Efter jeg var blevet skilt, havde jeg efter nogle år lykkes mig at få det sommerhus jeg ikke kunne få sammen med min X da hun ikke ville eje sådan et. Jeg havde fået bygget det op da det var et meget gammelt sommerhus, en af de ting jeg havde valgt at have var et ude spa område på den nye terrasse. Om sommeren var jeg næsten altid i sommerhuset så meget jeg kunne, da vi i firmaet havde fået hjemmearbejdes dage, var det noget jeg benyttede meget.

Jeg har en søn Mikkel som nu er 19 år og går på handelsskole, vi nyder at hygge i sommerhuset i weekenderne når han besøger mig. Når…..men en dag hvor jeg igen var smuttet i spa’en og sad og nød det varme vand omkring mig, når jeg var alene var jeg altid nøgen, jeg sidder der i mine drømme høre jeg lige pludselig min søn Mikkel kalde, hvor er du Far mens han kommer rundt om hjørnet, tænkte det nok og smiler….. lige bag ved kom også en pige med ind i haven, vi var lige i nærheden og da jeg sådan skulle på wc kørte vi lige forbi, det er Louise som smiler lidt genert da hun ser mig i badet, men siger da hejsa, jeg smutter lige på WC siger Mikkel og smutter ind gennem have døren.

Jeg begynder at snakke med Louise og hun kommer nærmere, ej er det ikke dejligt med sådan et bad, jo siger jeg mens Louise kommer over til badet og uden nærmere at tænke over det stikker hun hånden ned i vandet for at mærke varmen, næsten i samme moment opdager hun også at jeg ikke har badebukser på og stopper op…. Men jeg snakker bare videre som intet er hændt, jeg ser på en fræk pige med nogle dejlige faste bryster og en lille fræk røv i de stramme bukser.

SEX I DAG?

Kan se på Louise’s blik flere gange kigger ned i vandet og det virker som om at hun ser efter min pik, jeg kan ikke lade være med at pille lidt ved den så den vokser i vandet, jeg ser på Louise, vil du lige give mig min morgenkåbe som hænger der over, ja da siger hun og drejer rundt og tager den og vender rundt med retning mod mig, jeg rejer mig op og lige i det samme split sekundet før jeg får morgenkåben så jeg nu står blottet med en lang og mellem tyg pik som hænger ned, der kommer et lille gisp mens øjnene kigger væk, da jeg stiger op og tager morgenkåben på kigger Louise lidt igen og jeg kan se lidt røde kinder og nogle bryst vorter som er pirret igennem blusen.

Mikkel kommer ud og smiler, vi køre om lidt igen, det er okay men jeg siger at næste gang må i da blive og spise med og tager et bad mens sommeren er her og retter blikket på Louise og smiler. Jo ja det kunne vi da godt siger Louise retur og ser på Mikkel, det finder vi ud af, vi smutter igen siger Mikkel og krammer mig hurtigt, Louise kommer også over og krammer, jeg siger dejligt at møde dig og smiler lidt frækt og der kommer et i lige måde og smiler, vi ses…….

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Godt 1 uges tid efter de var på besøg i min have får jeg en Venne anmodning på FB fra Louise, hun fik da et ja med det samme, jeg var inde og se på hendes profil og her var mange sjove ting men også at hun kunne li at vise sig frem og lave lidt frække tegn…. Jeg smilte og tænkte på den frække krop hun har, den lille fine røv og de bryster som er afstemt til det hele, min søn har squ scoret et godt skår, tror bare ikke han ser det på den måde…. Lidt senere på ugen får jeg en hilsen på Messenger fra Louise….. “Hejsa. Tak for sidst, det var hyggeligt at være forbi dit sommerhus og se det + alt det andet….. med en smiley med slikmund”……. Jeg svarer retur. “Ja i lige måde, det var også dejligt at se dig….. her satte jeg også en smiley ind med slikmund.” Der går 2-3 min så kommer der en retur….. “Jeg tænkte på om du var i huset her på torsdag eftermiddag, de lover jo super godt vejr.”……. “Jo det er jeg da jeg næsten altid arbejder hjemme om fredagen, så du skal være nok så velkommen.” …….Super kommer det retur fra Louise men du skal bare ikke sige noget til Mikkel at jeg kigger forbi. “………”Ok, det er bare en aftale, glæder mig. Kram.”

Torsdagen kom og jeg var noget spændt på hvordan Louise ville være når hun kom senere på eftermiddagen. Jeg gik og lavede lidt hygge på terrassen mens mine tanker fløj rundt i hoved, havde jeg læst de øjne rigtigt eller var der andet hun havde på dagsorden……… Jeg sad og nød et glas rosevin da jeg hørte en pige stemme, hallo…. Hallo og ind gennem haven kom Louise…… Jeg er her inde på terrassen søde og rejste mig op og gik Louise i møde……. Sikket et syn jeg fik, Louise havde en stram top på som fremhævede de dejlige faste bryster som nok var en B skål, en lår kort nederdel som sad lige i skabet, jeg havde selv T-shirt på og nogle shorts på som sad tæt så man kunne se pikken hvis den kom i godt humør og det kom den……..

Louise fik et stort kram med div roser på hvor ser du godt ud, jeg får fremskaffet en glas mere med koldt Rosevin som hun hurtigt tog en slurk af, kunne godt mærke at hun var lidt nervøs, når men vi fik sat os ned og snakkede lidt om skolen og den sommer som ville komme, på et tidspunkt siger Louise at hun ikke mere er kærester med min søn Mikkel grundet at Mikkel syntes at de skulle holde en pause så det var derfor at jeg ikke skulle fortælle at hun ville komme forbi, det var helt ok med mig. Jeg sørgede for at der hele tiden var rosevin i glasset og på et tidspunkt siger jeg, var det meningen at vi skulle være lidt i spabadet her mens solen fortsat er fremme, jo det ville være fint, godt siger jeg og går over for at starte det op med lidt bobler

Skal vi have bade tøj på eller uden siger jeg for at pirre Louise lidt som bliver lidt rød i hoved, jeg vil gerne have en bikini på men jeg må da gerne være nøgen hvis du vil og får et lidt skævt smil retur, okay det aftaler vi bare……..Louise tager sin taske og smutter hurtigt ind i stuen og skifter, det tager ikke langt tid før hun er ude igen, jeg smiler frækt og siger at det ser squ godt ud det sæt, jeg er ikke kommet så langt så jeg bliver der ude og trækker min bluse af og kort efter bukserne ned, min pik er blevet stor og hænger ned, kan se at Louise skævt kigger på den mens jeg træder ned i spabadet.

Vi nyder det og på et tidspunkt siger jeg, skal du ikke have BH’en af, Louise siger ikke så meget, jeg siger hov, vi fik da ikke vores glas vin med her over, jeg træder ud af badet og får fyldt vores glas op og kommer retur med dem, da jeg går retur ser jeg at BH’en er taget af og lægger på gulvet, jeg rækker glasset til Louise som smiler lidt små frækt mens det ene øje er på min pik som er kommet i godt humør, vi skåler og jeg nyder vandet som danser omkring brysterne og vorterne som er blevet stive, jeg sætter mig lidt tætter på Louise og føre min hånd over til Louise for at fange hendes hånd, der kommer et lille gisp da hun mærker min hånd men der er ingen modstand, nu føre jeg hånden over på mit lår og køre den ned til min nu godt stive pik, der kommer igen et lille gisp da hånden rammer min pik, var det ikke den du gerne ville se nærmere på, der kommer et lille nik mens Louise tager en tår mere af rosévinen.

Jeg flytter min hånd så Louise nu selv kan føle og lege med min godt stive pik under vandet, hånden gnider på pikken og undersøger den i sin fulde størrelse, kan høre på Louise at hun begynder at blive opstemt og liderligheden kommer op i hende, jeg føre min hånd over på hendes lår og ned mod fissen, der kommer et lille suk da jeg presser min finger ind mod fissen og prøver at komme forbi trusse kanten, min finger smutter ind under og kort efter kæler jeg for fissen og de bløde skamlæber…… Jeg køre min finger frem og tilbage og kort efter er jeg inde i hulen, jeg finger knepper blidt fissen og kan høre på Louise at hun er tændt for hendes hånd arbejder med min pik…..

Jeg tænker, nu vil jeg se om hun er så piksulten som jeg tror hun er, jeg drejer mig rundt og rejser mig op i spabadet så min pik er lige mod Louise, uden at se op kommer bække hænder op på pikken og spiller den blidt og lige med et kommer tungen frem og leger med pik hoved og kort efter åbner hun munden og begynder at sutte på min store stive voksne mande pik, det er så frækt at se denne unge pige sutte min pik, jeg tænker på at dette her er ikke første gang at Louise sutter, så jeg begynder at rose Louise for hendes arbejde med munden.

Hænderne er fortsat på pikken, efter lidt tid flytter jeg hænderne om på mine baller så det nu kun er pikken som arbejder i munden på Louise, kan mærke at hun nu presser pikken længer ind i munden som udløser at jeg igen kommer med roser for arbejdet men begynder nu også være lidt fræk og siger at hun er en fræk tøs som elsker at sutte på moden mands pik i stedet for de unge mænd, der kommer et lille hhhmmmmee, det gør at jeg nu begynder at mund kneppe Louise så jeg kommer langt ind og ned i halsen, jeg trækker mig ud af munden i et svup….Louise gisper og trækker vejret tungt som om hun lige har løbet 100 meter.

Ser ned på Louise og smiler frækt, øj hvor er du fræk, du er vist en være en Louise siger jeg med et smil, gør det noget svarer Louise retur med et smil, nej du skal bare sige til hvis du vil have mere…….. Til kommer det fra Louise, så er du også selv om det siger jeg stille og med et er min pik langt inde i munden på Louise, jeg tænker så må hun vise mig at hun også er en sperm sluger. Jeg tager fat i hoved på Louise og mund knepper dybt i 4 hurtige stød og slipper mit tag i hoved, det tænder Louise vildt så jeg gør det igen kort efter med lille pause og så igen, kan mærke at det ikke vare længe før jeg kommer så jeg lader Louise sutte det bedste hun kan og med et kommer jeg i et brag, jeg holder på hoved så jeg er sikker på at det hele kommer i munden…….men hun kæmper ikke i mod men sluger det hele som kommer og sutter løs til min pik ikke pumper mere ud…….. hvor er du fræk Louise siger jeg stille….

Tak siger Louise og smiler frækt og læner sig tilbage i vandet og nyder boblerne…..jeg skænker lidt mere vin op og små snakker lidt om livet…. Jeg må også heller gå siger Louise og træder op af vandet, jeg nyder den frække røv og siger det lige ud, du har en fræk røv Louise og smiler frækt….. Tak Mikkels far og smiler frækt….. Da Louise skal gå spørger hun om hun må låne 100,-kr for Rejsekortet viste at den vil trække næstegang her på hjem turen, jeg svarer selvfølgelig og finder min mobil. Jeg skriver 400,-kr og får Louises mobil nr. og sveiber pengene afsted….. ej det er jo 400,-kr du har sendt. Ja siger jeg og smiler, der skal jo også være penge til at du kan komme igen søde…….

Louise griner og svare at det må vi jo se på. Jeg får et kæmpe kram da Louise smutter ud af døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.