Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg gik som i en døs de næste par dage ovenpå den pragtfulde oplevelse jeg havde haft med Kim og Ea i Odense. Jeg turde slet ikke håbe på, at de ville kontakte mig igen, men om torsdagen lå der et brev til mig i postkassen. 

Jeg skyndte mig op i min lejlighed og flåede kuverten op. Der var et brev samt to flotte billeder af Ea, et hvor hun lå bundet i en seng med arme og ben spredte, og et hvor hun stod bundet med klemmer på brysterne og fissen.

SEX I DAG?

Kim skrev: Vi var allerede på hjemturen klar over at vi gerne ville se mere til dig, og vi håber, at du har mulighed for at besøge os fra på fredag til på søndag. Jeg skal til Odense fredag eftermiddag og kan tage dig med på hjemvejen. Vær klar kl. 15.00 hvis du er interesseret. Hvis ikke så ring lige til os.

Kim havde skrevet et telefonnummer, som jeg med det samme viste, at jeg ikke ville få brug for. Fredag formiddag gik jeg med sommerfugle i maven, spændt på hvad weekenden ville bringe mig at gode oplevelser. Jeg tog et bad over middag og stille mig ned for at vente på Kim, da klokken var tæt på 15.00.

Da klokken var blevet kvarter over, begyndte jeg at tro, at han slet ikke ville komme, men så drejede hans bil ind til fortovet. Jeg smed min weekendtaske ind på bagsædet og satte mig ind til Kim.

”Jeg er glad for at du ville med over til os, med så kort varsel. Både Ea og jeg har set frem til at møde dig igen.” Kim kiggede smilende over på mig. ”Jeg har lavet en lille skrivelse, som jeg gerne vil h ave at du læser, og underskriver, hvis du kan acceptere det.” Kim rakte mig et stykke papir med overskriften ”Slavekontrakt”.

Jeg begyndte spændt at læse kontrakten. Den gik i bund og grund ud på, at jeg skulle være til Kims rådighed sammen med Ea, når han havde behov for det, at jeg skulle være indforstået med at der kunne komme andre deltagere også, samt at jeg altid skulle være nøgen, når jeg var hos dem.

Desuden lidt om hvad jeg kunne forvente og til sidst et stopord, som jeg kun måtte bruge hvis jeg syntes at tingene gik over gevind. Uden tøven greb jeg en kuglepen i handskerummet, underskrev og afleverede den tilbage til Kim.

Kim smilte til mig. ”Nå, det var du ikke lang tid om, og helt uden spørgsmål.”

”Nej, jeg er helt tryg ved jer to, og jeg vil jo gerne prøve så meget som muligt.”

Kim gav mit lår et klem. ”Så kan du starte med at fiske min pik frem og sutte den.” Jeg løsnede sikkerhedsselen, åbnede hans bukser og fik med besvær hans stive pik gravet frem. Jeg bøjede mig ned, og lod min tunge lege omkring pikhovedet for så at tage den i munden.

Kim udstødte et dybt suk, da min varme mund omfavnede hans pik og min tunge legede med hovedet. Han lagde en hånd på min nakke og pressede mit ansigt ned over pikken, som nu var dybt i min hals. Jeg hørte flere gange nogle lastbiler som dyttede og fandt ud af de kunne se det hele igennem soltaget.

Jeg fik nu presset min hånd ned i Kims bukser, så jeg også kunne kæle for hans nosser og med besvær kunne jeg lige nå hans lille røvhul. Da jeg fik presset en finger lidt op i ham, kunne jeg høre at han stønnede helt vildt, og så afleverede han sin ladning i min mund.

Mange fede sprøjt af hans varme sperm blev pumpet ind i min mund, og jeg sank og sank for at der ikke skulle gå noget til spilde. Kim løsnede nu grebet om min nakke, så jeg kunne sætte mig op og få sikkerhedsselen på igen. Resten af turen til Varde gik med at fortælle lidt om hinanden.

Vi ankom til deres store villa og Kim bød mig indenfor. Vi blev modtaget af en nøgen Ea, som gav os begge et knus. Jeg fik nu ordre på at smide mit tøj ude i entreen hvorefter vi gik ind.

Jeg har aldrig været i så stort og flot et hus før, og var helt benovet da jeg så hvordan det var indrettet. Stort spisekøkken med adgang til en kæmpestor stue med flere sofaarrangementer. Stort panoramavindue ud til en flot have, og så havde jeg kun set en lille del af huset.

”Nå, men vi må vel hellere vise Aksel resten af vores hus.” Ea førte an og Kim gik bagved mig. Det var vildt frækt at gå bagved den flotte nøgne kvinde og min pik var da heller ikke upåvirket. Specielt da vi havde set underetagen og var på vej op ad trapperne og Eas dejlige røv bevægede sig i takt med at hun tog trappetrinene.

Vi standsede oppe på en repos, hvor der var en dør med kodelås. Kom tastede koden ind og åbnede døren. Jeg var ved at tabe både næse og mund da jeg kom ind. Det meste af overetagen var et stort rum, som var indrettet til S/M. Her var kors, plint, gabestok, store kroge i loft og vægge og i den ene ende af rummet var en kæmpestor, rund seng, beklædt med sort læder.

Over sengen var der to elektriske spil, solidt fastgjort i en stor limtræsbjælke.

Jeg var helt paf, da jeg så det flotte rum, og gik stille rundt og kigge og rørte ved de forskellige ting samtidig med at min pik voksede til fuld styrke. Ea kiggede grinende på Kim. ”Jeg tror sgu han kan lide det.” og ja, det var helt fantastiks.

De viste mig nu hen til en dør, som førte ud til et rum som var i vinkel til det store rum. Her var 3 døre. Den ene førte ind til et lækkert badeværelse, og de 2 andre til 2 små rum med hver sin briks. Der var fastspænd manchetter i de 4 hjørner på hver briks, og væggen imellem de 2 værelser var en tremmevæg, som man kunne se igennem.

I væggen ved hovedenden af begge brikse var der boret et stort Glory hole, hvor man kunne se ind til det store rum.  ”Ja, det er så vores langtidsbondage rum, som du og Ea kommer til at stifte nærmere bekendtskab med når vi har vores leg i gang.”

Jeg kunne se at de begge var meget stolte af deres indretning af overetagen, hvilket var meget forståeligt. Jeg havde aldrig set noget så lækkert og spændende.

”Vi har i fællesskab indrettet det meste. Ea har syet alt læder som er på sengen og plinten og jeg har lavet det meste af træarbejdet. Er der noget du har lyst til at spørge om, så bare sig frem.”

Jeg var helt overvældet, og vidste ikke hvor jeg skulle begynde, men de der spil over sengen havde undret mig lidt, så jeg spurgte til dem.

Kim smilte lidt lumskt til Ea. ”Skal vi demonstrere det for Aksel”. Ea nikkede med et smil. Vi satte os nu ved et lille bord, som stod ved den ene væg, og Kim hentede 3 øl. Da de var drukket hentede han lige 3 mere. Jeg fandt senere ud af at der var en bagtanke med det.

Øllene og den afslappede stemning havde beroliget mig lidt, og da Kim hentede 4 specielle manchetter som han spændte på mine og Eas ankler syntes jeg bare at det var spændende. Vi fik nu besked på at lægge os på sengen. Ea havde jo prøvet det før så hun førte an.

Da vi begge lå på ryggen på sengen hejste Kim 2 bjælker ned ved hjælp at de 2 spil. Begge bjælker var ca. 1 meter lange og udstyret med 2 kraftige karabinhager, som han nu fastgjorde til manchetterne på vores ankler.

Han startede nu det ene spil, og Ea blev langsom hejst op så hun til sidst hang med hovedet nedad. Så hejste han mig op på samme måde, så vi hang med front imod hinanden. Han tilpassede højden så vores ansigter var ud for hinanden. Vi kunne lige nå sengen med vores hænder.

Det var en fantastisk oplevelse at hænge med hovedet nedad. Jeg kiggede op og så min pik og nosser i en hel anden vinkel end jeg var vant til, og det var frækt at se Eas små bryster hænge den forkerte vej. Kim spændte nu en rem omkring vores hals så vores ansigter var helt tæt. Jeg kunne ikke lade være med at kysse den smukke kvinde som hang sammen med mig, og Ea besvarede villigt mit tungekys.

Kim hentede nu en pisk og begyndte forsigtigt at piske vores røvballer på skift. Det var en dejlig fornemmelse af mærke slagen ramme røven og for hvert slag blev min pik mere og mere stiv. Eas pressede sin krop frem imod min, så min pik gned op ad hendes lår.

Nu fandt Kim så en lang hundepisk frem, ligesom den man bruger ved slædekørsel. Det var en anderledes smerte da han ramte mig første gang med den. Jeg gav et hyl fra mig første gang, men da jeg så at Ea tog imod uden en lyd holdt jeg lidt igen.

Vi fik 10 slag hver af den store pisk. ”Vi må hellere holde for nu. Det er jo første gang for Aksel.” Jeg kunne se at Ea var lidt skuffet, hun nød åbenbart den hårde behandling.  ”Kim, henter du lige baljen. Jeg tror det er ved at være tiden.” Jeg forstod ikke hvad Ea mente, men Kim placerede nu en stor rund balje under os.

”Kys mig” Ea bød mig sin mund og jeg tog naturligvis imod. Mens vi kyssede, mærkede jeg pludselig noget varmt væske ramme vores ansigter. Jeg kiggede op, og så at Ea var i gang med at pisse. Det varme pis løb ned af vores kroppe og ansigter og plaskede så ned i baljen. Nu forstod jeg det med de 2 øl.

Det satte noget i gang i mig og snart strømmede pisset også ud af min pik og blev blandet med Eas. Det var en helt ny og helt vidunderlig oplevelse og jeg forsøgte at fange så meget jeg kunne med min mund. Kim fjernede baljen da vi havde pisset færdig, og stillede sig nu op på sengen med en DILDO i hånden.

Han stak dildoen op i Eas våde fisse samtidig med at han begyndte at onanere min, efterhånden sprængfærdige pik. ”I skal komme samtidig” kommanderede han mens han skruede op for vibrationerne på dildoen som kørte ud og ind af Eas fisse.

Vi fortsatte med at kysse, og jeg havde snart svært ved at holde igen. Heldigvis kunne jeg høre på Eas stønnen at hun var tæt på. Pludselig bed hun mig i tungen og udstødte et skrig og så fossede fissesafterne ud af hende og ned over os.

Det var signalet til at jeg lod min pik komme. Spermen sprøjtede ud af den og landede i vores ansigter. Vi slikkede begge begærligt vores safter i os. Vores tunger var overalt i den andens ansigt, og vi nød begge smagen af den lækre blanding.

Da vores orgasmer var klinget af, blev vi begge hejst ned, så vi kunne komme i bad. Kim gik nedenunder og gjorde klar til noget Takeaway som han bestilte hos en pizza forretning. Da vi havde badet, gik vi ned til Kim, og satte os for at vente på maden.

Da pizzabuddet ankom, tog Ea et gennemsigtig sort neglige over sig og gik ud for at modtage og betale. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på om det stakkels pizzabud kørte hjem med en ordentlig ståpik efter at have set den smukke kvinde, næsten nøgen.

Resten af aftenen gik med hygge i sofaen, hvor Kim viste mig flere små FILM, som de havde optaget oppe i rummet. Vi havde aftalt at holde os fra mere sex i dag, da vi jo havde en lang, liderlig dag foran os i morgen. Den første nat sov jeg i et lækkert gæsteværelse med eget bad, og vågnede frisk og udhvilet den næste morgen, meget spændt på hvad dagen ville bringe mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.