Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi vågnede tidligt næste morgen, og efter en hyggelige kop kaffe og lidt morgenmad, var det tid at gå i gang igen. Det var superlækkert at gå og arbejde sammen med Kim, og vores halvstive pikke fik da også et lille klem, når vi passerede hinanden. Lene kiggede af og til op til os, men ellers havde hun travlt med at få bestilt redskaber og varer til rummet.

Kl. 9.00 trak Lene og Kim i noget tøj. De skulle til Haderslev og hente varer og til en sexbutik i Kruså for at købe diverse legetøj. Jeg låste døren da de var kørt, for ikke at bliver overrasket af nogle og fortsatte med at arbejde. Et par timer senere hørte jeg, at døren blev åbent. ”Det var i da ikke længe om” råbte jeg ned af trappen, men fik ikke noget svar.

SEX I DAG?

Jeg besluttede mig for at gå ned og se hvad der skete, og tænkte ikke over, at jeg kun havde værktøjsbæltet på. Da jeg var på vej ned ad trappen, stødte jeg på en dejlig pige som var på vej op til mig. Jeg kunne med det samme se, hvem hun var, for hun lignede Lene på en prik, bortset fra at hun var højere og havde gnistrende sort hår, men samme slanke kropsbygning, samme søde ansigt, og samme små bryster som sin mor.

”Hej, du må være Aksel” sagde hun med et smil. ”Mor og far fortalte at du var her, så jeg ville lige kigge ind”. Ilse havde selvfølgelig sin egen nøgle og kunne komme og gå som hun ville. Det var en lidt akavet situation, da vi jo stod på trappen, så Ilse gloede lige ind på min pik. ”Uhm, det ser da lækkert ud” sagde hun, og gav min pik et lille klem. ”Kommer du ikke lige med ned, så vi kan hilse ordentligt på hinanden” spurgte hun.

Vi gik ned i køkkenet hvor vi satte os med en formiddags bajer. Ilse fortalte, at hun havde haft en dejlig fri opvækst, hvor nøgenhed var en naturlig ting, og hun havde da også ved flere lejligheder dyrket sex med hendes mor og far. Jeg blev noget paf over hendes frimodighed og spurgte om hun ikke havde en kæreste. ”Nej” sagde hun. ”Jeg er nok lidt for kræsen og har det godt med at være alene, og så har jeg jo mor og far. Jeg bor i nærheden og er ofte på besøg her.”

Frække billeder fløj igennem mit hoved, og det kombineret med den smukke pige foran mig, bevirkede at min pik begyndte at rejse sig. Da Ilse opdagede det grinte hun og sagde ”Nå, jeg kan da vist godt gøre indtryk på dig, men jeg må nok heller skifte til noget andet, og så hjælpe dig lidt”, hvorefter hun rejste sig og smed alt tøjet.

Hun havde den smukkeste slanke krop, dejlige lange velskabte ben, en rigtig fræk lille pariserrøv og så fuldendt med de sødeste små bryster med store, stive brystvorter. ”Så er jeg klar til arbejde” sagde hun med et grin og skyllede det sidste øl ned. ”Skal vi gå ovenpå og komme i gang”. Jeg slugte mit øl og gik bagefter hende op ad trappen. Sikken et syn. Hendes dejlige lille røv vrikkede afsted lige ud for mine øjne og jeg var ved at falde flere gange, fordi jeg ikke så andet end den dejlige kvinde foran mig.

Da vi var kommet op vendte Ilse sig om og så min stive pik stritte ud imellem værktøjsbælter. ”hør, jeg må da vist lige hjælpe dig lidt, hvis vi skal få lavet noget i dag” sagde hun med et smil, hvorpå hun satte sig på hug foran mig og tog min pik i munden. Hun suttede på og legede med mit pikhoved samtidig med at hun med sine hænder masserede mine nosser og kælede for min røv, så der gik ikke lang tid, inden jeg tømte min pik inde i hendes mund. Jeg kunne se, at hun legede lidt med spermen i munden, inden hun sank det hele.

Så rejste hun sig op, gav mig et kys og et klask bagi hvorpå hun spurgte om, hvad hun kunne hjælpe med. Jeg fik sat hende i gang med at male væggene. De skulle selvfølgelig være sorte, og det var noget af det første vi skulle have klar, så vi kunne begynde at bygge op.

Midt på eftermiddagen kom Lene og Kim tilbage. ”Nå, I har hilst på hinanden” sagde Lene med et liderligt smil og et blink til sin datter. De gav os begge et stort knus, og bad os om at hjælpe med at tømme bilen. Da det var ordnet, fik vi en eftermiddags øl, hvorefter det var tid til at se hvad de havde bragt med hjem af gode sager.

Lene og Kim havde naturligvis smidt tøjet igen, og vi begyndte i fællesskab at tømme poserne fra Kruså. De havde godt nok brugt mange penge på udstyr. Der var dildoer i alle afskygninger, Butt plugs, en Strap-On med tilhørende pik, brystklemmer, brystpumper, pikringe, håndjern, piske, manchetter og en masse andet. Hver ting blev beundret og nogle af tingene skulle da også lige afprøves.

Ilse fandt en lækker latex pisk og sad og svingede med den. Jeg kunne godt se, at hun var liderlige. ”Mor, rejs dig op og læn dig ind over bordet” sagde hun til Lene, som straks gjorde som hun var blevet bedt om. Hun stillede sig nu bagved hendes mor og svingede pisken. Den landede med et smæld på Lenes balder. Lene gav et hvin fra sig, men vrikkede med røven for at Ilse skulle fortsætte.

Lenes små bryster hang ned over bordet og svingede i takt med at Ilse piskede hendes røv. Det var et frækt syn at se, hvordan datteren tog sin mor under behandling, og Kim og jeg sad begge to og spillede vores stive pikke. ”Hvad så, Aksel. Har du kneppe far” spurgte Ilse. ”Nej, men han har kneppet mig” svarede jeg.

”Så synes jeg, at du skal stikke din pik op i hans røv og gennemkneppe ham, mens jeg lige ordner mor” sagde hun, og jeg var ikke sen til at få Kim til at læne sig ind over bordet så han stod ansigt til ansigt med sin kone. Jeg fandt noget glidecreme, som de også havde købt, smurte pikken og Kims røvhul og satte mit pikhoved mod hans lille hul. Han stønnede lidt da jeg langsomt trængte op i ham, men da jeg først var kommet ind, kunne jeg høre, at han nød det. Hans dejlige røvhul strammede perfekt omkring pikken, og jeg var helt salig.

Ilse havde i mellemtiden spændt den ny Strap-On omkring livet. Det var frækt at sen den kønne, spinkle pige stå med en stiv pik strittende ud fra hendes underliv. Hun førte den nu op i Lens fisse, som var så våd af den behandling hun havde fået af sin datter, så der ikke var brug for glidecreme. Kim og Lene tog hinanden i hænderne og strakte sig ind over bordet, så de kunne kysse hinanden, mens de blev gennem kneppet. ”Åh ja, Aksel, nu knepper vi mor og far” sagde Ilse med et frækt smil, og det blik fik mig til at skyde min ladning op i Kims røv, samtidig med at Lene skreg sin orgasme ud.

Ilse spændte nu sin pik af igen og bad hendes far sætte sig på stolen. Hun satte sig skrævende over hans lår og førte hans pik op i hendes varme fisse, for så at begynde at ride ham. Lene havde sat sig ved siden af mig og kælede for min pik, mens jeg stak et par fingre op i hendes våde fisse. ”Åh ja, far, knep mig, bol mig, jeg har savnet din dejlige pik” sagde Ilse, mens hun red sin far på køkkenstolen. Det varede ikke længe før Ilse fik en kæmpe orgasme samtidig med at hendes far tømte sin pik oppe i hende.

Efter at vi havde sundet os lidt, gav vi os til at rydde det nye legetøj til side, hvorefter vi fik et solidt aftenmåltid. Da vi havde spist, tog Ilse sit tøj på, gav og alle tre et stort kys og smuttede hjem til sig selv. Vi andre tog et bad og gik i seng. Vi var alle spændte på hvad de næste dage ville bringe os.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.