Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone og jeg mødte andre par for mange år siden og var kommet i kontakt med et dansk par i Sverige. Det passede med at jeg arbejdsmæssigt skulle til Sverige til et møde en lørdag, så vi lavede en aftale med parret om at komme fredag tidligt på aftenen for spisning og sexuel hygge om aftenen.

Da maden var indtaget var det tid til de sexuelle udfoldelser. Kvinden i parret, Kirsten var en moden dame i slutningen af de 40 år og på samme alder som os. Manden var lidt ældre. Det viste sig at han ikke rigtig var in the mood denne aften så han trak sig lidt tilbage og jeg fik så lov til at muntre mig med begge kvinder. Jeg startede med at slikke min kone. Jeg kender hende jo indgående og jeg Havde min tunge oppe i kussen og rundt på klitoris og virkningen udeblev ikke så efter nogen tid fik hun sin første orgasme. Så var det Kirstens tur. En ny kusse skulle udforskes og det er jo altid spændende. Hun blev undersøgt nøje og min tunge var alle vegne. Mens jeg slikkede hende havde min kone taget min pik i munden og hun gav mig et godt blowjob

Efter nogen tid byttede vi rundt og min kone havde fået anbragt sig med ansigtet mellem lårene på Kirsten, nu skulle hun også udforske. Jeg lagde mig på knæ bagved min kone og lod pikken finde vej op i kussen på hende. At kneppe hende bagfra er en af mine favoritstillinger. Efter nogen tid byttede kvinderne plads og så lagde jeg mig på knæ bag Kirsten og tog hende bagfra. Lange seje stød mens hun slikkede min kone. efter nogen tid fik jeg også min kone til at ligge på knæ med røven i vejret. Kirsten var jeg jo i gang med at kneppe og nu kunne jeg trække pikken ud af hende og lade den gå direkte op i min kone. Det er jo udlevelsen af en drøm at få lov til at kneppe to kvinder på denne måde. Mens jeg kneppede min kone fingerkneppede jeg Kirsten. Jeg trak mig ud og begravede igen pikken i kussen på Kirsten. Hendes mand sad og nød det liveshow der blev serveret for ham.

Efter lidt heftig knep af Kirsten trak jeg mig ud og plantede igen min pik i min kone. Det er jo helt fantastisk på denne måde at lade pikken arbejde i skiftevis den ene og i den anden kusse, og det er simpelthen toppen af nydelse Vi skiftede nu stilling og Kirsten tog min pik i munden mens min kone lagde sig på ryggen. Jeg kravlede ind over hende og min pik vat igen på hjemmebane i kussen på min kone. Hun bevægede underlivet og kom i nok en orgasme. Kirsten satte sig overskævs over konens ansigt så hun kunne slikke hende. Jeg fik Kirsten til at bukke sig forover og lod pikken finde vej op i kussen på hende mens min kone fortsatte med at slikke hende. Efter lidt tid eksploderede Kirsten i en orgasme og jeg kunne mærke hendes kusse stramme sig om min pik. Jeg vendte hende om på ryggen og min pik fandt vej op i hende.

Vi kneppede sådan i et stykke tid da min kone hev fat i mig. Jeg kravlede over til hende som stadig lå på ryggen og vi kneppede stille og roligt indtil vi begge blev hvirvlet ind i orgasmernes tåger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.