Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi sad nu igen om bordet, nu var alle dog næsten nøgne med undtagelse af Elly der stadig havde hofteholder og strømper på, Jytte havde også stadig sine selvsiddende nylonstrømper på. Jeg tror at både jeg og Mette trænger til et bad grinede Sofie, i har spermet os til overalt, hvad er spermet spurgte Mette, sperm er det creme der komme ud af pikken når den bliver rigtig glad, forklarede Sofie. Kom Mette vi må hellere komme i bad, og så på hovedet i seng, klokken er blevet mange. De rejste sig, tak for en dejlig dag, sagde Sofie, hun gik rundt og vi fik alle et kys, tak for en dejlig dag, Mette kopierede hendes større kusine, også hun gav alle et kys. Godnat sagde de i kor og forsvandt.

Jeg kiggede på Elly, hun sad og gned sin spermvåde fisse, har du ikke fået fyldt nok i den spurgte jeg. Der er mere plads sagde hun og stak et par fingre op, den ser alt for våd ud, Jytte rejste sig og gik over til Elly, hun knælede og begyndte at slikke, Jytte lå nu med røven i vejret Knud kiggede på mig, vil du eller skal jeg spurgte han, be my guest sagde jeg blot, Knud satte sig bag Jytte og spillede sin pik til den havde rejst sig. Selv sad jeg og gned min pik, jeg priste mig lykkelig over vi havde siddet et stykke tid, så den nu begyndte at røre på sig igen. Knud satte pikken mod Jyttes røvhul, det trænger vist til en omgang sagde han og stødte pikken i bund. Uhhhhh sukkede Jytte, din mand knepper mit røvhul, oh ja pul mig i røven stønnede hun. Jytte stak en hånd mellem benene og gned på sin fisse.

SEX I DAG?

Jeg skubbede Jytte lidt væk fra Elly, satte mig på knæ og trak hende lidt længere ud på kanten af sofaen, hendes fisse var igen blevet behåret, hun havde vist ikke barberet den siden Jytte gjorde det da de var her tidligere på året. Den så nu stadig lækker og indbydende ud, med et par fingre spredte jeg skamlæberne den indbydende fisse åbnede sig for mig, jeg satte pikhovedet mod hullet og pressede langsom min pik op i hende, åhhhh Elly sukkede dybt, jeg pressede min pik længere op og nød synet af min fede pik der fyldte hendes fisse ud, varm, fugtig og lækker var den. Knud kneppede Jytte i røven med lange seje stød pressede han pikken i til roden hver gang. Jytte sukkede og stønnede i takt med pikken der gled ind og ud af hendes stramme røvhul. Åhhhh ja knep den røv hårdt, det er så godt at blive pulet i røven af en stiv pik, jaaaaa safterne løber ud af min kusse når du støder din pik i bund.

Jeg begyndte at kneppe Elly mere kraftigt, trak pikken næste helt ud så kun spidsen af pikhovedet stadig lå i hullet for så at støde pikken i bund, både pik og fisse var helt smurt ind i hendes safter og de sidste rester af Knuds sperm skummede mellem skamlæberne. Elly stønnede nu også højt, ohhh det er så godt at få fissen fyld helt ud sukkede hun, bare knep den fisse til du kommer, uuummm. Læg dig på knæ, så jeg kan kneppe dig bagfra, jeg elsker at se på den lækre røv, jeg trak pikken ud, Elly lagde sig hurtigt ned hun vendte hovedet mod Jytte der stønnede heftigt mens Knud røvpulede hende som gjaldt det livet. Hen brummede som en bjørn og lod efter kort tid pikken sprøjte i Jytte røvhul. Jaaaaaa jaaaa Knep det forpulede røvhul, åhhhh jaaa kussen går på miiiiig, fyld mig op, endnu en sprøjte orgasme skyllede ind over hende, det sprøjtede ud af fissen og ned på gulvet. Elly kyssede Jytte i et heftigt tungekys, hun klemte benene sammen og fissen malkede min pik, jeg stødte den hårdt op i hende.

Åhhh ohhhhh jeg kommer også nuuu, skreg hun, jeg pressede pikken helt op og lod fissen malke spermen ud af mig, jeg sad med hendes fisse spiddet på min pik mens den pumpede den ene stråle sperm op efter den anden. Jeg lod pikken være trykket helt i bund til den blev slap, sperm og fissesaft rendte ud og dryppede fra mine nosser. Knud havde trukket pikken ud, hans sperm løb ud af røven på Jytte. Jeg trak min nu halvslappe pik ud af Ellys fisse og satte mig op fuldstændig udmattet, Knud kastede sig ned under Elly og pressede munden mod hendes fisse, han slikkede alt i sig der løb ud af hende. Mmmm mmmm hold kæft hvor er det lækkert stønnede han, åh ja slik min fisse ren, Elly kom endnu en gang mens Knud ivrigt slikkede og sugede al saften ud af hende.

Vi må vist hellere til at finde hjem nu, sagde Knud da vi igen var kommet os lidt, hvorfor bliver i ikke bare her og overnatter, der er masser af senge. Jamen det vil vi da gerne ikke Knud sagde Elly inden han kunne nå at sige noget. Jo hvorfor ikke, vi har jo ingen der venter på os. Vi takkede alle for en fantastisk dag, Jytte og jeg lægger os på det store soveværelse hvis der skulle være noget i mangler kan i altid komme ind, det er første dør i den gang der, jeg pegede hen mod min private gren, Jytte og jeg gik med ind i gæsteværelsesgang viste Elly og Knud ind på et af værelserne. Knud sagde Elly, ja min skat svarede han. Jeg har et frækt forslag til dig, uhhh jeg elsker frække forslag sagde han. Det er ikke sikkert du bryder dig om det her, sig frem så finder vi ud af det, Knud så spændt på sin kone.

Hvis det er i orden med både dig og Jytte altså, hvad siger i så til at vi bytter. Bytter? Spurgte Knud. Ja altså ikke værelser, men hvis jeg går med Svend og sover sammen med ham, du og Jytte kan så sove sammen her, hvad siger i til det? Ikke noget problem for mig sagde Jytte, jeg kan godt putte mig ind til Knud, hun lod en hånd glide over hans brystkasse. Knud kiggede på mig, hvad siger du til sådan et bytte, jeg vil lige advare om at hun godt kan finde på at snorke, han lo da han sagde det, nu skal du da bare skræmme Svend, Elly så fornærmet på ham, men kunne alligevel ikke lade være at grine. Det er i orden med mig, når først jeg sover kan man smide en håndgranat uden jeg vågner. Jamen så er det sådan det bliver sagde Jytte, godnat, nu kan i to godt skubbe af så mig og Knud kan komme til køjs.

Okay sagde jeg, så godnat da, så må du hellere komme med mig Elly. Vi gik ind på mit soveværelse, jeg har jo hverken natkjole eller tandbørste med, Elly så ud som om hun lige var kommet i tanke om det, jeg har da nye tandbørster liggende, natkjoler bruger jeg ikke så meget, så dem er der ingen ekstra af i huset sagde jeg med et smil. Vi fik gjort os klar til at krybe til køjs, Elly satte sig på sengekanten, vil du hjælpe mig med at trække nylonstrømperne af spurgte hun, hun løsnede clipsene på hofteholderen. Det vil ja da, jeg satte mig på knæ foran hende, hun spredte benene, jeg havde den skønneste udsigt til hendes dusk. Jeg rakte mine hænder frem og tog fat i kanten på den ene strømpe, de sad meget lang oppe på de slanke lår, jeg kunne mærke hårene på fissen kilde bagsiden af min hånd, min ellers trætte pik svulmede let.

Jeg vil gerne sige dig tak Svend, tak for hvad, jeg kiggede undrende på hende. Tak for alt, for at du inviterede Knud og mig til at komme hjem til dig, vores sexliv var gået helt i stå, jeg syntes det var det samme hver gang så stille og roligt dalede lysten. Okay, jeg kiggede hende i øjnene. Ja det er jo ikke fordi jeg er hold op med at elske Knud, for det gør jeg stadig, det var mere vores elskov der kørte på autopilot fortsatte hun. Ja det er træls hvis det bliver for ensformigt sagde jeg. Netop, hun lod sine fingre glide gennem mit hår, det skal jeg da lige love for der er blevet lavet om på efter vi begyndte at ses, jeg har fået min gamle lidenskab tilbage, jeg føler mig som ung igen med ild i fissen.

Jeg rakte op og greb om kanten på den anden strømpe, Elly kiggede på mig med blanke øjne, vil du ikke nok slikke min fisse sagde hun og trak mit hoved tættere på. Jeg kunne fornemme duften fra hendes elskovsrede, jeg slap hendes strømpe og lod hænderne glide op på hver sit inderlår, jeg trykkede mine tommelfingre mod hendes skamlæber og trak dem lidt fra hinanden. Hendes fisse åbnede sig som en blomst fuld af nektar, den let klistrede fissesaft sås tydeligt. Elly sukkede og spredte benene langt ud til siden, fissen åbnede sig yderligere smukt omkranset af hende behåring. Jeg tog med tommel og pegefingrene fat i skamlæberne og strakte dem helt ud til siden, det våde hul åbnede sig fuldstændigt, vådt og indbydende.

Åhhh Svend slik min fisse, please stønnede hun. Jeg lod tungen forsvinde mellem skamlæberne og slikkede de skønne safter, op over klitten og ned igen. Min pik rejste sig, jeg slikkede og sugede på klitten, ohhh ohhh uhhh, Elly stønnede højlydt, min tunge fandt ned til røvhullet der fik en ordentlig slikketur, samtidigt med jeg igen lod tungen glider op over fissen pressede jeg en finger op i røvhullet. Uhhhh jaaaa hvor er det godt, ohhhh det er lige før jeg kommer. Hun hævede og sænkede røven, min finger blev presset yderligere op og forsvandt fuldstændigt. For satan kvinde hvæsede jeg, jeg er sgu nødt til at kneppe det våde stramme hul. Uden anden varsel trak jeg fingeren ud af hendes røv, rettede mig op, holdt pikken hen til fissen og stødte den brutalt op.

Ja jaa jaaaa, Elly stønnede og vred sig. Læg dig ordentligt op i sengen sagde jeg, hun skubbede sig op, jeg fulgte efter, hun spredte benene helt ud til siden, næsten som gik hun i spagat, jeg stødte endnu en gang pikken hårdt ind, Elly krammede sine bryster mens min pik pumpede ind og ud af den dampende fisse. Ja ohhh jaaa, hun rystede og fissen klemte endnu mere om min pik, den går på mig skreg hun hulkende. Jeg faldt ned over hende og for anden gang den aften tømte jeg pikken dybt i hendes stramme fisse mens jeg bed i hendes brystvorter. Vi rullede om på siden, Elly svingede et ene ben over min hofte, med den ene nylonstrømpe trukket halvt af og med pikken dybt begravet i den brugte fisse faldt vi i søvn i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.