BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg kommer fortsat i vinterbadeklubben cirka 3 dage om ugen, når det passer med jobbet. Den sidste tid har jeg først haft mulighed for at komme ved 9 tiden, altså lige et par minutter inden døren låser. Der er jeg oftest alene. Lys og sauna slukker kl.10.00 så der skal man forlade bygningen. Forleden sad jeg i saunaen (nøgen som sædvanligt), i mine egne tanker og tænkte på alle de frække kvinder jeg har set i klubben gennem tiden. Pikken begyndte at rejse sig, der kom en smule pre sæd frem på det blodrøde pikhoved- det betød ingenting, fordi jeg var jo alene- så jeg begyndte at spille lidt på pikken.

Pludselig blev jeg revet ud af min frække leg, da jeg hørte en dør til bygningen gå op, en stemme råbte ”hallo, det er bare rengøringen, er her nogen” pis tænkte jeg. Skyndte mig at få pikken til at lægge sig og tog et håndklæde om livet. Jeg gik ud af saunaen, og der ved indgangsdøren stod en smuk moden kvinde i orange arbejdstøj, helt rødhåret. Hej hej sagde hun, jeg troede ikke her var nogen mere for i dag. Jeg skal såmænd bare gøre rent i bygningen i dag. Okay, jamen så vil jeg gøre mig færdig sagde jeg. Er det ikke pisse koldt det der vinterbader halløj sagde hun med et stort smil. Du skulle prøve det sagde jeg til hende, det er koldt i starten, men det giver dig et kæmpe rush bagefter når du sidder i saunaen, forklarede jeg. Ærgerligt jeg ikke har håndklæde med så grinede hun- bare roligt, det skal du ikke tænke på , vi har klub lånehåndklæder, så der er ingen undskyldning sagde jeg tilbage med et smil.

SEX I DAG?

Altså hvis du hopper med i vandet igen, så er jeg klar på at prøve sagde hun, fordi jeg har da tænkt på det nogle gange. Jeg spurgte om hun havde en nøgle til teknikrummet så vi kunne forlænge timeren på lys og sauna, det havde hun. Ta du bare tøjet af sagde jeg, så finder jeg et håndklæde til dig. Hun gik ind i omklædningsafdelingen og tog det orange arbejdstøj af- jeg gik ind til hende, hun kiggede godt nok lidt- ja, her klæder både mænd og kvinder om sammen, smilede jeg. Hun stod nu i undertøj, hvide slidte bomuldstrusser, en hvid ældre sports bh – men hold nu kæft en krop hun havde. Hun var vel omkring de 50 år, lidt sul på kroppen, brede hofter og rimelige store bryster så det ud til. Hun tog det sidste undertøj af og frem kom en rødhåret dusk rundt om kussen, og jeg kunne se hun havde rødt hår under armene også- ja, jeg vidste jo ikke ligefrem at jeg skulle vise mig frem over for en fremmed mand i dag grinte hun. Jeg grinte også og sagde, det er ellers et flot syn skal jeg love for.

Vi tog hver vores håndklæde og gik ud til vandet, hun var så smuk, smilet i hendes ansigt var så skønt, det store krøllede røde hår, de store bryster som pegede naturligt ned af, hun havde sikkert ammet et par unger. Brystvorterne strittede ekstra på grund af kulden. Vi gik ved siden af hinanden ned af badebroen og ud i vandet- hun skreg en lille smule, det var sgu koldt. En, to, tre og så op igen.

Håndklædet rundt om kroppen, hurtigt tilbage til bygningen med den varme sauna- hold nu kæft, jeg gjorde det sgu sagde hun og grinte, ja du er fanme sej sagde jeg. Vi satte os i saunaen, fik snakket om løst og fast. Jeg sad og beundrede hende imens hun talte om alt muligt, jeg skulle gøre mig umage for at min pik ikke skulle rejse sig- den havde kun én ting i (pik)hovedet. På et tidspunkt sagde hun, huden bliver da godt nok tør efter sådan en omgang- så kom jeg i tanke om at jeg havde noget olie i min taske som jeg selv plejer at bruge på kroppen. Jeg hentede det, og kom ind til hende og gav hende olien. Mange tak sagde hun og begyndte at smøre sig ind på armene, lårene, bryster og forsøgte sig lidt på ryggen- det er sgu ikke så nemt bagpå, sagde hun. Vil du måske hjælpe, spurgte hun- ja selvfølgelig, jeg rejste mig op og bad hende gøre det samme, jeg tog olien i mine hænder og begyndte at smøre hende på ryggen, shit det gik igen lige i pikken- den begyndte at rejse sig, jo mere jeg rørte ved hendes nøgne bløde hud.

Jeg kom ned til lænden, hun sagde – det er virkeligt dejligt, der er ingen der har rørt mig der i over et år sagde hun imens hun grinede lidt- men nu mere rolig i stemmen. Jeg blev på den sætning mere modig, hældte lidt mere olie i hånden og smurte lænden, men også ned på balderne, og bagsiden af lårene fik en tur, hun blev en smule urolig, jeg førte hænderne tæt forbi revnen ved numsen, tæt forbi indersiden af lårene, strejfede helt kort hendes kusse, det var bestemt ikke lige nu hun skulle vende sig om, fordi så ville hun se min stive pik med det samme. Men da hun lige ville rykke lidt på sig, kom hun til at støde i mod min pik- hovsa sagde hun, sig mig, du påvirket af en sådan en ældre kvinde sagde hun. Hun vendte sig om, i ren refleks tog hun fat om min stive pik, holdt nu kæft den er dejlig stor, jeg har ikke rørt sådan en pik i lang tid, min mand og jeg har aldrig sex længere. Er det okay jeg rører den sagde hun, ja for satan sagde jeg- du må gøre lige hvad du vil. Hun satte sig ned på bænken, så pikken var lige i hendes hovedhøjde, hun tog den ind i munden, og suttede og slikkede og det var tydeligt at det havde hun savnet.

Jeg måtte stoppe hende, ellers ville jeg fylde hendes mund med min sperm. Rejs dig lige op sagde jeg, jeg satte mig ned på knæene, og begyndte at slikke hendes store rødhårede kusse- den var simpelthen driv våd, jeg har aldrig i mit liv smagt så våd en kusse før- hun begyndte at stønne, ja mere, mere, mere- slik min sultne kusse din frække fyr. Jeg rejste mig op, bad hende bukke sig ind over bænken- stillede mig bag hende og trængte stille og roligt min helt stive pik op i hendes våde stramme kusse bagfra. Jeg kørte ind og ud af hende, hun begyndte at ryste i benene, de blev som gelé – hun nærmest skreg, jeg kommer, bliv ved. Jeg bankede pikken i bund, det bedste jeg havde lært, hun kom i en orgasme, det var som om der løb safter ud af hende, det blev vådt på gulvet. Jeg kom selv i det samme øjeblik, jeg trak mig ud og sprøjtede på hendes ryg og røv. Hold nu kæft det var frækt sagde vi nærmest begge i munden på hinanden. Er det sådan vinterbadelivet er sagde hun med et smil, ikke hverdag, sagde jeg- men jeg har haft en del frække oplevelser.

Jeg fik tøj på, og skyndte mig hjem til hjemmekontoret- dejlig tømt, og en fræk oplevelse rigere. Jeg skal have undersøgt, hvor ofte hun mon kommer og gør rent i den bygning ??

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.