BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er afgørende at du læser: Første gang hos hypnotisøren.

Du har været i hypnose før, så derfor er det meget let for dig at gå rigtig dybt i hypnose. Du længes efter at opleve det igen, at se hvor dybt du faktisk kan gå i hypnose og hvor hurtigt du kan gå i hypnose.

SEX I DAG?

Forestil dig hvordan det var sidst du var i hypnose. Forestil dig hvor afslappet du var. Husk på hvor dejligt det var. Afslappet – Dybt - dybt afslappet.

Når du synes at du er HELT afslappet – Så slap endnu mere af og synk dybere.

Du ved at du fik en hypnotisk suggestion der var SOV... - Du ved hvad der sker når jeg siger SOV. Du ved hvor effektiv den suggestion er, og hvor hurtigt den virker.! SOV. Du slapper fuldstændigt af.. DYBT.... – SOV.

Når jeg nu om lidt tæller til 3, så vil du komme ud af hypnose.... Helt ud af hypnose, men når jeg tæller tilbage fra 3 og til 1 knipser og siger SOV, så vil du gå direkte i hypnose igen. Dybere end før... dybere end du nogen sinde har været... dybere end du kunne forestille dig at det var muligt at gå i hypnose... Hele dig krop vil give slip og slappe af.. Det er vidunderligt. Du vil føle det som om nogen har trukket stikket ud af dig, og du vil omgående slappe af i alle muskler... Alle led.... Hver en celle i din krop slapper af.. Hver en nerve... Hver en fiber i din krop giver slip og slapper af....

Dine tanker forsvinder og du giver slip på dig selv. Forestil dig hvordan det bliver når jeg lige om lidt siger SOV..... Forestil dig hvor dybt og dejligt det bliver..... Men ikke endnu først når jeg siger det. Først når jeg giver dig lov til at slappe så meget af.... Ikke endnu.... Lige om lidt.. Du har været der før du VED med dig selv, at du kan gå i hypnose... du ved, at du kan gå dybt i hypnose, men du var ikke klar over, at du kunne gå SÅ dybt.... Og du var ikke klar over at det kunne gå SÅ hurtigt... - SOV. Du ved med sikkerhed at for hver gang jeg fra nu af siger. – SOV - så glider du dybere.... 10 gange så dybt for hver gang... SOV.... - 10 gange så dejligt og 10 gange så hurtigt.... Hele resten af dit liv... For hver gang at JEG og kun JEG siger SOV vil du omgående og uden nogen forberedelse gå direkte i hypnose... Dybere end nogensinde før... Hurtigere end nogensinde før... men først tæller jeg dig ud af hypnose.

Er du klar? 1, kommer lidt ud af hypnose.... 2 Lidt længere ud af hypnose... og 3 helt ude af hypnose.

Føl efter inde i dig selv. Hvordan var det at være i hypnose.? Åben øjnene og se på mig. Hvordan var det?

Gør dig klar til at gå i hypnose igen. Men denne gang går du endnu dybere.... Dybere end du troede man kunne gå i hypnose. Du bliver overrasket over hvor hurtigt og hvor dybt du går i hypnose.

Klar? 3... 2... 1. KNIPS og SOV.

Du ligger på en massagebriks. Rummet er lyst og venligt... Du har lige taget et dejlig varmt bad, og du er helt afslappet.. Du ligger og venter på massøren. Du er næsten helt nøgen og har kun et håndklæde ind over dig. Føl briksen under dig og håndklædets stof mod din hud... Du nyder situationen... Rummet er dejlig varmt og du har det fantastisk.. Du ved ikke hvem massøren er, det eneste du ved, er at du har bestilt en massage de lux.

Massøren kommer ind... Det er den flotteste, sexede og mest veltrænede mand du nogen sinde har set... YES tænker du for dig selv. Se ham for i indre blik... Se ham for dig... Mens han tager noget æterisk olie på hænderne kommer der en til mand ind. Han er om muligt endnu flottere og mere sexet end den første..... Sådan bliver det ved, til der står OTTE flotte fyre inde i rummet.... Den ene flottere og mere sexet end den anden.. SE dem for dit indre blik.. Se dem for dig.. Føl deres tilstedeværelse... Se hvor godt de ser ud... Ingen siger noget..Du er målløs.. men alle tager æterisk olie på hænderne og begynder at smøre dig ind i olie. Først på fødderne... mellem tæerne... Føl det... Giv din krop lov til at føle det.. Lad det ske.... Føl hvordan de alle smører dig ind i olie... op ad benene.. skinnebenene og lægmusklerne... op ad lårene... Føl det.. giv det lov til at ske... Dine baller og ryg masseres mens dine arme og fingre masseres... det er vidunderligt... FØL massagen.... Nyd massagen fra de fantastiske mænd.... Mens du virkelig nyder deres hænder på din krop, kan du ikke undgå at blive mere og mere tændt.... Du ligger og tænker på den gang hvor du var allermest liderlig... Massagen på din krop. Op ad dine lår tættere og tættere på....! Tankerne og massagen, det hele tænder... Rund på dine baller... Du føler det som om du svæver.... Du ser på alle mændene, og du kan rigtigt se hvor veltrænede de er alle sammen. Synet sender besked direkte ned til dit hemmelige sted. Du kan mærke at du faktisk er utrolig liderlig. Føl liderligheden... mærk hvor våd og klar du er...

Din krop kræver sex.... Føl liderligheden... Mærk den... nyd den... Er du liderlig.? Føl hvad der sker når jeg spørger... Er du liderlig.? Og når jeg fra nu af spørger dig.. Er du liderlig..? Så vil du omgående mærke liderligheden, men den bliver 10 gange stærkere for hver gang jeg spørger. Mærk det... Er du liderlig.? 10 gange så kraftig for hver gang... Din krop kræver sex.. det er vigtigere for dig end noget andet... Er du liderlig.? Du kan mærke hvor våd du bliver af deres stærke hænder overalt på din krop. Føl hvor våd du er. Det er din fisse der har overtaget dine tanker. – Og den kræver sex. Det er det vigtigste i verden for dig lige nu.

Nu tager 8 fyre fat i dig.. Holder dig. De er utrolig stærke.. Du kan mærke deres styrke. Du er hjælpeløs og det tænder dig om muligt endnu mere... De holder dine arme op over dit hoved og dine ben ud til hver sin side... Du er blottet og hjælpeløs.. Du er ligeglad. – De må gøre hvad de vil med dig, for du er så usandsynlig tændt og liderlig...

Nu ser du at alle mændene er nøgne...... Du kan se hvor veludrustede de er...- Du kan li´ hvad du ser. Du kan se deres pikke som er lige inden for rækkevidde... og du kan se hvad de vil. Du kan se hvad de tænker på..... Og det tænder dig endnu mere... Gør dig endnu mere liderlig.... Er du liderlig.? Føl hvor liderlig du er...

Den flotteste af fyrene stiller sig mellem dine ben... han vil ha sex med dig !.... Se hans pik for dig... se hvor stor og stiv den er.... Se hvor fantastisk den er. Han står klar mellem dine ben..... føl hvordan de andre trækker dine ben ud til siden for at skabe plads til DEN DER.... Du ved hvad der vil ske lige om lidt, men du kan slet ikke forestille dig hvor vidunderligt det føles når han trænger ind i dig.. samtidigt med jeg tæller fra 3 og til 1, og bruger en hypnotisk suggestion som er FUCKING... Ikke endnu....! Først når jeg siger det.!

I eet langt stød gennemborer han dig, og når helt til bunden i din fisse.

3....Er du klar ? ... 2.... Og... 1....... FUCKING.... Føl det føl hvordan han penetrerer dig.... Det er vidunderligt.... Det er så dejligt at du allerede ved første stød er lige på kanten af orgasme.... men du kan ikke få orgasme endnu... FUCKING... Du kan først få orgasme når jeg siger det.... FUCKING.... Føl hvordan han knepper dig... Mærk hans vidunderlige pik inde i dig... Mærk hvordan den pumper ind og ud.... FUCKING... Føl hvordan han rammer lige der hvor han skal... Hvert et stød rammer rigtigt... hvert et stød rammer dit G.punkt .... Han kikker dig lige i øjnene mens han knepper løs.... Det føles fantastisk... FUCKING... for hver gang jeg siger ... FUCKING bliver det endnu mere fantastisk ... FUCKING .... Du kan se hvordan hans ansigt bliver mere og mere fortrukket... og du ved hvad det betyder..! Han knepper mere og mere vildt... Han er ved at komme.... Lige om lidt - når han kommer, vil jeg samtidigt tælle fra 5 og ned til 1, og når jeg når til 1, så bruger jeg dit magiske ord.... Den aller stærkeste suggestion... Nemlig KAPOW så vil du komme i en kæmpe orgasme... Lige om lidt.- Du vil ikke være i stand til at styre det... det vil ramme dig som et læs mursten, og det overtage din krop... Du vil fra nu af og hele resten af dit liv rammes af den kraftigste orgasme hver gang JEG og kun JEG bruger dit magiske ord....Du behøver ingen forberedelse overhovedet. Det kan komme fuldstændigt uforberedt... Det rammer dig som et eksprestog i fuld fart. Hele resten af dit liv...! Når JEG og kun JEG siger dit magiske ord.

Men først vil jeg gi´ dig endnu en hypnotisk suggestion, som handler om dit kamera. Uden du bryder hypnosen - finder dine arme og din krop, helt uden din indgriben, og helt af sig selv, dit kamera frem. For dig føles det, som det er mændene, der på skift filmer med dit kamera. De filmer fra forskellige vinkler. Nærbilleder og VIDEO af seancen. Din bevidsthed opdager slet ikke, at det i virkeligheden er dig selv, som holder og styrer kameraet. Du føler bare at det er helt vildt frækt, og helt vildt ophidsende, at de filmer samtidigt med at de holder dig fast i en blottet, og vidt åben stilling, - og du ved, at en efter en vil tømme sin pik oppe i dig.

Føl hvordan din arm, helt udenfor din styring, og udenfor din opmærksomhed, tager dit kamera frem, og gør det klar til at filme.

Fra nu af og hele resten af dit liv vil det være sådan, at hver gang jeg - og kun jeg siger KAMERA. – ELLER hver gang, når du er lige ved at få en orgasme, og din egen hjerne TÆNKER kamera ,så vil du helt automatisk tage dit kamera frem og filme spasmerne i din orgasme. Når orgasmen er overstået og følelsen har fortaget sig, vil du helt automatisk efterfølgende sende din VIDEO til mig. Faktisk er det sådan, at idet du sender videoen til mig, vil du opleve en ny orgasme igen. Du behøver ingen forberedelse eller tilløb. Du ved det med dig selv, at uanset hvad du tænker, hvad du føler, hvor du er eller hvem du er sammen med. Selv om du måske sidder i bussen eller toget på vej hjem. Om du er alene eller ej. Du ved at når du vedhæfter videoen, og har skrevet mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og idet du trykker på send så vil orgasmen igen ramme dig. Så sikkert som du ved, at jorden er rund, vil orgasmen gentage sig. Du vil blive overrasket, men du vil føle orgasmen – Du vil lade den overtage dig. Og jo flere FILM og fotos du sender til mig, jo større og kraftigere er din orgasme idet du sender. Jo tydeligere vil det være for dig, at det er den samme orgasme, som du filmede. Først er det måske lidt utydeligt, men orgasmen er der. Men efterhånden vil de opbygges og overstige dine allervildeste drømme. Samtidig med, at du trykker på send! Vil orgasmen gentage sig.

Om lidt vil jeg tælle fra 5 og ned til 1. Undervejs vil jeg bruge din nye hypnotiske suggestion, som er KAMERA. Og din krop ved hvad den automatisk skal gøre udenfor din opmærksomhed. Når jeg siger 1 og bruger dit magiske ord vil du eksplodere i en altmedrivende orgasme.

FUCKING... - Mærk hvordan ham den flotte fyr penetrerer dig ! .

5... Føl hvordan han knepper løs... Føl hans pik inde i dig... - 4 ..... - Det er tæt på nu, se hvordan hans ansigt bliver endnu mere fortrukket -...3 .... - KAMERA.. Idet du hører ordet KAMERA kan du næsten ikke holde det ud mere, og din krop ved hvad den skal. - Du er SÅ tæt på nu og du sanser intet andet end din egen liderlighed..... 2.... - Du kan mærke at hans pik vokser endnu mere og han begynder at sige en lang brummelyd og det er lige før... Du ved at det sker for ham lige om få sekunder – lige om lidt.... Din fisse er allerede begyndt at sende pulserende kramper af sted, og det sortner for dine øjne .. og så endelig... 1 KAPOW... - Du kommer i et skrig og mærk hvordan orgasmen skyller gennem dig som en varm bølge af spasmer og kramper.. KAPOW ..... Endnu stærkere KAPOW... Føl kramperne ... nyd den..... - ..... Du kan mærke hvordan hans pik i pulserende eksplosioner sender kaskader af livgivende sperm ind i din sjask våde fisse. Og din egen fisses safter blander sig med hans. Du har ALDRIG følt en orgasme på den måde... - den bliver ved og ved... kramperne, pulseringerne.

Endnu stærkere KAPOW... Føl kramperne når hans sperm, i store ryk, nærmest spuler indersiden af din livmoder... Nyd det til det er overstået....!

Din krop ved hvad den skal gøre. Jo mere du prøver at forhindre det, jo mere umuligt er det for dig at forhindre, og jo mere uundgåeligt er det, at kroppen vinder. Du ved hvad der vil ske idet du trykker på send... Nyd det.

Beskriv for mig hvordan din krop gør lige nu. Beskriv hvad du ku´ tænke dig lige nu .... og beskriv den orgasme du fik, da du sendte videoen til mig.

Knus fra Hypnotisøren.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.