Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tidlig tirsdag morgen, vi er kommet til Kastrup, vi parkerer på langtidsparkeringspladsen, tjekker vores bagage ind, videre forbi security og venter nu blot på at blive boardet, vi skal først flyve til London og derfra direkte til Orlando. Sofie og Julie sidder lige foran os på turen til London, Kim sidder og flasher sin ring lidt, den må have kostet en formue med den store diamant Svend, det var slet ikke nødvendigt, jeg ville have sag ja om så du var kommet med en gardinring. Nå, men jeg tror sagtens den kan returneres grinte jeg, men en formue er ikke for høj en pris for sådan en vidunderlig kvinde som dig min skat. Vi landede i London Heathrow og skulle med bus derfra til Gatwick, det tog en times tid, heldigvis skulle vi ikke bekymrer os om bagagen.

Ombord på den store jumbojet der skulle flyve os videre til Orlando, var vi heldige, vi kunne sidde sammen alle fire i midten helt bagerst i kabinen, der var langt fra fyldt op så der sad kun en enkelt ældre dame til højre for os, hun sad helt ude ved vinduet, alle andre sad foran. Vi kom i luften, purseren serverede drikkevarer og mad, senere blev lyset dæmpet og en FILM startede, jeg har altid haft lyst til at blive medlem af mile highklubben hviskede Kim i mit øre og lagde hånden i skridtet på mig. Hun åbnede min lynlås og trak pikken frem, lænede sig ind over mit sæde og begyndte at sutte den, mmm jeg elsker at mærke den vokse i munden sukkede hun. Det varede ikke længe inden den stod hård og stiv. Hun satte sig lidt op løftede røven og trak trusserne af under den korte nederdel.

SEX I DAG?

Sofie og Julie sad heldigvis på højre side af os så de skyggede lidt for den ældre dame, Kim rejste sig og satte sig på skødet af mig, pikken dirigerede hun op i fissen, hun satte sig med et suk ned over den, ummm hun begyndte at ride op og ned over pikken, pressede sig helt ned over den hver gang, jeg lagde en hånd i skridtet på hende og lod mine fingre glide rundt over hendes spændte klitoris. Uhmmm mmmm Kim hævede og sænkede sig, min pik var smurt ind i hendes safter, jeg kunne dufte den skønne fisse, og havde lyst til at smide hende på gulvet og slikke og suge på den, men jeg beherskede mig selvom det var svært.

Julie havde fået øje på hvad vi havde gang i, hun havde ellers været opslugt af filmen indtil nu, den ældre dame så ud som om hun sov, Julie skubbede til Sofie, hvad sagde hun, så så hun også hvad der foregik, hold kæft hvor er de strenge hørte jeg hende hviske til Julie, de er da bare liderlige svarede hun lige så stille, det er jeg da også, Sofie gned sig i skridtet, en våd plet i hendes leggings viste hun talte sandt. Så tag da de bukser af, du har da din nederdel der kan dække hvis der skulle komme nogen, Julie aede Sofies lår. Kim havde svært ved ikke at stønne højt, hun holdt flere gange en hånd for munden, hrmmmfff uffmmff hun sad helt stille, hendes ben dirrede, jeg nød at mærke hvordan den varme fisse trak sig rytmisk sammen om min pik.

Sofie havde fået trukket sine leggings af, hun sad nu med en hånd i skridtet på Julie og en i skridtet på sig selv, kan du ikke komme til at slikke mig lidt hviskede hun, Julie gled ned på gulvet, Sofie lagde det ene ben op på Julies sæde, Julie lod hænderne glide op ad Sofies ben, spredte skamlæberne og satte munden mod den åbne forventningsfulde fisse, hun pressede tungen hårdt ned mod den, pressede den op i hullet og sugede sig fast på klitten. Umm jaaa Sofie stønnede stille, Julie havde en hånd i skridtet, hun havde stukket et par fingre op i sig selv, der kom små smaskende lyde fra den våde grotte.

Kim  havde sundet sig lidt, og sad nu og lod røven køre frem og tilbage, gud i himlen hvor er du dejlig sagde jeg til hende, en snurrende fornemmelse der starte helt nede i mine ben bredte sig op til mine nosser der trak sig voldsomt sammen, pikken gled ind og ud af den stramme fedtede fisse, arrr den går på mig fik jeg sagt, inden pikken sprøjtede sperm op i hende, jeg følte det aldrig ville få ende, Kim stønnede mere højlydt nu, hun holdt sig igen for munden og kvalte et lille skrig, fissen malkede min pik for de sidste rester, Kim faldt mig om halsen og stønnede i mit øre mens hendes orgasme langsom klingede af.

Jaaaaaa et hørligt skrig forlod Sofies mund, hendes krop krampede og safterne sprøjtede ud af fissen i munden på Julie der forgæves forsøgte at fange det hele, det dryppede ned på gulvet. Heldigvis sad de fleste med ørepropper i, Julie krampede sig sammen på gulvet, hun havde onaneret heftigt mens hun slikkede Sofies fisse. Kim rejste sig, min pik faldt slap ud med sperm og fissesaft rendende ned over den, det dryppede fra Kims fisse. Hun satte sig på sit sæde, pigerne satte sig også op. Den ældre dame rejste sig og kom over til os. How nice it is to see young people having fun, sagde hun inden hun gik ud mod toilettet.

Efter lidt over 10 timers rejse med lidt ventetid i London lagde flyet an til landing i Orlando, da vi kiggede på uret, var der ikke gået mere end godt 4 timer efter lokal Florida tid, så dagen var lang. Vi fik vores bagage og tog en taxa ud til en forhandler af autocampere jeg havde været i kontakt med, jeg havde lejet et stort mobilehome, det var nærmere en bus, med en indbygget garage, med en lav cabriolet, så var vi fri for hoteller da vi ikke havde tænkt os at blive i Orlando hele ferien men ville rundt i staten og udforske både natur og alle de andre attraktioner der fandtes, den ekstra bil var praktisk, da en kæmpe RV ikke er nem at komme rundt med i byerne. Sofie og Julie glædede sig til alle de nye oplevelser. Sofie sprang rundt som en kakkerlak da vi var kommet ud til forhandleren hvor camperen stod, wow! Den er monsterstor, udbrød hun, ja mon ikke, der er vist næsten lige så meget plads som i vores lejlighed hvis ikke mere grinte Julie, de for ind så snart døren var låst op.

Jeg fik en nærmere gennemgang af camperen, Kim fulgte nøje med, Sofie og Julie der var kommet ud igen, var lige ved at falde bagover da de så garagen der åbnede sig i siden og automatisk kørte ud og sænkede en personbil klar til brug. Fuck det er smart udbrød Julie begejstret, sådan en vil jeg bo i når jeg skal have mit eget grinte hun.

Vi var alle lidt trætte efter den lange rejse, så vi kørte til en RV park og tilbragte resten af dagen der. Sofie og Julie ville tage en dukkert i poolen, så husk lige at få badetøj på, her hjælper det ikke at rende nøgen rundt sagde jeg. De løb afsted mod poolen med et håndklæde under armen, begge i minimale bikinier, det er sgu et par flotte piger sagde jeg til Kim. Men du er nu heller ikke værst fortsatte jeg med et grin. Jeg kan nå at fortryde endnu, hun kiggede på mig og grinte. Ja det kan du, men det gør du ikke svarede jeg og løftede hende op, og smed hende på sengen. Jeg lagde mig hen over hende og kyssede hende intenst, jeg klædte hende langsom af og kyssede hver centimeter af den smukke krop, Kim trak vejret dybt og stønnede let da jeg nærmede mig hendes skridt.

Jeg sad lidt og betragtede hende mens jeg tog mit eget tøj af, du er så smuk jeg kan ikke beskrive det sagde jeg og lod tungen glide op ad det ene ben. uummmmm Kim stønnede forventningsfuldt, min tunge gled op over de hvælvede skamlæber, duften og smagen af hendes fisse var berusende, mmmm det manglede jeg i flyet. Hvad manglede du stønnede hun, jeg manglede at smage dine lækre safter, jeg pressede tungen mellem skamlæberne og nærmest åd hendes fisse. Åhhh jaaaa det er godt, guuud hvor godt, hendes røv blev presset op mod min mund, safterne drev ud ad den lille stramme grotte.

Kom her op i sengen og læg dig tiggede hun, Jeg lagde mig ved siden af hende, kærtegnede de velformede bryster. Kim vendte sig og satte sig overskrævs, hun pressede fissen mod mit ansigt og tog samtidigt min pik i munden. Jeg lagde hænderne på de velformede baller og trak hende endnu tættere ned mod min grådige tunge, en finger legede drillede rundt om den lille stjerne, godt fedtet ind pressede jeg den op, ohhh guuud jaaaa, Kim suttede min pik dybt ind i munden, tungen dansede rundt om pikhovedet, hendes små hænder gned og krammede de spændte nosser. Jaaaaaa ohhhhh fuuuuck jeg kommer skreg hun. Jeg slikkede endnu mere grådigt, fingeren gled ind og ud af det stramme røvhul der pulserende klemte om den.

Kim smed sig rystede frem, hendes bryster pressede mod min pik, hun satte sig op og spillede min pik mens hun sendte mig et liderligt blik med de smukke øjne. Pigerne kom ind ad døren, så er vi tilbage råbte Julie, vi er i soveværelset, svarede Kim og fortsatte ufortrødent med at spille min pik. Pigerne kom til syne i døren ind til os, mmmm sagde Sofie, og løsnede Julies bikinitop, den faldt til gulvet, Sofie greb om de blottede bryster. Aaaarrgg jeg kunne ikke holde det tilbage længere, et stort sprøjt sperm stod ud af pikken, Kim bukkede sig og tog den i munden, spermen rendte ud af hendes mundvige mens hun sugede de sidste rester ud.

Sofie havde en hånd nede i Julies bikinitrusser, ummm det var da et frækt syn at komme tilbage til sagde Julie og trak trusserne af, Sofie smed også sin bikini, begge piger kravlede op til os i sengen. Kan vi ikke alle sammen ligge her og nusse lidt, jo det kan vi da svarede Kim, hun gav både Sofie og Julie et langt kys. En masse nusseri og lidt pillen rundt på de nøgne kroppe, specielt Sofie og Julie havde travlt med at gnide sig op og ned ad hinanden. Jeg rejste mig, jeg tror nu vi bliver nødt til at komme i lidt tøj hvis vi vil have noget at spise i aften. I en meget let påklædning gik vi hen til restaurationen, termometeret vist stadig 34 gr selvom klokken efterhånden var blevet halv ni.

Efter vi havde spist, returnerede vi til camperen, det havde været en meget lang dag efterhånden og vi gik derfor til ro, ja helt ro blev der dog ikke, Kim og jeg kunne høre begge piger stønne et halv times tid inden stilheden sænkede sig og vi faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.