BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det ligger ca. 10 år tilbage da jeg opdagede svigermors sidespring.
Jeg havde taget en fridag, idet jeg havde en del at ordne, og om formiddagen på vej mod posthuset gik jeg forbi svigerforældrenes hus.

Svigerfars forretning gik strygende men det tog også meget af hans tid, så svigermor var en del alene hvorfor min kone og jeg tit havde hende med til at spisening om aftenen og i weekenden.

SEX I DAG?

Svigermor var en flot dame, rimelig høj med en krop der passede til og trods hendes dengang 52år, en atraktiv, storbarmet dame med kort altid elegant sat rødt hår, god sans for feminin påklædning samt altid vellagt makeup.

Idet jeg gik forbi huset bankede jeg vanen tro på vinduet til stuen og kiggede ind for lige at vinke til hende.

Jeg blev noget forbavset da jeg, i stedet for at se hende i lænestolen i gang med at se morgen TV og drikke kaffe, så hende liggende på knæ foran en håndværker som stod med sin stive pik strittende ud af bukserne.

Vi kiggede alle lidt akavt på hinanden, håndværkeren hev pikken ind i bukserne, svigermor rejste sig og jeg skyndte mig bare videre, vildt tænkende på hvad jeg lige havde oplevet.

Der gik måske et minut så ringede min mobil og på displayet kunne jeg se at det var svigermor.

Jeg tog telefonen og sagde blot: "hallo". "Du må lige komme tilbage. Det er ikke som du tror. Vi må snakke om det." sagde svigermor med bævende stemme. Jeg svarede "OK" og gik tilbage til huset.

Først nu bemærkede jeg VVS bilen i indkørslen og da jeg trådte ind i huset lå en VVS mand og rodede med vaskemaskinen ude i bryggerset. Han var godt rød i hovedet og kiggede ikke på mig.

Jeg gik ind i stuen hvor svigermor stod bag lænestolen med en smøg i hånden. Hun var tydeligt nervøs og jeg opdagede at grunden til at hun stod bag lænestolen var at hun kun havde en sort kort nylon natkjole samt sine sorte "slippers" med lille kvast og 5cm hæl på.

"Du må forstå" startede hun, "Bent er ikke særlig aktiv i sengen længere. Han kommer hjem og spiser sent aftens mad, går i seng og sover, for så at stå tideligt op og køre i firmaet. Ej heller i weekender har han overskud til andet end at kigge på regnskaber og sove."

Jeg vidste egentlig ikke hvad jeg skulle sige. At svigermor tog sig et enkelt lille put ved siden af kunne vel ikke skade nogen, så længe at det ikke blev opdaget og jeg kunne jo være ligeglad.

Men så var det at hendes næste sætning fik en djævelsk idé op i mig ;-)

"Du må ikke sige noget til nogen. Det må du love mig, Vil du det? Jeg vil gøre hvad som helst hvis bare du ikke siger noget."

Bingo. Jeg vil gøre hvad som helst sagde hun. Det burde kunne udnyttes.

Min kone og jeg var på det tidsbunkt begyndt at udforske lidt i BDSM universet og selvom jeg havde fået lov at binde hende nogle gange og herefter kneppe hende grundigt, var der lang vej til at få lov at smække eller piske hende samt bruge dildoer, butplugs og massage apperater på hende.

"Så du vil gøre hvad som helst?" spurgte jeg. Svigermor slog blikket ned og nikkede let.

"Jeg vil gerne ha' du siger det højt" sagde jeg og hun svarede: "jeg vil gøre hvad som helst hvis du lover ikke at sige noget."

"Godt så" fotsatte jeg:" så må vi jo bare finde en straf for din lille utroskab her til morgen. Hvad mener du selv det skal være?"

"Det hved jeg ikke" svarede hun.

"Jamen så er det jo godt at jeg hved det." var mit svar. "Du skal først ha' en grundig endefuld og derefter skal du gøre det færdigt du var igang med."

Hun kiggede måbende på mig. "Jamen" begyndte hun hvortil jeg afbrød hende: "Du sagde hvad som helst"

Hun rystede lidt da hun trådte frem for stolen, skodede sin smøg og stille sagde: "ok"

Man kunne kigge igennem den sorte nylon natkjole og se en fint aftegnet lille trekant af hår lige over hendes skamlæber, resten var velbarberet.

Jeg tog fat om hendes nakke og bøjede hende ind over stoleryggen så hendes bare mås blev blottet og så hun kunne holde med hænderne på armlænene.

Så begyndte jeg at give hende smæk. Dejligt hårde slag som gav store tydelige klask.

Hun begyndte at spjætte med benene imens hun beklagede sig lidt og hendes dejlige røv blev rødere og rødere.

Jeg kunne høre VVSeren samle sit værktøj i sin kasse. Han var nok nu vældig forlegen og tænkte sikkert at det var nok smartest at smutte.

Jeg gik ud til ham. "Nu skal du ikke gå før du er helt færdig" sagde jeg. Han var lige så rød i hovedet som svigermors røv.

"Hvad mener du?" stammede han.

"Du var igang med at få pikken suttet af inde i stuen da jeg kiggede ind" fortsatte jeg. "Jeg  tror faktisk også at du bagefter ville have bollet svigermor, så det skal vi lige ha' gjort færdigt inden du går."

Han lignede Fedtmule i ansigtet nu. Han så ihvertfald fjoget ud. "Jamen jag ka' da ikke..." forsøgte han.

"Jo du kan" svarede jeg: " Nu kommer du ind og jager stiverten i munden på hende imens jeg smækker hende lidt mere og når jeg siger til tager du hende bagfra over stolen."

Han stirrede blot på mig i begyndelsen men lidt efter nikkede han.

Vi gik ind i stuen hvor svigermor stod og gemte sit ansigt i hænderne.

"Læn dig ind over stolen igen" beordrede jeg og VVSeren fik besked på at gå om foran og stikke pikken i munden på hende.

Jeg begyndte at gi' flere slag i den mørkerøde røv og svigermor suttede løs på pikken. Hun begyndte at stønne så jeg skiftede over til at massere hendes klit og fisse imellem slagene.

Pludselig fik hun en overvældende orgasme og stønnede højlydt "Åhh ja, åhh ja, ååhhhh jaaaa".

Jeg tog mobilen frem, tog et billede af hende med pikken i munden og bad så VVSeren om at gå ombag hende og pule hende godt og grundigt.

Hun stønnede helt vildt imens han bankede sin pik i hende, hvilket jeg også tog at billede af, hvorefter jeg sagde: "Du skal gi' hende spermen i ansigtet"

Heldigt jeg lige fik det sagt, for i det samme hiver han pikken ud, tager svigermor om nakken og presser hende ned på knæ og gi'r hende en kæmpe ladning i ansigtet og munden.

Jeg beordrer svigermor til at blive liggende på knæ, jeg skal lige ha' et billede af hende med sæd i hele hovedet, og siger til VVSeren: "Jamen tak for idag. Jeg ringer når jeg får brug for dig igen". Han nikker som svar, lukker sine bukser og forsvinder ud af døren.

Jeg tager et billede af svigermogs ansigt og siger: "Skal vi sige at det var nok her til formiddag? Jeg løber lige et par ærinder så kommer jeg tilbage."

Hun svarer: "Hvad mener du med hertil formiddag? Skal der ske mere?"

"Det kan du lige stole på" er mit svar. "Ikke kun i eftermiddag men i tiden som kommer skal du gøre som jeg siger og tro mig, du skal få så meget pik at du aldrig vil glemme det."

Spermen fra ansigtet drypper nu ned på den sorte nylon natkjole og danner våde pletter.

"Når jeg er tilbage kl. 1300. har du frækt lingeri, strømper og stiletter på, intet andet. Desuden har du været i supermarkedet og købt 20 meter tørresnor samt en pose tøjklemmer. Er det forstået?" siger jeg imens jeg kigger hende i øjnene.

Hun nikker en smule og jeg går ud og ned på posthuset.

På vej til posthuset begyndte jeg at planlægge eftermiddagen. Nu skulle svigermor sgu ha' pik. Masser af pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.