BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var gået ca. 1½ år siden jeg sidst hade fornøjelsen af at leje med Maja, da hun pludselig ringede til mig.

Maja er nu i et fast forhold med en fyr der kan opfylde hendes behov, så jeg hade ikke regnet med at hører fra hende.

SEX I DAG?

Hej sagde hun, Fotografere du stadig, spurgte hun, ja det gør jeg da svarede jeg, super sagde hun. Vi har min søster som fylder 19, lige om lidt boende, og det er lidt af en udfordring, da hun er fulstendig sexgal, og blandt andet gård efter min mand mm.

Jamen det kan vel ikke undre dig med den søster sagde jeg, nej moske ikke grinede hun. Men det jeg tænkte var at jeg ville give hende et Nude fotoshoot i fødselsdagsgave, sammen med mig sagde hun, det lyder da spændende sagde jeg, ja ik.

Jeg håber at hun moske vil kunne brænde noget af al den seksuelle energi af på noget, nøgen fotografering. Ja det kender du jo fra dine yngre år, ja det gør jeg vel sagde hun.

Kender hun til din form for seksualitet, med bondage og dominans, spurgte jeg, moske lidt, hun så på et tidspunkt et par bondage billeder som vi har lavet sammen, sagde hun.

Jamen så syndes vi skal introducere hende for den mulighed også sagde jeg, Maja trak lidt på det, jeg ved ikke rigtigt om det ikke bliver for voldsomt første gang sagde hun. Jeg foreslår at vi laver nogen almindelige nøgenbilleder med jeg begge, og at jeg så binder dig, så hun får en fornemmelse af hvad det er for noget, jeg kan evt. lave en simpel test på hende for at se hendes reaktion på det, du kender mig jo jeg vil jo gerne have hun kommer igen, så jeg skal nok gå forsigtigt frem.

Okay, sagde hun du plejer at vide hvad du gør, vi aftalte at de skulle komme lørdagen efter til et fotoshoot.

Lørdag kl. 13, rullede de ind i gårdspladsen, jeg så dem gennem vinduet, søsteren er lidt højere end Maja, og lidt slankere. De kom ind, og Maja præsenterede søsteren i det hun sagde det er så min søster, Mette, hej Mette sagde jeg, og tillykke med fødselsdagen, var det i går sagde jeg, ja svarede hun.

Og så er du blevet stor nok til nøgenbilleder sagde jeg, ja sagde hun med fast stemme, Jamen så lad os få jer ud af tøjet sagde jeg, i kan lægge jeres tøj der ovre, og pegede over i et omklædnings / sminke område.

De gik begge over i hjørnet, Maja smed støvlerne, og trak kjolen over hovedet og så var hun klar, Mette så forbavset på hende, Maja smilede og sagde det er jo ikke første gang jeg smider tøjet, Mette vendte ryggen til mig og begyndte at knappe blusen op, Stop sagde jeg, vend dig om, hun gjorde som jeg sagde, du er jo ikke kommet for at gemme din krop for mig vel, næ men …… jeg er ikke vand til at smide tøjet foran en fremmet mand. Har du lyst til at lave nøgenbilleder spurgte jeg hende, ja meget sagde hun, godt så skal du jo ud af tøjet og jeg skal se dig nøgen, er du med på det sagde jeg, ja men jeg syndes det er svært, jeg smilede til hende, jeg bider ikke, hun smilte forlegent.

Okay sagde jeg, stil dig her foran mig sagde jeg, hun gjorde som jeg sagde, jeg satte mig på en stol og spredte benene, og så sagde jeg til Meja, kom her og sæt dig, medens jeg klappede mig selv på det ene lår, hun kom over og satte sig.

Godt sagde jeg, nu ser du på Meja, og så gør du som jeg siger, er du med på det, ja svarede hun. Godt sagde jeg, så starter du med at smide skoene, hun med den, og så er det bukserne, sagde jeg hun smed bukserne medens hun søgte Majas øjenkontakt, hun hade en lille rød G-streng på, slanke og velformede ben, så er det strømperne sagde jeg, hun løftede først det ene ben og så det andet ben, og tog strømperne af, godt sagde jeg, og så blusen, hun knappede de sidste knapper op i blusen, og en rød BH kom til syne, hun smed blusen helt og stod nu bare i lingeri. Nå sagde jeg det var da ikke så slemt var det det, nej sagde hun lavmælt.

Godt nu ser du på mig, og så viser du mig din krop, hun så på mig og sagde jamen hvordan, vend dig rundt så jeg kan se dig bag fra sagde jeg, hun adlød, spred benene og drej i overkroppen og se på mig, hun gjorde det og hendes halvstore bryster, som dog ikke var for store til hendes slanke krop, kom til syne i profil, hun ser faktisk stang godt ud tænkte jeg.

Godt sagde jeg, drej dig så du igen har ryggen til mig, spred benene, mere og bøj dig for over, hun bøjede sig, hvis du kan uden at få overbalance så tag fat med hænderne om dine ankler, det kunne hun faktisk, og jeg roste hende for det. Hendes baller var nu spilet helt ud, og stjernen tittede frem på begge sider at G-strengen, og de velskabte bryster var lige ved at ryge ud af BH’en.

Tak sagde jeg, hun rejste sig og vendte sig mod os. Men du må lige gøre noget ved dit tøj sagde jeg det kan vi ikke have liggende og flyde på den måde, læg det sammen og læg det over på bordet, hun knælede og lagde hendes tøj sammen, hvor efter hun gik over til bordet med det. Inden hun vendte sig gav jegtegn til Maja at hun skulle sprede hendes ben, så der var fri udsyn til hendes mis. Da Mette vendte sig om så hun på mig og jeg bad hende komme langsomt over til mig, ved at sætte den ene fod på linje foran den anden, hun gjorde som jeg sagde, og hun var smuk.

Sæt dig her sagde jeg og Klappede på mit andet lår, hun satte sig, og nu hade jeg to dejlige søstre, siddende på mine lår, skønt.

Jeg sagde til Maja, vis dine bryster frem for hende, Maja, tog fat under dem og klemte dem op, så de stod lige ud i luften, hendes brystvorter som altid stritter, stod som på stilke, og jeg kærtegnede den ene lidt, Maja, bøjede nu sine arme om bag nakken og brysterne indtog igen en struttende stilling, er hun ikke flot spurgte jeg Mette, jo sagde hun meget. Man skulle egentlig ikke tro der var 14 års forskel på dem.

Jeg lagde en arm om ryggen på Mette og kærtegnede hendes ryg lidt i det jeg spurgte om hun var klar til at vise Maja sine bryster, hun nikkede og åbnede BH’en og tog den langsomt af, og hendes prægtige bryster stod lige ud i luften, de behøvede ingen former for hjælp, gør lige som Maja gjorde for lidt siden sagde jeg.

Hun tog fat under brysterne og klemte dem lidt op, der var dog ikke meget at klemme op, så jeg sagde og så hænderne om bag nakken, hun gjorde som jeg sagde, og jeg sagde behold dem der og drej dig mod mig, det gjorde hun og nu hade jeg to strittende brystvorter, lige ud for mit ansigt. Må jeg rører ved dem spurgte jeg, hun nikkede og brysterne hoppede lidt, jeg kærtegnede dem let og klemte lidt på dem, de var dejlig faste, til sidst tog jeg let om brystvorterne, og kærtegnede dem let. Du har nogen prægtige bryster sagde jeg.

Men vi mangler jo stadig trusserne, sagde jeg vil du selv tage dem af spurgte jeg, ja helst sagde hun og rejste sig og trak dem ned og lod dem glide ned på gulvet, hun blev stående, som om hun ikke rigtigt vidste hvad hun skulle, så jeg bad hende sætte sig igen, da hun hade sat sig bad jeg hende sprede benene, hun spredte dem langsomt lige som søsterens, jag lagde en hånd på hendes inderlår, og sagde se på mig, hun drejede hovedet, jeg kærtegnede hendes lår lidt og sagde nu er du nøgen, er du ok med det sagde jeg, ja sagde hun.

Jeg gav begge tøser et klask i røven og sagde, nå men vi skulle jo lave billeder. De rejste sig og jeg gik hen og tændte for fotolamperne. Vendt mod Mette sagde jeg starter med at lave noget med Maja, så kan du jo se hvordan det foregår, hun nikkede.

Men inden vi begynder så skal vi lige have underskrevet foto aftalerne sagde jeg, de ligger ende på bordet, de gik begge der over, Maja underskrev, på begge sider, uden at læse den da hun var så vand til det, hun rakte kuglepennen til Mette, som gjorde lige så. På Fotokuntraktens bagside, gav de deres samtykke til at jeg kunne gøre med dem som jeg ville og at deres krop og seksualitet står til min fulde disposition, Maja var godt klar over det, og Mette skulle nok få det at vide når hun var tøet lidt mere op.

Jeg fik anbragt Maja midt på fotolæredet, og begyndte med at instruere hende, hun er god, da hun har prøvet det så mange gange før, men jeg rettede dog en del på hende, så søsteren kunne se hvordan jeg gjorde. Jeg sørgede for at lægge en hånd på hendes balle når jeg skulle rette hendes positur, tog om hendes bryst og arm når jeg skulle have hende til at løfte armen på en bestemt måde, for at få brystet til at stå som jeg ville have det.

Mette stod ved et højt bord og så interesseret på, medens hun spiste af de saltede jordnødder jeg hade sat frem og drak et glas rosevin.

Få sex i dag

Nå Mette sagde jeg, så er det din tur, er du klar, ja sagde hun, jeg tog hende i hånden og placerede hende midt på lærredet, stil dig med ryggen til sagde jeg til hende, hun vendte sig så hun hade ryggen til kameraet, jeg gik om foran hende og bad hende sprede benene, jeg gik ned på huk foran hende og tog hende om den ene ankel, med den ene hånd og den anden, på indersiden af hendes lår så højt som muligt, og sagde vi skal lige have dette ben lidt længere ud, og styrede det hen hvor jeg ville have det. Så skal du dreje i over kroppen og se på kameraet, hun drejede sig, og jeg lagde en hånd på hendes balle, og den anden på hendes skulder og rettede lidt på hende, hvor efter jeg gik over på den anden side, og tog under hendes bryst, og hendes arm i det jeg sagde, vi skal have armen om bag nakken så vi løfter brystet lidt frem. Hun var så fokuseret på mine instruktioner, og på at gøre det rigtigt at hun ikke ænsede mine berøringer, men hun var godt i gang med at vænne sig til dem.

Vi lavede en serie på ca. 15 billeder, men til det sidste billede hentede jeg hendes sko, tag den venstre sko på og snør den sagde jeg, hun bøjede sig ned og snørrede den, medens jeg stod bag ved og betragtede stjernen som kom til syne nå ballen strammedes. Tag også den anden på, men lad være med at snører, og nu ned på huk med spredte ben, og så gør du som om du er ved at snører skoen, jeg tog kameraet hent ned til gulvet, og fandt vinklen hvor man kunne se hendes let åbne mis. Jeg tog nogen billeder og til sidst drejede jeg på zoomen så jeg kom helt tæt på missen, og fik nogen gode billeder af den også.

Nå sagde jeg så trænger vi vist til en pause, ja sagde hun, vi gik over til Maja og jeg omfavnede hende bagfra og klemte hendes ene bryst, og sagde nå din gamle tøs, men kan godt se at i to har fået, røv og patter samme sted, ja grinede hun.

Vi stod og pjattede lidt, og jeg benyttede lejligheden til at sammenligne bryster tog på dem begge og kommenterede på størrelse og fast hed.

Jeg vendte mig mod Maja og sagde, men vi skal vel også præsentere din yndlingsdisciplin for hende, Maja nikkede og gik over til et skab og kom til bage med, 4 dokker reb.
Jeg så på Mette og sagde vidste du at din søster elsker at blive bundet, ja sagde hun, jeg har set et par billeder hvor hun var bundet.

Hvad tænker du om det, spurgte jeg hende, jeg syndes det er spændende og lidt pirrende men også lidt skræmmende.

Jeg smilede, hvor du ligner din søster som hun var for 10 år siden, Hun så vantro på os, har i kendt hinanden så længe jept sagde Maja.

Nå men Nu binder jeg Maja og så kan du jo se på, jeg tog Maja med over på lærredet og bandt en bryst harnes på hende, og fik rebene til at hæve hendes bryster så de stod endnu flottere, Mette gik lidt rundt om os og så på, jeg kaldte hende hen til mig, og sagde jeg skal bruge din hjælp, ja sagde hun, giv mig et tal mellem 1 og 4, hun så undrende på mig og sagde så 3, fint sagde jeg og slog tre knuder på det dobbelt reb jeg brugte til at binde med, hvor efter jeg trak det ind mellem benene på tøsen, og gav enderne til Mette og sagde hold lige den, jeg satte mig på hug, og spredte Majas skamlæber og lagde rebet med knuderne ind mellem dem, stram lidt og løft rebet lidt højere op sagde jeg til Mette, hun gjorde som jeg sagde og jeg rejste mig og over tog atter rebet. Jeg bandt det nu optil brust harnesen.

Nå men jeg glemmer jo helt dig, sagde jeg til Mette, har du lyst til at prøve at blive bundet, hun svarede ikke, så sagde Maja, du kan jo lave el lille test binding på hende, den som du plejer at bruge som test. Ja men kun hvis hun er med på den, og vi går langsomt frem og du man sige stop når som helst. Okay sagde hun lad os prøve.

Jeg tog et reb og lagde det dobbelt, jeg lavede en lykke og lagde den om hendes håndled og bandt hænderne sammen, jeg så på hende er du ok med det spurgte jeg, Ja det er helt fint sagde hun, godt sagde jeg og hev nu hendes hænder og arme op over hovedet og om bag nakken, hvor efter jeg lagde rebet rundt om hende lige under brysterne og bandt det, Så min tøs sagde jeg til hende, nu er du min og der er ikke noget du kan gøre ved det, smilede jeg, jeg tog et fast tag i hendes ene balle, og klemte samtidig lidt på hendes ene bryst vorte, hvor efter jeg slap, nu kan du mærke efter hvordan du har det med at blive bundet og domineret, medens jeg binder Maja færdig og tager nogen billeder af hende.

Da jeg var færdig med Maja gik jeg tilbage til Mette, og spurgte hende hvordan hun hade det, skønt sagde hun, så du vil moske ligefrem gerne bindes mere, ja sagde hun, jeg vil bindes lige som Maja, er du sikker sagde jeg, ja sagde hun.

Godt men så er skal du lige hvide hvad du går ind til, hun nikkede. Da du skrev under på papiret, derhenne skrev du under på at din krop og din seksualitet, står til min rådighed og at jeg kan gøre med dig hvad jeg vil, det betyder at jeg vil gøre med dig hvad jeg har lyst til, uden at spørge, du kan stoppe det med et af to safe words, det første er orange, hvis du bruger det, så tager vi en time out og taler om hvad problemet er og så fortsætter vi, det andet Safe worsd er Red, hvis du bruger det så stopper alt du bliver løst og tager hjem.
er det forstået? Ja sagde hun, vil du fortsætte under de forudsætninger ja, jeg kørte et par fingre op mellem hendes skamlæber, og sagde helt sikker, ja sagde hun igen, ja det er også det den siger dernede sagde jeg, jeg drejede hovedet og sagde til Maja, ingen tvivl hun er din søster.

Jeg tog hende med hen ved siden af Maja og bandt hende på samme måde, de poserede lidt medens de var bundne, hvor efter jeg bad dem komme ned på knæ, jeg bad den side med spredte ben, hvilket de gjorde, jeg trak godt ud i deres skamlæber, så knuderne imellem den blev synlige, og tog et par billeder.

Jeg bad Maja om at rejse sig, jeg løste hende og bad hende stille sig med spredte ben, det ene ben mellem Mettes ben og det andet, på den anden side af hendes ben, og så tager du et godt tag i Mettes hård sagde jeg, og så tvinger du hendes hoved rundt så hendes mund er lige ud for din åbne mis. Det var et prægtigt syn, og jeg forevigede det.

Jeg sagde det var vist det, og kunne se på Mette at hun var lidt skuffet, og sagde du ville moske gerne have smagt på hende, hun nikkede og rødmede lidt, jamen det kan vi da ordne sagde jeg, og stak et par fingre langt op i missen på Maja, jeg kørte dem et par gange ud og ind, og så bad jeg Mette om at åbne munden, Slik dem rene sagde jeg og hun suttede begærligt på dem. 

Jeg vendte mig mod Maja og sagde, jeg tror jeg er færdig med dig for i dag. Men tøsen der er jeg ikke færdig med så jeg foreslår at du henter hende ved 10-tiden i morgen formiddag. Hun så forbavset på mej og så på Mette, hun spurgte Mette om hun var ok med det, hun nikkede og smilede, okay sagde Maja, og gik over til hende. Mette knælede ned og krammede hende, samtidig med at hun viskede i hendes øre, hvis du bliver her, så bliver du knppet, ja sagde hun, jeg ser frem til det.

Maja rejste sig og gik over og hoppede i støvlerne og hev kjolen over hovedet. Hun kom hen til mig, og krammede mig, jeg stak mine hænder op under hendes kjole og klemte begge hendes baller, hun viskede i mit øre du er en gammel gris, ja sagde jeg det er jo også det du godt kan lide ved mig, ja sagde hun, men vær sød ved hende.

Og så gik hun.

Historien fortsættes.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.