BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fuck Corona. Hjemsendt fra job på 4'de måned, og ingen social omgang med nogen overhovedet, og da slet ikke med dig.

Vores bobler består af 2 forskellige ægteskaber, og kan på ingen måde blandes, selvom vi har gjort vores til at det ikke skulle være sådan igennem flere år nu. Ingen kender eksistensen af vores fælles interesse, sex, masser af sex, med hinanden.

SEX I DAG?

Men skrive sammen, det kan vi heldigvis på nogle af de mere private tjenester derude.

Fantasier og billedbyt har vi masser af, og fra tid til anden en fræk seance på Skype.

Men det er længe siden vi har set hinanden i virkeligheden. Desperationen har meldt sig, og vi aftalte begge af have friske Corona tests, hvis der nu skulle vise sig en mulighed.

Og hvem er vi så. Jo, tidligere kolleger, gennem mange år, og elskende gennem næsten ligeså mange år. Du er et par år ældre end mig, og gået på efterløn, jeg arbejder stadig, og vi er begge i starten af 60'erne. Men fuck det når jeg føler mig som 22 år indeni hvergang jeg er sammen med dig. Vi er begge slanke og veltrænede, og vi bliver begge bedømt til at være omkring de 50.

Igår fik vi endelig en mulighed, mere styret af begær end sund fornuft.
Du og din mand passer ofte barnebarn (på 3 år), og det foregår altid på den måde at barnet sover i sit eget værelse i den anden ende af huset, og du sover i et tilstødende værelse adskilt fra det andet værelse af en entre. Der er fire lukkede døre mellem soveværelset, hvor din mand sover, og det værelse du bruger, når du er barnepige, også selvom din dør kun står på klem ud til entreen.

Huset ligger på en stille villavej i den nordlige udkant af byen.

Jeg fik lyst til at lave snigeren på dig i aftes, og efter overraskende lidt overtalelse var du med på den.

Jeg havde, som jeg plejer, parkeret på en sidegade et stykke derfra, og gik det sidste stykke hen til dig. Vi havde aftalt at entrédøren skulle være ulåst, så jeg kunne snige mig ind i ly af mørket efter kl 23, hvor hele huset sover.

Det lykkes mig at snige mig op i din indkørsel, så udendørslyset ikke tænder. Så lydløst som muligt lister jeg entrédøren op, og med bankende hjerte står jeg nu musestille i din entre. Der er helt mørkt og stille i huset, kun skæret fra gadelampen afslører hvor jeg er. Døren ind til børneværelset står på klem, og jeg lister forbi den.

Døren ind til vores værelse står også på klem. Jeg skubber den op og lister mig ind, klemmer døren til igen som den var før. Her er næsten helt mørkt. Mine øjne vænner sig langsomt til mørket, og jeg aner konturerne af en krop i sengen. Efter endnu et øjeblik kan jeg se at det er dig der ligger der - pyyha. Der er helt stille, kun vejrtrækning høres, og jeg kan ikke afgøre om du er vågen.

Så lydløst som muligt tager jeg alt mit tøj af, og står nu nøgen ved siden af sengen, lister dynen lidt til side og vil til at krybe op til dig. Inden jeg når så langt, vender du dig lidt, rækker en arm ud og fanger min pik, der er lidt stresset over situationen og stadig slap. Du hvisker "kom" og trækker mig nærmere, rejser dig på den ene albue, og kysser mig blidt på maven inden du tager min pik i munden, og for første gang tager du den ind helt til roden. Men kun et øjeblik, for jeg vokser lynhurtigt i munden på dig, og snart står den stiv og strunk.

Jeg står helt stille med lukkede øjne, og nyder dit effektive arbejde med mund og hånd. Du slipper mig igen, slår dynen tilside og hvisker "kom op til mig". I mørket aner jeg et par nøgne bryster, og kryber op til dig. Jeg mærker at du er ligeså nøgen som jeg. Vi holder om hinanden tæt tæt, kysser dybt, frækt og lækkert, men det er jo også flere måneder siden sidst.

Uden ord vandrer mine hænder på din krop, finder et dejligt bryst, og jeg mærker hvordan brystvorten bliver stiv og legesyg i min hånd. Jeg kysser videre på dig, først ned på din hals, så tilbage til munden igen, og tilbage til halsen igen med søde kys, læbenap og slik. Til sidst når jeg ned til dit højre bryst, der får den mest udsøgte og ophidsende behandling af mine læber, tunge og mund. Jeg ved du elsker at jeg suger dit bryst lidt ind i munden, og lader tangen spille hen over brystvorten, og denne gang er ingen undtagelse. Med hånden forsøger du at holde mit hovede fast.

Min hånd søger længere ned, og finder hurtigt det den søger mellem dine ben. Du spreder benene lidt mens du hvisker "jaaa". Nybarberet, konstaterer jeg. Du er vist en rigtig frækkert. Men jeg siger ingenting i mørket og nattestilheden.

Jeg kysser mig videre ned over dit maveskind, og når tilsidst målet for min søgen.

Uden på noget tidspunkt at lade mine læber og tunge slippe dig, får jeg mig manøvreret på plads mellem din ben. Jeg kysser, slikker og leger det bedste jeg har lært, ekstra lækkert nu hvor du er helt nybarberet, og dine dejlige undertrykte lyde af vellyst er ikke til at tage fejl af. Men jeg ved også hvordan du allerhelst vil have det, så jeg får mig vendt om så jeg nu ligger omvendt på dig i en 69'er. Din mund finder min pik, og du slikker den og spiller den som om det er meningen at jeg skal sprøjte i munden på dig lige nu. Jeg har dog andre planer, og finder igen alt det dejlige mellem dine ben. Nu kan jeg være endnu mere målrettet, og med fingre og tunge, får jeg dig lynhurtigt op på randen af en orgasme. Du er pladdervåd og meget lækker, og da jeg kan mærke at det er nu, presser jeg en meget fugtig pegefinger op i dit bagerste hul, og stikker min tunge langt op i din fisse. Heldigvis har du stadig min pik munden, og med halvkvalte lyde og støn, kommer du helt vildt. Min pik falder ud af munden på dig, men jeg giver ikke slip dernede, og jeg mærker hvordan du længe laver rytmiske sammentrækninger om min tunge ledsaget af undertrykte støn.

Dejlig dejligt dejligt!

Jeg elsker at give dig de lækreste orgasmer.

Lige om lidt er det min tur, men du skal lige have lov at have vejret først.

Jeg vender mig rundt igen, lægger mig om ryggen og du kryber ind til mig.

Sammen ligger vi under din dyne og lytter i mørket. Ikke en lyd udover din lidt tunge vejrtrækning ovenpå en lækker orgasme.

Men ikke længe.

Efter et øjeblik starter kysseriet igen, og da jeg elsker at mærke din krop mod min, får jeg mig vendt om på siden, så vi kan ligge tæt tæt.

Vi kysser nærmest om kap på mund hals og skuldre, jeg finder et bryst med min ene hånd og leger med det. Du finder igen min pik, løfter det ene ben lidt, og fører min pik hen så jeg lige kan mærke din åbning med spidsen.

Det får mig til at støde mod dig, først ligeså stille, men efterhånden lidt dybere hver gang vi støder imod hinanden. Det er en vildt lækker fornemmelse, der får det til at snurre helt fantastisk i min pik.

Jeg slipper dit bryst og lægger istedet hånden på dine baller, og hjælper nu godt til, så vi knepper dybt og lækkert som vi ligger der på siden. Efter et øjeblik kan jeg mærke, at det kildrer i min pik på den der velkendte måde, og kan høre på dine lyde at du er ved at være med igen.

Pludseligt trækker jeg mig ud. "Neeeej bliv", hvisker du. "Vend dig", hvisker jeg, og trækker i din hofte. Villigt vender du dig om på maven. Du ved hvad der skal til at ske, og spreder benene lidt så mine fingre kan komme til.

Jeg kravler op bag dig, og du hjælper min pik på plads mellem dine baller. Du ligger nu på maven med samlede ben, og jeg knepper dig, først et stille og forsigtigt dyp. Jeg mærker en hånd dernede så ved at du kæler for dig selv. Nu dybere og mere insisterende. Jeg lytter til dine lyde, jo du er helt sikkert med igen.

Knepper dig endnu dybere og vildere nu. Jeg kan mærke den velkendte kildren igen, det kan blive rigtigt godt. Du hvisker højt "NU du må gerne sprøjte i mig". Det er ikke et ønske, det er nærmest en ordre, og det tvinger mig ud over kanten, jeg giver slip, og vi kommer begge samtidigt i et brag af en orgasme, der bare bliver ved og ved.

Efter et nogle sekunder, minutter eller ..., hvor vi bare nyder efterdønningerne og udmattelsen over at være helt tømt, kommer jeg så meget til mig selv, at jeg kan trække mig ud. Du er klar med køkkenrullen og det sædvanlige snask er overalt mellem vores ben (det er altså også længe siden sidst), men vi får da tørret op uden uheld.

Jeg må ned på ryggen igen, og igen kryber du ind til mig. Sådan ligger vi lidt og nyder efterdønningerne og hinanden. Din hånd leger lidt med min godt brugte og slappe pik, og minsandten om ikke den rejser sig lidt igen. Du kravler ned og tager mig i munden, smager på vores forenede safter, leger, kysser, slikker forsigtigt forsigtigt, men også insisterende.

Spiller mig med hånden afløst af kælne slik. Lader hånden overtage helt mens du kysser dig vej op ad min krop. Lægger dig halvvejs indover mig, så jeg bliver mast af dine vidunderlige bryster. Dit ene ben ligger indover mine, så dit lår klemmer blidt på mine nosser og jeg kan mærke kysset fra dine våde fisse på mit ben.

Du kysser mig nu på halsen, munden og kinden, og hvisker søde ting i mit øre, mens du dygtigt kører mig op til endnu en orgasme og jeg efter få minutter sprøjter ud over os begge.

Vi ligger helt stille og lytter.

Stadig kun nattelyde, hverken barnepigen eller hustruen har der været bud efter.

Igen får vi tørret op, og ligger ellers bare og nyder stilheden, mørket og hinanden.

Men det går jo ikke. Vi ligger der kun på lånt tid i vores lille elskovs boble.

Jeg kravler ud på gulvet og stille tager jeg tøjet på igen, kun afbrudt af søgende hænder, distraherende bryster og søde kys.

Klar til at gå, følger du mig ud til døren, splitternøgen, og først nu kan jeg se hvor dejlig du er, der i skæret fra gadelysene.

Jeg åbner døren på klem, og det kolde sus udefra får dig til at gyse. Jeg giver dig et sidste kram, min hånd finder et nøgent bryst med en kold og meget strittende brystvorte - frækt, men nu skal jeg gå.

Med et sidste kys på dine bryster, på din mund og et "jeg elsker dig" helt tæt i dit øre, forsvinder jeg stille ud i natten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.