejste mig op på den ene albue, lænede mig ind over hende og kyssede hende på munden.

   - Du er så pissefræk og lækker, hviskede jeg og kiggede hende dybt i øjnene.

Jeg lagde mig om på ryggen og nu puttede hun sig ind til mig. 

   - Hvad nu med dig?, hviskede Dorthe og kælede blidt for min pik, mens kun kyssede og slikkede mig på halsen.
   - Ja hvad nu med mig … ?
   - Vil du sprøjte i mig? Altså, jeg vil gerne mærke at du knepper mig rigtigt og at du sprøjter i mig. 

Den frække hvisken i mit øre, Dorthes leg med min pik, de vidunderlige bryster, der blev presset ind mod mig samtidig med de søde kys og slik på min hals betød, at min pik føltes større, stivere og endnu mere sprængfarlig nu end før, og jeg er sikker på at hvis Dorthe var fortsat med kæl, kys og søde ord et par minutter mere, så havde jeg sprøjtet hele min ladning ud over os begge, ligesom natten før. 

   - Vil du ride mig?, spurgte jeg.
Dorthe svarede ikke men kravlede op på mig, gav min pik et langt dybt kys på vejen og satte sig nu på min mave. Drillende lod hun sine bryster lege ned i mit ansigt, hvor jeg forsøgte at fange dem med læber og tunge. 

Langsomt trak hun sig baglæns, mens jeg forsøgte at holde hende fast, var slet ikke færdig med de skønne bryster. 

   - Nej nej nej, nu er det mig der styrer, og blidt men bestemt tog hun min arme og holdt dem fast.

Hun fortsatte ned over min krop, og fangede endeligt spidsen af min strittende pik med sin våde fisse, erfarent og helt uden at bruge hænderne. Med et lidende og koncentreret udtryk, og samtidigt meget meget lækkert og insisterende, satte hun sig langsomt ned over mig, indtil jeg var helt forsvundet op i hende. 

Vi nød begge fornemmelsen af at være eet et øjeblik. Så satte hun sig op og begyndte hun at ride mig. Først helt stille med korte bevægelser, men så red hun hurtigere og vildere og efterhånden i hele pik længder. Brysterne dansede foran mig og Dorthe holdt mit blik fast med et koncentreret udtryk.
Jeg kunne både høre og se at hun var ved at være med igen, så jeg trak hende helt ned over mig.

   - Stræk benene, hviskede jeg.

Vi lå nu krop mod krop igen, denne gang med mig nederst. Jeg holdt hende fast på samme måde som hun 10 minutter forinden havde holdt mig fast, så hun kun kunne bevæge lænden, hvilket var rigeligt til at stimulere min pik. Hun kyssede mig på halsen og munden, puttede sig ind til mig, maste sine dejlige bryster ind mod mig, mens hun kørte sin våde fisse op og ned ad min pik. Stønnede usammenhængende lyde, gnubbede sin klitoris op og ned af skaftet på min pik, der samtidig var langt oppe i hende. Fuck det var vildt og lækkert. 

Den behandling kunne jeg ikke klare ret længe, og den velkendte kildren bredte sig fra mit underliv og op i min pik. Dorthe kneppede blot videre med samme vildskab, og ude af stand til at gøre noget, eksploderede jeg med et brøl langt oppe i hende, mens jeg spændte i hele kroppen og det nærmest sortnede for mine øjne. Jeg løftede hende op med min krop, så hun var spiddet på min pik, og jeg tømte mig helt i hende. 

Dorthe kunne helt klart mærke min pulserende pik, for mens jeg sprøjtede og krampede i hende, kom hun også med høje orgasme klynk, og sank sammen ovenpå mig.

Stønnende og prustende lå vi sådan lidt og kom til os selv. Småkyssede, nussede og hviskede søde ord til hinanden.
Det var nat nu, og vi var svedte efter alle anstrengelserne, så efter nogle minutter kom kulden alligevel krybende. Vi rejste os, og fik det meste af sandet børstet af. 

Dorthe kiggede bebrejdende på mig med et skævt smil

   - Du løber ud af mig, sagde hun, og måtte tørre sig med trusserne. 

Vi kom nogenlunde i tøjet inden vi gik ned på stranden igen, og hånd i hånd gik tilbage mod sommerhuset. Dorthe med sine trusser i den ene hånd. 

Fuldmånen oplyste stranden, og det var både dejligt og lidt vemodigt at gå tilbage.
Dejligt fordi vi havde fået en fantastisk oplevelse, der åbenbart havde ligget og ventet på os i årevis.
Vemodigt fordi vi vidste at det var absolut sidste gang vi kunne gøre det, og samtidig var vi nok også en smule skamfulde over det vi havde gjort. At skulle se vores respektive ægtefæller i øjnene dagen efter og lade som om alt var normalt, ville ikke blive nemt. 

Da vi kom tilbage til sommerhuset igen var der helt mørkt, og der lød tydelige sove lyde fra både det ene og det andet værelse. Vi krammede igen hinanden, lod hænder gå på opdagelse, og kyssede dybt og længe en sidste gang, inden vi gik ind.    

Jeg satte mig ud på terrassen i månelyset med et glas vin, mens Dorthe gik i bad for både at få vasket resterne af mig og sandet af. Da hun var færdig, kom hun ud på terrassen i en badekåbe for at sige godnat. Henne ved min stol åbnede hun kåben, så jeg kunne se at hun var nøgen indenunder. 

   - Vi vil bare sige godnat og tak for i aften, hviskede hun, lænede sig indover mig så jeg kunne kysse hendes smukke bryster endnu engang. Så tungekyssede hun mig igen samtidig med at hun gav min nu halvstive pik et klem udenpå bukserne, hviskede godnat, og forsvandt ind på værelset. 

Så blev det min tur til at gå i bad. Jeg kunne godt både mærke og se, at jeg nemt kunne lokkes til mere sex, men det skulle ikke være i aften. Badet var hurtigt overstået og jeg listede ind i seng, mæt og tilfreds af en masse lækker sex, og meget træt.
Nej, der skete desværre ikke mere den nat, selvom jeg igen sov nøgen og med døren på klem. 

Næste morgen var en kopi af den foregående, bortset fra at både Dorthe og jeg havde sovet meget bedre (eller havde vi). Stemningen var ihverfald ikke akavet mellem Dorthe og jeg, som den havde været morgenen før.

Tilgengæld var der en underlig forceret stemning med vores respektive ægtefæller. Luften var tyk af dårlig samvittighed, og samtalerne føltes lidt kunstige. Heldigvis var det ikke noget vores ægtefæller opfangede som andet end måske lidt dårlig søvn.
Jeg undskyldte mig med hovedpine pga varmen, og sammen forsøgte vi at bortlede tankerne fra den underlige stemning med praktisk arbejde som pakning, oprydning, opvask og støvsugning fordi vi havde aftalt at køre hjem ved middagstid.
Heldigvis lykkedes det ret godt.              

Resten af søndagen gik fint, og mandag var almindelig arbejdsdag, den bedste medicin når det handler om dårlige samvittighed.
Og bedst som jeg troede mig i sikkerhed sent mandag aften, tikkede en SMS ind fra Dorthe …       

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.