BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Læs dette rigtigt langsomt.... Hold en lille pause ved .... Føl efter inde i dig selv, og mærk det der står -

Du har længe gået med et ønske om at prøve hypnose. Især erotisk hypnose tiltaler dig og tænder dig. Bare tanken gør dig våd i trussen som intet andet. Måske fordi det er ukendt område og noget som ikke alle går og snakker offentligt om.

SEX I DAG?

Nu har du endelig taget dig sammen, nu skal det være ! Hvordan du har fundet mit nummer ved jeg ikke, men du har ringet til mig og vi har lavet den aftale som for evigt vil ændre den måde du tænker og føler på. Hele den måde du opfatter dig selv. Alt hvad du troede du vidste om dig selv, om hvor god du var til at styre dig selv. Dine tanker og hvad andre kan få dig til, uden at du selv kan styre det. Det vil for altid være anderledes når du kører hjem. På ingen måde dårligere, slet ikke, bare anderledes.

Da du ankommer til mit hus, som ligger i udkanten af en søvnig lille landsby, har du sommerfugle i maven. Måske fordi du ikke rigtigt helt ved hvad der kommer til at ske de næste par timer. Du er spændt, men ikke nervøs eller bange. Engang så du et hypnoseshow i TV, hvor en pige fik orgasme, kun ved at hypnotisøren trykkede hende i hånden. Måske er det muligt.... ? Du ved det ikke rigtigt. Det vil du vide når du kører herfra igen. Det du kommer til at opleve, vil for altid vil være noget som du tænker tilbage på med et bredt smil og en brændende længsel. En længsel, som du ikke rigtigt ved hvor vil bringe dig hen. Hvor den stopper – eller om den overhovedet stopper. En længsel som fra nu af og altid vil sidde i dig. Den trække i dig som en sult efter at opleve mere. Du er blevet smittet med noget som minder om en virus som breder sig i dig, ud til hver eneste celle i din krop, for til sidst at fylde hele dig. En hypnosevirus – som breder sig i en nysgerrighed på hvor hypnose kan bringe dig hen. En nysgerrighed, som vil gøre dig langt - langt mere liderlig og sexhungrende end du nogensinde har været før. Du troede at du havde været liderlig, men det vil snart vise sig, at der findes mange lag endnu som kan afdækkes og bruges. Du vil opdage hvor mange orgasmer man kan få på en dag. Hvor forskellige de kan være. At du kan stable mange orgasmer oven på hinanden, og få dem samtidigt. Du vil opdage og anerkende, at jeg har kontrollen over dine orgasmer, kun ved brug af min stemme – Hvor kraftige, hvor længerevarende, hvor medrivende, eller altopslugende. Endda hvornår eller hvor brat de stopper. Om de overhovedet stopper eller fortsætter i en endeløs række af orgasmer, som først stopper når jeg siger det! Du vil opdage at man kan have orgasme i slowmotion eller måske hvordan en fisk eller en alien har orgasme. Du vil opdage at jeg – og kun jeg- har den hele og fulde kontrol, og ikke kun over dine orgasmer, men hele dig. Din nysgerrighed og hengivenhed åbner for den dybeste seksuelle tilfredsstillelse du kan opnå, og endnu ikke har oplevet. Men alt det ved du intet om endnu.

Det eneste jeg har sagt til dig er, at alle kan hypnotiseres, så det kan du selvfølgelig også. Det du kommer til at opleve, er noget helt fantastisk og det er kun meget få mennesker som kommer til at opleve det som du skal opleve i dag. At du skal opfatte dig selv som - endog meget heldig. Hvis du vil, kan du komme til at udleve din aller dybeste sexfantasi, og tilmed uden at der er andre involveret. Måske ved du ikke engang hvad din største sexfantasi er endnu, men det kan vi også finde ud af, hvis du vil.

Jeg har også sagt, at du vil opleve noget som du ikke troede var muligt, og at ingen vil røre dig under seancen.

Solen skinner og det er en helt vidunderlig og varm sommerdag. De eneste lyde som høres, er småfuglene som pipper i buskene. Der er ikke en vind der rører sig da du men let nervøsitet, går ind ad indkørslen. Du har en let knælang sommerkjole på. Den er løs og med små blomster på. Under kjolen har du en BH og trusser på, som man dog kun kan ane igennem kjolens stof. Korte hvide strømper og flade sko af vævet stof. Du har i det hele taget gjort alt for at komme til at ligne en 16 års pige, som skal på sit livs første eventyr. Du kan mærke i dine trusser, at din krop ved, at det handler om sex.

Du ringer på. Jeg åbner og byder dig velkommen med et varmt smil og et knus.

Jeg viser dig indenfor til mit klinik-rum, og vi sludrer lidt om alt og intet, om tykt og tyndt. Jeg viser dig til rette i min dybe afslappende stol. Forestil dig hvordan du med et let skub med ryggen, får stolen til at vippe bagud, forestil så hvordan du nu ligger helt afslappet.

Efter jeg har sikret mig at du sidder godt, og er helt tryg, starter jeg på hypnosen.

Fra nu af vil alt det du læser føles som om det kommer ud af min mund. Det er dig som sidder i min stol. Dig som læser dette..... Du vil høre det læste som om det kommer ud af min mund.

Forestil dig at du er helt afslappet... synk ned i dig selv... Hør min stemme som guider dig ned i afslappelsen... helt afslappet... Dybere og dybere.... helt slap... Forestil dig, at du er slatten som en våd klud... Alle dine lemmer er slappe... Kan du mon blive mere afslappet?

Tag en rigtig dyb indånding og slap endnu mere af .... synk dybere... Når du så synes at du er h e l t a f s l a p p e t ....

Så slap endnu mere af og synk endnu dybere....

Prøv virkelig at forestille dig at din krop - og hjerne er så afslappede som de kan blive.

Tag en til dyb indånding ..... og på udåndingen synker du dybere ... dybere ....dybere ....

Lyt til min stemme. Min stemme som taler til dig gennem det du læser lige nu. Taler langsomt – meget langsomt - med en monoton - kedelig stemme.

Og når du læser, er det den kedelige stemme som taler....

Øv dig på den kedelige stemme, inde i dit hoved, mens du læser... Langsomt .... Kedeligt.... Langsomt... Hør min stemme som taler til dig. Slip alle dine tanker.. synk dybere.

Tag en til dyb indånding gennem næsen, og mærk efter hvordan du synker dybere samtidigt med du lader luften slippe ud af munden... Dybere.. Dybere.

Forestil dig hvordan din krop slipper alle spændinger og er HELT AFSLAPPET... - fuldstændig afslappet.. Helt slatten som en våd klud.

Forestil dig en varme af afslappethed, som breder sig ud fra dine fodsåler... op igennem dine ben.. først læggene, så knæene.... Så lårene bagpå.... Og foran. Mærk hvordan varmen spreder sig op i dit bækken. I maven.... Brystet.... Mærk hvordan din vejrtrækning er blevet meget mere rolig og afslappet, end den var lige før. Mærk varmen stiger op gennem dit bryst op til din hals ... og videre op i dit ansigt... til du til sidst mærker den vidunderlige varme i hele din krop.. nyd den mens den får dig til at slappe endnu mere af. Og glide endnu dybere.

Mærk så efter hvordan du synker dybere og dybere samtidigt med jeg tæller fra 1 til 10. og når jeg når til 10 er du så afslappet som du aldrig har været før!.

Få sex i dag

1... mærk hvordan du synker dybere – dybere .... 2... mærk den vidunderlige følelse af fuldstændig afslappethed... 3... Føl efter hvordan du tillader dig selv at give slip. 4... Dybere ... Dybere... 5... Du elsker følelsen af den totale afslappethed – og den kan blive endnu bedre. 6... Endnu mere afslappet... - Endnu dybere. 7... Bare slap af og glid med... 8... læg mærke til hvor afslappet du er nu. Meget mere end da vi startede... 9... Forestil dig hvor meget mere afslappet du vil være. - når jeg nu siger ... 10... Totalt afslappet.

Forestil dig at du flyver op og ud af dig selv, du svæver opad .... op....Op på himlen... Se for dit indre blik, hvordan du efterlader alle bekymringer, anspændthed og generthed nede i din krop. ... Mærk hvor fri og lykkelig du er... Det er fuldstændigt vidunderligt. .... Du er helt tryg..... Du flyver på en helt fantastisk sky. Se den for dig... En blød og vattet sky. En sky som flyver dig til dit helt eget fantastiske sted..... Dit og kun dit sted. .... Dit sted hvor alting kan ske og hvor intet er umuligt. Stedet hvor drømme går i opfyldelse helt ad sig selv. Det er som om stedet pr. instinkt ved hvad du allermest ønsker. Ved hvad dine største hemmelige drømme er. Ved hvem din største drømmeprins er. Kender din største og mest medrivende sexfantasi.... Dit sted hvor du er helt tryg og fuldstændigt afslappet.... Mærk hvor vidunderligt det føles at give slip. Det føles rart og trygt at være her. Hele din krop slapper af og giver slip.

Forestil dig nu din drømmeprins. Den flotteste og mest sexede mand i hele verden. Du har inviteret ham op til dig, og han har sagt ja. Han er helt nøgen og du betragter ham. Se hvor flot han er... se hvor veludrustet han er. Han vil ha sex med dig... Du ved det – og du kan se det og det tænder dig helt vildt. Du er nøgen og han smiler til dig. Mærk inden i din krop hvad der sker når han smiler til dig. Mærk reaktionen, og giv det lov til at ske. Nyd reaktionen i din krop. Forestil dig så, at det er mig der taler til dig, mig som er din drømmeprins. Mig som taler dig dybere. Mig som er målet for dine vildeste drømme. Du indser nu at det hele tiden har været mig. Du har vidst det, men måske først nu erkendt tanken om at det er mig, som er den som nu skal vise dig dine egne aller dybeste behov, hemmeligheder og drømme.

Forestil dig så tanken om hvordan det føles når jeg kærtegner din krop .... mærk efter og føl hvordan din krop reagerer når du nyder mine kærtegn, når mine fingre kæler din hud.

Måske føler du det som om der er en fantastisk - vidunderlig strøm i mine fingre når de rammer din kind. Føl det på din kind... Giv din krop lov til at reagere på mine kærtegn... Føl mine kærtegn.... Mærk dem... Føl hvordan mine fingre kun lige akkurat berører din hud.. Føl hvordan mine fingre kæler dig... mærk hvor dejligt det er når jeg rammer din sarte og følsomme hud på halsen... Nyd det... og tillad dig så at mærke hvordan mine fingre langsomt arbejder sig nedad... nedad ... Ned mod dine bryster.. Nyd følelsen... omkring dine bryster .... føl hvordan mine fingre kun lige akkurat berører din følsomme hud på dine bryster .... Giv din krop lov til at reagere og nyde.... meget forsigtigt nærmere og nærmere dine brystvorter ... Mærk reaktionen i dine bryster... Tillad reaktionen... Erkend hvordan dine brystvorter spændes og bliver hårde... Tillad dig selv at nyde den reaktion, som er i din krop. Mærk mine varme hænder på din hud... Nærmere og nærmere dine bryster.. Føl hvordan mine fingre kredser omkring dine brystvorter... Nyd reaktionen i din krop. Du kan næsten ikke vente til mine hænder finder deres mål og griber om dit bryst..... Mærk hvordan dit bryst er støbt i facon til min hånd... Min hånd som kæler erfarent for dit bryst.. Skiftevis det ene og det andet.

Mærk samtidigt hvordan mit ansigt nærmer sig dit... Du ved hvad jeg vil.... Du ønsker det... du venter... Du vil det... giv efter for dit ønske og mærk det kys som er på vej til at komme...

– Mærk hvordan mine læber forsigtigt møder dine... Mærk mine læber... Og læg mærke til hvordan kysset bliver dybere og mere intenst... Det er endog mere fantastisk end du havde forestillet dig .... Giv din krop lov til at reagere på mit kys. Giv efter og glid endnu længere ind i afslappelsen... Dybere – Dybere ... Du nyder kysset og svømmer helt hen i fortabelse ved min berøring...

Mærk samtidigt hvordan mine finger forsigtigt nipper i dine spændte brystvorter.

Tænk så på en gang hvor du var allermest liderlig ... Tænk på en oplevelse du har haft, som gjorde dig allermest liderlig og ophidset.. Tænk på en gang hvor det eneste du tænkte på var sex... Mærk hvordan tanken tænder dig... Tænk på hvor liderlig du var... Måske var det første gang du opdagede hvor liderlig du egentlig kan blive... Mærk hvordan din krop kan huske liderligheden...

For hver gang jeg spørger dig fra nu af... - ER DU LIDERLIG – så vil du mærke at du bliver endnu mere liderlig ... Det er en hypnotisk suggestion som gør dig 10 gange så liderlig . føl efter hvad der sker, når jeg nu igen spørger .- ER DU LIDERLIG ?. føl efter hvordan det gør inde i dig, når jeg spørger - ER DU LIDERLIG .... Mærk liderligheden ... Mærk sammentrækningerne... Føl dem... Du skal ikke nødvendigvis svare, men bare erkende reaktionen i din krop ER DU LIDERLIG...? Føl liderligheden. 10 gange stærkere for hver gang...

Mærk hvordan min tunge forsigtigt finder de mest følsomme punkter på dine læber .... Langsomt... langsomt. Føl min tunge på dine læber ... Mærk hvordan det snorrer og sitrer i dine læber og lad dig selv synke endnu dybere ned i afslappelsen .... Mærk dit åndedrag... Mærk hvor meget dybere det er blevet nu .... læg mærke til dine bryster – Føl min tunge på dine bryster... Mærk hvordan jeg lader min tunge køre rundt om vorterne, føl hvordan min tunge forsigtigt glider hen over den følsomme hud lige omkring dine brystvorter... suger ligt. måske bide ligeså forsigtigt... Føl hvor stive dine brystvorter er blevet af mine kærtegn .... Føl efter og lad din krop reagere når jeg forsigtigt og langsomt lader min tunge glide nede fra og op over dit bryst, først det ene og derefter det andet ... - ER DU LIDERLIG ....10 gange så liderlig ... Føl hvordan jeg meget forsigtigt og langsomt trækker dine små trusser af mens min tunge følger efter trussekanten ned over din mave og ned ad dine ben ... Læg mærke til følelsen ... Se for dit indre blik, føl hvordan min tunge føles mod dit knæ, på indersiden. Føl hvordan den slikker dig - langsomt.... langsomt op ad inderlårene opad - Lad din krop føle min tunge ... Lad den reagere på den... langsomt opad dine lår mod dit skød nærmere og nærmere i små cirkelbevægelser .... Tættere på..... tættere på.... Lad din krop reagere frit på fornemmelsen og følelsen. Nærmere og nærmere .... du kan mærke det nu... i dit skød. Mærk hvordan det trækker sig sammen.. ER DU LIDERLIG ....10 gange så liderlig .. Tættere på .... nu er det lige før ... Føl hvordan min tunge kommer tættere og tættere ... mærk hvordan min tunge glider lige på kanten af din ene kønslæbe og mærk hvordan trykket øges indvendig ... Mærk hvordan dine kønslæber begynder at svulme op så de kan opfange den mindste berøring og den mindste bevægelse i min tunge ... Føl min tunge mod dine kønslæber ... lige på kanten af din venushule ... Føl den nu ... Giv din krop fri til at reagere og nyde følelsen ... – Føl det lille spjæt det gi´r i dig når min tungespids rammer din klit .... ER DU LIDERLIG ....10 gange mere liderlig, føl liderligheden ... føl de små bølgende sammentrækninger hver gang min tunge rammer din opsvulmede klit... føl hvor hård og opsvulmet den er. Føl liderligheden mærk den, nyd den ... Mærk hvordan det dunker i din klit ... Min tunge kredser om dit venushul og jeg kan mærke hvor varm og våd du er, hvor vild du er ... Du støder dit underliv fremad mod mig da jeg stikker min tunge ind i dig, Jeg kan mærke de små sammentrækninger i dit elskovshul om min tunge, og jeg ved du kan mærke dem nu... lige nu ... nu hvor du sidder og læser dette. Mærk hvordan min tunge føles ... Mærk hvor varm og våd den er ... mærk hvordan den tager turen op over din klit. Mærk min tunge....giv efter og føl de ryk det gi´r i dig når jeg igen spørger ER DU LIDERLIG ....10 gange mere liderlig endnu, føl liderligheden ... nyd følelsen og lad din krop reagere. Føl hvordan min tunge slikker og sutter på din klit. Føl hvordan orgasmen nærmer sig... Mærk hvordan min pegefinger kredser om dit elskovshul, mens min tunge leger med din klit ... Mærk min finger på kanten af dit hul.... kredser.... lige på kanten.... Uhmmm..

Mærk nu hvordan jeg lige så l-a-n-g-s-o-m-t stikker fingerspidsen indenfor.... og straks mærker jeg dine skedemuskler reagerer med sammentrækninger ... ER DU LIDERLIG ...., føl liderligheden ... Jeg kan mærke de bølgende sammentrækninger for hver gang min tunge rammer din klit ... Mærk dem .. Mærk hvordan min tunge mod din klit gi´r en sammentrækning ... Hver gang den rammer din klit ... Mærk hvor vidunderligt det føles ... Mærk liderligheden ... Giv efter for følelsen... Du mærker trykket stige. Giv din krop fri til at reagere frit... Føl min tunge. Føl den, mærk hvordan den slikker indtil lige før orgasmen skyller ind over dig og du er ved at gå amok i ophidselse ..ER DU LIDERLIG .... føl liderligheden ... Mærk hvordan orgasmen præsser på.... Den står lige bag ved... Du ved med dig selv, at hvis du giver slip nu vil orgasmen overmande dig - rulle ind over dig som en bølge... Mærk min tunge mod din klit. Mærk liderligheden, og mærk hvordan orgasmen nærmer sig. Men du kan ikke komme endnu.. Først når jeg siger til. Først når jeg bruger dit magiske ord. Først når jeg om lidt bruger den aller stærkeste hypnotiske suggestion...!! Dit magiske ord er kapow.... Jeg vil tælle tilbage fra 3 til 1 - og når jeg så bruger dit magiske ord vil du komme i en helt vild og altopslugende orgasme... Den rammer dig som et læs mursten og du kan intet gøre for at modstå det.. Selv om du prøver at stoppe det er det umuligt for dig. Og jo mere umuligt det er jo dybere vil du falde ned i orgasme... Føl hvordan orgasmen kommer nærmere og nærmere mens min tunge spiller på din vildt opsvulmede klit... Føl hvordan din krop kræver sex... Mærk hvad der sker når du ved at jeg om lidt vil bruge dit magiske ord...!

Føl så at jeg rejser mig lidt og lader min stive pik stå lige i indgangen til din elskovshule.... kun lige så den rammer dine kønslæber ... mærk den .... Jeg holder dine arme. Jeg holder dem fast over dit hoved .... Føl hvordan følelsen af hjælpeløshed tænder dig endnu mere ... Det tænder dig helt vildt og du stønner af ophidselse ... Dit skød brænder af længsel mod min pik ... Føl hvor det brænder vidunderligt... Mærk min pik som stadig kun lige rammer dine opsvulmede kønslæber omkring dit elskovshul ... Dine safter driver og det gør mig endnu mere liderlig ... Jer lader mit pikhovede glide rundt på kanten af dit venushul og smører dine safter og mit eget precom rundt... Din tålmodighed er ved at briste, og du prøver hele tiden at støde dit underliv op mod mig... Min pik dunker helt vildt og den er stiv som en hegnspæl .... Du kan mærke hvor stiv og hård min pik er.... Du kan mærke hvor liderlig jeg er ... og du kan mærke hvor liderlig du selv er. Jeg tager fat i dine knæhaser og trækker dine knæ op over din mave, så du er totalt åben og blottet ... OG nu 3.... Føl hvordan min pik rammer dine våde kønslæber ... Føl efter hvor liderlig du er .... Du forsøger at presse dit skød mod mig så min pik.... mærk så hvordan min pik trænger lidt ind i dig, Åhh.. men kun lige så hovedet kommer ind. Du er vild og mega våd nu. Du vrider dig og vil ha min pik helt ind i dig..... helt i bund, men jeg holder mig tilbage, og det gør dig endnu mere liderlig...2... idet jeg støder min pik helt i bund, kommer du i en alt medrivende orgasme ... OG 1... KAPOW ..... Lad din krop reagere frit på orgasmen... Nyd orgasmen KAPOW. Mærk kramperne... Nyd dem.

Fra nu af - hver gang JEG og kun JEG bruger dit magiske ord, vil du komme i en kæmpe orgasme. Du behøver ikke være forberedt. Det kan komme helt uventet, som et lyn fra en klar himmel, og ramme dig som et læs mursten, og der er intet du kan gøre for at undgå det. For jo mere du prøver at undgå eller stoppe det, jo mere uundgåeligt er det, at orgasmen rammer. KAPOW ... Føl orgasmen overtager dig igen.........

Fra nu af er du min!! - og vil altid være det ! - Du kan ikke, og VIL ikke, holde dig tilbage med at skrive til mig. Du vil uddybende fortælle, hvad det skete i din krop, da du læste det der stod. Hvordan din krop reagerede..

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kan fortsættes hvis der er interesse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.