Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For en 5 til 6 år side kørte vi op for at besøge mine svigerforældre, blandt andet for at gå en tur i byen, da der var festival. Vi spiste hos dem fik lidt vin og klargjorde vores overnatning hos dem. Vi begav os ned i byen hørte lidt musik, dansede og fik lidt drikkevarer indenbords, jeg fyldte godt med Rom i Cola på hende og hun blev efterhånden i helt godt humør. Hun var i en skøn kjole med en god udsigt til kavalergangen, da hun lige skulle ud og pudre næsen på toilettet fik jeg hende til at komme trusserne i tasken, hun vidste jo godt jeg håbede der kom til at ske noget den aften, og det gjorde det. 

Vi gik ned på havnen nød det gode vejr og musikken og fik lidt mere at drikke, det var begyndt at blive mørkt, hun skulle lige på toilettet igen så jeg satte mig lidt derfra og ventede på hende. Da hun kom ud stødte hun sammen med en der kom ud fra herretoilettet, han greb hende så hun ikke faldt og jeg så han uheldigvis fik om hendes ene bryst. Han undskyldte mange gange på klingende norsk, de faldt i snak, jeg sad så jeg kunne høre alt. Jeg hørte han sagde til hende at hun så brandgodt ud og utroligt sexet, hun kastede et blik over på mig og jeg nikkede til hende. Han inviterede hende ned på hans båd, han var sammen med et par kammerater på tur til festival. Hun forklarede at hun var her sammen med mig men vi ville gerne komme ned og få en drink. 

SEX I DAG?

Han lavede hurtigt et par meget stærke drinks og præsenterede os for hans venner, han bød hende op til dans og var slet ikke påvirket af at jeg sad der, de dansede meget tæt, kunne se på hende hun var tændt, hans hånd fandt hendes balde og hendes hænder samledes om han nakke og trak ham ned til et kys, et langt et, jeg prøvede at holde samtalen gående med vennerne. Han hviskede i hendes øre og hun nikkede, kom hen til mig og hviskede at han lige ville vise hende båden, min hånd fandt op under kjolen og min finger gled let ind i hendes sjaskvåde fisse, la døren stå åben hviskede jeg tilbage, vil du det her, hun nikkede, rigtigt meget svarede hun. De var kun lige kommet under dæk da han tog om hende kyssede hende dybt og længe, hans hænder fandt under hendes kjole, der gik ikke længe før hans fingre fandt hendes glatte fisse. 

At vi sad og kiggede på 3 mand stærk, fortalte hun bagefter gjorde hende endnu mere liderlig, kjole og Bh kom hurtigt af, hun gik ned på knæ rykkede hans shorts ned, tog hans pik i munden og suttede løs, han fik hurtigt resten af tøjet af imens. Hans 2 venner var blevet meget tavse, jeg kunne dog forstå at de syntes hun var mycket sexi. Kunne også se det på deres store buler i bukserne der kløede vist en smule. Han havde en ganske stor pik, når hun havde 2 hænder efter hinanden var der stadig nok tilbage til hendes villige mund. Han løftede hende op og over på sofaen så hun lå på ryggen. Han sad på knæ foran hende, de havde intens øjenkontakt mens hans fingre havde travlt i fissen. Han tog fat om sin store pik og kørte pikhovedet op og ned i revnen, hun prøvede at støde op så han kom ind i hende, kunne se hun var vildt pikgal og bare ville have ham nu. Da det blev for meget for hende, stønnede hun meget højt, SÅ GI MIG FOR FANDEN PIK NUUUU. 

Hvis dem i bådene ved siden af ikke vidste hvad der skete her ombord var de ikke i tvivl mere. Det gjorde han så, han bankede pikken hårdt i bund i min kones våde og meget villige stramme fisse, jeg kom næsten af synet, hun samlede benene om ryggen på ham og kom første gang mens hun holdt ham fast. 

De lå stille lidt, da hun slappede lidt af begyndte han at kneppe hende langsomt mens han kyssede og krammede hendes dejlige bryster, han satte tempoet lidt op, vi 3 nød synet, hendes bryster gyngede i takt og jeg skævede over til mine nye venner, deres pikke kløede vist lidt kunne jeg se, jeg tænkte de var lidt misundelige på deres kammi. Hun stønnede højere igen og han satte tempoet mere op, hun stønnede, kom i mig jeg kommer nu, han pik kneppede hendes våde villige helt glatte fisse helt vildt og da hun slog benene om ham og kom, tog han om hendes skønne patter hans mund fandt hendes da han begyndte at sprøjte i hende, hans pik var helt i bund når han sprøjtede, trak den lidt ud, bankede den i bund og sprøjtede igen, det gjorde han en fem seks gange, så lå de begge stille og nød følelsen og fik pulsen lidt ned igen. 

Efter lidt tid trak han sig ud og rejste sig, kiggede ned på hende, hun kiggede tilbage lod blikket glide ned over hans krop til hans halvslappe pik, smilede sødt til den 😉.

Han bøjede sig ned og kyssede hende løftede hende op og bar hende længere ind i båden. Jeg rejste mig spurgte om mine 2 nye venner ville med, vi gik ned i båden og kom til soveværelset hvor min kone lå på sengen. Hun smilede til os og spredte benene lidt, så vi kunne se lidt sperm på hendes skamlæber. Hun lod en finger glide ind i fissen og smagte på deres safter. Jeg spurgte om hun havde fået nok eller hun var klar til mere, hun hviske lidt genert mere meget mere. Jeg satte mig og sagde værsgo venner hun er klar igen. 

De kom hurtigt af tøjet og 2 meget stive pikke hoppede frem, de lagde sig på begge sider af hende og kælede og kyssede hende, det var vildt frækt at se på. Hun flyttede lidt ned i sengen og tog en pik i hver hånd og suttede og slikkede dem på skift, den ene nordmand havde barberet hans nosser så de fik en god tur, jeg kunne ikke lade være så jeg løftede hendes bagdel op stak et par fingre ind i hendes spermfyldte nykneppede fisse jeg var bare nødt til at mærke hende min pik var så stiv og hård at det gjorde ondt, fandt den frem og bankede den i bund, kneppede hende langsomt mens hun suttede pik. 

Kort efter flyttede hun sig over på nordmandens pik, fedt at se hende ta om den og føre den ind i fissen se hans pik forsvinde ind i hende, hun løftede måsen så det kun var pikhovedet der var indenfor, gjorde det langsomt et stykke tid, satte tempoet lidt op, hans ene hånd på balden den anden om et bryst og de kyssede intenst og helt opslugt af hinanden. Brystvorterne var helt hårde det er de altid efter en god orgasme. Den anden nordmand kælede for den anden balde og det bagerste hul, han fandt glidecreme i skuffen tog lidt på fingeren og pressede den forsigtigt ind, hun stønnede, nej det må du ikke, men han fortsatte og lidt efter 2 fingre og så 3. han kørte ind og ud for at gøre plads. Jeg vidste godt hvad han ville og hun havde en fræk fantasi om pik i alle huller så jeg lod ham gøre det. 

Han smurte lidt glidecreme på spidsen og førte pikken imod hendes bagerste hun, pressede spidsen lidt ind og gjorde små kneppebevægelser og hver gang kom pikken lidt længere ind og til sidst var han helt inde. Hun lå helt stille og der kom et langt støn, de begyndt begge at kneppe hende, den første nordmand kom in og så på hans kammerater kneppe min kone, hun stønnede højere så han gik op og stoppede pikken i munden på hende det dæmpede hende lidt, han havde fat i hendes hår så han mundkneppede hende hårdt, hun havde nu pik i alle huller, de kneppede hende godt og grundigt, jeg nød synet tog lidt FILM og billeder hun kunne se bagefter. Hun begyndte at ryste over hele kroppen og kom så hårdt at de havde svært ved at holde hende, de viste ingen nåde men blev ved med at kneppe hende, jeg ved ikke hvor mange orgasmer hun fik, det gjorde hun heller ikke selv hun mente at den ene bare afløste den anden.

De kom næsten samtidigt med et brøl, og fyldte sperm i fissen og det bagerste hul, de lå helt stille lidt, jeg kunne se hendes fisse trække sig rytmisk sammen, så ud til de begge kunne mærke det, efter lidt tid svuppede deres halvstive pikke ud og hun rullede af. Hun troede det var slut nu men ham der scorede hende var ikke helt færdig så han hev hende op på alle fire, spermen løb ud af fissen og ned ad hendes lår. Han tog fat om sin igen stive pik førte den hen til fissen og bankede den helt i bund med et hårdt hug, hun skreg højt, skriget gik over i stønnen da han begyndte at kneppe hende hårdt og hurtigt jeg kunne se pikken suse ind og ud af mine kones allerede gennemkneppede fisse, han havde et fast greb om hendes hofter, min pik var ved at sprænges så jeg fyldte hendes mund med den, så kom hun igen og hendes fisses sammentrækninger fik ham til at komme og jeg kunne ikke holde mig tilbage mere og kom i hendes mund, hun plejer ikke at ville sluge men det gjorde hun, hver en dråbe forsvandt. 

Vi fik alle tøj på igen og gik op og fik lidt at drikke og småsnakkede lidt. Vi sagde farvel og de fik alle 3 et dybt kys og et kram og hun blev hjulpet op på kajen igen. Det var tyndet ud i flokken på kajen så vi begav os hjemad til hendes forældre, åh jeg håber de er gået i seng når vi kommer hjem, jeg trænger voldsomt til et bad, jeg lugter af mænd, sved og sperm sagde hun og jeg kunne kun med et smil give hende ret. De var heldigvis gået til ro så vi listede ind i bad og derefter i seng. Føler mig godt brugt og træt på en dejlig måde samt en øm fisse hviskede hun. Var det lige så godt for dig som det var for mig, jeg nikkede ja helt fantastisk. Tænk sig fnisede hun, jeg har lagt krop til og tilfredsstillet 4 mænd på en gang. Jep din far vil være stolt af dig, det fnisede vi begge af. Dagen efter kørte vi hjemad og jeg lagde vejen af havnen, da vi nærmede os smed hun trusserne, igen spurgte jeg, måske svarede hun med et lille smil, men de var sat til havs så vi så dem ikke igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.