Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der er nu gået et stykke tid, siden vi fik ordnet Ilses problem med Mike, og han har heldigvis holdt sig i ro siden dengang. Kim og Ilse er blevet meget glade for hinanden, og det glæder mig utroligt meget.

Jeg har kun haft Ilse med ude hos mine kunder én gang. Det var et ægtepar, som drømte om at se et rollespil med en mor som forførte sin datter, men hun er efterhånden ved at være klar til at kunne deltage noget mere, eventuelt også sammen med Kim.

SEX I DAG?

En fredag, hvor de 2 unge var taget hjem til Kim ringede min telefon.

”Hej, det er Lea. Jeg vil gerne tale med Camilla.”

”Hej Lea, det er Camilla her. Hvad kan jeg hjælpe dig med?”

Der blev stille i røret, så jeg ventede bare på at få en klartone, når hun lagde på igen, men så sagde hun ”Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal få det sagt, jeg er faktisk lidt flov.”

”Bare sig frem. Der er vist ikke meget som kan chokere mig.” Jeg forsøgte at sige det med et ”smilende” tonefald.

Jeg fornemmede at Lea tog en dyb indånding. ”Jo ser du. Jeg er flyttet i lejlighed sammen med min kæreste Jade, og nu har vi igennem den sidste tid talt meget om noget vi gerne kunne tænke os, men vi mangler ligesom lidt hjælp til det.”

”Jamen sig endelig frem. Det er da sikkert noget jeg kan hjælpe med. Hvor gamle er i?”

”Vi er begge 19 år og går i gymnasiet. Vi har det pragtfuldt sammen seksuelt, men vi har fundet ud af, at vi begge har den samme lyst.”

”Det lyder spændende, og hvad er det så at I har lyst til.”

Igen tøvede Lea lidt. ”Øh… jo altså… vi drømmer begge to om gammeldags opdragelse, sådan noget Old School English noget, og så tænkte vi om du måske kunne hjælpe os med det.”

Jeg kunne ikke lade være med at smile. ”Ja, selvfølgelig kan jeg det. Hvornår har I tid til at jeg skal komme?”

”Måske allerede i aften, hvis du kan, men hvad koster det?”

”Det lyder fint. Jeg skal ikke noget i aften. Mit normale honorar er 2.500,00 kr. for en aften, men lad os nu se. Det kan vi jo lige tale om når jeg kommer.” Jeg tænkte lynhurtigt et scenarie igennem. ”Jeg vil bede jer om at have en skjortebluse og en plisseret nederdel på. Dertil hvide knæstrømper og sandaler, men ingen undertøj. Kan I klar det?”

Lea accepterede, og jeg fik deres adresse. Vi aftalte at jeg skulle komme kl. 19.00. Jeg brugte eftermiddagen til at pakke min taske, finde noget passende tøj frem og gøre mig klar.

Kl. 19.00 ringede jeg på døren. Jeg var iklædt en stram nederdel, en hvid bluse og jakke. Jeg havde sorte, selvsiddende strømper på og højhælede sko. Mit hår var bundet op i en knude, og så havde jeg taget et par briller på med sort stel.

Lea åbnede døren. Foran mig stod en meget spinkel pige, med kort mørkt hår. Hun havde meget mørke øjne og en lille fræk opstoppernæse. Jeg kunne lige ane hendes små bryster under blusen. Hun bød mig velkommen og sammen gik vi ind i stuen for at hilse på Jade.

Jeg blev lidt overrasket da jeg så Jade. Hun var cirka samme højde som Lea, gnistrende sort hår og en flot figur, med nogle rimeligt store bryster, og så var hun fra Vietnam. De var begge klædt på som vi havde aftalt i de sødeste skolepigeuniformer.

Jeg blev faktisk lidt nervøs for om de havde fortalt sandheden om deres alder, da de begge ikke så ud til at være mere end 15 år, men da de begge viste mig deres kørekort forsvandt den bekymring.

Vi satte os ved bordet, og Lea kom med en kuvert. ”Jeg ved ikke hvordan det foregår, men vi har hævet de penge til dig, som du sagde, så her er de.” Jeg smilte til dem begge. ”Lad os vente med det. Nu skal vi først hygge os, og hvis I kan give mig 2 store orgasmer inden jeg går, så skal i nok få lidt rabat.”

Jeg kunne se at rødmen bredte sig i begges ansigter. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at de nu var 2 ualmindelig søde piger, som jeg glædede mig til at skulle lege med. Vi talte lidt om hvad de kunne tænke sig, og fik aftalt et stopord, hvis der var noget som blev for meget for dem.

Jeg rejste mig nu og gik hen og trak en stol frem, som jeg placerede midt på gulvet. Jeg fik nu begge piger til at knappe deres bluser op og stille sig foran mig med hænderne foldet bag nakken. Jeg sad stille og kiggede på dem, og kunne se, at de var lidt nervøse, men også spændte.

Det var spændende at se kontrasterne. Den lille spinkle Lea med de små søde bryster og den mørke Jade med de store flotte bryster. Jeg kunne se, at de skævede nervøst til hinanden og kunne ikke lade være med at smile lidt.

Jeg begyndte nu at smide mit tøj langsomt, mens pigerne stod og betragtede mig. Jeg kunne se at de var meget fascineret af bjælkerne i mine brystvorter og de fik begge lov til at kysse dem og lege med bjælkerne med deres tunger.

Jeg pegede på Lea. ”Kom herhen og læg dig over mine lår.” Lea skyndte sig og inden længe lå hun på maven over mig, mens hun støttede på gulvet med sine hænder og fødder. Jade stod foran os og så, hvordan jeg trak op i Leas nederdel, så hendes små, spidse balder struttede lige i vejret.

Jeg kælede først forsigtigt på Leas balder, for så at lade min hånd falde med et klask på den ene balde. Lea gav et forskrækket støn fra sig da hun følte det svidende slag. Jeg slog nu skiftevis på hendes balder indtil de begyndte at få en dejlig rød farve.

Lea stønnede sagte ved hvert slag, og jeg kunne se på Jade at hun stod og blev ophidset af at se hendes kæreste få smæk. Jeg kælede lidt for Leas varme balder og lod en finger glide ind i mellem hendes ben hvor den ramte en drivvåd fisse.

Da jeg stak fingeren op i hende og begyndte at køre den frem og tilbage sukkede Lea dybt og begyndte at rotere med sit underliv. Hun pressede sig imod min hånd og da en af mine fingre ramte hendes lille hårde klit, gav hun et lille skrig fra sig.

Jeg gav hende et lille klap på balderne. ”Så er det Jades tur. Du stiller dig hen med hænderne foldet bag nakken og ikke noget med at begynde at kæle for dig selv.”

Nu lagde Jade sig over mine lår. Jeg kunne ikke lade være med at lade en finger passere hendes fisse. Hun drev af safter og var blevet godt ophidset af at se på min behandling af Lea. Jade lidt større balder indbød til smæk, og nu fik hun så samme tur som jeg havde givet Lea.

Jeg kunne se at Lea stod og bed sig selv i underlæben, og havde helt sikkert lyst til at kæle for sig selv, men hun havde fået en ordre og hun adlød.

Da Jades røvbalder nu også havde antaget en dejlig rød farve bad jeg begge piger om at klæde sig af og sætte sig på knæ på sofaen, mens de støttede deres arme på ryglænet. Mens jeg nød synet af de to lækre røve, tog jeg en Strap-on på og spændte den fast.

Jeg stillede mig bagved Lea og førte dildoen hen til hendes fisse. Jeg lod den køre lidt rundt imellem skamlæberne for at fugte den, hvorefter jeg stak den op i hende. Med et dybt stød pressede jeg den i bund og begyndte at kneppe hende. Hun stønnede og klynkede mens dildoen gled ud og ind af hende.

Nu skiftede jeg over til Jade, hvor dildoen ubesværet gled op i hende. Med et fast tag i hendes hofter fik hun nu også en kneppetur. Jeg kunne se at pigerne holdt hinanden i hånden, mens jeg skiftevis kneppede dem begge.

De var nu begge tæt på at nå klimaks og den første som fik orgasme var Jade. Hun udstødte et lille skrig, og hele hendes krop rystede da orgasmen kom. Jeg beholdt dildoen oppe i hende indtil de sidste krampetrækninger var overstået, hvorefter jeg kunne koncentrere mig om Lea.

Der skulle ikke mange stød til før den lille krop rystede af en voldsom orgasme. Heldigvis kyssede pigerne hinanden da Lea kom, for hendes skriv ville nok have kaldt naboerne til, hvis ikke det var blevet dæmpet i Jades mund.

Totalt udmattede faldt pigerne sammen på sofaen, mens jeg spændte dildoen af mig. Jeg knælede foran dem og gav dem begge et kys på fissen, hvilket fik dem til at fnise lidt.

”Så piger, så er det jeres tur til at vis mig hvad I kan.” Jeg fik Jade til at lægge sig på ryggen på gulvet og spændte så dildoen omkring livet af Lea. Med lidt glidecreme smurte jeg dildoen og min røv og lagde mig så over Jades ansigt og sænkede min fisse ned til hendes mund.

”Nu slikker du mig mens Lea knepper mig, og så håber jeg at I kan give mig en orgasme.” Jeg lagde mig ned så mit ansigt var imellem Jades ben, og fandt hendes våde fisse med min tunge samtidig med at jeg kunne mærke at hun også begyndte at slikke mig.

Lea satte sig på knæ bagved mig og placerede dildoen foran min fisse og stødte den langsomt op i mig. Jeg kunne mærke den forsvinde op i mig samtidig med at Jades tunge havde fundet min klit. Jeg begravede min mund i Jades fisse, mens jeg allerede kunne mærke at orgasmen var på vej.

Lea havde ikke kneppet mig ret meget får jeg mærkede hvordan den kom rullende. Jeg pressede min mund imod Jade for ikke at skrige ud i rummet da jeg kom. Safterne væltede ud af mig og ned over Jades ansigt, men hun fortsatte bare med at slikke mens orgasmen langsom døde ud.

Lea havde åbenbart set min lille finte med glidecremen i røven, for nu følte jeg at hun satte dildoen op til mit røvhul. Langsom pressede hun imod min ringmuskel og gled så hun op i min røv imens Jades tunge nu var stukket op i mig.

Den næste orgasme var allerede på vej. Langsomt byggede den sig op i min krop, for så at eksplodere inde i mig. Min krop rystede helt ude af kontrol, mens bølgerne strømmede igennem mig.

Pigerne havde åbenbart ikke tænkt sig at jeg skulle slippe så let, for de fortsatte. Lea bankede dildoen ud og ind af mig, mens Jades tunge og mund sugede og slikkede min fisse, og så kom jeg for tredje gang. Nu kunne jeg ikke mere og måtte nærmest bønfalde dem om at stoppe.

Da jeg rejste mig op og faldt omkuld på sofaen så jeg, at Lea lagde sig over Jade og stak dildoen op i hende imens hun kyssede og slikkede Jades våde ansigt rent for mine safter. Jade stønnede og klynkede mens hendes kæreste kneppede hende og det endte da også med en orgasme.

Vi satte os nu ud til deres køkkenbord. Begge piger smilede ømt til mig, og takkede mig for en pragtfuld oplevelse.

”Vil du afregne nu?” Lea kiggede på mig og stak mig kuverten med pengene. Jeg tog 1.000,00 kr. på og gav hende resten tilbage. ”Nu kan i beholde den Strap-on som vi har brugt og en tube glidecreme, og så håber jeg at I vil få glæde af det.”

Pigerne faldt mig om halsen og takkede endnu engang. Da jeg havde fået tøj på og var på vej ud ad døren kom de hen til mig og spurgte, om jeg havde lyst til at se dem en anden gang, for de ville gerne lære mere, og det lovede jeg dem.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.