Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej herinde. Jeg er en pæn pige på 38 år, mor og kæreste. Jeg arbejder og har vel nok et helt normalt liv. For nylig blev det ellers så normale liv, - så meget mindre normalt!

Min morbror er en høj, pæn og slank mand omkring de 60 år nu. Fra jeg var helt lille pige, har jeg altid syntes godt om min morbror. At han var sjov og godt selskab. Måske har jeg osse været lidt teenage-smålun på ham, især når han var i nærheden, dog uden at vide det. Men jeg har i hvert fald aldrig tænkt på ham seksuelt! Men det skal jeg love for, at der er lavet om på nu! Min krop skriger efter ham og mine tanker er konstant hos ham. Han fylder mig helt op og har bredt sig helt ud i alle afkroge mig. Som en feber i min krop, har han smittet og inficeret hver eneste lille bitte celle i hele min krop. Den skriger og sitrer efter ham. Jeg vil ha´ mere af ham hele tiden. Min fisse kalder på ham. Den laver rytmiske sammentrækninger, og den savler hele tiden så det er svært at holde inde i trusserne.

SEX I DAG?

Og nu I skal høre, hvorfor det er blevet sådan med mig.

For ikke så længe siden var vi til en fest, og på et tidspunkt spørger min morbror om vi skal danse? Ja det kan vi godt, hvis det ikke kan være anderledes, svarer jeg. Jeg er ikke ret god til de der selskabsdanse, men vi danser altid en dans sammen, og han er altid overbærende med mig. Det er lidt anderledes i dag. Vi danser stille og ret tæt op ad hinanden. Jeg kan mærke hans duft, og jeg flyder lidt hen i hans stærke arme. Vi har ikke danset ret længe før jeg siger til ham: - Jeg ved godt at jeg måske er lidt tung at danse med, men jeg vidste ikke at du var nød til at hæve dunkraften! Hvad går der af mig. ??? Jeg bliver helt flov over mig selv! Men siger han bare, at det er fordi at du er så fucking sexy, og det har jeg altid syntes! Hvis ikke det var fordi, at jeg er din morbror og der er så mange mennesker her, så havde jeg taget dig hårdt lige her og nu.

Min overraskelse er stor og imens jeg tænker: Gud min morbror syndes at jeg er sexy. Så hører jeg mig selv sige - Nå Okay. ? så går vi da bare udenfor! - Idet jeg siger det, kan jeg mærke hvordan det kramper sammen i små ryk i min fisse og jeg mærker hvordan jeg bliver meget varm og våd som en syndflod af fissesafter. Jeg er virkelig glad for at jeg har trusser på, for ellers er jeg sikker på, at det ville løbe ned ad mine ben. Hvorfor bliver jeg mon så utrolig liderlig på ham? og i stedet for at blive flov?

Jeg går lidt ned af stien udenfor, og så kommer du om lidt siger han. Og inden at jeg når at protestere er han væk.

Jeg er virkelig i 7 sind om jeg skal gå der ud, men noget i mig kan ikke slippe tanken om hvad han har tænkt sig at gøre. Mit hjerte hamrer da jeg lister ud af en anden dør og imens jeg, i månelyset, går ned ad stien tænker jeg på om han mente det han sagde, eller han bare tager gas på mig? Han er min morbror og det er forkert, men jeg er så bund liderlig at min hjerne ikke kan tænke klart.

Pludselig tager han fat i mig. Trækker mig ind bag en busk og kysser mig inderligt og længe. Hans læber mod mine, hans tunge mod min, vi smelter sammen og verden snurrer rundt. Han ved virkelig hvordan man kysser en pige tænker jeg. Men alligevel at kysse inderligt med sin morbror det er alligevel noget for sig selv. Jeg ved jo at han har kysset mange piger, og nu kysser han mig! Kom siger han og fører mig hen til et lille lysthus. I månelyset kan man se der står et gammelt bord og et par stole og noget andet rod. Han kysser mig igen inderligt, vådt og længe imens han med den ene hånd føler på mine bryster. Hans berøring gi´r mig åndenød og får mine brystvorter til at blive sten hårde. de står hårdt imod blusens stof. Han finder hurtigt ind under blusen Uhm. Han store hænder er varme. Når han tager på mine bryster kan jeg mærke mit hjerte banker hårdt og mine knæ bliver svage. Han mærker det, og med sin højre arm holder han mig oppe og ind til sig, imens han kysser mig inderligt. samtidigt med, at han med venstre tager på mine bryster. Uden at tøve trækker han min tynde sommerbluse af og jeg står med bar overkrop. Damn hvor er du bare lækker siger han mens han kysser mine bryster. Han slikker og suger så jeg kan mærke det helt med i min fisse, som svarer med små ryk.

Han hiver min nederdel op over min røv. Hans hænder kæler på ad indersiden af begge mine lår samtidigt. Han slikker og suger på mine bryster. Han har placeret mig med rumpen op ad bordet. Han kysser sig vej ned over min mave samtidigt med hans hænder langsomt trækker mine sjaskvåde trusser ned. Han går ned på knæ foran mig. Han kan uden tvivl mærke varmen fra min fisse. Hans tunge kører op ad mine inderlår mod sit mål. Han vipper mig bagover, så jeg ligger på ryggen på bordet med benene ud til hver side. Igen lader han sin tunge tage turen fra knæet, op ad mit inderlår og i eet langt strøg mod min dampende varme fisse. Og da hans tunge rammer min fisse kan jeg kun se gnister, måne og stjerner. Hans tunge må være elektrisk, fordi hver gang han rammer min opsvulmede klit, er det som om der kommer et stød igennem min krop, fra min fisse og op igennem kroppen. Mit åndedrag er tungt og jeg må holde mig for munden for ikke at komme med høje lyde. Det føles som om det er første gang jeg har sex, for det er første gang jeg føler det sådan her. Han slikker min fisse på en måde som jeg ikke troede muligt. Han suger på min klit så det sortner for mine øjne. Han bearbejder mit skød som en mester, og jeg er uden vilje. Jeg er solgt og nyder virkelig hvad han gør ved mig.

Han må ha´ fisket sine bukser af uden jeg har opdaget det. Lige før jeg eksploderer i den mega orgasme, rejser han sig op og banker sin pik langt op i mig. I eet langt stød når han helt i bund. Himlen falder ned og det er godt at min hånd er over min mund for jeg udstøder et langt mmmmmmm og det hele bliver sort. Jeg kommer i den kraftigste altmedrivende orgasme som jeg nogensinde har prøvet. Min fisse kramper i spasmer og min krop er udenfor min kontrol. Hans pik er perfekt. Jeg elsker den. Han holder den i bund i mig til mine kramper er ovre. Jeg kan mærke hans pik dunke inde i mig. Han er osse lige ved at få udløsning, bare ved ene dybe stød, det er jeg sikker på. Jeg er i tvivl om det er min fisse, eller hans pik, som jeg kan mærke dunke voldsomt. Da han pludselig, i et ryk, trækker sin pik ud af mig, kramper min fisse og krop i små stød igen. Jeg er stadig tændt og utrolig liderlig, Da han begynder at køre sin pik langsomt ud og ind, spasmer mig krop i ukontrolerbare bevægelser. Jeg kan se og høre, at han kan li´ det. Hans pik er helt perfekt. Den rammer lige hvor den skal ved hvert eneste bevægelse. Han arbejder i lange, dybe og inderlige stød, som går helt i bund hver gang. Han gør en lille bevægelse så min klit bliver masseret hver gang han banker sin pik op i min krævende og hungrende fisse. Han er tæt på at komme, kan jeg høre, og det gør mig endnu mere liderlig og tændt. Jeg vil ha´ ham. Da det igen er lige før jeg kommer i en kæmpe orgasme trækker han sin pik helt ud af mig! måske et sekund. Det gør at min fisse gør kramper stødvis efter mere og da han igen banker den helt i bund i mig, eksploderer vi begge i ekstase. Han sender sin sperm langt op i mit indre i lange stråler. Det er vidunderligt at mærke hvordan hans pik, i ufrivillige ryk, sender den ene ladning sperm op i mig efter den anden.

Han synker sammen over mig, og vi ligger sådan lidt indtil han siger, at det var helt vidunderligt og at min fisse passede perfekt uden om hans pik. Han siger osse at det her har han drømt om at gøre rigtig mange gange og er sikker på, at det må være sådan at komme i himlen. Jeg vil normalt ikke have flere børn, men her ligger jeg og virkelig håber på, at jeg er blevet gravid. Jeg vil føde hans barn. Jeg vil ikke af med ham igen. Han skal blive inde i mig!

Vi sunder os og mens han slikker mig ren siger han, at det fandme er en skam at vi må tilbage til selskabet inden der er nogen som savner os, for ellers ku´ vi da lige ta´ en tur mere. Gerne for mig. Han stiller sig op ved mit hoved så jeg kan slikke ham ren. Det smager både salt og sødt. Ikke grimt hvilket jeg ellers altid har troet. Jeg tager ham helt ind i munden, og nyder det. Jeg skal ikke slikke ret længe før jeg kan mærke, at hans pik igen rejser sig i pulserende ryk. Nu må du hellere stoppe og gemme det til en anden gang, siger han.

Han børster mig af på ryggen inden jeg tager min bluse på. Han kysser mig og retter lidt på min nederdel. Det her er ikke sidste gang vi elsker siger han inden jeg går tilbage - lov mig det.? Jeg siger ikke noget, men nikker lidt. Da jeg kommer ind i lokalet igen er der gang i festen, min kæreste og min morbros kone er ude og danse. De ser glade ud og jeg håber ikke at de har mistanke til noget. Jeg burde have dårlig samvittighed, men det var så helt igennem fantastisk at elske med min morbror, at jeg ikke kan finde den mindste smule dårlige samvittighed frem. Morbror har sluttet sig til nogle fyre som står og snakker udenfor. Jeg får øjenkontakt med min kæreste og peger, at jeg vil gå ud på toilettet. Da jeg kommer ud på wc er der en masse lys og flere damer der ude. Nogen af dem kikker på mig og smiler lidt. Jeg tænker om de måske kan se på mig at jeg lige har haft sex. Måske lyser det ud af mig. Til min skræk ser jeg lidt senere, at der sidder noget støvet spindelvæv i mit hår....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.