Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede næste morgen ved duften af frisklavet kaffe. Jeg gik ud i køkkenet hvor jeg blev modtaget af en smilende, nøgen Ilse, som kom hen og gav mig et kys.

”Godmorgen, skønne kvinde. Har du sovet godt?” Ilse smilede til mig og gik tilbage til kaffen.

SEX I DAG?

”Jo tak, og jeg har tænkt på, hvordan vi får skovlen under Mike. Tror du at du kan lokke ham hen til din lejlighed i eftermiddag?”

”Ork ja, det er slet ikke et problem. Den dovne skiderik kommer når jeg kalder.”

Ilse tog telefonen og ringede til Mike. De aftalte at han skulle komme kl. 14.00

”Super. Når vi har fået vores kaffe, foreslår jeg, at du kører hjem og pakker dine nødvendige ting, pas, papirer og lignende, samt noget tøj, så kommer jeg ved 13.00 tiden, så vi kan nå at forberede det hele.”

Da Ilse var kørt, tog jeg telefonen og ringede til en ung fyr, som af og til var med mig, når jeg skulle besøge bøsser og bifile. Kim var en høj, muskuløs flot fyr på 26 år, med en overmiddel pik.

 ”Hej Kim, jeg har brug for dig i eftermiddag, kan jeg regne med dig. Det bliver rigtigt frækt med hård sex, S/M og bondage.”

”Hej Camilla, selvfølgelig. Jeg er altid klar når det er dig.”

Jeg kunne ikke lade være med at smile. Kim og jeg havde ofte kneppet, når vi var kommet hjem fra en opgave, og jeg vidste godt, at det var det han hentydede til.

”Super. Kom du bare hjem til mig kl. 12.00 så vil jeg fortælle hvad det handler om.”

Jeg begyndte nu at pakke min taske til eftermiddagens seance. Jeg gik faktisk og glædede mig til at skulle hjælpe Ilse, og til at få fat i Mike for alvor.

Kim ankom til tiden. Det var dejligt at se den flotte fyr igen, og jeg kunne mærke hvordan blodet strømmede ned i min fisse da jeg fik en knuser og et tungekys af ham. Vi satte os i køkkenet med en øl, mens jeg forklarede ham hvad vi skulle.

Kim strålede dan han hørte at det var Mike vi skulle have under behandling. Han kunne heller ikke fordrage ham, og glædede sig til at møde ham under disse omstændigheder.

Vi tog afsted kl. 13.00. Ilse lukkede op for os, og da vi kom ind i hendes køkkenet, sad Mike ved bordet. Han fløj op da han så os. ”Hvad fanden skal i her. Jeg gider ikke at se på sådan et par idioter.” Vreden lyste ud af ham og han sendte os nogle onde øjne.

Jeg stillede tasken fra mig og gik hen og gav ham en syngende lussing på hver kind. Han skulle lige til at flyve på mig, da Kim greb hans arme og låste dem bag hans ryg. Jeg kunne ikke lade være, så han fik lige et spark op i skridtet så han krympede sig.

Ilse så lidt forskrækket ud, men jeg sendte hende et beroligende smil. ”Bare rolig, skat. Vi har styr på det.” Mike hang og sprællede i Kims jerngreb, da jeg løsnede hans bælte, knappede hans bukser op og trak de af ham. Underbukserne fulgte efter, og så stod han med nøgent underliv og en slap pik.

Jeg tog fat i pik og nosser og vred dem en halv omgang. Mike gav et vræl fra sig men sagde ikke noget. Han stirrede dog ondskabsfuldt og trodsigt på mig.

”Vi er faktisk kommet for at bede dig om at holde dig fra Ilse, og det samme gælder for de krystere som du omgås, og jeg er sikker på at du er villig til alt, når vi er færdige med dig.” Jeg tog en saks og klippede hans t-shirt i stykker så vi kunne få den af ham.

Vi trak ham nu ind i stuen hvor vi placerede ham på sofabordet, liggende på maven og med arme og ben bundet til bordbenene. Han fik nu en gag i munden og så fandt jeg en god pisk frem. Prøvende lod jeg den falde et par gange på hans balder inden jeg gav ham det første, svidende slag.

Der kom et halvkvalt brøl fra Mike, da slaget ramte. Jeg fortsatte nu med at piske ham, indtil balderne var røde, hvorefter Ilse fik pisken og fortsatte. Jeg smed mit tøj og gik hen til Kim for at trække hans tøj af ham. Da han stod nøgen foran mig satte jeg mig på hug og tog fat i hans dejlige pik.

Jeg trak forhuden tilbage og blottede det dejligste pikhoved, hvor prespermen allerede have lavet en lille dråbe, som jeg slikkede i mig. Jeg lod nu tungen lege omkring pikhovedet inden jeg åbnede munden og lod pikken komme ind i varmen.

Det forgik alt sammen lige foran Mike, som lå og vred sig i smerte og afmagt, mens Ilse piskede hans røv. Efter at have suttet Kims pik stiv, gik jeg ud og hentede et kamera. Jeg tog flere billeder af Mike og hans røde røv, samtidig med at Ilse smed tøjet.

Jeg bad Kim og Ilse om at stille sig foran Mike. Jeg satte mig på hans ryg, tog fat i hans hår og løftede hans hoved bagover, så han stirrede lige på de Kim og Ilse. Ilse forstod hvad jeg ville og bøjede sig forover, så Kim kunne stikke sin pik ind i hende.

Jeg kunne se nydelsen i Ilses ansigt, da Kim pik forsvandt dybt ind i hendes våde fisse. Kim tog nu fat i Ilses hofter og begyndte at kneppe hende i seje træk, mens Miks lå og skumlede over at skulle se sin forhenværende kæreste blive kneppet lige for øjnene af ham, mens han lå ydmyget på bordet.

Jeg rejste mig op og tog noget glidecreme som jeg smurte Mikes røv med. Hans ringmuskel var stram, da jeg pressede en finger op i røven på ham, og jeg kunne høre på hans udbrud, at han absolut ikke var tilfreds med min behandling.

Jeg havde taget en pik lignende DILDO med, som jeg nu nådesløst pressede op i hans røv. Jeg skubbede den helt i bund, og Mike stønnede og vred sig under den hårdhændede behandling, imens jeg kunne høre, at Ilse var ved at nå sit klimaks.

Jeg lod dildoen blive siddende i Mikes røv og tog at par billeder af det. Jeg gik så hen til Ilse, og bad hende om at onanere sig færdig foran Mikes ansigt. Igen tog jeg fat i hans hår så hans hoved var løftet. Ilse stillede sig med spredte ben og gned sin fisse og kort efter sprøjtede hendes orgasme ud i hovedet på Mike.

Kim havde taget kameraet og fik fotograferet det hele. Ilse sank sammen på gulvet, helt udmattet af Kims pik og hendes egen orgasme. Jeg slap Mikes hoved og satte mig for at sutte lidt på Kims dejlige pik, som smagte af Ilses safter.

Vi løsnede Mikes ben så han kunne sætte knæene op på sofabordet og snart efter stod han med røven lige i vejret, men stadigvæk med armene bundet. Kim havde fatte hvad vi nu skulle, da han så at jeg trak dildoen ud af Mikes røv, så han stillede sig hen bagved Mike og satte pikken mod hullet.

Med et hårdt stød trængte han brutalt i bund i Mikes røv. Jeg var glad for at han havde gag i munden, da jeg hørte det smertes brøl fra ham. Kim kneppede nådesløst Mikes røv, men jeg tog en masse billeder. Ilse stillede sig hen og kyssede Kim imens han bankede pikken ud og ind af det smertende røvhul.

Kim var heldigvis ekstremt udholdende, så efter en tid trak han sin stadig stive pik ud af Mike, og vi fik vendt ham om, så han nu lå bundet på ryggen. Til min store overraskelse kunne jeg nu se, at han lå med en stiv pik lige i vejret.

Jeg gav den et par dask og hev lidt i hans nosser. ”Nå, der er nok en der er blevet liderlig.” Kim og Ilse lo ad min kommentar. ”Har du lyst til at få en pik i røven, Kim?” spurgte jeg, og Kim tog noget creme og smurte sin røv godt.

Han kravlede op på bordet og satte sig over Mikes pik. Ilse hjalp med at styre den på plads, og så gled Kim stille ned over den. Jeg fotograferede på livet løs, men var efterhånden ved at gå til af liderlighed. Ilse fik kameraet, og jeg tog gagen ud af Mikes mund.

Jeg satte mig nu overskrævs på hans ansigt, og kunne med det samme mærke at han stak sin tunge op i min fisse. Jeg kørte mit underliv rundt i hans ansigt, så han næsten ikke kunne få luft, og så eksploderede jeg. Min fisse sprøjtede safter ud i hele Mikes ansigt og jeg sank helt udmattet sammen.

Pludselig lød der et dybt suk fra Mike, og jeg kunne fornemme at han kom oppe i Kims røv. Kim klemte sin ringmuskel sammen og rejste sig fra Mikes pik. Han placerede nu sit røvhul over Miks mund og slappede af i musklen så Mikes sperm løb ud af hans røv og ind i Mikes mund.

Da han havde tømt sin røv, stillede han sig med skrævende ben over Mikes ansigt. Ilse tog fat i hans pik og spillede den indtil Kim endelig fik forløsning. Hans pik sprøjtede ude over Mikes ansigt som nu var sølet helt ind i fissesafter og sperm.

Ilse tog sin hånd og kørte safterne rundt i Mikes ansigt og ind i hans mund. Vi lod ham nu ligge og satte os ud i køkkenet for at få en øl. Jeg havde hjemmefra lavet en aftale, som Mike skulle underskrive, hvor han, mod at modtage de penge som Ilse skyldte ham, ville love at holde sig væk fra hende, og sørge for at ikke fik problemer.

Kim gik ind for at hente Mike. Jeg satte mig ved siden af ham. Han så nu lidt ynkelig ud, men jeg havde ikke ondt af ham. Jeg læste aftalen op for ham og gav ham en kuglepen. Han underskrev uden kommentarer, og jeg fortalte ham så, at vi havde en masse billeder af ham, som vi ville sende til hans venner hvis ikke han overholdt aftalen.

Da Mike ville til at samle sit tøj sammen, tog Ilse det, åbnede vinduet og smed det hele ned på parkeringspladsen. ”Tak for alt det lort du har budt mig. Nu kan du gå nøgen ned og hente dit tøj. Jeg håber at der er rigtigt mange som ser din røde røv.” og så blev Mike smidt ud på gangen.

Vi stod alle tre ved det åbne vindue og så hvordan Mike febrilsk samlede sit tøj sammen og løb hen til sin bil. Heldigvis var der en del mennesker på pladsen, og vi fik da også lige et par gode billeder af det.

Ilse kom hen til os og gav os begge et stort kys. ”Tusinde tak, jeg tror I har reddet mig fra meget lort.”

Fortsættes

 

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.