BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var næsten helt mørkt på ladet af den store varevogn. Kun en smal lys stribe skinnede ind over de to store bagdøre samt ved skydedøren på siden.

Mine hænder var bundet samme over mit hoved og jeg var hejst op mod loftet så jeg ikke kunne nå gulvet.

SEX I DAG?

Jeg havde stadig smag af sperm i munden og indtørrede klatter på kinderne imens jeg nu bare hang der og ventede på hvad der videre skulle ske.

Måden jeg var bundet op på gjorde at kitlen var trukket op over min røv, der var godt øm efter de mange slag, og pik som nu strittede vildt ud i luften, i spændt forventnig om hvad der videre skulle ske.

Ladrummet var ikke lyd isoleret så jeg kunne høre hvad Preben, Dan og Erik snakkede om i førekabinen.

Mest grinte de mens Erik blev ved med at gentage: "Jeg glæder mig til en tur mere".

Jeg dinglede både frem og tilbage samt fra side til side hvergang vi kørte over kloak riste i vejen, kantsten eller foretog sving.

Jeg hørte Preben sige: "Jeg kan holde herovre. Så må ind af jer løbe ind efter kondomer og creme."

Erik svarede prompte:" Den fikser jeg. Er tilbage om et øjeblik."

Varevognen blev kørt ind til siden, døren på højre side af førekabinen blev åbnet og lukket igen.

Kondomer, Creme??? Tankerne fløj rundt i mit hoved. Jeg havde godt nok talt med Preben om at han en dag skulle prøve at røvpule mig men at det skulle være idag og så måske af tre var måske lidt hårdt at lægge ud med. Jeg skælvede let ved tanken men var også skrub liderlig. Så jeg besluttede at tage det som det måtte komme.

Døren til førekabinen blev åbnet samt lukket igen og Erik sagde grinene: "Værsgod, pakke med 20 kondomer og stor krukke glide creme." Preben og Dan grinede højlydt med.

Vognen satte igang igen og jeg begyndte atter at dingle frem og tilbage.

Vi havde kørt lidt da Preben foretog et venstresving og jeg kunne mærke at vi kørte over en kantsten.

"Vi kan ligeså godt gøre klar nu." sagde han. "Vi tager og binder ham foroverbøjet med spredte ben og armene mod loftet. Erik du binder benene fast i hver side af ladet. Dan du binder armene bag ryggen og op i loftet. Jeg flytter rundt på lasten så vi aflæsser via sidedøren."

Begge kabine dører blev åbnet og lukket igen, bagdøren blev åbnet så jeg kunne se at vi holdt med bagenden mod en stor mur. Ingen kunne således kigge ind.

Preben hoppede op og begyndte at flytte alle varer frem på vognen. Dan bandt gjorden  op fra surrungs stedet på væggen og firede mig ned imens Erik havde travlt med at binde en gjord rundt om mine ankler.

Jeg begyndte forsigtigt:" Jeg tror ikke rigtigt at jeg...." men nåede ikke længere. Preben svarede hurtigt: "Ohhh jo. Det her har du ønsket længe"

De var effektive. Erik havde fået bundet mine fødder ud til siden. Dan havde bundet mine hænder sammen bag min ryg ved håndledende, armene var bundet sammen ved albuerne og herefter blev de trukke op mod loftet så jeg kom til at stå foroverbøjet med både mund og mås i kneppe højde.

Dan og Erik hjalp Preben med at få det sidste sat frem ad i vognen og færdig med dette sagde han:" Jeg tager første tur. Så kan i to køre vognen mod det første sted vi skal læsse af."

Dan og Erik hoppede ned og begyndte at lukke dørene, Preben tændte lyset i varerummet.

Inden vognen var blevet startet havde Preben fået sine bukser og underbukser af, åbnet kitlen, taget fat i min hestehale og stukket sin stive pik i munden på mig, så da vognen begyndte at køre var han godt igang med at mundkneppe mig.

Jeg suttede det bedste jeg kunne måske i svagt håb om at hvis han nu kom i munden på mig så ville han ikke kneppe min mås.

Men nej, der gik ikke lang tid så trak han krukken med creme op af lommen og gik om bag ved mig.

Han begyndte at smøre mit hul og stikke en finger ind. Det var ikke så slemt for jeg havde tidligere selv prøvet at stikke mindre gullerødder op og havde faktisk fundet det dejligt så en finger kunne jeg sagtens klare.

Jeg kunne høre han rev et kondom løs af pakningen og kort efter blev hans pik presset mod mit lille stramme hul. 

Han stod lidt uden at presse for hårdt men da så bilen accelerede op i fart og motoren larmede mest, trykkede han til og hans pik gled ind i mig.

Jeg udstødte et "Aavvv" men det blev overdøvet af motorlarmen og han stod nu stille med pikken oppe i mig til smerten havde fortaget sig og jeg ikke tragt vejret så tungt mere.

Han begyndte at køre pikken langsomt frem og tilbage.

I begyndelsen havde jeg en følelese af at det gjorde ondt men efterfølgende gled dette over i en nydelse af at få endetarmen stimuleret.

Jeg begyndte at stønne og i takt med at jeg stønnede hurtigere og højere satte han farten op, så samtidigt med at jeg fik end orgasme af en type jeg aldrig havde prøvet før, trak han i mine hofter imens han holdt sin pik helt i bund.

Jeg var blever røvpulet for første gang.

Han kom om foran mig, trak kondomet af og sagde:" Sut den ren" hvorefter han stak den nu slatne pik i munden på mig.

Jeg suttede og slikkede til han mente det var nok hvorefter han tog sine bukser m.m. på igen og gik hen forrest for at banke på væggen til førekabinen.

Kort efter standsede vognen, Preben hoppede ud af skyde døren og ind i førerhuset hvorefter vi kørte videre.

Kort efter kom vi frem til første leverings sted.

Jeg var nervøs for hvad der kunne ske hvis nogen opdagede mig men de fik hurtigt læsset af via sidedøren og efter meget kort tid kørte vi videre.

Mine arme var begyndt at blive ømme for min vægt blev for en del holdt oppe af gjorden som fastsat til dem var trukke op i loftet.

Igen standsede vognen og Dan kom op i varerummet.

Samtidigt med at vognen satte igang var han ifærd med at flå sine bukser af.

Atter en pik i munden til den var godt stiv og her kom jeg til at tænke på at Dan jo unægteligt var bedre udrustet end Preben men samtidigt kom jeg så også til at tænke på at Erik var den som var bedst udrustet af dem alle og han skulle jo ha' sin tur senere. Jeg skælvede ved tanken.

Dan trak pikken ud af min mund, creme med en finger i røven, fumlen med kondom pakken og derefter pres mod mit hul igen.

Afventen til motoren larmede og så tryk samt svup af en pik som borede sig op i mig.

Atter et "Aavvv" fra min side afventen til jeg ikke vred mig mere hvorefter Dan stille og roligt kneppede mig til endnu en røv orgasme og han fyrede sin sæd af i kondommet omfavnet af min endetarm.

Endnu engang slik rent, banken mod væggen til styrehuset osv. og igen stod jeg alene i varerummet nu ekstra øm i armene og en smule øm bagi.

Næste leverings sted gik lige så hurtigt som det første. Ud på vejene, ind til siden og Erik kom op i rummet til mig.

Jeg kunne se på hans øjne at han var tændt og javertusen som sprang ud da han trak bukserne ned bekræftede da også dette.

Den var stor, meget stor. Mit gæt var ca. 20cm og med en omkreds som en sodavandsflaske.

Jeg tænkte på at sige til ham at det nok ikke gik, når jeg skulle sutte ham men han skulle åbenbart ikke suttes.

Han havde hurtigt et kondom på, smurte det og pikken ind i creme og var på vej om bag mig.

Jeg fik kun ævlet et eller andet i retning af:" Jeg tror ikke jeg kan klare den der." Da han af alle kræfter pressede sin pik ind i mig.

Jeg så sol, måne og stjerner og det gjorde frygteligt ondt hvorfor jeg råbte "Av, av, av"

Preben bankede på væggen og sagde:" Ikke så højt. Der kører cyklister lige ved siden af."
Smerten var begyndt at aftage og blev afløst af den deglige følelse af pik, som blev pumpet ud og ind, overtog langsomt.

Jeg tænkte på at der kørte eller holdte cyklister lige ved siden af vognen alt imens jeg blev skampulet og der gik ikke længe før jeg rystede i endnu en numse orgasme.

Erik kom med at brøl hvorefter han kom rundt tørrede pikken af i mit ansigt og bad mig om at sutte spermresterne af hans pik.

Vi standsede igen, han hoppede ud men inden han lukkede sidedøren fik han sagt:" Jeg tror vi skal have bundet dig op på en anden måde. Det må vi gøre efter næste levering"

Hvordan det gik kan du læse i del. 3 når den kommer.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.