Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Alarmen gik på min telefon. Det skjulte overvågningskamera ved hoveddøren var indstillet til at sende en besked, hver gang det registrerede en bevægelse. De første par gange var det bare nogle af pigens veninder, der var kommet forbi. Nu var det blevet torsdag aften, og denne gang var der tilsyneladende bid. Et ordentligt jern af en mand, stor og bred og op i nærheden af de to meter, dukkede op på overvågningsbillederne. Solbrun, muskuløs og med tatoveringer på begge overarme. Jeg var tilfældigvis lige i nærheden, og jeg drejede bilen rundt og kørte mod adressen. Jeg ville have nogle billeder, der klart kunne bevise, at teenagedatteren var ulydig.

Som læserne af min første beretning (Den unge anal-utro kone) ved, har jeg en lille sidetjans som privatdetektiv, hvor jeg afslører utroskab. Denne sag var lidt anderledes. Her var det en far af den helt oldschool forstokkede type, som boede alene med sin datter. Hun havde været i gang med lidt for mange drenge, og han mente ikke, at en pige på 16 år – i hvert fald ikke hans datter – overhovedet skulle den slags. Hun havde derfor forbud mod at besøge eller få besøg af drenge. Han havde givet hende en god gammeldags ’stuearrest’. Det troede jeg faktisk ikke fandtes mere, men det gjorde det åbenbart. Jeg synes egentlig, han var lidt af en gammel nar. Men han betalte godt, så jeg havde taget sagen. Og så gjorde det heller ikke noget, at teenage-datteren virkelig var en fræk lille sag. Hun var sådan en pige, der selv godt vidste, at hun var lækker. Klædt i stramt siddende tøj, der tydeligt fremhævede de slanke ben, den lille røv og de faste velformede bryster.
 
Jeg var blevet hyret for et par dage, da faren var nødt til at rejse til Tyskland til nogle forretningsmøder i Hamborg, og datteren derfor skulle være alene hjemme fra onsdag til fredag. Hun havde lovet at være lydig, og ikke lave noget dumt. Men han stolede ikke på sin datter, og det var altså min opgave at overvåge hende. Jeg havde fået skjult GPS-trackere i både hendes jakke, taske og på hendes cykel. Og jeg havde skjult et par kameraer udenfor huset. Men der skete ingenting. Altså lige indtil torsdag aften, hvor den store muskuløse mand dukkede op foran huset.

Da jeg kom frem til huset, fandt jeg mit kamera med den store telelinse i bagagerummet. Det var helt mørkt udenfor, og jeg kunne uden problemer snige mig ind i den store lukkede have. Huset lå lidt for sig selv ned ad en bakke og med masser af træer og buske rundt om. Jeg sneg mig forsigtigt hele vejen rundt om huset og om i baghaven, hvor der var et godt kig gennem vinduerne til det meste af huset. Jeg var heldig. Gardinerne i stuen var ikke trukket for, og der var ingen om tvivl om, at datteren var alvorligt på afveje.

Manden stod i bar overkrop midt i stuen med bukserne knappet op. Datteren var dresset helt op til ballade. En ultrakort, stram sort nederdel, der nærmest ikke engang skjulte balderne. Brysterne var dækket af en lille hvid top, der sad så stramt, at brystvorterne selv herude fra haven kunne ses tydeligt aftegnet igennem stoffet. Teenage-datteren havde samlet det lange lyse hår med elastik bag hovedet og sat sig på knæ. Hun slikkede op og ned ad skaftet på hans pik. Hendes små hænder kunne lige akkurat nå rundt om pikken, og hun kørte langsomt op og ned med hænderne.

Jeg fik indstillet kameralinsen og fik et perfekt skud, da hun pressede sin frække lillepige-mund ned over mandens store, stive pik. Hendes mund gled op og ned, mens hun for hver gang langsomt tog pikken længere og længere ind i munden. Hun kunne knap få munden halvvejs ned over og den store tykke pik.

Manden tog et solidt greb om hendes hoved og begyndte forsigtigt at kneppe hendes mund i lange stød. Jeg knipsede løs med kameraet. Jeg havde alt, hvad jeg skulle bruge af billeder nu. Men jeg kunne ikke lade være at blive ved.

Mandens stød med pikken langt inde i hendes mund var åbenbart lidt voldsomt for hende, for hun skubbede ham væk med hænderne. Han løftende hendes lille slanke krop op som vejede hun ingenting. Han lagde hende på ryggen på et spisebord og drejede hende rundt, så hendes hoved lå ud over bordkanten. Hun lænede hovedet bagover og langsomt pressede han igen sin pik ind i hendes mund. Igen tog han fat om hendes hovedet og bollede hendes mund. Nu havde hun næsten hele hans pik inde i munden, det lignede han nød det. Teenagepigens ene hånd havde fundet ned mellem hendes ben, og den var stukket ind under den stramme nederdel, hvor hånden bevægede sig flittigt.

Langsomt trak han sin pik ud af hendes mund. Hun drejede sig rundt og satte sig op. Han tog beslutsomt fat i den lille top og trak den over hendes hoved. De flotte faste bryster – omtrent en god C-skål – kom til syne. Deres munde mødtes i et vådt kys, og han bukkede sig ned og slikkede grådigt på hendes bryster og stive brystvorter. Han skubbede hende ned på bordet, og med snuptag havde han også trukket nederdelen ned om benene på hende. Hun havde ingen trusser på, og hun spredte velvilligt benene. Selv her i haven på godt 10 meters afstand kunne man se hendes lille fisse glinse fugtigt. Tøsen var smaskvåd. Han satte sig på knæ og begyndte at slikke hendes helt glatbarberede fisse. Hans tunges arbejde mellem benene var virkningsfuld. Hun kastede hoved bagover og hendes mund åbnede sig. Han slikkede løs, og hans ene hånd fandt op til det ene bryst. Han blev ved at slikke, og nu kunne hendes høje støn høres helt herude. Pigens krop blev helt spændt og krampede så sammen i en voldsom orgasme. Men manden stoppede ikke sit arbejde. Han tog et fast greb om begge hendes balder, som han løftede lidt op og borede sin mund ned mellem hendes ben. Hun kastede hovedet fra side til side, og det lød nu som om hun nærmest skreg i liderlig ekstase inde fra stuen. Han blev ved med at holde hende fast og slikke hende. Hun kom nu igen i en vild og lang orgasme.

Hun skubbede til hans hoved og hoppede hurtigt ned fra bordet. Hun nærmest kastede sig over hans pik. Hun fik trukket hans bukser helt af, og hun gik igen ned på knæ, og hun slikkede og suttede hans pik. Hun pressede pikken så langt ned i sin hals, at det nærmest lignede, hun var ved at blive kvalt. Det var tydeligt, at datterens stuearrest havde gjort hende endda meget hungrende efter pik. Hun rejste sig og lænede sig forover og holdt fast med begge hænder i bordkanten. Hendes faste røv strittede lige ud i luften. Manden var godt klar over, hvad hun ville. Han satte sin stive pik mod hendes våde kusseåbning. Han pressede langsomt pikhovedet op i hende. Hendes lille fisse måtte være meget stram om en pik af den størrelse - uanset at hendes fisse var drivende våd. Han bollede hende i langsomme og forsigtige stød. Han trængte dybere og dybere op i hende. Han øgede tempoet. Han greb fat om hendes hofter og pressede sin pik helt i bund. Han trak pikken lidt tilbage og kneppede hende helt i bund igen. Og igen og igen og igen og igen. Nu kunne man, ligesom da hun blev slikket til orgasme, igen høre hendes høje liderlige støn helt ud i haven.

Han trak sig ud og lagde sig på ryggen på et tæppe på gulvet. Hun satte sig overskrævs på han, og fik med sin ene hånd ført pikken op i sin fisse igen. Hun red op og ned over pikken, og hendes bryster hoppede i takt med rytmen fra hendes stød ned over mandens pik. Hun gned nu sin fisse frem og tilbage med pikken dybt oppe i sin stramme lillepigefisse. Manden holdt med begge hænder om hendes bryster. Så pressede han en tommelfinger ind i munden på hende, som hun slikkede begærligt. Hendes underliv bevægede sig nu hurtigere og hurtigere. Hun måtte være tæt på endnu en orgasme. Hun red i et vildt tempo med mandens pik ud og ind af hendes drivvåde snævre hul, og så skreg hun en lang og intens orgasme ud i rummet.

Hun faldt ned over ham. Men kun et kort øjeblik. Hun lod pikken glide ud af sin fisse og begyndte nu ihærdigt at sutte hans pik. Hendes fingre kælede for hans nosser, mens hun slikkede ham, og tog pikken dybt ind i munden. Nu rejste han sig og løftede hende op. Hun holdt hendes hænder rundt om halsen på ham og havde et ben på hver side slynget rundt om ham. Som hun hang der, fik han presset sin nu pulsende og helt stålhårde pik op i hende. Han greb om hendes røv og pressede hende ned over sin pik. Han løftede hende op, og pressede hende ned over pikken igen. Han blev ved og ved med at kneppe hende på den måde. Han kneppede hende hårdt og længe, som om han brugte den liderlige teenage-pige som sin lille kneppedukke. Det lignede han var ved komme.

Akrobatisk sprang hun ned fra ham med en fisse, der måtte være godt øm. Hun satte sig på knæ og lod hendes små hænder køre op og ned over hans pik. Hun satte tungen på pikhovedet og lukkede munden om pikken. Ingen tvivl om at pigen havde set PORNOFILM og lært sig, hvordan man på den mest frække måde tager imod en ladning sperm. Det blev nogle helt fantastiske billeder med mit kamera.

Hun lænede hovedet lidt bagover, kiggede med et liderligt, nærmest bedende, blik op på ham. Hun åbnede munden og rakte tungen beredvilligt ud. Manden greb hårdt om sin pik, og det gav et ryk i hans krop, da han kom og sendte den første ladning sperm mod hendes ansigt og vidt åbne teenagemund. Han sprøjtede 4-5 kraftige skud sperm afsted. En god del ramte ned i hendes mund, men hendes ansigt var også helt glinsende vådt af sperm. Hun kiggede frækt op på manden, mens hun slugte hans sperm, og hun begyndte så at slikke hans pik ren.

Pludselig brummede min telefon. Det var overvågningskameraet ved hoveddøren, der havde sendt en alarm. Jeg kiggede hurtigt på telefonen og det billede kameraet havde taget. Det var en af datterens veninder fra tidligere, der nu stod ved hoveddøren og bankede på…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.