Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Parret der var midt i 30'erne havde snakket for nogle år tilbage om at prøve at gå i swingerklub, men det blev aldrig til noget.
En dag havde manden bestemt sig for at overraske konen med en tur i en swinger klub, han havde nogle helt specielle planer med det som kun han vidste, hun skulle nemlig ikke kunne se noget eller hører, så han fortalte hende at han havde en overraskelse til hende og de skulle ud og kører, da de kom ud til bilen gav han hende bind for øjnene så hun ikke kunne se hvor de kørte hen.
Omkring en halv time senere parkerede han bilen og sagde til hende at hun heller ikke måtte hører noget, han gav hende ørebøffer på med musik i, han steg ud af bilen og gik hen til hendes dør og åbnede den.
Lidt efter tog han hende ud af bilen og førte hende ind i klubben hvor der var en masse mennesker der gik rundt i undertøj, han tog hendes jakke og det meste tøj af hende så hun nu stod i g-streng og bh, han vidste ikke helt hvordan hun ville regere men hun sagde ikke noget.
Nu gik de lidt rundt inde i klubben uden hun anede hvor de var, ovre i den ene side så han en 4-5 mænd gå ind i et helt mørkt rum og tænkte på hvad der skete derinde, han satte hende på en stol ved indgangen til det mørke rum og gik ind for at se hvad det var, han kunne ikke se noget for det var helt mørkt.
Nu gik de så lige en hurtig omgang inden han fik en ide, han førte hende nu ind i det mørke rum uden selv at vide hvad der ville ske, han lagde hende på gulvet som var fyldt med madrasser, så tog han langsomt hendes trusser af og begyndte at slikke hendes fisse, som sagt var der helt mørkt og han kunne derfor heller ikke se noget som helst, men lidt efter hørt han noget, der var en man der havde taget hendes bh af og var begyndt at slikke hendes brystvorter, han var nu kravlet op på hende og kørte hans store stive pik frem og tilbage mellem hendes bryster og lidt ind i hendes mund, men hun sagde ikke noget så jeg lod det fortsætte.
Men ikke nok med det så var der også kommet en hen til mig imens jeg lå og slikkede konens våde fisse, der var en der tog fat i min stive pik og begyndte at sutte den, men det var mørkt så kunne jo ikke se om det var en mand eller dame så det var lidt underligt, men imens jeg slikkede konen førte jeg hånden ned til personen som havde min pik i munden for at mærke hvad det var, imens var der en mand mere som havde fundet vej til min kones mund hvor de skiftes vis stak deres store lem ind i munden på hende uden hun sagde en lyd.
Så nu var vi 3 mænd om hende 2 pikke i munden og min tunge i i fissen og en der suttede mig, det virkede som om hun nød det og alle fortsatte, jeg vendte hende nu om så hun var på alle 4 oven på mig, jeg stak stille min gennem suttede pik op i hendes fisse samtidig kunne jeg mærke at personen det suttede mig før lå med hovedet mellem mine ben og slikkede mine nosser, konen han stadig de 2 store pikke i munden kunne jeg hører, men så kom der en til bagfra, så imens jeg kneppede hende i fissen og 2 der kneppede hendes mund og en der slikkede mine nosser kom der en fjerde mand, han gik på knæ bag hende og begyndte at slikke hendes numsehul til hun blev godt våd der også, efter lidt tid er hun driv våd i det hul også og han stikker forsigtigt sin pik ind og knepper hende, så nu er hun fyldt i alle huller og den eneste lyd der er fra hende er en stønnen.
Efter 10 minutter blive jeg hevet tilbage i benene så mit hoved nu er ved hendes fisse så begynder at slikke igen og pludselig sætter personen det suttede mig oven på min pik og ridder den, nu ved jeg med sikkerhed at det var en dame som jeg håbede det var men det var en meget stor dame og meget tung men kunne jo ikke se noget.
Alle må have syntes det var frækt for det varede en time hvor efter konen og den fremmede dame satte sig på knæ foran os 4 mænd så vi kunne sprøjte vores sperm ud over dem.
Da vi var færdige gik vi ud af rummet alene og hun havde stadig bind for øjnene, hun fik tøj på og vi gik ned til biln og kørte hjem.

Sikke en aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.