BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg tog tøjet af, skyndte mig faktisk lidt. Jeg gik ind i badet før ham og tog noget shampoo, kørte det så rundt på min krop, så kom min træner ind. Da vi stod der i badet, lod jeg mærke til hvor meget han tog sig til sin store pik, jeg blev liderlig af det. "Når, så har du en kæreste?", spurgte han. "Njah, altså, jeg har da haft nogen, men lige for tiden går det ikke så godt med dem.", svarede jeg. "Haha, nej det også svært, men lov mig at når du endelig finder en, skal hun da bare kneppes!", råbte han, og lavede nogle små kneppebevægelser. Jeg var tændt, meget tændt, men jeg måtte gå ud for at lade som om jeg ikke var tændt. Jeg skulle lige til at gå ud da han tog mig på skulderen. "Hør her, du har 10 sekunder til at spiller med min anakonda her, ellers er det en plads på andetholdet.", sagde han med en fræk stemme. Jeg vendte mig om og så på ham, jeg satte mig på knæ og tog fat på den store pik, den var ikke hård overhovedet, men jeg gjorde mit bedste for at gøre det hård. Jeg fik den gjort halv stiv og begyndte at folde min læber omkring den, den smagte fantastisk og fyldte hele munden, min træner begyndte at stønne, og jeg fik jern på. Han tog fat om mit hoved og kørte mig frem og tilbage. "Ja, sut fars pik", sagde han. Jeg var i den syvende himmel.

Undervejs da jeg gav ham et blæs fik jeg nogle hårde slag, og små tilråb. Da jeg var færdig og han var rigtig stiv, trak han mig op og over imod væggen. Han kastede mig op og åbnede mine baller, han satte sig på knæ og begyndte at slikke. Jeg stønnede højt, og kom nærmest. Men så stoppede han, og stak uden nåde sin giga pik op i min, jeg kunne mærke det, men ikke så meget at det gjorde ondt. Han kneppede mig hårdt og trak i mit hår. "Ja, det sådan det skal være", sagde han og gav mig en lussing. Så skete det, han eksploderede, jeg blev helt varm oppe i...

Han gik bare væk, uden at sige noget. Tog sine ting, og gik...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.