Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mandag formiddag, kom så Sofie! Hun står og er ved at kramme livet af Julie som om der ikke skulle se hinanden den næste måned, jeg giver hende et klask i røven. Vi er tilbage om et par timer, så kan du kravle rundt på Julie igen grinte jeg. Åh! Du forstår da heller ingen ting vrissede hun spøgefuldt. Vi ses skat sagde hun til Julie og gav hende et kys, ja det gør vi, køb nu noget flot frækt tøj, hun blinkede til Sofie, men lad nu være med at vise Svend for meget af det grinte hun, mens hun med hånden simulerede at hun spillede pik.

Vi kørte til Lyngby storcenter, jeg hævede nogle kontanter og gav Sofie inden jeg gik i herretøjsforretningen, hun smuttede hurtigt videre. Da jeg havde fået købt sommertøj nok, gik jeg ind til guldsmeden, jeg købte en diamantring. Jeg fandt Sofie i en lingerishop, hun var ved at finde et større udvalg af pikante bh-sæt og små trusser. Åh! Hej Svend, jeg er lige ved at være færdig, hun betalte og vi gik hen og satte os på en bænk, har du fået købt det du har behov for, spurgte jeg, ja det tror jeg da, hun viste leggings, diverse bluser og et par minimale nederdele frem. Det ser flot ud sagde jeg, jeg glæde mig til at se dig i det min lille frækkert, jeg lagde hånden på hendes lår. Hun kiggede op på mig, jeg har stadig over 500 tilbage sagde hun og rakte pengene frem. Behold du dem, det kan være du pludselig kommer i tanke om noget de kan bruges til.

SEX I DAG?

Tak, Sofie gav mig et kys på kinden, hun lod sig glide lidt frem på bænken, min hånd ramte helt op under den korte nederdel til den frække cameltoe mellem hendes ben. Hendes leggings var fugtige, jeg kunne ikke modstå at lade fingrene gnide op over hendes venusbjerg, hold kæft hvor er du dog en lille frækkert hviskede jeg i hendes øre. Sofie gned sig mod min hånd, mmmm en lille smule måske, hendes øjne var blanke af liderlighed. Jeg kiggede mig omkring, der var ikke mange mennesker i centret, kom her sagde jeg og trak hende hen til en af trapperne, vi gik op til toppen. Jeg stod bag hende og stak en hånd ned i hendes leggings, fissen var drivvåd, Sofie stønnede straks mine fingre gled mellem hendes opsvulmede skamlæber. Mmmmm jaa gnid min lille fisse sukkede hun, fingrene kørte rundt i den varme fedtede fisse.

Jeg trak hendes leggings ned til hendes knæ, bukkede hende forover, åbnede mine bukser og trak min stive pik frem, åhhh gud ja, knep mit lille stramme hul, pres den lange pik op i mig tiggede hun. Jeg trængte op i den våde fisse, pressede langsom pikken i bund og gav mig til at kneppe hende i lange stød. Sofie holdt hænderne på gelænderet, aahhh jaaaa hun stønnede højt, det gav genlyd i trappeopgangen. Jeg stoppede og tyssede på hende da jeg hørte trin længere nede, spændt stod jeg med Sofie spiddet på mit stive lem og lyttede, en dør blev åbnet og lukket igen, trinene forsvandt. Vi fortsatte hvor vi slap, min pik var helt fedtet ind i hendes safter, jeg lod den komme helt ud, den lille fisse var fuldstændig åben og så ud som om den snappede efter mit pikhover hver gang jeg trængte dybt op i hendes varme våde indre.

Fuck jaaaaaa knep mig dybt, hun kom med et lille skrig da fissen gik på hende. Jeg trak den ud og satte den mod røvhullet, uden varsel trængte jeg op i det lille super stramme hul, aaaahhh guuuud hulkede hun, ohhhh jaaa pul mit forbandede røvhul, hun skreg højt mens jeg røvpulede hende hårdt. Mine nosser klaskede højlydt mod hendes saftige fisse. Jaaaaa for helvede hvor er det godt, uhhhhhhh nu kommer jeg hylede hun. Benene eksede under hende og hun faldt ned på knæ i det samme som spermen stod ud af min pik, store kaskader skød ud over hendes nakke og ryg, hun vendte sig og tog de sidste rester i munden. Hun trak sin bluse af, og tørrede sperm ud af det lange lyse hår. Hold da op hvor kan du svine grinte hun, det er hvad der sker når jeg bliver tirret, lo jeg. Sofie fandt en ny bluse, hun hev prisskiltet af og trak den på, så må det være godt nok sagde hun, skal vi smutte videre, hun rejste sig og trak sine leggings op over den lille stramme røv.

Da vi var kommet ned i centret igen, kom der to vagter gående hurtig og gik ind på trappen vi lige var kommet fra, jeg kiggede på Sofie, det var vist tæt på, hun fniste, jamen de kunne da også godt have fået et bette put de to. Du er håbløs din frække tøs grinte jeg, indrøm det, du kan li mig sådan svarede hun og trykkede hånden mod min pik. Vi skyndte os videre ud på parkeringspladsen. Da vi kom tilbage, var Kim og Julie færdige med at pakke, de var ved at spise frokost, jeg satte mig og fik et stykke brød, jeg tror lige jeg smutter i bad sagde Sofie, kommer du og vasker mig på ryggen spurgte hun Julie, selvfølgelig, Julie rejste sig og fulgte Sofie ind på værelset, kort efter kom de begge gående nøgne ud på badeværelset.

Fik du købt alt det du skulle spurgte Kim, ja og hvis der er noget jeg har glemt, så må vi tage den derfra. Jeg fandt den lille æske med ringen i, gik om til Kims stol og lagde mig på det ene knæ. Kim kiggede på mig, jeg åbnede æsken, Kim startede jeg, jeg ved godt jeg er væsentligt ældre end dig, men jeg elsker dig så vanvittigt meget, din måde at være på, ja alt ved dig, vil du gifte dig med mig. Jeg rakte ringen frem mod hende. Hun sad fuldstændig tavs, en lille tåre rendte ned ad hendes kind, så kastede hun sig i mine arme, jeg er da ligeglad om så du var 100 år ældre sagde hun, jeg har været forelsket i dig siden første gang vi mødtes. JA! Nærmest råbte hun, selvfølgelig vil jeg det, hun hulkede og græd som en lille pige.

Jeg blev fyldt med en glæde som aldrig før, tænk at denne vidunderlig lille kvinde havde sagt ja, det var næsten ikke til at fatte. Julie kom ud fra badeværelset, hvad sker der spurgte hun. Kim tørrede sine øjne, Svend har lige friet til mig, glædestårerne rendte ned over hendes kinder. Skal i giftes… Julie sprang hen til sin mor, ejii altså mor, hvor er det godt, hun slog armene omkring os begge, hun stod bare der uden en trævl på kroppen. Hun slap os, og råbte til Sofie, mor og Svend skal giftes! Sofie kom lige så nøgen rendende ind, vandet dryppede fra hende, er det rigtigt, weeee tillykke, hvornår? Ja det skal vi jo først finde ud af, jeg vidste jo slet ikke om Kim ville have mig svarede jeg. Kim puttede sin lille krop ind til mig, selvfølgelig vil jeg da det, jeg kan ikke huske jeg har været så lykkelig før.

Jeg tørrede hendes tårer bort og kyssede hende længe, den lykkefølelse der strømmede gennem mig i det øjeblik, vil jeg aldrig glemme. Jeg tog ringen og satte på hendes finger, den klæder dig min skat sagde jeg og kyssede hende igen og igen. Så bliver du min papfar sagde Julie, så bliver det rigtig frækt hvis du stadig vil kneppe mig. Kim kiggede på hende, og sagde spøgefuldt, det er slet ikke sikkert jeg vil dele min mand med sådan en uartig datter. Julie tog en af Kim hænder, jo du vil så, du vil gøre alt for mig det ved jeg, og når min fisse trænger, så vil du også give mig lov til det, hun pressede kims hånd mod sit skridt. For pokker tøs, du er jo driv våd udbrød hun, er hun Sofie mærkede efter, ja da, kom her Julie det skal vi have ordnet, de gik ind på værelset, få minutter efter hørtes en høj stønnen.

Vi gik tidligt ud og spiste på en restaurant i nabolaget, vi skulle ret tidligt afsted næste morgen så det skulle helst ikke blive for sent inden vi kom til at sove. Pigerne gik i seng ved 9-tiden, vi kunne høre de ikke lagde sig til at sove med det samme. Kim og jeg gik i seng en halv times tid senere, den aften kneppede vi ikke blot, de elskede vi intenst, faktisk så lang tid vi alligevel ikke kom til at sove tidligt. Jeg nød varmen fra Kims krop da hun trykkede sig ind til mig, vi lå sådan længe og småsnakkede, hvornår synes du vi skal giftes, spurgte hun, meget snart svarede jeg, det skal i hvert fald være inden du fortryder. Din tosse grinte hun og gav mig et dask på skulderen. Vi finder ud af det mens vi er på ferie, så kan vi finde en dato, ja lad os gøre det svarede hun stille, jeg elsker dig, hun pressede brysterne ind mod mig og så på mig med øjnene som jeg synes var smukkere end nogensinde. Vi kyssede, slukkede lyset og sagde godnat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.