Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg var 18 år kom jeg som så mange andre unge ud i et beskæftigelses tilbud. For mig blev jeg tilbudt et år på en herre gård i Nordsjælland. Det var ikke den værste tjans man kunne få. Godt nok skulle vi lidt tidligt op, men når morgenens gøre mål var overstået var der fred frem til middag.

Herren og fruen på gården var fine på den.
Herren var direktør i København og fruen Heste interesseret og typen med stramt bundet hår og fine venner. 

Fruen var omkring 40 år og en velholdt sag. Os drenge snakkede tit om at hun vist trængte til en ordentlig stiv pik i stedet for ham den halvfede direktør. Hun var også flot. Super slank med en fast pariser røv og et par overraskende store faste bryster i forhold til hendes slanke krop.

Der var nogle dejlige heste på gården. De havde temperament og jeg elskede at se dem lege og passe dem. Det havde fruen bemærket og jeg havde derfor fået fast tjans i heste stalden.

En morgen efter at jeg havde strøet hø og fodret hestene var jeg som så mange gange før smuttet op på det halve hø loft over den ene ende af stalden. Jeg må være faldet i søvn men blev vækket af nogle støn fra stalden.

Jeg kiggede forsigtig frem fra en hø balle. Jeg fik nærmest et chok. Den stramme frue stod forover og støttede sig til en af tøjer bjælkerne imens byens kraftige smed gav hende af den store hammer bag fra. Nederdelen var trukket op af ryggen på hende så hendes flotte struttende bagdel var blottet. Min udsigt var perfekt. Faktisk lige over dem. Smedens store hænder holdt fruen fast som i et skruestik imens han bankede en meget tyk og lang pik op i hende i lange dybe stød.

Jeg kunne se pikken glinse af fruens safter når den var næsten helt ude og hører klasket fra hendes bag når den igen røg helt i bund.

Smedens bukser hang om benene på ham. Den ærmeløse T-shirt sad spændt ud over hans store muskuløse overkrop og sveden dryppede fra ham imens han pulede fruen helt igennem.

Hun stønnede vildere og vildere. Pludseligt spændtes hendes krop i orgasmens vold. Smeden bankede bare videre og lod fruen komme og komme. Pludseligt frøs den store mand og med et støn svippede han pikken ud og jeg så hvordan spermen sprøjtede ud over fruens røv i tykke stråler.

Det syn var mere end jeg kunne tage og min pik gik i bukserne på mig. Jeg må have bevæget mig lidt for fruen drejede pludseligt hovedet og fik øje på mig.

Vore øjne mødtes og jeg slog blikket ned. Hun sagde ikke noget til smeden om mig. Hun trak bare nederdelen ned over den sperm fyldte røv og forlod stalden.


Smeden som sikkert havde prøvet dette før og nu havde fået hvad han ville, gik i gang med arbejdet og jeg som jo stadig var fanget på loftet tog mig en halv time på ryggen.

Det lykkedes mig at undgå fruen resten af dagen. Men næste morgen stod hun der da jeg mødte og var i gang med at sadle hesten af efter sin morgen ride tur.

Godmorgen Jens sagde hun som sædvanligt. De nye sko sidder perfekt. Ja, men de blev også banket godt fast i går, røg det ud af mig. Fruen kiggede på mig med hendes gennemborende grønne øjne.

Sig mig kan du lide at kigge Jens? Jeg stammede bare ØH. hun fortsatte drillende, fantaserede du om at det var dig selv som var smeden? Jeg slog blikket ned. Du kunne måske godt tænke dig at kneppe mig på samme måde. Jeg svarede hende med mine liderlige øjne og bulen i mine bukser.

Så stå dog ikke der som et kvaj og gør noget ved sagen. Hun stak hånden frem og tog hårdt på min bule.

Hun løsnede bæltet og smilede til mig da min pik sprang ud som en hård fjeder. Dette sker kun hvis du kan holde din mund Jens. Kan du det? Ja fik jeg fremstammet.

Hun trak forhuden helt tilbage og klemte hårdt om roden. Mit pik hoved lyste stort og flot imod hende. Jeg tænkte det nok. Du har en dejlig stor pik. Hun bøjede sig forover og tog den i munden til roden.

Hun sugede hårdt imens hun kørte hovedet op og ned af min lange stang. Imens fik hun trukket sine ride bukser ned. Bagfra Jens lige som i går hviskede hun med hæs stemme og vendte sig og tog fat om planken.

Jeg havde en vidunderlig udsigt til hendes velformede røv og spildte ikke tiden med snak. Jeg var over hende med det samme. Skilte hendes baller og pressede min pik imod hendes kusse.

Den var hed og våd efter rideturen. Åh Jens den er dejlig. Pres den helt op. Nu skal du rigtig pule mig. Jeg bliver altid så liderlig når jeg rider.

Jeg startede forsigtig for ikke at komme alt for hurtig. Lange stød som smeden og så hviskede jeg hende i øret imens hvad jeg agtede at gøre ved hende. Knep mig for helvede var fruens eneste ord i sagen.

Jeg gav fanden i for tidlig udløsning og bankede op i hende. Hun hylede og skreg at nu går den på mig, knep mig, knep mig. Jeg kunne mærke hendes kusse trække sig sammen og klemme hårdt om min pik og så kom hun.

Jeg var selv meget tæt på nu og stønnede at jeg nu ville fylde hende med sperm. Nej det må du ikke Jens stønnede hun og drejede hurtigt rundt.

Hun gik ned på knæ og slugte pikken til roden og malkede mig imens jeg skød min ladning af ned i halsen på hende til jeg var helt tom for sperm.

Hun rejste sig og trak bukserne op. Tak sagde hun. Det kan vi godt gøre en anden gang, men kun hvis du kan holde på en hemmelighed.

Hun snurrede rundt og forlod stalden. Jeg kiggede ud af vinduet efter hende og så hende give direktøren et vådt farvel kys på gårdspladsen. Han skulle bare vide...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.