Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Henrik, er 28 år og blev for et år siden gift med min smukke kone Rikke på 26 år. Her for et par måneder siden besluttede vi at tage en tur over på et badehotel i Jylland for at komme lidt væk. Vi havde begge arbejdet meget og havde ikke rigtig haft tid til hinanden og nu skulle vi hygge. Op til weekenden havde vi rigtig lagt op til hinanden og jeg viste at Rikke havde pakket en masse frække ting i sin kuffert. Jeg glædede mig til at få en masse fræk sex, men det udviklede sig i en helt anden retning end vi begge havde forventet.

Vi kørte midt på formiddagen fredagen og ankom omkring kaffetid på badehotellet. Der var ikke specielt mange mennesker, og det passede os fint. Vi brugte resten af eftermiddagen på at slappe af og ligge og kysse på sengen. Da vi skulle spise, fandt Rikke en rigtig kort og fræk kjole frem. "Hvordan ser jeg ud?" spurgte hun og smilte. Jeg havde mest lyst til at flå den af hende og elske med hende, men holdte mig tilbage og glædede mig til senere.

SEX I DAG?

 

Efter noget god mad og en del rødvin satte vi os hen i nogle sofaer for at drikke kaffe. Vi ville spille TP og jeg satte mig i en blød stol over for Rikke, så vi havde et bord i mellem os. Hendes korte kjole blev ved med at glide op så jeg kunne se hendes hvide trusser. En gang i mellem hev hun kjolen ned for at dække, men for det meste lod hun den være så jeg havde fuldt udsyn. Vi havde begge fået godt med rødvin og jeg kunne mærke at Rikke synes det var sjovt at sidde og tænde mig. På et tidspunkt læner hun sig hen over bordet og nærmest hvisker: "Der sidder en fyr der over os kigger på os en gang i mellem." Jeg vendte mig diskret om og så en mand på de ca. 40 sidde alene ved vinduet mens han med mellemrum kigger over mod os. Han så jeg kiggede, så jeg nikkede venligt til ham. Nu rejste han sig og kom hen i mod vores bord. "Må jeg sidde her? I ser ud til at have det sjovt" spurgte han da han var kommet helt hen til os. Han så meget flink ud og det ville være rimelig uhøfligt at sige nej, så jeg tilbød han kunne sidde i stolen ved siden af mig.

 

Han hed Peter og var rigtig festlig at snakke med. Han fortalte at hans kone først kom i morgen og han kedede sig en smule. Inden længe havde vi bestilt noget mere rødvin og sad og snakkede om løst og fast. "Det er en smuk kæreste du har" sagde han til mig på et tidspunkt, "og så er det jo også et meget frækt syn" fortsatte han og nikkede over i mod Rikke hvis kjole var gledet op. Rikke fniste og forsøgte uden større iver at hive kjolen på plads. Det var tydeligt at hun nød opmærksomheden. "Du behøves ikke at skjule dem for min skyld. Må jeg ikke købe dem?" spurgte Peter. Rikke kiggede over mod mig og jeg nikkede til at jeg det var okay med mig. "Hvad vil du så give?" svarede hun. Peter foreslog kr. 300,- "Det er alt for lidt. Jeg skal have kr. 500,-" fniste Rikke. Peter lagde en 500-seddel på bordet. "Okay, men så må du heller ikke tage andre på." Rikke kiggede igen over på mig og jeg smilede indforstået. Rikke rejste sig og gik på toilettet. To minutter efter var hun tilbage og stillede sig ved siden af Peter. Hun tog hans hånd og gav ham dem diskret. Hun satte sig tilbage i sofaen overfor os og tog de kr. 500,-. Kjolen var gledet op, men denne gang forsøgte hun ikke at hive den ned. Hun lænede sig et kort øjeblik en smule tilbage i sofaen så vi havde fuldt udsyn til hendes nøgne fisse. Peters øjne hvilede nu stift på Rikkes skød. Det var nu lidt svært at snakke. Samtalen stoppede med mellemrum når Rikke bevægede sig rundt i sofaen og hendes fisse kom til syne. Vores del af restauranten var helt tom, men da der stadig gik tjenere rundt, forsøgte vi at være så diskrete som mulige.

 

"Vi skal have en flaske rødvin til" foreslog Peter. Han vinkede til Rikke og hun lænede sig ind over bordet. Han hviskede noget i hende øre og gav hende noget i hånden. Hun rødmede lidt og kiggede så over mod mig. Peter rejste sig og fortalte han ville finde en tjener. Da han var gået fortalte Rikke med lav stemme at han havde givet hende en ny 500-seddel og bedt hende om at komme ud på toilettet for at se ham spille pik. "Må jeg?" spurgte hun med bedende øjne. Jeg ved ikke hvorfor men tanken om hende og Peter på toilettet gjorde mig endnu mere liderlig. "Ja. Hvis du lover at fortælle hvad I har lavet bagefter" hviskede jeg tilbage. Rikke rejste sig hurtigt og gik i mod toiletterne.

 

Tjeneren kom med en ny flaske vin og jeg sad og ventede i ca. 10 minutter. Så kom Rikke tilbage. Hun smilede frækt til mig og jeg glædede mig til at høre hvad der var sket. Rikke fortalte at de var gået ind på dametoilettet for der var bedst plads. Peter havde bedt hende om at knappe sine bukser op. Da hun havde trukket hans underbukser ned, var der kommet en stor stiv pik til syne. Han havde spillet den langsomt af uden at sige noget. Så havde han taget hendes hånd og ført den over til sin pik. Rikke havde taget om den og havde fortsat. "Jeg måtte bare have den i munden. Jeg håber det er okay" fortsatte hun. Jeg ved at Rikke elsker at sutte pik og havde allerede gættet på at hun ikke kunne lade være. Hun havde sat sig foran ham og suttet han til han kom i hendes mund. "Var det frækt" spurgte jeg. Rikke nikkede, "Men nu vil jeg snart have noget pik." Jeg ville have foreslået at vi gik op på værelset med så kom Peter tilbage. Han smilede stort og skænkede sig et glas vin. "I er sgu et frækt par i to. Hvor har jeg dog bare lyst til at få jer med i seng." Rikke rødmede lidt og smilte frækt hen til mig. "Vi kan da drikke resten af rødvinen oppe hos dig" svarede jeg og håbede Rikke var med på ideen. Hun svarede ikke, men rejste sig hurtigt. Peter tog sit glas og flasken og sammen gik vi tre op i mod værelserne.

 

Peters værelse lignede vores. De eneste tre møbler i rummet er en stor seng, et lille bord og en stol. Jeg satte mig på stolen og Rikke satte sig på kanten af sengen. Peter blev stående og betragtede os mens han nippede lidt til sin vin. Der var en underlig afventende stemning hvor ingen rigtig sagde noget. "Rikke siger at du har en stor pik" sagde jeg og kiggede smilende op på Peter. "Jeg tror at hun gerne vil mærke den inde i sig." Peter satte sit glas fra sig og gik hen og stillede sig direkte foran Rikke. Hun knappede hurtigt hans bukser op og ganske som hun havde fortalt kom en stor pik til syne. Den var ikke helt stiv, men bevægede på sig da Rikke tog om den og satte sin tunge på spidsen af den. "Sæt dig ved siden af Rikke", sagde Peter og jeg flyttede mig over på sengen. Jeg lod min hånd glide ned af Rikkes lår til hendes fisse. Jeg kunne med det samme mærke at den var meget våd og lod en finger glide indenfor. Imens sad jeg tæt op af Rikke og betragtede den store pik forsvinde ind og ud af hendes mund. "Lad ham smage" Rikke tog pikke ud af munden og kiggede lidt overrasket og spørgende hen i mod mig. Inden hverken Rikke eller jeg havde overvejet det, tog Peter selv fat om pikken og stak den ind i min mund. Det var første gang jeg i lang tid har en pik i munden og var lidt rundt på gulvet ved tanken. Peter havde et godt tag om mit hoved og kneppede min mund langsomt men bestemt. Nu var det Rikke der sidder og kigger på mig. Jeg kunne se hun smilede og nød synet. "Nu vil jeg have din kæreste" sagde Peter og trak pikken væk. Rikke kravlede hurtigt helt op på sengen og trak sin kjole op. Peter tog sin bluse af og trak bukserne helt af inden han lagde sig på sengen mellem Rikkes ben. Jeg tog mit tøj helt af mens jeg kiggede på at Peter slikkede Rikke. Det tændte mig vildt meget at se dem.

 

Peter kravlede helt op og lagde sig oven på Rikke. Jeg troede at han ville glide ind i hende, men han lod pikken blive udenfor. De lå og kyssede lidt, så vente de rundt så Peter lå på ryggen og Rikke sad oven på. Rikke var nu helt klar og forsøgte at tage fat om den store pik for at styre den op i sig, men Peter fjernede hendes hånd. Han kiggede hen på mig. "Før min pik ind i din kæreste" kommanderede han. Jeg gjorde som han sagde at satte mig mellem deres ben og tog forsigtigt fat om den store pik. Rikke løftede sig lidt og jeg pegede den mod hendes sjask våde fisse. Langsomt satte hun sig ned over den og jeg kunne se hvordan den centimeter for centimeter forsvandt op i hende. Jeg troede aldrig hun ville komme helt i bund, men pludselig var den helt inde. Normalt siger Rikke ikke særlig meget når vi elsker, men nu stønnede og klynkede hun højt. Rikke var helt væk mens hun red på den store pik. Jeg spillede langsomt på min pik mens jeg kiggede på. "Stik en finger ind i hende røv" forslog Peter. Jeg lod en finger glide ned til Rikkes safter og gjorde den fugtig. Så pressede jeg den op i hendes numse. Rikke satte tempoet helt ned. Peters store pik havde fyldt hende godt ud og der var næsten ikke plads til min finger. Jeg forsøgte alligevel at presse en til ind og det lykkedes også. Rikke sad nu helt stille. Uden at trække fingrene ud satte jeg mig helt ind i mod Rikkes ryg. Med den anden hånd styrende jeg min egen pik ind i mod fingrene for at glide op i hende numse. Da jeg trak mine fingre ud gled min pik næsten automatisk ind i Rikke. Der var ikke meget plads. Rikke begyndte langsomt at bevæge sig igen og jeg kunne mærke Peter pik glide ind og ud af hende i samme tempo som mig. Rikke satte tempoet op og jeg behøvede ikke at røre mig, Rikkes bevægelser klarede det hele. Der var ikke meget plads og jeg måtte koncentrerer mig om ikke at komme. "Ja, det er godt at blive fyldt helt ud." stønnede Rikke med mellemrum. Pludselig mærkede jeg en pumpende bevægelse og ud fra Peters høje brøl kunne jeg regne ud at han var kommet. Hans pik pulserede i lang tid og da den var færdig løftede han Rikke af både hans og min pik. Han lagde hende ned hvor han et kort øjeblik før selv havde ligget, mens han selv stod helt ud af sengen. Jeg sad nu stadig i sengen og stadig med stiv pik og kiggede på min nøgne kæreste. "Hendes fisse er våd" sagde Peter. Jeg kunne selv ikke flytte mit syn fra Rikkes røde opsvulmede skamlæber. Fra hendes fisse gled hendes safter blandet op med Peters sæd. Peter bukkede sig hen til Rikkes øre og hviskede noget. Hun kiggede frækt op på ham og så over mod mig. "Kys mine bryster", hviskede hun mens hun holdte øjnekontakt. Jeg kravlede tættere på, bukkede mig ned og lod mine tunge glide rundt om hendes stive brystvorter. Hun tog fat om mit hår og førte min ansigt rundt på hendes overkrop. "Kys min mave" fortsatte hun og førte bestemt mit hoved ned mod hendes navle. Jeg lod min tunge glide rundt på hendes krop og ned til lårene. Hun trak mit hoved tæt op af hendes fisse og nu kunne jeg rigtig se alt det sæd og safter som stadig gled ud af hende. Jeg kunne høre fra hendes nu svage stønnen at det gjorde hende endnu mere liderlig. Med en hurtig bevægelse hev hun mit hoved helt ned til fisse og pressede mit ansigt ind i mod hendes våde hul. Jeg kiggede overraskede op på hende. "Jeg vil have at du slikker mig og gør mig færdig med din tunge." Efter det første chok begyndte jeg at bevæge tungen rundt i sæden og mit ansigt blev langsomt smurt ind i deres safter. "Ja, slik hans sperm i dig. Slik mig. Få det hele med." Hendes tag i mit hår blev voldsommere og jeg kunne mærke at hun nu var meget tæt på at komme. Den fremmede smag af sæd var tydelig, men jo mere jeg slikkede jo mere tændte det mig. "Ud med din tunge. Pres den helt op i mig. Slik mig." Min tunge gled rundt for at få alt med men pludselig klemte hun benene fast om mit hoved. Hendes krop blev spændt som en bue og i et brøkdel af et sekund blev der helt stille. I de næste sekunder rullede orgasmen indover hende og hun skreg et langt ja ud i rummet. Jeg rejste mig op på knæene. Mit ansigt var fyldt med Peters sæd og nu kunne jeg ikke holde mig mere. Jeg tog fat om min pik og efter et par få ryk sprøjtede jeg ud over Rikkes krop. Aldrig er jeg kommet så meget og så kraftigt.

 

Jeg lagde mig ned over Rikke. Vi kyssede længe og inderligt. "Du er dejlig fræk" hviskede hun. "Det er du også" hviskede jeg tilbage.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.