Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil lige fortælde hvordan jeg blev en han-luder, for ca. 20 år siden.

Jeg kørte dengang som langturschauffør med gods over hele europa og norden, det jeg vil fortælde om var på en tur jeg havde med oksekød til Italien, vi chauffører jokede på den tid lidt om hvad vi ville gøre hvis vi blev holdt op af mafien, og fra stjålet vores truck med gods, vi havde på det tidspunkt en del kollegaer som havde været ude for det.

SEX I DAG?

Det var en varm sommerdag hvor jeg havde fortoldet mit kød på grænsen, og kl. 18 fik jeg lov til at køre til modtageren og beskeden fra speditøren var at jeg skulle være fremme om morgen kl.6, og jeg havde ca. 500 km til modtageren, så omkring kl.22 blev jeg stoppet af en politi-kontrol (som var falsk), og fik at vide jeg skulle følge efter dem, vi kørte en på en lukket tank hvor jeg fik ordre til at komme ud af bilen den ene politibetjent holdt mig op med en maskinpistol mens den anden gav mig håndjern på samtidig kom en stor varevogn hvor der sprang to fyre ud hilste på politibetjentene og satte sig op i min lastbil og kørte med den, den ene politibetjent smed sin uniform og gav mig bind for øjnene og jeg blev smidt ind bag i den store varevogn og fik ordre til at blive liggende, men jeg blev gal og sparkede ud efter dem men jeg fik et gok i nøden og gik ud som et lys. Jeg vågnede hen på morgenen hvor jeg lå i et værelse på en madras på gulvet og al mit tøj var væk jeg var nøgn både mit tøj og min nøgler ur alt var væk.

Efter nogle timer kom der en stor fyr for at hente mig han tog sin store pik ud af sine bukser og jeg fik ordre til at sutte ham men det ville jeg jo ikke så fik jeg et lag tæsk så kaldte han på en fyr mere og så slæbte de mig en i et andet rum hvor jeg blev bundet ind over et bord og så fik jeg klø af deres bælter og hold da kæft det gjorde ondt så jeg suttede pik på de to fyre så godt jeg kunne og jeg måtte sluge deres sperm mens de på skift slog mig med deres bælter og der stod jeg og suttede pik på to fyre og min egen pik har aldrig været så stiv jeg var sku vildt liderlig, jeg fik lov at blive stående bundet ind over bordet indtil der kom en fyr i jakkesæt og kiggede på mig  han sagde noget til fyrene som jeg ikke forstod men de grinede og nikkede ja, og så smed de tøjet og stod der med stive pikke så kom de med en flaske olie som de hældte op i min røv og begyndte at udvide mit røvhul og jeg skreg nej nej på både dansk engelsk  tysk og italiensk, men der var igen kære mor jeg fik pik til at begynde med gjorde det sku ondt men efter et stykke tid føltes det sku dejligt og min pik stod stiv stiv og jeg blev mere og mere liderlig og da den førstefyr spermede oppe i røven på mig, var vildt lækkert at mærke den varme sperm oppe i røven og så måtte jeg sutte hans pik ren mens den anden fyr kneppede mig løsnede de mig og mens den anden fyr kneppede mig fik jeg ordre til at spille min pik og da den anden fyr kom oppe i mig kom jeg i en vild orgasme, jeg toede slet ikke at jeg var til mande-sex. I de dage hvor jeg blev holdt fanget dyrkede jeg sex flere gange om dagen med de to fyre som holdt mig fanget, ps. jeg kunne ikke få nok pik. Efter nogle dage kom der flere mænd og dem måtte jeg også dyrke sex med, og jeg så at de betalte til de to fyre, men jeg var lige glad bare jeg fik pik og maser af sperm i den tid fik jeg meget sperm og er helt vild med at sluge det.

Efter en lille uge fik jeg bind for øjnene igen og bagbundet og ind bag i varevognen og blev kørt ud på en rasteplads hvor jeg blev smidt ud og da jeg fik bindet af øjnene stod min lastbil der også ribbet for alt både lasten og alt mit tøj ja alle mine ting så der stod jeg splitternøgn og uden tøj men i min skjulte pengeboks som de ikke havde fundet havde jeg da heldigvis mange kontanter i forskellige valutaer, så jeg fik stoppet en bil som fik fat i politiet og de skaffede mig noget tøj og jeg fik fat i mit firma og forklarede dem hvad der var sket men at både mig og bilen var i sikkerhed, men ikke hvad der var sket med mig..."SF"...., ved mange af de andre hold-up var lastbilen også væk.

Ps. efter nogen tid holdt jeg op med at køre lastbil, men jeg dyrker stadigvæk sex med andre skønne frække fyre, og er stadigvæk vild med sperm.

fra en gl. trucker

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.