BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Så kom vi igen tæt på den 1. og de sidste jobsamtaler skulle klares inden mandag. En lang fredag ned 5 samtaler og nu var vi endelig kommet til den sidste, ”Vi”, var Helle og jeg. Helle er ansættelseskonsulent og jeg er chef for afdelingen.

Jeg har brugt Helle i flere år til jobsamtaler. Hun er en flot kvinde med dejlige former. Flotte bryster og en super talje. Dejlige hofter og lækre ankler. Jeg har bagt på hende flere gange men er altid blevet afvæbnet med et smil. Har tit tænkt på hvordan hendes brystvorter ser ud og om hun måske er pikant barberet. Men flot er hun, og bare det at kigge på hende kan sætte fantasierne i gang.

SEX I DAG?

Vi sidder på mit kontor og har lige snakket om den sidste ansøger. En fyr først i 50´erne der rigtig gerne vil have job. Helle har snakket med ansøgeren først og nu skal vi have en fælles samtale. Hun har et underligt glimt i øjnene, og sidder hele tiden og fugter læberne med tungen. NÅ….måske læberne bare er tørret ud af vores aircon.

Så er han her. Jeg går lige ud og henter ham, siger Helle. Få minutter efter kommer hun ind med en rigtig pæn fyr, med lidt røde ører. Han ligner bestemt en der skal til den afsluttende eksamen…

Vi får sagt goddag, får skænket kaffe op og starter stille og roligt på samtalen. Hans, som han hedder, fortæller om sin karriere og sine ønsker omkring job….hmm, når man er over 50 har man ikke så mange ønsker, ud over ønsket om job. Og man er villig til at gå rigtig langt for at få det.

Er du gift, spørger Helle pludseligt. Nej, siger Hans…har været, men blev skilt for et par år siden. Helle er pludselig blevet en helt anden…. Hun har fået et frækt glimt i øjet, og hun vil åbenbart lave en lidt anderledes jobsamtale.

Her i huset går vi jo i jakkesæt og slips, og for at du kan få den rigtige størrelse, er jeg nødt til lige at se dig uden for meget tøj, siger Helle…. Tag din skjorte og bukser af.
Jeg var lige ved at få kaffen i gale hals, men kiggede spændt på Hans, som noget usikkert begyndte at knappe skjorten op… han havde en flot overkrop. Bukserne skal også af, siger Helle. Hans fortsatte med at tage bukserne af og afslørede et par sorte underbenklæder, med en bule af rimelig størrelse. Jeg har prøvet at røre ved en mand, men har aldrig opfattet mig som bi-sexsuel…men bulen sendte pludselig elektriske stød igennem hele kroppen. Og bulen i mine egne bukser begyndte også at vokse……Mens Hans tog tøjet af, kunne jeg se at Helle var begyndt at kærtegne sine bryster. Hendes slanke fingre gled langsom rundt udenpå hendes bluse, og man kunne ane, de strittende brystvorter…..

HMM…. Nu er det jo mig der er chefen, så jeg bestemte mig for at tage føringen….

Hans….tag Helle´s bluse af. Hans kiggede forbavset på mig,,,og det gjorde Helle i øvrigt også. Hun tjener ret mange penge på at være konsulent i mit firma, så hendes protester var sporadiske. Hans gik over til Helle, der sad med lukkede øjne. Han åbnede hendes bluse og fik frit udsyn til hendes dejlige bryster…Han tog blusen helt af hende og begyndte at kæle for de stive og dejlige brystvorte, mens Helle lukkede øjnene og lagde nakken tilbage.

Hans tag dine underbukser af og vis os din pik… Det gav et sæt i Hans, og jeg kunne se at han var i tvivl….Hvad var det vi havde gang i…. Helle. Tage din nederdel af….. Hun åbnede øjnene og begyndte at knappe nederdelen op. Det hjalp lidt på Hans, der langsom trak underbukserne ned, og afslørede en halvstiv pik. Helle fik nederdelen af og afslørede at hun gik uden trusser. En pikant barberet mis dukkede frem i lyset og man kunne se at hun var særdeles fugtig. Der sad en lille dråbe mellem skamlæberne, og min pik voksede betragtelig i mine bukser.

Helle….Nu er det jo ikke dig der skal have job, så kom her over med ham. Vis mig hvordan du slikker hans pik…og Hans….kig godt efter for om lidt skal du gøre det samme ved mig. Hans kiggede forskrækket på mig men udsigten til nyt job gjorde udslaget. Da Helle lage sig på knæ og kyssede spidsen af hans pik, forsvandt hans forskrækkelse. Jeg havde frit udsyn til Hans´ pik som forsvandt længere og længere ind i Helles mund. Hun slikkede ham fra roden til spidsen og hendes tunge var overalt på pikken. Hans lagde nakken tilbage og lukkede øjnene, og man kunne virkelig se at han nød det. Nød en dejlig tunge og en dejlig mund, der slikkede hans pik.

Jeg kom hurtigt ud af mine bukser og fik fat i Helle. Så er det vist min tur, min pige, sagde jeg mens jeg holdt min stive pik hen mod hendes ansigt.

NIX…..kære Jan…..Først skal Hans lære at slikke pik, og da du er chef, kommer du til at lægge pik til. Hans, tag fat om hans pik. Hans var helt i vildrede, men gjorde som Helle sagde
Tag fat om roden og kys den…. Tag den så i munden. Hans gjorde som befalet og min stive pik gled ind i hans mund. Jeg kunne mærke hans tunge og hans hånd, når han kørte min pik frem og tilbage…Helle bestemte sig pludselig for at hjælpe, og så gik min pik fra den ene mund til den anden, mens de på skift gned min stav. Mine baller blev heller ikke glemt, og med et fast tag om mine baller, gled min pik helt ind i munden på skiftevis Hans og Helle.

Da jeg var lige ved at komme, fik jeg stoppet dem begge. Hold da op hvor var det lækket. Så var det Hans tur til at få slikket pikken. Helle fik ham placeret i direktørstolen og tog hans stive pik i munden, mens hun tog fat i mig og trak mig nærmere. Hej Jan….smag på din nye medarbejders dejlige pik. Hun holdt pikken i et fast greb og jeg tog den forsigtigt i munden…først forsigtigt men så ellers længere ind, Det var en helt ubeskrivelig fornemmelse at have en pik i munden og jeg begyndte at slikke mens Helle trak den ind og ud af min mund. På et tidspunkt listede jeg en finger om til det bagerste hul, og listede den ind. Jeg kunne mærke at det gav et gib i Hans og at han var tæt på en udløsning… og valgte at stoppe.

Nu er det vist Helle´s tur, sagde jeg, og lagde hende ned på det tykke gulvtæppe. Nu skulle en drøm gå i opfyldelse. Min pik i Helle´s fisse. Hans lagde sig på knæ og begyndte at slikke Helle´s lækre fisse, mens jeg lagde mig bag hende, og førte min pik frem til hendes fisse. Hun var vildt våd og skubbede sin fisse imod mig, så jeg gled op i hende. Jeg begyndte langsomt at køre min pik frem og tilbage, mens jeg kælede med hendes bryster og hendes stive brystvorte. Hun lå med lukkede og stønnede….gi´ mig mer…gi´ mig mer.

Pludselig kunne jeg mærke at Hans tog fat i min pik, og da jeg var næsten ude af Helles fisse, tog han pikken helt ud og i munden….Hvis jeg skal ansattes må jeg hellere vide hvordan i smager…
Hvilket jeg gav ham fuldstændig ret i. Efter nogle dejlige slik satte Hans min pik tilbage til Helle´s fisse, som jeg igen angreb, med lange dybe stød.

Efter et stykke tid, var det min tur til at være tæt på udløsningen, så jeg befalede Hans om bagved…lidt chef er man jo….
Hans gled op i Helle´s fisse og denne gang var det min tur til at slikke…Hans blev selvfølge ikke snyd, så hans pik fik også en tur i min mund og af min tunge….

Pludselig trillede Helle Hans om på ryggen og satte sig på ham. Jeg kunne se hvordan hun tog fat om hans pik og førte den op i fissen. Hun sænkede sig langsomt ned over den og begyndt at bevæge sig op og ned. Hans lukkede igen øjnene mens han kælede for hendes bryster. Jeg havde frit udsyn til Helles dejlige bagdel og tænkte…Nu eller aldrig. Jeg tog fat i hendes balder og med en fugtig finger begyndte jeg at kæle for hendes stjerne. Først en finger og så forsigtigt med to. Da jeg kunne mærke at hun slappede af, trak jeg fingrene ud, satte mit pikhoved mod hendes bagerste hul… Hun lagde nakken tilbage og udstødte en dybt suk, da mit hoved gled indenfor….Ja…Jan…knep mig…hvilket hun ikke skulle sige to gange.
Jeg kunne mærke at Hans også var ved at komme, og pludselig gav Helle et skrig fra sig, mens hendes fisse og stjerne trak sig sammen i en forrygende orgasme.. Jeg tømte min sæd og kunne mærke at Hans gjorde de samme.

En time senere sad vi nyvaskede og med røde kinder og kiggede på hinanden. Selvfølgelig blev Hans ansat og fremover aftalte vi at holde fredagsmøder klokken 17, når alle andre var gået hjem..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.