Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mette vågnede af sin søvn med en fornemmelse af at der var nogen i rummet. Det kunne ikke passe hendes mand var på kursus i en anden by og skulle blive der i flere dage og hendes søn var hos en kammerat hvor han skulle over natte.

Pludselig mærkede hun en hånd over sin mund, og en stemme som hun ikke kunne kende, hviskede hæst, hvis du er helt stille så sker der dig ingen ting. Nik med hovedet hvis du har forstået, Lis nikkede ivrigt med hovedet. Hun tænkte på at hvis hun gjorde alt hvad der blev sagt, så skete der hende ikke noget.

Tanker som mord og meget andet for gennem hovedet. Så hun besluttede at gøre hvad der blev sagt uden hensyn til andet end ikke gøre ham gal.

Nu får du bind for øjne så du ikke kan se noget, og så holder du dine arme over hovedet og holder dem der hele tiden ellers bliver jeg nødt til at binde dem, det vil du vel ikke have.

Lis rate sine hænder op over sit hoved og løftede sit hoved så han kunne binde noget for hendes øjne.

Han tog dynen af hende og hun mærkede hans hænder på sine bryster, som han klemte og tog fat i vorterne rykkede og nuller dem.

Hun gispede da han tog fat i hendes nat kjole og rev den i stykker så hun lå helt nøgen kun med sine små gennemsigtige blonde trusser. Hun var klar over at han kunne se hendes kusse hår og hendes skamlæber var tydelig så små var hendes trusser.

Hun mærkede hans hånd glide ned over sin krop, og ned til trusserne hånden kom nærmere hendes fisse, så var den der og gned lidt frem og tilbage.

Til sin skræk mærkede hun at hun begyndte at blive våd, det kan ikke passe tænkte hun her er jeg ved at blive voldtaget og så ligger jeg og bliver liderlig.

Nu kom hånden indenfor i trusserne og en finger gned op og ned på fissen. Han mærkede nu at hun var ved at blive våd, hva bliver du liderlig skal du ha pik i fissen hva.

Han tog nu trusserne af, og stak en finger op i fissen på hende, kan du li det, skal du ha pik du er smask våd. Spred benene så jeg kan komme til, så kom først to finger så tre finger op i hende og hans tommel finger kørte rundt på hendes lyst knop.

Hvis du vil ha pik så bed om det tig mig om at gi dig pik sagde han.

Hun var nu bleven så liderlig af hans finger leg at hun var lige ved at få orgasme, selv om hun var gal på sig selv at hun lå her og blev liderlig fordi hans finger var så dejlig i hendes fisse.

Pludselig skreg hun "Gi mig pik for fanden, jav din store voldtægts pik op i min fisse og knep mig som jeg aldrig er bleven kneppet før. Jeg ber om din store pik, kom med den langt op i mig kom nu."

Jeg vil ha dig bagfra sagde han og mens hun vendte sig om på alle fire smed han sine bukser.

Han kravlede op bag hen og sagde nu skal du få pik som aldrig før. Han jog sin pik op i fissen på hende, hun stønnede lidt for han var enorm stor, det gjorde lidt ondt men var også liderligt at blive så fyldt ud.

Du er godt nok stram, men også sjask våd, det er som at stikke pikken i blødt smør. Åh ja helt i bund, jeg er næsten oppe i din livmor, men hvor er det godt.

Lis fik snart en orgasme som aldrig havde oplevet før. AAH Ja mere pik jav nu til ååe ja hvor er det godt.

Da hendes orgasme var klinget lidt af kom hun til at tænke på at hun kunne blive gravid hvis han spermer oppe i hende. Træk pikken ud når du kommer, sprøjt ikke i mig be om du ikke spermer i mig jeg bliver så let gravid.

Hun mærkede at han trak sig ud , men skreg i det samme højt af smerte han havde presset sin pik op i røven på hende. Strop stop det gør ondt du er alt for stor, jeg kan ikke tage den du flækker mig, jeg er aldrig haft en pik i røven før, stop ååe vil du ikke nok.

Nej sagde han det har jeg altid haft lyst til og nu får du hele sprøjtet i røven, så bliver du da ikke gravid!

Hun mærkede at hans pik blev lidt tykkere og han javede den langt op i røven på hende, så brølede han højt og sendte det ene sprøjt efter det andet op røven på hende.

Da han havde skudt al sin sperm op i hende, faldt han hen over ryggen på hende.

Hun havde kørt hovedet frem og tilbage således at bindet var gledet af og hun sig selv i spejlet på vægen. Hun så han lå hen over sin ryg men stadig med sin pik oppe i røven.

Hun så pludselig hans ansigt og råbte er det dig!!! Det var hendes søn som havde voldtaget hende. Hvad har du gjort kan du så komme væk.

Han gled ned fra hende og lagde sig ved hendes side, Jeg har kun gjort hvad jeg længe har haft lyst. Alle de gange jeg har set dig gå fra bad eller når du klædte dig om for at se om jeg kunne se lidt patter eller lidt lår, måske se dig i små trusser.

Jeg har tit onaneret med dig i tankerne, drømt om at kneppe dig og sprøjte langt op i dig. Så i dag fik jeg den tanke at jeg vilde voldtage dig, og jeg har opdaget, at du kunne li det så nu vil jeg kneppe dig ligeså tit jeg gider ellers får jeg mine kammerater til det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.