Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endelig sommerferie. Jeg har ventet længe på at den skulle komme, og glædede mig til at skulle hygge mig hjemme sammen med alle mine venner i 6 lange uger, men skæbnen ville det anderledes.

Mor kom ind til mig en morgen og vækkede mig. ”Mia, mormor har lige ringet. Morfar har forstuvet den ene fod, og nu spørger de om du kan komme og hjælpe mormor med gården.” Mormor og morfar boede i Nordjylland så der var langt fra Odense og mine kammerater.

SEX I DAG?

Jeg elsker de to gamle. De er altid utroligt søde og varme, og jeg har haft mange skønne stunder hos dem igennem mine barne- og ungdomsår, så jeg kunne ikke få mig til at sige nej.

Jeg fik hurtigt pakket en kuffert og gik i bad. Mens jeg stod og tørrede mig, kunne jeg ikke lade være med at beundre mig selv lidt i spejlet. Lange ben, slank, fræk pariserrøv og pæne bryster. Dertil et sødt ansigt omkranset af langt lyst hår.

Mor havde sørget for en togbillet og kørte mig ind på banegården. Jeg fik et kys af mor mens hun takkede mig for at jeg ville stille op, og så tog jeg afsted. Mormor hentede mig på banegården i Ålborg og så kørte vi afsted til deres gård, som ligger ude ved Aså.

Da vi kom hjem til dem, gik jeg ind for at hilse på min morfar, Per, som lå på sofaen med den ene fod bundet ind. Han smilede til mig. ”Hej, lille skat. Vi er så glade for at du ville komme for at hjælpe os.” Jeg bukkede mig ned og gav morfar en stor knuser.

Jeg fik mit sædvanlige værelse, og efter at have pakket ud, tog jeg noget praktisk tøj på, og gik ind til de to gamle. Mormor havde skiftet til en kittel som var knappet godt ned, så jeg kunne se hendes store, tunge bryster.

Jeg havde i de sidste par år tit fantaseret om andre piger, når jeg legede med mig selv, men jeg blev da lidt forskrækket, da jeg mærkede et sug i maven da jeg så på mormor. Jeg skyndte mig at tænke på noget andet, og sammen gik vi nu ud i stalden.

Vi skulle have ordnet hesteboksene og have samlet æg og gik og hyggesnakkede mens vi arbejdede. ”Nå, Mia, sådan en køn pige som dig må da have fundet en kæreste” sagde mormor. ”Nej, mormor, jeg har nu ikke så travlt,” grinede jeg tilbage.

Jeg tog mig selv i flere gange at kigge på mormor, og mine tanker fløj rundt i hovedet på mig. ”Står du her og tænder på din mormor”, tænkte jeg. På et tidspunkt, da hun bøjede sig ned for at samle æg op, gled hendes kittel op, og jeg så at hun ingen trusser havde på.

Da vi var færdige, kom mormor kom hen og lagde armene omkring mig. ”Du har nu altid været vores lille skattepige”. Jeg kunne mærke hendes store bryster presse imod min krop, og en varm følelse bredte sig i mit underliv. ”Er jeg ved at blive forført af min egen mormor?”

Jeg krammede hende ind til mig, mens jeg fornemmede at safterne begyndte at løbe til min fisse. Uden at tænke over konsekvenserne løftede jeg hendes ansigt op imod mit og trykkede et kys på hendes læber. Jeg mærkede at hun stivnede lidt, men da min tunge tvang sig vej ind i hendes mund besvarede hun mit kys.

Jeg førte min hånd ned i hendes skød og fandt en brændende varm, glat fisse. Jeg kælede for hendes skamlæber og fandt hurtigt den stiv klit, som jeg masserede. Mormor stønnede men fortsatte med at kysse mig.

Jeg pressede nu et par fingre op i hendes våde skød, mens jeg med tommelfingeren fortsatte med at kæle for klitten. Mormors kys blev nu vildere imens hun vred sig i mine arme, og pludselig udstødte hun et dybt suk.

Hendes safter sprøjtede ud af fissen, mens hendes krop rystede i en voldsom orgasme. Jeg fortsatte blidt med at kæle for hende, indtil orgasmen ebbede ud og hun slappede af. Nu kiggede hun op på mig, trykkede et kys på mine læber ”Tak, søde Mia. Jeg ved det er forkert af mig, men jeg har længe begæret dig og din skønne krop.”

Jeg smilede kærligt tilbage. ”Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men jeg blev helt vild, da jeg så dig i den kittel. Jeg synes du er pragtfuld, og jeg har nydt hvert et sekund.”

Mormor begyndte nu at klæde mig af. Hun løftede min t-shirt over mit hoved og tog fat i mine bryster. Kyssede brystvorterne og sugede dem ind i sin mund, så de blev helt stive. Trak min shorts af mig og kælede for min våde fisse.

Hun fandt nu en kornsæk, og lagde den op på arbejdsbordet henne ved væggen.

”Sæt dig op på bordet og spred dine ben”. Jeg hoppede op på den ru sæk, som kradsede dejligt på mine balder. Mormor satte sig på knæ imellem mine ben, skilte mine skamlæber og stak tunge ind i fissen. Der gik et stød igennem mig da nydelsen forplantede sig til hele kroppen.

Mormors erfarne tunge fandt alle de skønne steder i mit skød og gled også af og til ned til mit lille røvhul, som blev slikket grundigt. Jeg tog et fast tag i mine bryster og klemte dem hårdt, mens jeg nød mormors tunge i mit skød.

Jeg kunne mærke at jeg snart ikke kunne holde igen mere, og da mormor så stak en finger op i min røv, måtte jeg overgive mig. Med et dybt suk kom min fisse, så safterne sprøjtede ud i mormors ansigt. Mormor lænede sig nu ind over mig, så jeg kunne slikke hende ren for min fissesaft.

Vi ordnede nu vores tøj, og gik ind til morfar for at få frokost.

Resten af dagen forsvandt som dug for solen. Jeg nød at gå sammen med mormor og arbejde, og vi tog også enhver given lejlighed til at kæle og kysse. Arbejdet og den friske luft havde gjort mig træt, så efter at vi havde spist til aften tog jeg et bad og lagde mig i sengen for at læse lidt.

Mormor kom ind til mig lidt senere og satte sig på sengen ved mig. Hun tog mine hænder i sine og kiggede på mig. ”Søde skat. Det vi har sat i gang, er ikke rigtigt, men hvis vi tier stille med det, mener jeg godt at vi kan fortsætte med at nyde hinanden. Jeg elsker dig meget højt og nyder at være sammen med dig.”

”Bare rolig, mormor. Jeg elsker også dig og morfar og jeg skal nok holde det som vores lille hemmelighed. Må morfar godt få det at vide”?

Mormor bøjede sig ned og gav mig et kys. ”Ja, min skat. Jeg går ind og fortæller ham det nu. Sov godt. Jeg glæder mig til i morgen,” og så gik hun ud og lukkede døren bag sig.

Jeg faldt i søvn med en lykkelig fornemmelse i kroppen, og en hånd nede i mit skød.

Jeg vågnede næste morgen ved duften af frisklavet kaffe. Jeg var lidt i tvivl om hvordan jeg lige skulle agere når jeg kom ud til dem, men besluttede mig til at lade være med at tage tøj på. Med bankende hjerte åbnede jeg døren.

”Godmorgen skat. Har du sovet godt?” Mormor stod nøgen ved køkkenbordet og var ved at smøre boller. Hendes store tunge bryster hang næsten ned til navlen, og tændte omgående en ild i mig.

Morfar sad, ligeledes nøgen med den dårlige fod oppe på en stol. Han smilte til mig da jeg gik hen og gav ham et kys. Jeg kunne se, at synet af mine nøgne krop gjorde indtryk på ham, for han store pik begyndte langsomt at rejse sig.

Mormor fik også lige et knus og et kys, hvorefter vi satte os for at få morgenmad. Det var helt uvirkeligt at sidde nøgen og spise sammen med mine bedsteforældre, og situationen gjorde mig liderlig. Morfar fortalte, at Pia havde fortalt ham om vores oplevelse i går, og han var meget lykkelig for det som var sket.

Jeg tog en hynde fra stolen og lagde den på gulvet foran ham, satte mig på knæ og tog fat i hans halvstive pik. Den var godt nok stor og hans tunge nosser hang ned foran stolen. Da min lille hånd begyndte at spille hans pik, rejste den sig i fuld længde.

Når jeg trak forhuden væk fra pikhoved, så jeg at der piblede små dråber af presperm frem. Jeg satte min tunge hen og slikkede dråber i mig. Det var en dejlig slat smag, som jeg godt kunne lide. Morfar lagde sine hænder omkring min nakke og pressede mit ansigt ned mod pikken.

Jeg åbnede munde og lod det store pikhoved komme ind. Jeg kørte tunge rundt om hovedet og kunne høre at morfar begyndte at stønne, mens han lavede kneppebevægelser med pikken. Jeg legede med hans nosser, mens pikke forsvandt dybere og dybere ind i min mund.

Jeg mærkede hvordan pikken blev tykkere og jeg kunne fornemme blodet som pulsede i den. Morfar stønnede mere og mere og tvang sin pik dybt ned i min hals. Så mærkede jeg hvordan det rykkede i pikken og spermen væltede ud i min mund.

Jeg gjorde alt for at sluge det, men alligevel løb der noget ud af mine mundvige og ned på min hage. Jeg fortsatte med at lege med tungen, indtil pikken blev slap. Mormor havde stået ved siden af os og nydt vores leg, og da jeg rejste mig op, tog hun mit ansigt imellem hænderne og slikkede mig ren for morfars sperm.

”Det bliver da vist en dejlig sommerferie”, sagde morfar idet han gav mormor et klap i røven. Mormor grinte og gav mig en knuser, og ja, det blev en dejlig sommerferie, og da de 14 dage var gået, måtte jeg ringe til mor for at sige at morfars fod ikke havde det så godt, så jeg blev i 14 dage mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.