Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at Anton var gået ydmyget og nøgen hjem til sig selv, gik vi alle ind i huset for at få et bad og slappe af. Vi besluttede os for at gå tidligt i seng, så vi kunne være friske til næste dag. Eva sov imellem os og knægtene delte Lars’s værelse.

Jeg stod tidligt op næste morgen, hentede morgenbrød og dækkede bord inden jeg vækkede resten af familien. De kom alle søvndrukne og nøgne ind i køkkenet hvor vi fik noget morgenmad og kaffe, mens vi ventede på, om Anton ville dukke op. Måske havde han fået kolde fødder.

SEX I DAG?

Lidt i 8 så vi Anton komme hen over gårdspladsen, nøgen og med en meget stiv pik, så han havde absolut ikke fået kolde fødder, men så tværtimod ud til at glæde sig. Jeg gik ud for at hente ham, og skulle da lige give hans stive pik et lille kys inden vi gik ind.

Anton hilste på os alle, og stillede sig så foran os. ”Jeg vil gerne starte med at undskylde fordi jeg lurede på jer i går, men samtidig vil jeg gerne takke jer for den fantastiske oplevelse i gav en gammel mand. Jeg har aldrig i mit lange liv oplevet noget så frækt og dejligt, som det i gjorde ved mig i går.”

Mette rejste sig op og gik hen til Anton. Hun lagde armene omkring ham og gav ham et kys. ”Selv tak, min ven. Jeg var bange for at vi havde været for hårde ved dig, men det at du nu tør komme her viser jo det modsatte.”

Anton kiggede på Mette. ”Jeg har været alen i 17 år nu, efter min kone døde. Vi havde et ganske almindeligt sexliv, men efter at jeg blev alene har fantasien nogle gange løbet løbsk når jeg onanerede, men jeg havde dog aldrig drømt om, at mine fantasier og drømme skulle blive til virkelighed.”

Nu kiggede Anton på Lars og Per. ”I 2 unge fyre gav mig en kæmpe oplevelse og jeg kan ikke glemme den pragtfulde fornemmelse da du, Lars havde din pik oppe i min røv, mens Pers dejlige stramme røvhul omsluttede min pik.”

”Da Else og Mette sluttede med at overpisse mig, troede jeg et øjeblik, at jeg var kommet i himlen, så dejligt var det.”

Vi fik Anton placeret ved bordet så han kunne få lid morgenmad. Jeg var blevet nysgerrig efter at vide, hvilke tanker han havde haft da han drømte og fantaserede hjemme.

”Hvad kunne du tænke dig at prøve, Anton”?

”Jeg vil gerne prøve at blive bundet og få pisk, ligesom jeg kunne tænke mig at blive kneppet af en kvinde med en Strap-on. Jeg vil meget gerne have lov til at smage og nyde de 2 unge menneskers sperm, og så kunne jeg godt tænke mig at få en DVD med optagelser af mig selv, som jeg kan onanere til når jeg er alene.”

Jeg smilte til Anton. ”Det var da nogle ønsker, som vi meget gerne vil opfylde. Jeg ved at knægtene skal afsted om lidt, så det med at få lov til at smage dem er nok det første vi skal have gang i.”

Mette og Else lovede at rydde op efter morgenmaden, så jeg førte Anton ind i soveværelset, hvor han blev lagt på ryggen på sengen. Per og Lars var fulgt med, og jeg kunne se på deres stive pikke, at de var helt klar til at glæde Anton.

De satte sig på knæ ved hver sin side af Antons ansigt, og begyndte at spille deres pikke. Anton suttede dem på skift, ligesom han også fik listes sine hænder ind imellem deres balder. Lars og Per lænede sig ind imod Per og Lars lænede sig ind imod hinanden og begyndte at tungekysse, mens jeg kunne se, at Anton havde et par fingre oppe i deres lille stramme huller. Begge knægte gned hurtigere og hurtigere på deres pikke imens jeg filmede hele scenariet.

Den første som måtte overgive sig, var Per. Han tog fat i Antons ansigt og pressede pikken ind i hans mund. Jeg satte kameraet helt ned til pikken og kunne se, hvordan den begyndte at pumpe sperm ind i Antons mund. Anton gjorde et par synkebevægelser men ingen sperm slap ud, så han slugte det hele.

Anton slap Pers pik og koncentrerede sig nu om Lars. Jeg kunne se at Lars var tæt på, og Anton åbnede munden tog imod de store sprøjt som kom ud af Lars’s pik. Her var der heller ikke noget som gik til spilde.

Begge drenge kyssede Anton, og smuttede så afsted til fodbold, men vi regnede da med at se dem senere. Jeg kunne se Antons pik stå lige i vejret, og kunne ikke lade være med at sætte mig over den, og lade den glide op i min røv.

Anton var åbenbart blevet meget liderlig af at sutte på knægtene for det varede ikke længe inden jeg kunne mærke den store pik svulme op, for så at aflevere store sprøjt af sperm oppe i min røv. I samme øjeblik som Anton tømte sig oppe i mig, kom Mette og Else ind til os.

”Nå, du kunne ikke stå for fristelsen”. Mette grinte og gav mig et kys, mens Else bøjede sig ned og gav Anton et kys. Jeg blev siddende med Antons pik oppe i mig indtil jeg kunne mærke at den blev slap igen.

Selv om det var relativt tidligt på dagen satte vi os for at få en øl. Det var jo vigtigt at få fyldt godt op, når nu Anton godt kunne lide at blive pisset på. Efter at have drukket et par øl, gik vi over i laden, og skæbnen ville naturligvis at posten lige skulle køre forbi, men vi gik nøgne over gårdspladsen.

Anton kunne ikke lade være med at grine. ”Ja, nu har han da fået noget at tænke over. Måske skulle jeg kneppe ham en dag hvor han kom forbi.” Hans blufærdighed var forsvundet som dug for solen.

Da vi kom ind i laden, spændte jeg et par kraftige manchetter omkring Antons ankler. Vi fik ham nu lagt ned på gulvet og jeg hejste bjælken ned fra loftet og fastgjorde manchetterne til bjælken. Mens Mette og Else støttede ham, hejste jeg ham nu op, så han hang med hovedet nedad.

Jeg stoppede da han hang så højt, at han lige kunne nå gulvet med hænderne. Nu tog Mette og Else hver sin latexpisk, og begyndte at piske Anton. Piskeslagene haglede ned over hans krop. Både ryg, mave ben og røv fik en ordentlig tur.

Jeg kunne se, at Else også havde fået styret sig ind på hans pik og nosser som også blev ramt af og til. Anton stønnede hver gang et slag ramte ham, men det var tydeligt at se på hans stive pik, at han nød det.

Efter lidt tid gav jeg Else kameraet og gik hen og hentede en tung læderpisk. Nu havde Mette og Else jo varmet ham godt op, så jeg startede med at sætte et hårdt slag ind på hans røv. Han gav et højt støn fra sig og vred sig lidt, da pisken ramte.

Jeg fortsatte rundt omkring ham og ramte ham alle steder med pisken. Jeg kunne se at prespermen nærmest løb ud af hans pik, så det var absolut noget han nød. Mette kom af og til hen og gned lidt på hans stive pik, hvilket fik hans stønnen til at blive endnu højere.

Antons krop var efterhånden blevet ildrød, så vi besluttede at det var tid til at hejse ham ned igen. Hele hans krop rystede af liderlighed, så vi måtte støtte ham lidt, da han kom op at stå.

Anton blev nu spændt fast i en gabestok, så han stod foroverbøjet med hals og håndled spændt i gabestokken, Else og Mette spændte hver sin Strap-on omkring livet, mens jeg smurte han hul god med glidecreme.

Mette havde den mindste DILDO, og startede. Forsigtig trykkede hun dildoen imod han lille hul, som langsomt gav efter og gav plads til at hun kunne trænge op i ham. Hun begyndte nu at kneppe ham med lange, dybe stød, og hver gang hun gled helt i bund, lød der et højt støn fra ham.

Nu var det så Elses tur. Hendes dildo var en hel del stører og det var kun med besvær at hun fik den forbi lukkemusklen. Da hun havde fået den ind gled hun langsomt i bund. Hendes langsomme bevægelser fik Anton til at stønne mere og mere, og prespermen begyndte igen at løbe ud fra hans pik.

Jeg kunne se, at Mette havde taget en lang latexhandske på, som hun nu var i gang med at smøre godt ind i glidecreme, og så vidste jeg godt, hvad der ventede Anton. Eva trak dildoen ud af Anton, og Mette satte sig på hug bagved ham.

Hun startede forsigtigt med en finger ad gangen, og inden længe havde hun alle 5 fingre oppe i ham. Nu samlede hun sin hånd og pressede hårdt på. Anton gav et skrig fra sig, da den tykke del af hånden passerede forbi lukkemusklen, men så kunne jeg se at han slappede af.

Mette holdt nu sin hånd stille oppe i Antons røv, indtil han var helt afslappet hvorefter hun begyndte at presse en længere op. Else havde i mellemtiden stukket sin store dildo op i mig, og stod nu bagved mig og kneppede mig, hvilket gjorde det vanskeligt at filme.

Mette var nu næsten nået op til albuen, og bevægede forsigtigt armen frem og tilbage i Antons røv. Anton klynkede og stønnede af liderlig. Jeg fornemmede at han var i en anden verden. Eva pumpede samtidig sin dildo ud og ind af min røv, hvilket bevirkede at min pik pludselig sprøjtede ud over gulvet.

Da min frække svigerinde havde trukket dildoen ud af mig igen, kunne jeg fortsætte med at filme Mette og Anton. Eva havde åbenbart fået smag for at kneppe for nu havde hun fået løftet Mettes røv op, så hun kunne røvpule hende mens hun fistede Anton.

Mette trak nu hånden ud af Antons røv, og jeg hentede så den store hestepik, som jeg fik presset op i ham. Vi løsnede ham nu og fik ham lagt på gulvet, stadigvæk med hestepikke oppe i sig. Mette satte sig overskrævs på hans ansigt og placerede fissen over hans åbne mund.

Anton begyndte at slikke hende, men så strømmede det varme pis pludselig ud af hende og ned i hans mund. Han forsøgte at drikke så meget som muligt men noget løb ud af hans mundvige og ned på gulvet.

Jeg satte mig overskrævs på Anton og førte hans store, meget stive pik op i mig og begyndte at ride ham, mens Else overtog Mettes plads og tømte sin blære i hans mund. Imens Anton forsøgte at drikke Elses varme pis, kunne jeg mærke at hans pik voksede i mig, og med et brøl tømte han sig oppe i mig.

Mens jeg blev siddende på Antons pik, satte pigerne sig nu på knæ ved hver side af hans ansigt og begyndte at spille deres fisser. Inden længe sprøjtede de begge deres safter ud over Antons ansigt i nogle store orgasmer. Jeg rejste mig fra den dejlige pik og kunne mærke at Antons sperm dryppede ud af mit røvhul og ned på hans slappe pik.

Vi fik trukket den store hestepik ud af Antons røv, og sammen gik vi over til huset for at få et bad og en øl, denne gang uden at posten kom forbi. Anton var lykkelig over at vi havde opfyldt hans store drømme, og efter at have fået en øl drog han glad hjem til sig selv, efter at have lovet at stå til disposition en anden gang.

Vi andre smed os nøgne på sengen for at få en middagslur og vente på at drengene kom hjem igen.

Hvis der er stemning for det kan jeg eventuelt fortsætte med historien. Måske finder drengene nogle søde kærester. Måske får Anton held med postbuddet. Måske finder Else en kæreste, som kunne være en kvinde, ja, hvem ved … Måske kommer der en fortsættelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.