BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vågnede ved, der var lidt uro i sengen. Jeg åbnede langsomt øjnene og så pigerne lå og legede forsigtigt med hinanden. Aminha var godt igang med at slikke Hannahs fisse, det var tydeligt hun nød det. De opdagede nu, at jeg var vågen, Hannah begyndte at stønne højlyt af Aminhas behandling af hendes fisseJeg lagde mig så jeg både kunne slikke Aminhas fisse og Hannah kunne sutte min pik, den var allerede halv fed. Jeg kunne lige nå Aminhas dejlige store negerbryster, mens jeg slikkede hende, nu kunne hun heller ikke ligge stille længere. Begge pigerne kom i en stribe orgasmer. Aminha var begyndt at fingerkneppe Hannah, og Hannah kom i den ene eksplotion efter den anden. Jeg gik om bag Aminha og borede min pik ind i hendes våde fisse, det gav et ryk i hende, da jeg kom helt i bund og ramte hendes livmoderhals og hun havde svært ved at ligge stille på sine knæ. Hannah havde rejst sig op og legede med Aminhas bryster mens jeg kneppede hende. Jeg trak mig ud, og min pik kom i en kæmpe kaskade.

Vi tog et bad sammen alle 3, efter badet tog vi tøj på og gik ned til morgenmad. Vi spiste i god ro og orden, alle var efterhånden kommet ned til morgenmad. Det var vore afrikanske gæsters sidste timer på Herregården. Formanden for den danske swingerklub tog og ordet. Hans besked til os alle var: Der er 5 timer tilbage her på stedet, der er nu fri leg og INGEN må sige nej til en anden gæsts ønske, der lød en mumlen rundt i salen. Hannah, Aminha og jeg kiggede på hianden, der var fri leg og det skulle udnyttes. Vi spredtes for alle vinde. Jeg fandt et rum hvor der lå 2 dejlige frodige kvinder, en dansk og en afrikansk, jeg spurgteom jeg måtte deltage, jeg skulle være så velkommen. De havde begge store dejlige bløde bryster og dejleige store numser, de fik besked på at lægge sig side om side med de store numser, eller rettere sagt, store røve vendt mod mig. Jeg beyndte at fingerkneppe dem samtidig, det var noget de kunne lide, de legede med hinandens bryster, jeg gik om foran dem, så de skiftevis kunne sutte på min pik, de suttede begge som en drøm, og jeg skulle passe på ikke at komme. Døren gik op, og ind kom den største negerpik jeg nogensinde har set, jeg er jo lidt bifil og den der ville jeg gerne lege lidt med, han kom hen ved siden af mig og jeg tog fat i pikken og gned på den, han så ikke ud til at have noget imod det, jeg dykkede og tog den i munden, den var lækker at sutte på. Han var nu klar og ville kneppe den danske kvinde, hun blev stiv i hele kroppen da den enorme sorte pik trængte ind i hende, hun kom omgående i en voldsom orgasme. Jeg lagde den afrikanske kvinde ned og samlede hendes store bløde bryster om min pik, der var knap så stor som den anden, men dog af en vis størrelse. jeg kneppede hende mellem brysterne og hun suttede spidsen af min pik når den kom op til hendes mund. jeg stak min hånd bagud og fandt hendes klit, det tændte hende fuldstændig og hun slugte nu min pik fuldstændig, jeg måtte trække mig ud inden jeg kom. Jeg lagde mig og slikkede hende og fingerkneppede hende samtidig, hun fik flere og flere fingre, til sidst havde hun hele min hånd oppe i sin drivvåde kusse, der var god plads. Nu måtte jeg bare kneppe hende, jeg borede min pik dybt op i hende og hun skreg sin orgasme ud, den danske kvinde lå så hun kunne slikke kussen mens jeg kneppede den, Jeg var nu på udløsningens rand og jeg trak min pik ud og sprøjtede den danske kvinde i hovedet, den afrikanske kvinde slikkede det grådigt af hende. 

SEX I DAG?

Jeg efterlod kvinderne med den afrikanske mand, jeg måtte ud og se hvad der ellers skete i diverse rum. Jeg fandt et rum med et gloryhole. jeg kiggede ind i hullet, der så jeg Aminha lege med en afrikansk kvinde, en af hendes sidste chancer for den leg inden afrikanerne rejste hjem. Jeg besluttede mig for at drille hende, jeg stak min pik ind i hullet, der gik lidt tid inden kvinderne opdagede den, de sagde et eller andet på deres eget sprog, så mærkede jeg en varm mund omkring min pik, der var en tunge der også legede med. Der var andre der ville lege med, og da jeg lige havde fået en god udløsning forlod jeg venligt hullet og lod den næste komme til. Pigerne havde ladet døren til rummet stå på klem,det var der en fedladen dansker der udyttede og sneg sig ind til dem, det lod ikke til at genere dem. Aminha var optaget ved hullet, så det var den anden der "servicerede" manden, hun satte sig på hans pik og begyndte at ride ham, det var noget de begge nød, jeg forlod dikret området og søgte ind i loungen.

I loungen var det alle gør det med alle, jeg fandt Hannah med en pik i alle huller, jeg undlod at gøre opmærksom på mig selv, det var tydeligt hun var endog særdeles tilfreds med de pikke der betjente hende. Jeg satte mig på en stol, lukkede øjnene og slappede af. Jeg mærkede en lille hånd, der begyndte at lege med min pik, jeg holdt mine øjne lukkede og slappede af mens jeg nød behandlingen. Jeg mærkede en mund der lukkede sig om pikken, nu slog jeg øjnene op. Det var ejerens unge 18-årige datter der blandede sig i legen, jeg tog hende i hånden, vi måtte finde et sted, hvor det var muligt at ligge ned, hun var velskabt som få, store naturlige faste bryster, en dejlig bagdel, og en glatbarberet fisse. Jeg lod hende klemme sine bryster omkring min pik, hun var god til den lille leg, og det varede ikke længe inden jeg var kampklar igen, Jeg gjorde klar til at slikke den glatte ungpige fisse, hun var liderlig som bare Fanden. Jeg elsker modne mænd stønnede hun, mens min tunge piskede hendes klit, jeg var nødt til at stikke pikken i munden for at dæmpe hendes små skrig. Jeg fik hende lagt på alle 4 i doggy style, jeg stak pikken ind i hendes ekstremt stramme fisseog begyndte stille og roligt at kneppe hende, pludselig mærkede jeg et par hænder på mine brystvorter, noget der gør mig virkelig liderlig, samtidig med jeg mærkede et par bløde bryster der gned sig op af min ryg. Jeg vendte hovedet en anelse, og jeg fik øje på Hannah, hun smilede listigt til mig, og pludselig havde jeg en buttplug oppe i røven,: det var prisen for at kneppe den meget unge pige, men jeg var ligeglad, jeg nød begge dele. Hannah lagde sig foran den unge pige og bød hende at slikke sin fisse, det udviklede sig til en kamp mellem dem om at få de fleste og største orgasmer. Jeg trak mig ud af pigen og gik hen til Hannah og stak pikken i munden på hende, hun skulle have min sperm.

Tiden var gået og det var tid til at sige farvel til afrikanerne, deres bus holdt ude på gårdspladen og ventede på at køre dem til lufthavnen. Jeg stod med Hannah og Aminha på hver sin side, vi var alle lidt trætte ovenpå en oplevelsesrig weekend, så vi gik op på vores værelse og fik os en god lur inden det var vores tur til at køre hjem. Jeg var en heldig mand, fremover havde jeg 2 liderlige kvinder til at servicere mig, og hinanden, mere om det en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.