Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter min gymnasietid var jeg au-pair pige i udlandet. Det par som jeg boede hos var i fyrrene, søde, pæne og havde 3 børn. De havde et Master/Slave forhold, hvor han var Herre nød at dominere og hun fandt lyst i at underkaste sig. De havde et meget afslappet forhold til sex i hjemmet. De holdt ofte fester, hvor gæsterne kunne vise sig frem, spille deres indbyrdes spil, hvilket ganske ofte resulterede i, at par eller grupper dyrkede sex. Der deltog mennesker af forskellig seksuel observans. Dette kunne resultere i de mest fantastiske scenerier. Jeg skulle altid være til stede ved festerne, men som au-pair, forventede de ikke, at jeg skulle deltage i løjerne. Min opgave var at servicerer med mad, snacks og drikkelse osv. Alt det praktiske. Der var også altid noget oprydning og rengøring. Fester grisser, ikke mindst sexfester. For mig var det ligesom at åbne et stort katalog. Se hvad du kan blive inden for sex. Det gav mig en fantastisk mulighed for at finde ud af, hvilke lyster, som havde og hvordan mit sexliv skulle se ud i fremtiden. Her kunne man studere en stor variation af kinks og fetishes. Der var både homo-, bi- og heteroseksuelle, samt nogle der faldt lidt uden for de gængse kategorier. Stort set alle var velkomne.

I begyndelsen var jeg måløs, senere betaget og med tiden blev jeg meget liderlig af de spektakulære optrin, som udspillede sig. Jeg kom hurtigt til at holde meget af disse fester. Jeg indså hurtigt, at de par der fascinerede mig mest var dem, hvor kvinderne var de submissive. Tvang var et kodeord. Når de medvirkende kvinder blev talt hårdt til, blev straffet, tog imod mange-, og især tog store pikke, blev jeg voldsomt påvirket. Herren og Fruens seksuelle forhold pirrede mig også. De var ikke radikale i deres BDSM, men deres leg var stadig ophidsende. Herren brugte aldrig redskaber til afstraffelse, men var stadig i stand til at give Fruen nydelse, når han påførte hende smerte med de bare hænder. De pressede mig ikke til, at blive en del af deres leg. Men jeg var nysgerrig og lyttede tit ved døren, mens jeg forestillede mig alt, som skete bag den lukkede dør. Fra dagligdagen viste jeg, at de have en gabestok, en krog i loftet og en seng med kraftige hjørnestolper. Jeg hørte Herren kommandere med fast stemme og Fruens accept, når hun svarede: ”Ja, Herre”, lyden, når Herrens straffede Fruen, Fruen der gav sig i smerte og talte slagene højt. Jeg hørte de smaskende lyde, når Fruen servicerede ham med alle sine åbninger, eller han tog hende hårdt, mens andre lyde afslørede hvorledes orgasmerne nærmede sig og til sidst blev råbt og stønnet ud. Det kriblede gøs i min kusse og selv om jeg efterfølgende tilfredsstillede mig selv, blev jeg kun mere og mere liderlig. En dag bad jeg Herren om mulighed for aktivt at deltage i festerne. Han spurgte til mine præferencer, hvilket jeg ikke rigtig havde svar på, da jeg stadig var nærmest jomfruelig. Herrens konklusion blev, at jeg ikke var klar til at deltage. Jeg kunne dog godt mærke, at min uskyld øgede Herrens interesse hel del. Snart efter tilbød han mig en kontrakt, eller læreplads om man vil. På baggrund af Herrens og Fruens erfaringer blev vi enige om en begynderaftale. Jeg kunne springe fra, hvis det, mod forventning, ikke var noget for mig. Der blev lagt program for mit uddannelsesforløb, som med tiden ville kvalificere mig til fuld deltagelse i festerne. Herren ville stå for min oplæring, med hjælp fra Fruen.

SEX I DAG?

Således begyndte et helt nyt liv. Ud over at passe hjem og børn skulle jeg nu servicere Herren og Fruen seksuelt. Jeg skulle altid være glatbarberet, have renskyllet numse og fik nye outfits, som jeg aldrig havde drømt om at gå i. De skulle bærers efter Herrens anvisning, visse aftener eller weekends, når børnene ikke var tilstede. Det var ofte Korsetter i lak eller læder, som blev stramt snøret til så min talje var virkelig slank, samt lange strømper. Hvis jeg skulle servere for gæster, skulle jeg desuden have et lille stuepigeforklæde og lange handsker på. Dertil skulle jeg gå i høje sko, hvilket jeg ikke tidligere havde brugt. Jeg var på samme tid på gyngende grund og i den syvende himmel. Aldrig havde jeg følt mig sådan, død-sexet, som jeg gjorde i mit nye tøj. Der skulle kun en antydning til, angående udsigten til en snarlig fest, så blev min kusse våd og lysten ustyrlig. Min onani tog til, både i frekvens og intensitet. Min fantasi kørte på højtryk, når jeg havde fri og var på mit værelse. Intrykkene fra festerne var benzin på mit bål. Det tog mig ikke længe, at finde ud af, at det her var noget jeg ikke kunne sige nej til. Jeg forestillede mig, hvordan jeg ville blive midtpunkt i festen, hvordan jeg var fikseret og hvordan gæsterne kunne bruge min krop til deres tilfredsstillelse. Jeg fandt snart ud af, at jeg fik de bedste orgasmer, når jeg onanerede mens jeg lå på maven. Jeg kærtegnede min kilder hårdt, lavede en pulserende rytme med musklerne i underlivet, mens drømmene blev mere og mere kinky. Jeg konkurerede med mig selv. Det gjalt om, at min fisse fik så mange sammentrækninger som muligt under orgasmen. Det var målet for kvaliteten på min onani. Der var megen god kvalitets onaniJ

I begyndelse skulle jeg lære de grundlæggende elementer i Herre-forkælelse. Særligt piksutning gik Herren meget op i, så det trænede først. Herren havde en dejlig stor pik(hurrah) og bestemte lyster, så jeg fik virkelig min sag for. Jeg gjorde mit bedste for at følge hans anvisninger og blive den bedste piksutter. Dette satte han generelt pris på, men jeg kunne godt fornemme, at han meget gerne ville have mig til at tage hele pikken ned i svælget. Jeg var fortvivlet over og fandt umuligt. Derfor gik jeg til Fruen og forhørte mig om, hvad jeg kunne gøre. Jeg døjede slemt med bræk refleksen, når Herren gik dybt. Fruen var meget forstående og øste villigt af sine erfaringer. Hun forklarede, at det kun drejede sig om tilvænning. Jeg skulle fokusere på at trække været gennen næsen og række tungen fremad, når pikken skulle ned i halsen. Hun forklarede også lidt om hvad mænd, og Herren i særdeleshed, satte pris på. Slutteligt gav hun mig en stor DILDO og sagde: ”Den kan du træne med hver dag”. Jeg var lidt i sjok, dildoen var nærmest på størrelse med min underarm, men som Fruen spøgefuldt sagde, fandtes der jo større pikke end Herrens. Hendes ord var kun med til at sætte min fisse mere i kog. Større! Det gjorde mig klart liderlig, at skulle tage store pikke. Jeg besluttede, at ville træne med dildoen i alle mine huller. Jeg ville være klar til alt, når dagen kom. Hver aften, når jeg havde fri, brugte jeg tid med dildoen. Det var pokkers svært at passere det svælg. Efter de første 14 dage troede jeg stadig ikke, at det nogensinde ville lykkedes. Bræk fornemmelserne var der stadigvæk, når den skulle forbi min drøbel. Også når jeg trænede med Herren, gik det ikke godt. Selv om jeg gjorde alt for at forkæle ham, ved at slikke glans, skaft, kugler, mellemkød og selv hans røvhul var han utilfreds. Derfor besluttede han, at indføre let afstrafning som motivation, da mine fremskridt ikke var tilfredsstillende. Hver gang jeg brækkede mig på ham, fik jeg ti slag på ballerne. De var ofte ganske røde og ømme efter træning. Således fandt jeg ud af at smerten fra måsen tændte min kusse i ustyrlig grad. Den vædede til overflod, og jeg måtte direkte på mit værelse efter træning for at onanere. Hold op hvor var jeg liderlig. Det var ikke vanskeligt, at nå mit mål med antal sammentrækning i min kusse, når jeg på ingen tid onanerede mig til kraftigere orgasmer, end jeg næsten troede muligt.

I løbet af den tredie uge mente jeg, at jeg kunne mærke bedring med dildo’en. Jeg skulle provokere min drøbel en del mere, før jeg fik brækfornemmelser. Da Jeg efterfølgende kom til træning med Herren, lykkedes det mig, efter nogle forsøg og en rød røv, at tage ham til roden. Jeg gag’ede, men brækkede mig ikke og var stolt. Herren roste mig for mit fremskridt, og bad mig gøre ham færdig. Jeg tog pikken i munden slikkede ham med nyvunden energi og lyst. Det startede med at min tunge spilede på hovedet, mens min hånd æltede han nosser og mellemkød. Så skiftede jeg til at tage ham dybt, stoppede og slikkede hans røv. Så rutinen forfra igen. Han stønnede og opmuntrede. Han roste mig for min teknik(som jeg til dels havde lært fra Fruen). Hans støn gik til råb, hvorpå han bøjede mit hoved tilbage, kørte pikken i bund og tømte sig dybt i min hals.

Det er blevet min favorit. Jeg kan faktisk ikke lide smagen af sperm særlig godt. Nu tager jeg altid pikken dybt i halsen, så jeg kan ikke smage spermen, når mændene sprøjter.

Nå, men alle var glade på mine vegne og jeg kunne næsten svæve af stolthed. Den næste dag følte jeg begyndende ømhed i halsen, hvilket jeg tog for at være halsbetændelse. Fruen kunne dog berolige mig med, at det sikkert var gårsdagens træning, som jeg kunne mærke og at det nok skulle fortage sig. Vi fejrede fremskridtet med vin til maden. Herren meddelte, at jeg nu var godkendt, til at sutte de mandlige gæster ved næste sammenkomst. Jeg kunne næsten ikke vente. Næste skridt i min uddannelse, ville blive at lære at tilfredsstille Fruen med min mund.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.