BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som skabs CD benytter jeg mig af mine mange rejser rundt om i landet til at forsøge at udleve mine fantasier, når jeg er iført mit gammeldags tøse - tøj.

Af og til hænder det at jeg er indlogeret på et hotel/motel hvor adgangsmuligheder for gæster er diskrete, altså således at man ikke skal igennem en hotel reception eller bruge nøglekort for at komme op på værelset.

SEX I DAG?

Det var tilfælde under et besøg i København.

Hotelet var af ældre dato, hvilket værelserne bar præg af, men ikke destomindre gav det jeg blev tildelt, anledning til at skrue tiden lidt tilbage, da det kunne minde om et kammer fra 60'erne, tilhørende en moden kvinde.

Værelset lå i stue etagen, side om side med fem andre værelser, og indeholdt en dobbeltseng, en sovesofa, lille skrivebord med tilhørende stol, lille rundt sofabord med lille lænestol, gl.dags kommode samt garderobeskab og badeværelse med rigtigt gamle vandhaner og håndbruser.

Man skulle for at komme til værelset naturligvis igennem receptionen for at hente nøgle, men når man kom ned på gangen var der en glasvæg ud mod parkeringspladsen med en indgang som kunne åbnes indfra, uden brug af nøgle.

Jeg havde som det første taget et godt varmt bad da jeg ankom, sørget for at jeg var ordentligt skyllet ud og herefter iført mig et stramt sort korset, lagt vandfyldte balloner i de store E-skåle, trukket i rigtige "fully fashioned" nylonstrømper med søm, sorte silke trusser med blonder, stram alt for kort kjole, som viste strømpekanten, stort silke hår sløjfe, læbestift, arm-, hals- og øresmykker samt lange sorte silke handsker og sorte stiletter.

Efter en halv times søgen rundt i BF og diverse chats ,fik jeg kontakt med en fyr som gerne ville give mig en god endefuld, min lille 'isme, mod at jeg gav ham et blowjob efterfølgende.

Vi aftalt at han blot skulle køre ind på parkeringspladsen, som jeg kunne se igennem et vindue fra værelset, jeg fik besked om hvilken bil han kørte i. Han skulle slukke motor og lys, lade havari lyset blinke 5 gange, så ville jeg gå ud og lukke ham ind ad glasdøren.

Vi aftalte en ca. tid og jeg satte mig spændt til vinduet og holdt øje.

Samtidigt med at jeg satte mig blev der pludselig en "leben" ude på perkeringspladsen og gangen.

To mini busser med italienske Metro arbejdere var ankommet og de boede åbenbart i værelserne ved siden af mit.

Selvom der var en del snakken og gestikulering, som jeg ikke forstod noget af, begyndte de dog at "sive" ind på værelserne, så jeg håbede på at der var ro på gangen når min "date" ankom.

Det passede præcist med at de to sidste havde snakket færdigt da den omtalte bil kørte ind, lyset på den slukkede og havariblinket tændte de aftalt gange.

Jeg lyttede om nogen var på gangen, kiggede ud og trippede hen mod galsdøren, fik den åbnet og lukket min DATE ind, netop som en af de Italienske Metro arbejdere åbnede døren og trådte ud på gangen.

Han var først mundlam, men hans ansigts udtryk indikerede hurtigt han havde regnet ud hvad dette gik ud på, så han sagde et eller andet på Italiensk og pludselig stod to mand mere i døråbningen og grinede sjofelt.

Jeg fik trukket min besøgende ind på kammeret og fremstammet: "Det var ikke lige meningen"

Han var en bred fyr. Midt i 50'erne med kort hår, polo trøje som viste store overarme og et glimt i øjet som sagde at han var vant til lidt af værdt.

"Nej, det var ikke perfekt timet" svarede han. "Men jeg kan jo være ligeglad. Jeg går om lidt, du skal være her hele natten." Herefter grinte han, holdt en hånd bag det ene øre og pegede ud mod gangen, hvor der nu var en vældig snakken og grinen, idet arbejderne på de andre værelser øjensynligt var blevet orienteret.

Jeg vidste ikke rigtigt hvor jeg skulle gøre af mig selv og stoppede også med at tænke over det da han bukkede mig hen over lænestolen, trak kjolen op og trusseren ned på mig, hvorefter han begyndte at smække min bagdel med slag som gav høje klask, der helt sikkert kunne høres ude på gangen, for der blev ret stille bortset fra en mindre fnisen nu og da.

Jeg var flov og alligevel samtidig skrub liderlig af de varme slag samt den ydmygelse jeg var udsat for.

Han bad mig gå på knæ og skubbede hårsløjfen ned over mine øjne så jeg var blindfoldet.

Jeg forventede at høre lyden af en lynlås som blev kørt ned og derefter at en pik blev presset mod mine læber men inden dette skete hørte jeg lyden af et gardin som blev trukket fra samt et klik fra en lys kontakt og selvom jeg var blindet kunne jeg fornemme at al lys i loftet var blevet tændt.

Ydmygelsen var total. Her lå jeg på knæ, ifært gl.dags kvinde tøj, med trusserne nede om knæene, en ræve rød bagdel og nu blev det jaget en pik i munden på mig imens en hel flok arbejdere stod og kiggede ind af mit vindue.

Fyren var også godt ophidset over situationen, for der gik ikke særligt længe før han skød en gevaldig stråle varm sperm ind i munden på mig.

Han tog mig under hagen og sagde:" slug det."

Jeg sank den varme sæd hvorefter han sagde: "åben munden så jeg kan se det." Da jeg gjode det, drejede han mit hovede mod vinduet, så de udenfor kunne se at munden var tom, hvorefter de klappede.

Nu var jeg rigtigt flov.

Han bad mig om at slikke hans pik ren hvorefter han sagde at jeg skulle sætte hår sløjfen på plads.

Idet jeg rejste mig og gik mod spejlet for at rette sløjfen kunne jeg nu se, at flere af dem udefor havde trukket pikken ud af bukserne og stod og gned på den.

Jeg fik rettet min sløjfe i tide til at vende mig om og se fyren åbne døren og gå ud.

I det han gik ud efterlod han døren åben og alt hvad han sagde var: "Next".

Hold da op en følelse af afmagt, ydmygelse og flovhed jeg stod med.

En stor Italiener var trådt ind i værelset. Han spurgte: "How much for blowjob?"

Jeg var forvirret, anede ikke hvad jeg skulle svare. Jeg fremstammede: "nothing", hvortil han svarede "Same for fucking" og jeg nikkede.

Han fortalte øjensynligt sine kammerater om hvad jeg havde sagt for alle startede med at huje.

Han gik som den første igang med at give mig en ordentlig tur, han var dog mere blufærdig for han trak gardinerne for.

Først blev han suttet op til den var gevaldig stiv derefter blev jeg gennempullet til han flåede gummiet af og tømte sin ladning i min mund.

Sådan fortsatte det. Nogle skulle bare suttes. Nogle gav mig også smæk. Efter fem gange røvpul var mit hul næsten føllelsesløst og jeg troede at vi kunne stoppe analsexen her, idet jeg ikke havde flere kondomer.

Men ak, der var en som fandt en pakke frem og jeg fik pik i måsen 6 gange mere.

Nogle kom tilbage for at få en ekstra sutte-tur, så omkring kl. 0200 var der ro på og de var alle gået til deres værelser.

Jeg havde betjent 12 -15 mænd, nogle af dem endog to gange.

Jeg satte mig på badekars kanten og skyllede fjabbe-kassen med håndbruseren imens jeg spillede min tøsepik til den kom i lange sprøjt. Herfter tog jeg kjole, handsker, sløjfe og smykker af, for at sove i mit korset og mine strømper.

Det tog lidt tid at falde i søvn. Mest nok fordi jeg havde rød røv, ondt i hullet og ømme kæber. Men sikkert også fordi jeg gruede for hvad der kunne ske når de stod op næste morgen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.