Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En kort præsentation af mig. Jeg hedder Aksel og er 24 år, udlært tømrer, høj og slank, rimeligt veludrustet med en glatbarberet pik på 18 cm. Sexuelt har jeg været igennem lidt af hvert, men endnu ikke fundet mit ståsted. Jeg har i mine yngre år prøvet lidt med andre drenge, og har da også væres sammen med et par piger, men min uddannelse har taget så meget af min tid, så jeg ikke rigtigt er kommet videre.

Jeg har ofte tænkt på at udforske min biseksuelle side lidt, og en dag hvor jeg sad og surfede på nogle frække sider så jeg annonce, som fangede min interesse. Annoncen lød: > Modent bifilt ægtepar, han 54 og hun 50 søger ung håndværker til hjælp med indretning af loftrum. Forventet tid er ca. 14 dage. Du kan bo hos os. Lønnen er ok, og du får kost og logi<.

SEX I DAG?

Jeg kontaktede parret og fik i telefonen fat i Lene. Hun fortalte at hun og hendes mand, Kim boede i Sønderjylland i et dejligt, stråtækt hus, hvor der var et uudnyttet loftrum, som de gerne ville have sat i stand. Hun lød meget sød, og vi blev hurtigt enig om at jeg skulle komme ud til dem den næstfølgende lørdag, hvor min sommerferie startede. Jeg skulle tage en kuffert med, så vi var klar, hvis vi blev enige.

Jeg kørte spændt fra Odense lørdag formiddag og landede hos Lene og Kim ved middagstid, som aftalt. Jeg blev modtaget af et smukt par. Kim var høj og muskuløs med kort hår, og Lene var en lille spinkel kone med langt lyst hår og en fantastisk krop. Hun havde shorts og en tynd, strikke bluse på, og jeg kunne med det samme se, at hun ikke brugte BH, for jeg kunne se hendes små, lidt hængende bryster igennem stoffet.

Vi gik ind, hvor Lene havde lavet et lækkert frokostbord, hvortil vi fik et par øl og et par snapse for at løsne op for stemningen. Efter at vi havde spist gik vi op og så rummet. Det var et stort, uudnyttet loftrum på 40 m2 som lå bag ved deres soveværelse. Kim havde lavet en tegning over, hvad de kunne tænke sig, og til min overraskelse så jeg, at det var et kombineret lege- og S/M rum de ønskede.

Vi satte os ned for at få aftalt det praktiske. Lene fortalte, at jeg ville få 150,00 kr. sort i timen, og at de havde et værelse klar til mig, hvor deres 26-årige datter Ilse havde boet indtil hun flyttede hjemmefra. Jeg accepterede deres tilbud, og til min overraskelse rejste Lene sig så op og kom hen og gav mig et kys.

”Ja, vi skrev ikke lige i annoncen, at der fulgte andet med, men jeg håber du har det OK med det” sagde hun så samtidig med at hun lagde sin lille hånd på min pik, som omgående reagerede. ”Vi skrev jo at vi er et Bi par, og sagen er den, at Kim længe har ønsket sig en ung fyr, og jeg har glædet mig til at se ham sammen med en fyr, så hvis du også kan acceptere det, vil vi blive glade, vi kender godt nok et jævnaldrende par, som vi af og til er sammen med, men Kim tænder altså også på unge fyre.” Min efterhånden stive pik var vist svar nok, men alligevel kiggede jeg lige hen på Kim, og sagde så ”Ja, selvfølgelig er det OK”.

Kim kom nu hen og stillede sig bagved mig, og førte sine hænder ind under min t-shirt og nulrede mine brystvorter. En hel ny fornemmelse for mig men det gav reaktion ned i pikken lige med det samme. Jeg kunne mærke, at han pressede sit underliv imod min røv, og jeg kunne fornemme en stiv pik. Lene havde sat sig på knæ foran mig og var i gang med at åbne mine bukser. Da hun trak mine underbukser ned, sprang min stive pik lige ud i ansigtet på hende.

Hun tog fat i den med begge hænder og lukkede sin læber omkring den, samtidig med at jeg kunne mærke at Kim flyttede sin ene hånd ned til mine balder og kælede for mit røvhul. Lene havde det meste af min pik i munden, og legede rundt om hovedet med sin frække tunge. Kim satte sig bagved mig, skilte mine balder og begyndte at slikke mig i røven. ”Uha” tænkte jeg ”hvad mon der nu sker” samtidig med at jeg mærkede Kims tunge oppe i min røv. Efter lidt tid rejse Kim sig op og tak af sit tøj. Jeg fik nu besked på at lægge mig på alle fire på gulvet og Kim stillede sig foran mig og stak sin pik i min mund, mens Lene overtog hans plads ved min røv.

Kims pik var mindre end min og temmelig tynd, så det lykkedes mig at få den helt ind i munden. Det var lang tid siden, at jeg havde smagt en pik, og jeg kunne godt fornemme, at jeg havde savnet det. Lene havde sin tunge oppe i min røv samtidig med at hun kælede for min pik og nosser, samtidig med at Kim nu var begyndt at mundkneppe mig.

Efter lidt tid trak Kim sin pik ud af min mund, og satte sig på knæ bagved mig, samtidig med at Lene lagde sig med spredte ben foran mit ansigt. Jeg havde nu udsigt til den skønneste, glatbarberede fisse med store skamløber som jeg omgående begravede min tunge i. Jeg kunne mærke, at Kim satte sin pik imod mit våde, velsmurte røvhul og jeg tænkte ”Så, nu ryger den mødom”. Langsomt fik han presset sit pikhoved forbi min ringmuskel. Det gjorde lidt ondt, men jeg fortsatte med at slikke Lene, og stille og roligt forsvandt hans pik op i min røv.

Lene rejste sig op og hentede et fotografiapparat og mens Kim kneppede min røv, gik hun rundt og tog billeder af os i alle mulige vinkler. Det var pragtfuldt at blive kneppet af en mand, mens kone gik nøgen rundt og tog billeder. Jeg nød synet af hendes spinkle krop, og de to små slappe bryster. Kim pulede mig hårdere og hårdere og til sidst pressede han sig helt i bund og sprøjtede sin sperm dybt inde i mig.

Jeg mærkede at hans pik langsom blev mindre, for til sidst at glide ud af mit røvhul. Hans sperm dryppede ud af mig og ned på gulvet. Kim blev siddende på knæ, og jeg rejste mig op, stillede mig foran ham og stak min pik i hans mund. Lene tog fat om pikke og onanerede mig, mens Kims tunge legede med mit pikhoved. Da jeg kunne mærke at jeg var ved at komme, trak jeg mig ud af Kims mund og sprøjtede min sperm ud i hans ansigt. Lene skyndte sig hen og slikke Hans ansigt rent, mens jeg udmattet sank om i sofaen.

Lene og Kim kom hen og satte sig på hver side af mig. ”Nå, vi får vist ikke brug for Loas værelse, du kan jo lige så godt sove hos os i dobbeltsengen. Så har du heller ikke så langt på arbejde” sagde Lene grinende, og Kim og jeg kunne kun give hende ret.

Vi tog nu et fælles bad og satte os nøgne ind i stuen for at planlægge. Kim havde købt materialer, så vi kunne komme i gang, og der var også bestilt diverse møbler og udstyr til indretningen. Vi hyggede os resten af dagen og gik tidligt i seng, så vi kunne komme friske op næste dag. Lene sov imellem os, og faldt i søvn med en halvstiv pik i hver hånd.

Efter morgenmaden næste dag gik vi i gang med arbejdet. Det var meget varmt, så vores påklædning var hvert sit arbejdsbælte, med 2 lommer ved hofterne, så både pik og røv var fri. Noget vi skulle komme til at drage fordel af mange gange den næste tid. Lenes opgave var at vimse nøgen rundt og servicere os med mad og drikkevarer og andet godt, en opgave hun løse til fuldkommenhed, men herom i næste afsnit, hvor vi også får uventet hjælp. Vi bestemte os for at knokle løs hele dagen, så det blev ikke rigtigt til andet end lidt kys og kæl, og da vi, efter et aften bad, væltede rundt i sengen var vi alle så trætte, at vi faldt i søvn med det samme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.