Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fornylig lå der en besked fra en profil her på boyfriend, hvor der bare stod - "sutter dig gerne". Det vakte min interesse, for jeg elsker et godt blowjob, så jeg skrev straks tilbage at det tilbud ville jeg gerne tage mod.

Vi skrev lidt frem og tilbage og kom frem til at vi kunne mødes hos ham omkring midnat samme dag.

Da tiden var oprunden parkerede jeg ved hans hus, jeg var lidt nervøs for det var jo første gang jeg mødte ham. Han kom ud og lukkede mig ind og vi gik ind i et gæsteværelse, hvor der stod en seng. Jeg tog min t-shirt af, og sagde at han kunne tage mine bukser af. Han knappede mine bukser op og trak dem ned, han kærtegnede bulen i mine underbukser og min nervøsitet havde nu viget pladsen for min liderlighed. Jeg mærkede pikken vokse i underbukserne, som han begyndte at trække ned, så jeg nu stod helt nøgen foran ham, han tog min pik i hånden og kælede lidt for den, inden han satte sig på knæ foran mig og lod sin tungespids lege med mit pikhoved. Der gik ikke lang tid før tog min nu stive pik i munden og lukkede sine læber om roden. Liderligheden havde overtaget helt og jeg kunne mærke at med den behandling ville der ikke gå lang tid inden jeg kom, så jeg trak pikken ud og bad ham om at tage tøjet af.

Jeg satte mig på sengen og så på ham mens han klædte sig af, og inden længe stod han helt nøgen foran mig, med en pik der stod flot og stiv. Jeg rejste mig fra sengen og stillede mig bag ham, så min stive pik blev presset ind mellem hans balder, og tog fat i hans pik og legede lidt med den.

Han lagde sig på sengen og jeg satte mig overskrævs på ham så han kunne slikke mine nosser, det var en skøn følelse at mærke hans tunges kildrende leg med mine nosser, mens jeg selv havde hans stive pik i hånden. Jeg trak mig lidt ned og satte mig på ham, så hans pik nu lå mellem mine balder.

Vi byttede plads, så jeg lagde mig på ryggen på sengen. Han satte sig over mig så vi kunne gnubbe vores stive pikke mod hinanden, han tog dem begge i hånden og spillede dem begge, og jeg fik love at tage et par billeder som findes i mit galleri.

Efter lidt tid steg han af og begynde igen, først at slikke mine nosser blidt og skønt mens han legede med min pik, derefter tog han min pik i munden og suttede den som en drøm. Jeg lå og nød den skønne behandling.

Han stoppede og sætte sig på knæ på gulvet og opfordrede mig til at stille sig foran ham, hvilket jeg gjorde så han igen kunne tage min pik i munden, han slikkede og suttede det bedste han havde lært og der skulle nu ikke gå lang tid før jeg kom. Han havde lukket læberne om pikken da jeg kunne mærke at jeg begyndte at sprøjte, han suttede videre og tog hele min ladning.

Det var en enorm fræk og skøn oplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.