BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var gået en månedstid, da Maje skrev til mig igen.
Jeg har lyst til at lave nogen flere billeder i stil med dem vi lavede sidst, har du tid? Jeg skrev straks tilbage og vi aftalte at mødes hos hende en ugen efter. Jeg hade siden sidst læst lidt op på bondage og følte mig lidt bedre forberedt på den side af opgaven.

Jeg ankom og Maja hade gjort klar i stuen, hvor der var forskellige almindelige møbler, som fint kunne indgå i billederne, jeg fik hurtigt mit grej rigget til, og sagde så er jeg ved at være klar. Maja gik hen til en stor bedroller hun hade stillet i den ene side af stuen, hun tog den med hen til spisebordet, satte den og rykkede låget af, jeg tænkte vi skulle bruge noget af det her, sagde hun. Jeg troede ikke mine egne øjne, den var fuld at dildoer but plugg’s, piske gab Bales og meget andet, tak skal du have udbrød jeg, har kæresten skiftet stil. Hun smilede, nej men det her jeg, og dagens billeder er til mig.

SEX I DAG?

Hun smed morgenkåben, hun var helt nøgen, med en helt glat mis, et dejligt syn.
Men først skal du binde mig sagde hun, Jeg fandt rebene frem og bandt en klassisk bryst harness på hende, jeg hun nød at blive håndteret, jeg rettede hendes bryster lidt i rebene så de strittede dejligt. Jeg gik et skridt tilbage og betragtede hende, hendes brystvorter stod som de plejer lige ud i luften. Jeg tænkte dem må man da kunne bruge til noget, jeg kikkede i kassen, men fandt ikke noget men så kom jeg i tanke om klemmerne ude på snoren i badeværelset, jeg smuttede ud of hentede et par stykker, hun så overrasket ud, men sagde ikke noget så jeg tog fat og hev let i den ene brystvorte, og satte klemmen rundt om den lange vorte, Maja gav sig lidt men sagde ikke noget så jeg gjorde det samme med den anden. Er du ok med det spurgte jeg, ja det strammer bare lidt, okay, du må sige til hvis jeg overskrider dine grænser eller er for hård ved dig, det skal jeg nok sagde hun.

Jeg tog nogen billeder af hende, fra forskellige vinkler inden jeg bad hende kravle op på sofabordet, hendes arme var jo ikke bundet endnu.

Jeg placerede hende med panden ned mod bordpladen og røven i vejret, hvor efter jeg bandt hendes arme og håndled til ankler og underben, nu lå hun så med spredte ben og røven i vejret, et dejligt syn.
jeg gik over til kassen og fandt en fleksibel gummi stang med anal beads, hvor den største vaf ca. 3 cm i diameter, jeg gik hen foran hende så hun kunne se hvad jeg hade fundet, når hun  drejede hovedet lidt, jeg gik om bag hende, og lagde den oven på hendes balder, jeg fugtede mine fingre med rigeligt med spyt, og begyndte, af massere hendes stjerne og hun arbejdede med og inden længe tog den villigt imod min finger, jeg vendte hånden og pressede min, tommelfinger ind, hvilket gav mig mulighed for at, mærke hendes varme fisse, som var begyndt at åbne sig let, pga. behandlingen og stillingen. Jeg tog nu anal beads’ene og pressede dem mod stjernen, de første 4 gled let ind, det var næsten som hun sugede dem ind, men så begyndte de ar stramme lidt, så jeg kørte kule 4 lidt ind og ud for at massere lit, og snart efter gled nr. 5 også ind, den masserede jeg også lidt med inden turen til kule 6 kom, jeg pressede den ind og hun gav sig noget, men sagde ikke noget, men jeg sagde, du kommer til at tage dem alle 8, med mindre du siger fra, okay sagde hun. Jeg fortsatte og nu jamrede hun lidt, men styveren gled ind, jeg hev  og lirkede den halvejs ud igen, og holdt den der lidt medens jeg kærtegnede hendes klit let, hvilket hun ikke ænsede da hendes fokus var på smerten i stjernen, jeg lod kuglen glide ind på plads igen, gik ud for at vaske mine fingre og tog nogen billeder af hende. Så er vi nået til nr. 8 så nu skal vi se, hvad du er lavet af sagde jeg, ok sagde hun og jeg klemte den sidste kule ind, samtidig med at jeg lirkede lidt med den, da den nåede halvvejs ind klynkede hun og henes ben og krop sitrede, men hun tog den som en stor pige. Jeg lagde em beroligende hånd på hendes balde og den anden ind over hendes varme mis, er du klar til at få dem ud igen, spurgte jeg, nej, jeg skal lige komme mig lidt inden jeg er klar sagde hun, men fæles rart at have dem inde medens du rører ven min mis, så kan du ikke blive der lidt. Det skulle hun jo ikke bede mig om to gange, så jeg begyndte at massere hendes mis og, lod også et par finger glide op i hende, hun var driv våd, med den anden hånd tog jeg nu den ene bryst klemme af, hun kom med et langt klagende suk, og nu væltede safterne frem og ud over min hånd, og hun nærmede sig en orgasme, hun stammede jeg vil helst ikke komme, jeg sagde ok, det er op til dig og fjernede min hånd men fjernede også samtidig den anden klemme, hvilket var mere end hun kunne klare, hun skreg sin orgasme ud, medens hele hendes bundne krop spændtes som en fjeder og rystede og skælvede. Da hun igen var ved at fatte sig, sagde jeg undskyld det var ikke min mening, hvilket faktisk ikke var helt sandt. Jeg lagde hende om på siden, så hun kunne slappe lidt af, og få pustet ud, det det gør ikke noget stammede hun, det var fantastisk, det var den bedste orgasme jeg nogens sinde har fået.

Hun lå lidt og medens jeg sad på bordkanten og lagde en beroligende hånd på hende, jeg kunne se at hun stadig nød det. Efter nogen tid vendte jeg hende om på ryggen, hun kunne ikke andet end ligge med benene ud til vær side og trukket godt op, da hendes underarme jo stadig var bundet sammen med benene.nu var alt hvad hun hade at byde på synligt og tilgængelig, der stak et solidt gummi håndtag ud af stjernen. Jeg satte kameraet på stativ, og tog nogen billeder af hende medens hun lå sådan, hvor efter jeg satte det til at filme, jeg tog fat i håndtaget til anal beads,ene og begyndte at køre det rund i cirkler for at massere den, inden jeg også begyndte at trække, men den hade ikke tænkt sig sådan lige at give slip på den store kule, hendes røv blev trukket ud i en stor bule, inden stjernen begyndte at åbne sig langsomt, Maja klynkede, medens jeg arbejdede med kulen, og hun kom med et stort suk da den smuttede ud, det samme gentog sig med nummer syv, hvor efter resten smuttede som perler på en snor.
Hvordan var det spurgte jeg, dejligt sagde hun, men det føles som om mit røvhul brænder, jeg gik ud i køkkenet og åbnede køleskabet, i håb om at finde noget koldt der kunne lindre smerten i hendes hul, men der var ikke rigtigt noget, hvorfor jeg åbnede fryseren og her lå det helt rigtige, en lille rund lillebror is, jeg tog den med ind i stuen pakkede den ud, Maja så forundret på mig, men uden at sige noget, pressede jeg den ind i røven på hende, hun gav et vin da den kolde is mødte det ømme hul, men snart begyndte den at lindre smerten. Isen smeltede hurtigt og jeg skubbede den længere op, og da jeg efter nogen tid trak den ud igen var der næsten kun pinden tilbage, isen løb stille ud lige som fra en stor udløsning i røven.

Jeg løste Majas arme og ben, hun gik ud på toilettet for at tømme tarmen og gøre sig ren.

Da hun kom tilbage bad jeg hende lægge sig på ryggen på sofabordet igen. Jeg bandt hendes lår og underben sammen på begge ben, derefter vippede jeg hende op så hun sad på knæ, jeg bandt hænderne på hendes ryg, så de var bundes fast til bryst harnessen. Jeg betragtede hende, tog lidt billeder af hende, medens hun sad der med spredte ben.

Jeg løftede hende ned på gulvet, så hun sad på knæ på gulvet, egentlig er det jo lidt unfair sagde jeg, du fik jo en fantastisk orgasme og jeg har ikke fået noget, så egentlig burde du jo give mig udløsning også, hun svarede uden tøven, det kan du jo nok have ret i. jeg var en smule overrasket over det svar da jeg ikke hade ventet det, men det skulle da udnyttes, jeg fandt min allerede stive pik frem, gik hen til hende tog fat i hendes hår og sagde åben munden, hun gjorde som jeg sagde og jeg stak min pik ind i munden på hende, hun begyndte straks at sutte og lege med tungen på, og jeg mærkede straks at det hade hun øvet før, jeg tog fat i hendes hoved, og sagde se på mig, hun vendte øjnene mod mine og jeg begyndte at knæppe hendes hals i bløde stød, hun spilede øjnene helt op, det var tydeligt at hun ikke hade prøvet det før, og lidt efter kom jeg i hendes hals, hun var ved at kløjs i det så jeg trak mig lidt ud, og hun slugte det hele, tøm den sagde jeg og hun suttede og slikkede indtil den var slap.

Jeg pakkede skaftet væk igen, og sagde, nå Maja var det nok for i dag. Nej jeg kunne egentlig godt tænke mig lidt mere lejetøj, sagde hun. Jeg tænkte mig lidt om og løftede hende så op på sofabordet igen og vippede hende forover og tog en meget stor vibrator DILDO med klit fingre, jeg førte den helt i bund, og sørgede for at klitfingrene lå som de skulle mellem skamlæberne, jeg tændte den og vippede hende tilbage igen, så hun sad på hug og vibratoren blev presset op af bordet, jeg spredte hendes ben så jeg kunne følge med i hvad der foregik der nede, nu sad hun så der med snurrende fisse.

Jeg gik ud i køkkenet hvor jeg tidligere hade set at hun hade øl i køleskabet og hentede en, da jeg kom tilbage Kunne jeg se at dildoen hade begyndt sin virkning på hende, hun kikkede op på mig og jeg rakte en hånd ned og klemte den ene af hendes brystvorter, det kan du lide hvad, hun nikkede og lukkede øjnene.

Jeg satte mig over for hende i en lænestol, og ned synet fa hvordan hendes krop arbejdede i rebene, efter et kvarter rullede en orgasme igennem hendes krop, denne gang sagde hun ikke så meget, men hendes krop spændtes og vendte det vide ud af øjnene.

Det var tydeligt at det tog det sidste ud af hende, jeg løste hendes arme og bryst harness, og hun lagde sig ned på ryggen medens jeg løsnede hendes ben, men inden jeg var færdig var hun faldet i søvn.

Jeg løftede hende op og bar hende ind i seng, hun vågnede kort, da jeg lagde hende, hun smilede, og sagde tak. Jeg sagde sov godt, men hun hørte det vist ikke før hun sov igen.

Hun ringede næste dag, og sagde tak for i gård. hun spurgte hvad klokken var da jeg puttede hende, jeg sag den var 3, hold da op sagde hun, jeg vågnede først kl. 10 her i formiddags.  Men jeg har en rigtig god følelse i kroppen i dag.

 

Da det nok ikke var sidste gang jeg fik fornøjelsen af Maja så hold øje med næste afsnit.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.